funny_game 15.11.08, 14:22 Ale nie motocykl. KOZACZKI!!! Muszą być moje, muszą. Do tego dżiny i coś jebitnie turkusowego na korpusik. I ciemnoczekoladowa torba, o! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 14:36 No dobra, widzę, że nikt ze mną orgazmu nie dostał :D To chociaż pochwalcie moje najnowsze korale: meksykańskie i koralowe Odpowiedz Link
bertrada Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 14:38 Z prawdziwego Meksyku? ;D Odpowiedz Link
funny_game Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 14:39 Tak, z tego w mojej głowie :) Sama zrobiłam, meksykańska kolorystyka jest. Według prawdziwego wzorca meksykańskości w mojej głowie ;))) Odpowiedz Link
wubetka Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 14:47 slyczne te korare :] ssam czekolade ;p butki, ponczo z grubej dzianiny, no cacy lubie taki styl :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 14:53 Jak ponczo, to i poncz, co? :> Ssij, ssij se, dziecko :D Odpowiedz Link
wubetka Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 14:59 kcesz te se possac? :> gorzka. mniam i duza, duza torba w szalonym kolorze, do tego ponczu :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 15:02 wubetka napisała: > kcesz te se possac? :> > gorzka. mniam Possałam wczoraj, gorzką z nadzieniem karmelowym, na tydzień mi musi wystarczyć :/ > i duza, duza torba w szalonym kolorze, do tego ponczu :D Tylko duże, tyyyylko! A co do wutki? Odpowiedz Link
wubetka Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 15:06 wubetki sa do wutki ;p a z braku wubetek moze byc lusterko :D i czerwona szminka do czarnych szpilek. taki styl spod latarni, ale tej z klasa. na rynku w krakowie stoja takie stylowe. latarnie, bo panie to gdzie indziej, ale one juz bez klasy som niskie cisnienie mnie dopadlo wiec se bredze :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 14:40 ach Funny Bunny, trafiłaś w moje 2 najczulsze punkty :> Odpowiedz Link
funny_game Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 14:41 Czy Ty też za te buty puściłabyś się ze świniopasem? :DDD Odpowiedz Link
baba_krk Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 14:49 nie bardzo chcę pisać o co chodzi, no ale buty ładniutkie :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 14:54 Tajemniczość Baby: milią :> Odpowiedz Link
baba_krk Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 15:07 Taki urok forum ;) A dzisiaj sama sobie kupiłam 2 pary kozaków, nie takie jak te HD, ale też ładne :) Odpowiedz Link
chicot Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 14:41 Jak nie ciekną, to znaczy, że coś z nimi nie tak, no i pojemność w calach sześciennych. Odpowiedz Link
chicot Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 14:43 No, prawdziwy HD zawsze kapie:D Odpowiedz Link
funny_game Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 14:45 Mogę się poświęcić i kapać, ale im nie wolno! :F Odpowiedz Link
chicot Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 14:49 Znaczy, jesteś oryginał. Odpowiedz Link
funny_game Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 14:55 Nie, kopia bez oryginału ;) Masz piosękię, co mi od rana chodzi po głowie: nasaxp.wrzuta.pl/audio/fXDguy2ntb/post_regiment_-_kolory Odpowiedz Link
chicot Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 15:09 Kuje.:D Jeszcze nie umię nic wkleić, to sie dowiesz co po mojej głowie łazi.:D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Nie są białe... 15.11.08, 15:14 > No to się ukłoń :D No właśnie zamierzałem, tylko się zastanawiam, czy z szacunkiem, czy z rozczarowaniem. :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Nie są białe... 15.11.08, 15:26 > Milleeeee, a Ty lubisz lody? ;-) Ja nie wiem, ile to pytanie ma den, więc profilaktycznie nie odpowiem. :D Albo odpowiem pytaniem - a czy ryba lubi pływać? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Nie są białe... 15.11.08, 15:28 Jedno deno miało. :-) Ale rozumiem, że lody dla Ciebie to to samo co pływanie dla ryby. Czyli jedyny sposób poruszania się. ;-) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Nie są białe... 15.11.08, 15:37 > Ale rozumiem, że lody dla Ciebie to to samo co pływanie dla ryby. > Czyli jedyny sposób poruszania się. ;-) Kitek, jestem nieustająco zafascynowany Twoją przenikliwością. Tak, bez loda nie ruszam się z domu. Co więcej, nawet nie wstaję z łóżka. :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Nie są białe... 15.11.08, 15:41 > Kitek, jestem nieustająco zafascynowany Twoją przenikliwością. A wiesz, że ja też? :-D Tak, bez loda ni > e > ruszam się z domu. A jakie lody lubisz najbardziej? > Co więcej, nawet nie wstaję z łóżka. :D I się do niego nie kładziesz? ;-) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Nie są białe... 15.11.08, 16:12 > I się do niego nie kładziesz? ;-) No ba. Paciorek, lód i lulu. :D Odpowiedz Link
wiarusik Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 15:18 a gdzie sombrero,carramba? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 16:19 > Muszą być moje, muszą. Do tego dżiny i coś jebitnie turkusowego na korpusik. I > ciemnoczekoladowa torba, o! ------ O?! A słyszałam, ze niebieskie z brązowym już de mode. Ale jak Funny może, to i ja jeszcze ponoszę :DDD Odpowiedz Link
funny_game Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 17:18 Demode, sremode ;)))) To jedno z moich ulubionych połączeń, a odcieni brązu i turkusu jest tyle, że jak już trzeba, to się jakimś człowiek wstrzeli na orbitę mody ;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 17:26 Funko! dzięki za otuchę. Bo mnie też ładnie w czymciś takim :))) Odpowiedz Link
funny_game Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 17:30 No właśnie, nośmy to, co lubimy, my - DAMY ;))) Wiesz, co? Odchudzam się od jutra! Zrobię to dla tych bucików. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 17:36 Mój stan permanentny, bo mam tendencje, niestety :( A z kolorów to uwielbiam i nosze ! fuksjowy i amarant. I mam gdzieś opinie innych. Bo jest mi naprawdę ślicznie. Odpowiedz Link
funny_game Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 17:39 Muszę, czuję się nieforemna jakoś :/ A nasycone, żywe, odważne kolory są ze best! Fuksjową sobie kupiłam wczoraj haleczkę pod szary sweter z wielkim dekoltem, mmmmm :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 17:46 Też to lubię: siwe z amarantem :) Masz czarne włosy? Bo to się pięknie harmonizuje... Odpowiedz Link
funny_game Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 17:51 Nie mam czarnych, ale sobie w grudniu farbnę na ciemną czekoladę :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 17:52 Aha i muszę sie nauczyć oczy malować porządnie i czasem mocno. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 17:59 To jeśli bedzie ci to odpowiadać, to machnij takie głęboko granatowe refleksy (coś ok. 60 zł). Wychodzi cudo! Odpowiedz Link
funny_game Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 18:01 Ale granatowe na czekoladzie? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 18:20 Ale takie wręcz niteczki. Refleksy, nie tak zwyczajnie: farba! Ślicznie wygląda, zero tandety, naprawdę. A ja odkryłam piekny cień: Collistara 31 blu (mocny granat z opiłkami czegoś co się błyszczy). Do moich ślipków jak znalazł! Odpowiedz Link
funny_game Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 18:25 Pogadam z fryzjerką. Odpowiedz Link
i.nes miodzio :D 15.11.08, 17:14 zacznij odkładać kasę już dziś, to może do emerytury zdążysz ;DDD Odpowiedz Link
funny_game Re: miodzio :D 15.11.08, 17:16 Nie są takie drogie, naprawdę. Tylko, że jeszcze mnie w tym miechu nie stać. Ale może przekupię M., żeby mi je do aparatu pod choinkę dołożył. Inaczej nic Mu nie kupię!!!!! :D Odpowiedz Link
i.nes Re: miodzio :D 15.11.08, 17:35 banda burżujów! :PPP choć z drugiej strony, taka skóra to inwestycja na lata ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: miodzio :D 15.11.08, 17:37 Sugerujesz, przepraszam, że ile sezonów ja mam w jednych i tych samych kozakach popierdalać? :DDD Odpowiedz Link
i.nes Re: miodzio :D 15.11.08, 17:39 oczami wyobraźni widzę Cię... z jakimś staruszkiem (na oko podobny do M.) siedzisz okrakiem na motorze Zeda i popierdalacie ku zachodzącemu słońcu :D Odpowiedz Link
funny_game Re: miodzio :D 15.11.08, 17:50 I wszystko pięknie, tylko nagle zonk, bo ja mam na zgrabnych pomarszczonych łydkach stare kozaki!!! Odpowiedz Link
i.nes Re: miodzio :D 15.11.08, 17:52 nie, one może i są stare, jak te Twoje łydki, ale równie odpastowane i charakterne! ;DDD Odpowiedz Link
funny_game Re: miodzio :D 15.11.08, 17:56 No to raz, dla tej sceny, je założę. Tylko gdzie mam je trzymać przez te wszystkie lata, zakładając, że będę miała 800 par butów? :D Odpowiedz Link
funny_game Re: miodzio :D 15.11.08, 18:02 A co, chcesz mi kupić te harlejki? :D Zazwyczaj 38. Czasem 37. Odpowiedz Link
i.nes Re: miodzio :D 15.11.08, 18:03 chciałam Ci je przechować, ale rozmiar się nie zgadza z... z... z... pojemnością mojej szafki na buty ;PPP Odpowiedz Link
funny_game Re: miodzio :D 15.11.08, 18:14 Kobieto, zaiste stać Cię na nie, naprawdę. Nie musisz używać podstępów, a w temacie butów każdy podstęp zwietrzę! Odpowiedz Link
i.nes Re: miodzio :D 15.11.08, 18:15 suchaj, pewnie, że stać, ale ja to wolę wydać na pakiet nurkowy ;D Odpowiedz Link
funny_game Re: miodzio :D 15.11.08, 18:16 Parkiet nukowy, hm, to jakaś nowość podłogowa? Odpowiedz Link
funny_game Re: miodzio :D 15.11.08, 18:26 Pijemy? :) Wrzuciłam na KD przepis na tinto de verano :) Odpowiedz Link
i.nes Re: miodzio :D 15.11.08, 18:28 a po co ten znak zapytania?! ja piję od chwili przebudzenia tego popołudniowego a z różową 'tabletką na szczęście' działa... dość ciekawie ;P Odpowiedz Link
be_em Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 17:55 powiem ci funny, że są przecudne!! w dobie szmirowatych obcisłych ekologicznych kozaczków na nodze przecietnej polki dojezdzającej do roboty mzk wierzę, że Twoje będą stylową awangardą;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 18:00 Nioch nioch nioch :D Będę w nich tym bardziej z MZK korzystać, żeby EPATOWAĆ ;) Odpowiedz Link
be_em Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 18:03 funny_game napisała: Będę w nich tym bardziej z MZK korzystać, żeby EPATOWAĆ ;) bravo! :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 18:15 I biletu nie będę kasować, bo jak mnie kanary złapią i zrobię scenę, to większe szanse, że każdy kozaczki zauważy. Grunt, to plan! Odpowiedz Link
be_em Re: Harley Davidson - moja nowa miłość 15.11.08, 18:28 funny_game napisała: > I biletu nie będę kasować, bo jak mnie kanary złapią i zrobię scenę, to większe > szanse, że każdy kozaczki zauważy. Grunt, to plan! > spróbuj jeszcze nie mieć nic prócz kozaczków - sukces murowany;) Odpowiedz Link