nexstartelescope 24.11.08, 17:17 Znalazłaś juz kota? Bo jak nie, to już wiem, skąd go możesz wziąc :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=87643412 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thank_you Re: Conena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.11.08, 17:23 On jest na forum kuchnia...jakoś tak źle mi się to skojarzyło :D:D:D Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Conena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.11.08, 17:28 No bo dzioucha z lasu tam często pisze, i wie, że tam dobrzy ludzie. Jak ja bym miała kota na wydaniu, to napisałabym o tym na 69, a to mogłoby się jeszcze gorzej skojarzyc komus z zewnątrz;) Odpowiedz Link
thank_you Re: Conena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.11.08, 17:33 No przecież się nie czepiam, tylko mówię, że zabawnie mi się to skojarzyło ;-) A swoją drogą to burak z tego "właściciela" kota. Odpowiedz Link
conena Re: Conena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.11.08, 12:15 jeszcze nie znalazłam, bo jak mi do soboty chcenie kota nie przejdzie to biorę się za temat na poważnie. przemyślałam i doszłam do wniosku, że zapewnię kotowi wszystko co uznam za najlepsze, będę miała czas i będę stwora kochać:) ale w pięknym Wrocku będę dopiero 15 grudnia, nie dam rady kuchennego pomocnika odebrać w ciągu trzech dni:/ Odpowiedz Link
funny_game Re: Conena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.11.08, 12:30 Niech Ci nie przechodzi, sama zobaczysz, jak z kotem w domu jest wesoło. A najlepiej z dwoma :) Też kiedyś totalnie debiutowałam w dziedzinie wspólnego mieszkania z kotem (na jego łasce, nie łudźmy się, że jest inaczej) i wcale nie jest trudno, jest przygoda :) Odpowiedz Link