funny_game 10.12.08, 00:23 Bo ja nie psię i jeszcze trochę nie popsię. Ę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Re: Psicie? 10.12.08, 00:24 A ja już śpię. Tylko jeszcze sobie wziąłem Was do łóżka. :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Psicie? 10.12.08, 00:33 > Ale orzeszki wont! Ja w sumie nie lubię orzeszków. No i mówię, że wolę inaczej wymieniać się florą. :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Psicie? 10.12.08, 00:41 funny_game napisała: > Przynosisz bukiety i klękasz na kolanko? Nie. Marudzę, strzelam fochy i mam ego większe niż dwie wieże WTC (przypuszczalnie przed zburzeniem, ale do końca nie wiem, bo to nie ja wymyśliłem). Jeszcze wymieniać jakieś zalety? :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Psicie? 10.12.08, 00:50 > Oj, wystarczy, nie dźwigam więcej :F Ale nie sikam w orzeszki. :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Psicie? 10.12.08, 00:54 A gdyby ogłosić takie zawody forumowe? Idę spać i nie chcę nawet o tym myśleć :D Baj! Odpowiedz Link
milleniusz Re: Psicie? 10.12.08, 00:59 funny_game napisała: > A gdyby ogłosić takie zawody forumowe? Myślę, że panie miałyby mniejsze szanse, bo by się im więcej rozlewało. :) > Idę spać i nie chcę nawet o tym myśleć :D A ja właśnie sobie pomyślę, tak, to musiałyby być malownicze zawody. :) I też zaraz pójdę spać, bo mi się skończy prąd. Ale będę tu do ostatniej kropli. Czy tam do ostatniego wata. > Baj! A tymczasem kolorowych. Odpowiedz Link
bertrada Re: Psicie? 10.12.08, 00:59 Zawody w sikaniu do orzeszków? Może ogłosić ten konkurs na spotkaniu forumowym. Wzrosłaby nam frekwencja. ;) Odpowiedz Link
thank_you Re: Psicie? 10.12.08, 00:57 >Marudzę, strzelam fochy i mam ego większe niż dwie wieże WTC Mhm, pochwalę się, że to mojego autorstwa :DDDDDD Odpowiedz Link
milleniusz Re: Psicie? 10.12.08, 01:03 > Mhm, pochwalę się, że to mojego autorstwa :DDDDDD A to się chwal. :P To jest przeurocze, tylko Ty się nie znasz. :DDD Odpowiedz Link
thank_you Re: Psicie? 10.12.08, 01:05 Błogi jest stan Twojej nieświadomości :DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
milleniusz Re: Psicie? 10.12.08, 01:10 thank_you napisała: > Błogi jest stan Twojej nieświadomości :DDDDDDDDDDDD Doprawdy? Jakbyś się wczytała w moje wypowiedzi z tego wątku, to byś dostrzegła, że naśmiewam się z siebie, w tym i z tych wad. :) PS. A pejczyk w komplecie do tych butków jest? :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Psicie? 10.12.08, 01:12 Wiem wiem :* Nie ma, ale mogę skombinować :-) Buty mają przełamać moją romantyczną sukienkę ;-) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Psicie? 10.12.08, 01:17 > Nie ma, ale mogę skombinować :-) Nie, nie, ja nie pytałem z myślą o sobie. :P > Buty mają przełamać moją romantyczną sukienkę ;-) Nie wiem, jak wygląda sukienka, ale te buty mają szansę przełamać wszystko. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Psicie? 10.12.08, 01:20 Myślisz, że powinnam zainwestować w skórzaną maskę na twarz? Z takim suwakiem na usta? :DDDD Te buty są cudowne w swojej S/M koncepcji :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Psicie? 10.12.08, 01:23 thank_you napisała: > Myślisz, że powinnam zainwestować w skórzaną maskę na twarz? Nie, to mnie nie kręci. Maski, butów i pejcza widzieć nie chcę. :P Już wolę (a nawet mi się podoba) pomysł Fany z zawodami sikania do orzeszków. :D Kończy mi się prąd, więc jak się nie odezwę, to znaczy, że wróciłem do swej francuskiej lektury. Niezmiennie życząc kolorowych snów. :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Psicie? 10.12.08, 01:26 Te buty, które widziałeś też są wulgarne :-) Och, jak zwykle jesteś miły i uroczy :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Psicie? 10.12.08, 01:30 thank_you napisała: > Te buty, które widziałeś też są wulgarne :-) No. Ale tysiąc razy mniej. I nawet chyba nie nazwałbym ich wulgarnymi. Zależy do czego ubrane. > Och, jak zwykle jesteś miły i uroczy :D No ba. :) Jakimś następnym razem przyniosę kwiatek i klęknę na kolanko, jak proponowała Fany. Tylko załóż tę romantyczną sukienkę i zapomnij o maskach, 15 cm szpilach i pejczu. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Psicie? 10.12.08, 01:33 > No. Ale tysiąc razy mniej. I nawet chyba nie nazwałbym ich wulgarnymi. Zależy d > o > czego ubrane. Pod spodniami ich nie widać, ale do sukienki są wulgarne :D > No ba. :) Jakimś następnym razem przyniosę kwiatek i klęknę na kolanko Ło bosz, czymam Cię za słowo :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
milleniusz Re: Psicie? 10.12.08, 01:38 thank_you napisała: > > Jakimś następnym razem przyniosę kwiatek i klęknę na kolanko > Ło bosz, czymam Cię za słowo :DDDDDDDDDDD Ups. Chyba tracę instynkt samozachowawczy. To ja lepiej pójdę już spać, bo jeszcze bardziej się wystrzelam. :D Buzia. :* Odpowiedz Link
bertrada Re: Psicie? 10.12.08, 00:30 To ty? Zastanawiałam się właśnie, co mi tak niewygodnie i kto się tak wierci i mnie kopie. ;/ Odpowiedz Link
milleniusz Re: Psicie? 10.12.08, 00:33 > To ty? Nie, nie ja. Ja nie kopię, tylko zagarniam. ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Psicie? 10.12.08, 00:46 > Jak zwał to zwał. ;P No nie. Zagarnianie to zasadniczo odmienna czynność. :D Odpowiedz Link
bertrada Re: Psicie? 10.12.08, 00:50 Ale sprowadza się do tego samego. Czyli do zakłócania snu łóżkowego współlokatora. ;P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Psicie? 10.12.08, 00:51 bertrada napisała: > Czyli do zakłócania snu łóżkowego współlokatora. ;P A to prawda. Ale jakby łóżko było do spania, to bym teraz z Wami tu nie siedział. :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Psicie? 10.12.08, 00:27 Jeszcze nie, ale chyba zaraz spadnę na leżak. Po 7 pobudka :| Odpowiedz Link
funny_game Re: Psicie? 10.12.08, 00:29 A ja do końca tyga na zwolnieniu. Już mam srebro i perły, teraz obczajam Swarki i jutro dostaniesz zdjęcia elementów aspołecznych :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Psicie? 10.12.08, 00:34 Bidulka. Ale przynajmniej trochę się zrelaksujesz, nie? ;) Czyli jutro się posikam :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Psicie? 10.12.08, 00:36 No, makulaturę zbiorę w kupę i wystawię niepotrzebną, bo już slalomem można u nas przez książki i prasę jeździć. I takie tam. Na orzeszki nasikaj, na orzeszki :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Psicie? 10.12.08, 00:40 Też mam niezły tor przeszkód i zero czasu, żeby to uprzątnąć, bo oczywiście każda z książek i każdy ze słowników, które walają się po biurku, na krześle i na podłodze są mi bardzo potrzebne :/ Nie wiem czy aż tak precyzyjnie bym utrafiła ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Psicie? 10.12.08, 00:44 baba_krk napisała: > Nie wiem czy aż tak precyzyjnie bym utrafiła ;) Zwłaszcza, że (zgodnie z prawidłami sztuki) powinny stać na barze. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Psicie? 10.12.08, 00:45 Niewykonalne, a przynajmniej nie w tym życiu ;))) Dobranoc Funny Odpowiedz Link
funny_game Re: Psicie? 10.12.08, 00:34 Robimy jakąś siarę, czy dzisiejszy wieczór spędzimy jak damy? Odpowiedz Link
bertrada Re: Psicie? 10.12.08, 00:38 Robimy siarę, przecież i tak wszyscy śpią i nikt się nie zorientuje. Odpowiedz Link
funny_game Re: Psicie? 10.12.08, 00:45 To Ty Go pomolestuj zbiorowo, a ja popatrzę. Na Swarki :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Psicie? 10.12.08, 00:46 Co będziesz z nimi robiła? Ja sobie właśnie pierścionek Skwarka upatrzyłam :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Psicie? 10.12.08, 00:49 A ja, być może, użyję ich do zrobienia pewnej bransy ;) Na razie sobie wirtualnie patrzę i obmierzam. Odpowiedz Link
thank_you Re: Psicie? 10.12.08, 00:42 Jutro ok.11 będę grasowała na Placu Trzech Krzyży :D Także knajpa będzie, spokojnie :-) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Psicie? 10.12.08, 00:41 ja nie śpię. wstaję o 5 30 a musze jeszcze przyswoić 52 slajdy prezentacji i rozwiązać test, a padam ryjunem na klawiaturę :/ i z miłości sie skupić nie mogę :/ Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Psicie? 10.12.08, 00:58 nie, z pracy takie tam coś, internetowa szkoła, a że ja głowy do tego nie miałam ostatnio przez to zamieszanie z kiblem i właścicielką co mnie wywaliła z chaty , to mnie teraz pani dyrektor gnębi że mam to rozwiązywać bo sie nie wyrobię później. to zrobie jeden dziś co by jej nie złościć bo fajna jest . Odpowiedz Link