the_apstrakcja 13.12.08, 19:16 Tak sie tu przyglądam temu forum czasami, ale jeszcze się nie witałam, a to tak nie ładnie przeciągać taki stan. Witam się więc ładnie: Dzień dobry:) Jak Wam weekend mija? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cookie_monsterzyca Re: oficjalnie i formalnie 13.12.08, 19:36 'Bry :) hm, inni pewnie chlorzą na spotkaniu forumowym ;) a ja siedzę zasmarkana i stęskniona bo samiec miał być a go nie będzie dzisiaj :/ i rozwiązuję ogromne ilości testów do pracy :/ a tak poza tym to ok :D Odpowiedz Link
the_apstrakcja Re: oficjalnie i formalnie 13.12.08, 20:00 :) To już takie opłatkowe? Zresztą nie ważne czy opłatkowe - i tak im fajnie. Ale ale, Tobie też by się jakiś napój przydał - zasmarkanie by Ci przeszło, tęsknienie znośniejsze by się zrobiło, a i testy w trymiga byś rozkminiła. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: oficjalnie i formalnie 13.12.08, 20:07 napój? hmmm a upsarin się liczy? :) tęsknię już od poniedziałku więc nie da się go uznośnić, a testy są gópie i nigdy ich nie rozkminię taka pozatykana :) więc jest bajecznie :) Odpowiedz Link
the_apstrakcja Re: oficjalnie i formalnie 13.12.08, 20:11 No chodziło mi o jakąś wewnętrzną dezynfekcję bardziej. Na tęsknienie się nie będę licytować, bo każde jest wpirzające, bez względu na czas trwania. A co to za testy? Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: oficjalnie i formalnie 13.12.08, 20:19 no to upsarin :) testy to taka internetowa szkoła, część szkolenia do pracy ale pioruńsko dużo ich jest :/ Odpowiedz Link
mia.walles Re: oficjalnie i formalnie 13.12.08, 20:12 Więc ja tez witam:) Wróciłam z pracy, piję Coronę i czekam na Niego:) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: oficjalnie i formalnie 13.12.08, 20:17 a ja mam jakieś chińskie piwo tsingtao czy coś, ale bez Niego nie chcę. Odpowiedz Link
mia.walles Re: oficjalnie i formalnie 13.12.08, 20:25 cookie_monsterzyca napisała: > a ja mam jakieś chińskie piwo tsingtao czy coś, ale bez Niego nie chcę Ja kupiłam sześciopak, więc jak dwa znikną...:) a po drugie On będzie późno, jest teraz jakieś 200km stąd:( Odpowiedz Link
the_apstrakcja Re: oficjalnie i formalnie 13.12.08, 20:44 A mi jakoś piwo nie wchodzi w innych miejscach niż knajpa... Jak dobrze więc, że są inne napoje:) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: oficjalnie i formalnie 13.12.08, 20:45 aaaa :) no to pij :) mój tylko 30 km. ale nie ma pekaesa ;) Odpowiedz Link
the_apstrakcja Re: oficjalnie i formalnie 13.12.08, 20:48 piję, piję właśnie:) 30km to na powinien szybko przebiec;) Odpowiedz Link
mia.walles Re: oficjalnie i formalnie 13.12.08, 21:14 cookie_monsterzyca napisała: > aaaa :) no to pij :) > mój tylko 30 km. ale nie ma pekaesa ;) Różnie te PKSY w weekendy jeżdżą:D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: oficjalnie i formalnie 13.12.08, 21:26 wspaniale...;) własnie jestem w trakcie kuracji czosnkowej która musi mnie postawic na nogi zaraz przylukam w tv ciekawy meczyk Odpowiedz Link