nexstartelescope 27.12.08, 11:07 Nie siedźcie przed kompem, inhalując się wickiem rozpuszczonym w kubku z gorąca wodą. Może Wam się pomylic z herbatą :/ Fe, ohydne, tłuste, kamforowo-mentolowe świństwo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilowka Re: Bleeee, nie róbcie tak ! :( 27.12.08, 11:09 Błeee :) Ja zawsze piję z kilku kubków na raz. Barszczyk, sok, herbata, kawa... co najmniej dwa zawsze. Nieprzyjemny jest łyk planowanej kawy, która okazuje się barszczykiem...a z wikiem nie próbowałam ;) Odpowiedz Link
wilowka Re: Bleeee, nie róbcie tak ! :( 27.12.08, 11:39 Aa dzięki, gdzieś to parę lat temu zobaczyłam i jako mądrość życiowa zapadło mi w pamięć :) AA Next, czy ja będę się mogła pochwalić tutaj ....no wiesz, zdjęciem... tego co ...no wiesz? :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Bleeee, nie róbcie tak ! :( 27.12.08, 11:42 Mojego wujcia stryjcia spod Wrocławia portret chcesz tu opublikowac? ;) No dobra, ale ja tez co nieco wrzucę, ok? :> Odpowiedz Link
wilowka Re: Bleeee, nie róbcie tak ! :( 27.12.08, 11:43 nexstartelescope napisała: > Mojego wujcia stryjcia spod Wrocławia portret chcesz tu > opublikowac? Boszsz... a już się bałam, że to ja! :) No dobra, ale ja tez co nieco wrzucę, ok? :> OK :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Bleeee, nie róbcie tak ! :( 27.12.08, 11:52 Zatem juz pędzę zrobic sesje samemu zainteresowanemu :) a potem wezmę i wrzucę :) Odpowiedz Link
wilowka Re: Bleeee, nie róbcie tak ! :( 27.12.08, 11:58 A ja poczekam aż mój nadworny fotograf podniesie powiekę, wtedy również udostępnię dzieło Twe :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Bleeee, nie róbcie tak ! :( 27.12.08, 12:07 To Ty tez masz nadwornego fotografa? Znaczy się Twój facet jest fotografem? Popacz popacz! Ale Ci dobrze, mój jak się uparł, że nie będzie focił w pomieszczeniach, to nawet Albertowi sesji nie chce zrobić :D A na dwór to żal ich wyganiać, więc sama się tym zajęłam :) Się wrzucaja właśnie. Odpowiedz Link
wilowka Re: Bleeee, nie róbcie tak ! :( 27.12.08, 12:11 nexstartelescope napisała: > To Ty tez masz nadwornego fotografa? Znaczy się Twój facet jest > fotografem? Popacz popacz! Nie, akurat mój ojciec jest fotografem :) Ale go tu nie ma i jest Maleństwo, który ma aparat :) Się wrzucają właśnie. A moje się robią :) Odpowiedz Link