2szarozielone 24.01.09, 21:23 na portalu randkowym pierwszego nieanalfabetę, całkiem ciekawy i dowcipny... ale chyba mnie już nie lubi :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Re: znalazłam :) 24.01.09, 21:26 2szarozielone napisała: > na portalu randkowym pierwszego nieanalfabetę, całkiem ciekawy i dowcipny... > ale chyba mnie już nie lubi :( Hehe, ale on pewnie i tak chce tego samego, co ci inni. Tylko w sympatyczniejszej formie. :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: znalazłam :) 24.01.09, 21:45 2szarozielone napisała: > a myślisz, że czego ja chcę? :) A nie, to spoko, dobrze szukasz. Bo myślałem o księciach, białych koniach i temu podobnych kołyskowo-kościołowych dyrdymałach. :D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: znalazłam :) 24.01.09, 21:48 widać za mało postów na forum napisałam :( jak się kiedyś trafi książę, o będe bardzo happy, ale na siłę szukać nie będę, bo zwyczajnie nie umiem. rozrywki szukam :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: znalazłam :) 24.01.09, 22:11 2szarozielone napisała: > widać za mało postów na forum napisałam :( A nie, chyba swego czasu pisałaś o tym, ale pewnie nie czytałem wszystkiego, jakoś ostatnio trochę mam mniej czasu. :) > jak się kiedyś trafi książę, o będe bardzo happy, ale na siłę szukać nie będę, > bo zwyczajnie nie umiem. To zdrowe podejście. Trzymam kciuka. W sumie sam nie wiem, czy za rozrywkę, czy za księcia, bo rozrywkowi księciowie to chyba nie występują. :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: znalazłam :) 24.01.09, 22:16 Heh, mój książę musi być rozrywkowy, nie ma opcji. Odpowiedz Link
milleniusz Re: znalazłam :) 24.01.09, 23:51 2szarozielone napisała: > Heh, mój książę musi być rozrywkowy, nie ma opcji. No właśnie o tym mówię. Jak będzie rozrywkowy, to może nie być księciem. Albo może nie być Twój. Ale życie to sztuka kompromisu. :D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: znalazłam :) 25.01.09, 00:08 jak do tej pory masz rację :) Miałam już nierozrywkowego księcia, rozrywkowego nieksięcia i spotkałam rozrywkowego księcia, który nie był mój. Ale się nie poddaję :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: znalazłam :) 25.01.09, 01:00 2szarozielone napisała: > Ale się nie poddaję :) No właśnie. To najważniejsze. Ściskam dobranocnie. :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: znalazłam :) 24.01.09, 21:34 tez o tym pomyślałam :) ale on nie szuka przyjaciół :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: znalazłam :) 24.01.09, 22:26 Nie wiem jak to jest na portalach randkowych, bo bywałam tylko przeglądać ogłoszenia i w żadne interakcje nie wchodziłam, ale na forum, które jest de facto portalem randkowym ;-), poznałam paru do rzeczy mężczyzn. ;-) Ale też i paru takich świrów, że mi się w głowie nie mieściło, że tacy w miarę zscojalizowani chodzą po tym świecie. ;-) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: znalazłam :) 24.01.09, 22:51 Na portalach randkowych jest katastrofalnie :) ale ten zwierzak jest słodki :) wezmę go sobie. Odpowiedz Link
simon_r Re: znalazłam :) 26.01.09, 08:54 No nie!... zostałem nazwany świrem. I jeszcze niech moja kobieta przeczyta, że to jest forum randkowe to chyba trza sie stąd wynieść na auto-moto czy cós takiego. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: znalazłam :) 24.01.09, 22:52 Krish, ja go dzisiaj poznałam, a on jest chwilowo 100 km stąd. Jak ja mam to sprawdzić? Przyjdzie pora, to się dowiemy. Odpowiedz Link
nerri Re: znalazłam :) 25.01.09, 00:15 To trzeba pokombinować tak,żeby polubił;) Albo pokierować tak,żeby wad nie widział:P:P Albo je polubił:D:D Ja sobie przez net 5 lat temu znalazłam takiego nieanalfabetę,całkiem ciekawego i dowcipnego z którym da się pogadać;) I nawet żyć sie z nim da;) I sie nie popsuł po slubie jak niektórzy straszyli;) I wiele standardowo "niemęskich" zajęć często wykonuje:D No mi przedewszystkim zalety przeważaja nad wadami:P Odpowiedz Link
2szarozielone Re: znalazłam :) 25.01.09, 00:37 Eeee, długofalowo nie myślę :) Już polubił, nawet między wierszami zaprosił na jakiś napój dla dorosłych. Ale ogólnie jestem przerażona, ilu młotków na tym portalu siedzi, to niewiarygodne. A ja jestem królową młotków, bo mam jakieś szalone powodzenie. Odpowiedz Link
nerri Re: znalazłam :) 25.01.09, 00:59 Teraz zdecydowanie więcej niż 5 lat temu;) Ps. Uwierz mi,że ja też nie myślałam długofalowo i w życiu bym nie powiedziała,że tak szybko i z tym facetem się zwiążę;)) Dalej nie wierzę,że mam męża;)) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: znalazłam :) 25.01.09, 01:11 Lepiej uwierz, bo narozrabiasz :-D Ja swojego pierwszego chłopaka poznałam w necie... Zamierzchłe czasy IRCa, telefonicznych modemów, kafejek internetowych okupowanych godzinami, terminali na szkolnym korytarzu... emotikonów bez kolorowych animowanych obrazków :-D Fajnie było. I naprawde, jakoś nie było tam wtedy tylu... powiedzmy dziwnych ludzi. Odpowiedz Link
nerri Re: znalazłam :) 25.01.09, 01:20 Hehehe...pamiętam...ale uwierzyć ciągle nie mogę;) Dowód mam na palcu <jesu co ja zrobiłam> :P A tak uparcie kiedyś twierdziłam,że facet mi niepotrzebny:D A potem że nowoczesna jestem i wolnym związku żyję:D Hehehehe:)) A co do netu to teraz jest zbyt powszechnmy...każdy może wejść i napisać co chce. No i większość myśli,że net gwarantuje anonimowość...hehe:)) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: znalazłam :) 25.01.09, 11:06 Tu z tego miejsca chciałbym Ci Dwaszarozielone podziękować, doskonały pomysł z tym portalem randkowym. Zamieściłem się tam i czekam na ofiary. www.freedigitalphotos.net/image/s_spider.jpg Odpowiedz Link
2szarozielone Re: znalazłam :) 25.01.09, 11:35 Ja już miałam taką myśl, że niebrzydki, inteligentny, błyskotliwy i dowcipny facet na takim portalu - to ani chybi seryjny morderca szukający ofiar. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: znalazłam :) 25.01.09, 12:19 Ależ piszę jak najbardziej serio (może poza czekaniem na ofiary :) ) Wrzuciłem się portal i otrzymuję listy od zainteresowanych kobiet. Podpowiedziałaś mi doskonałe rozwiązanie i natchnęłaś mnie entuzjazmem. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: znalazłam :) 25.01.09, 12:25 Pusiu, nie wiem, czy akurat to chciałeś osiągnąć. Tak czy inaczej, powinieneś to wiedzieć - całkiem już przeinaczyłeś się w Pusię. To na zdjęciu to dziewczynka. :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: znalazłam :) 25.01.09, 12:33 Dziewczynka czy chłopczyk, jakie to ma znaczenie? Zdjęcie ładne. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: znalazłam :) 25.01.09, 13:42 Znaczenie takie, że na zdjęcie dziewczynki złowisz/usidlisz kobiety o specyficznych upodobaniach. :D Odpowiedz Link
2szarozielone nie pisze do mnie :( 25.01.09, 17:16 a wydawało mi się, ze taka pierwszoligowa i pięciogwiazdkowa jestem. A tu co? Odpowiedz Link
hsirk Re: nie pisze do mnie :( 25.01.09, 18:46 napisalbym do ciebie w zamian, ale nie lubisz surogatow przeciez :D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: nie pisze do mnie :( 25.01.09, 18:49 Eee, ten etap to już przeszedłeś. Ale nie chcesz do mnie przyjechać :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: nie pisze do mnie :( 25.01.09, 18:59 no to jak nie masz czasu na kobiety, to co oczy mydlisz :) Odpowiedz Link
funny_game Re: nie pisze do mnie :( 25.01.09, 19:04 Bo jesteś, to on nie jest, PHI! Jakby był, to by nie było wątpliwości i czekania, które jest nie wiadomo czym. Uwaga: filozuję dziś kacowo pod Into The Wild Eddiego Veddera. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: nie pisze do mnie :( 25.01.09, 19:07 a ja jestem naćpana Gripexem i jakoś mi dziwne myśli do głowy przychodzą :) Odpowiedz Link
simon_r Re: nie pisze do mnie :( 26.01.09, 08:56 Przypuszczalnie znalazła się inna ..sześciogwiazdkowa z ekstraklasy.. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: nie pisze do mnie :( 26.01.09, 23:29 eee, pisze znów - ale nie jest z Poznania, a ja chcę, żeby ktoś się mną tutaj zaopiekował :/ Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: znalazłam :) 26.01.09, 11:14 po 1 dniu, wszyscy sprawiają wrażenie fantastycznych ;) gdziekolwiek poznani ;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: znalazłam :) 26.01.09, 23:28 jezu, gdyby tak było, to świat byłby piękny :) Odpowiedz Link