bertrada 22.02.09, 14:28 To tak w nawiązaniu do Izy Marcinkiewiczowej. ;)) Wyobrażacie sobie siebie na jej miejscu? To znaczy, że to Wam się przytrafia romans z politykiem. ;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytrynka_ltd Re: Romans z politykiem 22.02.09, 14:35 może z nie akurat politykiem, ale tak troszkę zazdroszczę Izabel. Marcinkiewicz jest wciąż niezłym kąskiem:) jego inteligencja i wciąż jest tak atrakcyjny. niech inni gadają co chcą, każdy z facetów chciałby mieć taką ładną i młodziutką Izabel. ale, żaden inni nasz polityk nie ma na to szans. chyba, że mają dużo kasy:)) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Romans z politykiem 22.02.09, 15:13 cytrynka_ltd napisała: > może z nie akurat politykiem, ale tak troszkę zazdroszczę Izabel. > Marcinkiewicz jest wciąż niezłym kąskiem:) > jego inteligencja i wciąż jest tak atrakcyjny. Serio mówisz!?! Kurcze, świat gustów jest jednak tak rozbieżny - na szczęście dla nas wszystkich :)) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Romans z politykiem 22.02.09, 15:07 Nie znam takiej politykierki która by mnie kręciła, może Afryce są jakieś do rzeczy? Odpowiedz Link
catthe Re: Romans z politykiem 22.02.09, 15:17 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Nie znam takiej politykierki która by mnie kręciła, może Afryce są jakieś do rz > eczy? A ta pani? Nic a nic Cię nie kręci? iltafano.typepad.com/photos/uncategorized/2007/12/17/mara_carfagna.jpg" border="0" alt="iltafano.typepad.com/photos/uncategorized/2007/12/17/mara_carfagna.jpg"> Ja wolę ją w krótkich włosach. Z nią to może i ja chciałabym mieć romans. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Romans z politykiem 22.02.09, 15:27 Brzydka nie jest, ale jak dla mnie za delikatna. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Romans z politykiem 22.02.09, 15:12 Wiele jestem sobie w stanie wyobrazić, ale taki scenariusz mnie przerasta :D Odpowiedz Link
catthe Re: Romans z politykiem 22.02.09, 15:18 Jesteś absolutnie pewna? No na przykład Ty i Nitras po godzinach? Hę?;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Romans z politykiem 22.02.09, 15:25 Nie no, proszę Cię - już sam fakt, że facet jest politykiem mnie nie kręci. Co innego przystojny politolog :))) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Romans z politykiem 22.02.09, 18:01 razzmatazzy napisała: > Co innego przystojny politolog :))) O, znam jednego takiego. Ale zarozumiały jest trochę. Chyba nawet trochę więcej niż trochę. :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Romans z politykiem 22.02.09, 18:05 Zarozumialcom mówimy nie, choćby byli nie wiem jak przystojni :D No chyba, że dobrze sprząta, bo robię casting w innym wątku ;) Odpowiedz Link
thank_you Re: Romans z politykiem 22.02.09, 15:26 No dobra, zostanę zjechana , ale... podoba mi się Ćwiąkalski ;D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Romans z politykiem 22.02.09, 15:33 Za to należy Ci się porządne zjechanie !!! Odpowiedz Link
thank_you Re: Romans z politykiem 22.02.09, 15:40 Twarz ma ospowatą jak Stalin, ale ta inteligencja, erudycja, gesty... ech........ :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Romans z politykiem 22.02.09, 15:48 Całe szczęście nie jestem kobietą, na samą myśl o tym, że mógłby kręcić mnie taki gość dostaję gęsiej skórki. Odpowiedz Link
thank_you Re: Romans z politykiem 22.02.09, 16:04 De gustibus non est disputandum. Byłam na to przygotowana :D Wiem, jestem "inna" :D Odpowiedz Link
stedo Re: Romans z politykiem 22.02.09, 20:20 razzmatazzy napisała: "Serio mówisz!?! Kurcze, świat gustów jest jednak tak rozbieżny - na szczęście dla nas wszystkich :)) " Ale babcie mówiły: Chłop nie musi być piękny. Wystarczy by był trochę ładniejszy od diabła;)) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Romans z politykiem 22.02.09, 20:34 Ale nie może być nijaki ;) A dla mnie Kazio wizualnie podpada pod tę kategorię. Plus cierpi na ABO - Absolutny Brak Osobowości (na tyle, ile da się to stwierdzić z mediów, przynajmniej ;)) Odpowiedz Link
stedo Re: Romans z politykiem 22.02.09, 20:45 Zgadzam się, ten przypadek podpada pod tą kategorię. A Ćwiąkalski może być brany pod uwagę w kwestii romansu, bo aczkolwiek jest tylko trochę śliczniejszy od diabła ale coś w sobie ma;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Romans z politykiem 22.02.09, 20:53 No ma, ale zdecydowanie nie moja kategoria wiekowa ;))) Odpowiedz Link
stedo Re: Romans z politykiem 22.02.09, 21:13 Jeszcze mogłabym podsunąć koleżankom pod rozwagę Sławomira Nowaka. Jego stan majątkowy;))) www.kprm.gov.pl/templates/admin/userfiles/files/1209_snowak_16112007.pdf www.kprm.gov.pl/templates/admin/userfiles/files/2802_snowak_31122007.pdf Ale jak pisze w swojej wizytówce: "Jestem żonaty z Moniką i mam dwójkę cudownych dzieci - Natalkę i Julianka. Rodzina zawsze jest dla mnie najważniejsza, dlatego mimo wielu obowiązków zawsze staram się znaleźć czas dla moich najbliższych." Więc tzw. dupa blada, aczkolwiek sądząc po aktualnych przypadkach:kto wie;))) Odpowiedz Link
thank_you Re: Romans z politykiem 22.02.09, 21:24 Nie nie, ja za nim nie przepadam. Za spokojny jest. A w Ćwiąkalskim widzę diabełka :D Odpowiedz Link
bertrada Re: Romans z politykiem 22.02.09, 21:34 A wiecie,że swojego czau Roman Giertych uchodził za pierwszą partię w środowisku urzędniczek ministerialnych. ;D Odpowiedz Link