funny_game Re: Krytycy! 08.03.09, 00:17 A pomyślałaś o tym, że kiwi psuje galaretkę? :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Krytycy! 08.03.09, 00:20 moje myśli poszły w kierunki Trującego Bluszczu i Batmana :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Krytycy! 08.03.09, 00:31 Batman, to kojarzę, a TRrujący B;luszcz, to to z młoda aniołką xzarkliego? (Tak, tak w7glądaja moje postyu jak ich nie popprawiam i juz mamm dosyć poperawaiania i zastrastanawiania się i patrzenia, kurwak chuj). Odpowiedz Link
funny_game Re: Krytycy! 08.03.09, 00:32 O ja pierdolę, wychodzę, myszka mi zwariowałsa :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Krytycy! 08.03.09, 00:34 funny_game napisała: > Batman, to kojarzę, a TRrujący B;luszcz, to to z młoda aniołką > xzarkliego? Nie, ortograficzny futurysto! Tujący Bluszcz to Uma :D > (Tak, tak w7glądaja moje postyu jak ich nie popprawiam i juz mamm > dosyć poperawaiania i zastrastanawiania się i patrzenia, kurwak > chuj). Ostatnie słowo napisałaś bezbłędnie :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Krytycy! 08.03.09, 01:09 Msz zgrABĄ filigranową nóżkę i opoalizującą górę :D' ' Odpowiedz Link
i.nes Re: Krytycy! 08.03.09, 01:10 kurwa, a co zrobiłaś z moją drugą - filigranową! - nóżką?? i dlaczego opalizuje mi góra?? Odpowiedz Link
milleniusz Re: Krytycy! 08.03.09, 00:39 Tytuł wątku zobowiązuje, więc musiałem tu wstąpić. Ale nie rozumiem tej formy sztuki. A może to jest forma życia? Odpowiedz Link
milleniusz Re: Krytycy! 08.03.09, 00:57 funny_game napisała: > Kontynuuj, Mille, swoje rozxwaznia, pliz :9] Nie, idę już spać, ale też mnie cieszy, że słowo "chuj" jako jedyne napisałaś bezbłędnie tym gdzieś wyżej. :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Krytycy! 08.03.09, 01:01 Rozczarowanie. Poodałreś się, bo nie dbam o trafwnie w klawisze dziś??? Nie, to e Ty! Odpowiedz Link
milleniusz Re: Krytycy! 08.03.09, 01:04 funny_game napisała: > Rozczarowanie. No jutro pogaday o Twoich grzybkach. Ale to się wiesza na ścianie, zjada, wącha czy pali? Innymi słowy w jaki sposób ta sztuka wpływa na duszę odbiorcy? Uściślij. > Poodałreś się, bo nie dbam o trafwnie w klawisze dziś??? > Nie, to e Ty! Jakoś tak z gracją nie trafiasz, to nie będę bił piany. :P Choć przyznam, że nie wiem co to znaczy to pierwsze słowo. :D Idę-nara-pa. Odpowiedz Link
palya Re: Krytycy! 08.03.09, 00:41 takie coś mi czasami na jogurcie wyrasta...ale jeszcze do mnie nie mówi;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Krytycy! 08.03.09, 00:45 Mi kiedyś wypadło z kartonu soku jabłkowego... Odpowiedz Link
milleniusz Re: Krytycy! 08.03.09, 00:58 palya napisała: > takie coś mi czasami na jogurcie wyrasta...ale jeszcze do mnie nie > mówi;) No z tym trzeba uważać. Bo jak wynajdzie moralność i system prawny, to się okaże, że jest pod ochroną i jeszcze musisz na to płacić podatki. :D Odpowiedz Link
palya Re: Krytycy! 08.03.09, 01:08 o i wtedy przejdę do historii i będą mną katować dzieci w szkole, i bede w podręcznikach...ehh, piękna przyszłosc sie szykuje, i rośnie na jogurcie Odpowiedz Link
wilowka Funny! 08.03.09, 03:10 Wytężałam umysł i wzrok, al nie wiem co to, ale ładne :) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Krytycy! 08.03.09, 08:56 Ja wiem, ja wiem skąd to się wzięło! Tylko kwiatki pourywałaś! www.youtube.com/watch?v=dFMpG_e8360 :DDD Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Krytycy! 08.03.09, 14:17 To chyba ceramiczne talerzyki?W/g mnie świetne.:-) Odpowiedz Link