Dodaj do ulubionych

Zaniosłem prąd i trollowałem

25.03.09, 14:15
No co? :-)
Obserwuj wątek
    • funny_game Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 14:21
      Źrebi? :)
      • szwagier_z_niemodlina Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 14:41
        Bez KOŃca :-)
        • funny_game Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 14:52
          Za wszę. Lubię to! :D
          • szwagier_z_niemodlina Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 14:54
            Plus qua nie takiego hotelu. Ani PKP, podobno tam gryzo ostatnio.
            • funny_game Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 14:58
              Gryzonie.
              Korzystałam z PKP ostatnio i było fajnie :)
              • szwagier_z_niemodlina Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 14:59
                Dojechalas zywa?
                • funny_game Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 15:13
                  W obie strony i miałam przewspaniałą konwersację, naprawdę niespotykaną w drodze
                  powrotnej!
                  • szwagier_z_niemodlina Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 15:18
                    Och, tak. To jest powod dla ktorego kocham pociagi. Te konwersacje.
                    • funny_game Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 15:27
                      No ale taka! :)

Ja lubię jeździć z M. jako pasażer i pociągiem też, bo z Nim mi się najlepiej
                      konwersuje.
                      A teraz jechałam sama i rozpętałam zajebistą rozmowę aż mi się wysiadać nie
                      chciało :)

Powinny być specjalne przedziały dla lubiących konwersacje, ale te ciekawe, no! ;)
                      • szwagier_z_niemodlina Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 15:35
                        Ja to monologow wysluchuje. Niektore to potem z pamieci spisuje.
    • razzmatazzy Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 14:46
      Zniosłeś krzesło elektryczne (do piwnicy? ;)?
      • szwagier_z_niemodlina Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 14:51
        Prąd w sensie gitaryczny. Słucham tego i mam ataki "Machtgefühl" takiego
        pragermanskiego. Jeszcze nie Ramstein, starsze.

darkman7.wrzuta.pl/audio/1ce0ZNRMmQ/5._deep_purple_-_perfect_strangers
        • razzmatazzy Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 15:00
          Naładowałeś się tym prądem, nie ma co ;)
          Wrzuta mi strajkuje i wszystko muszę sobie na język youtube przekładać!
          • szwagier_z_niemodlina Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 15:03
            OK.
            Poczucie mocy narasta, zaraz sobie na psych siada i pare ton marglu zgarne, z tego.

www.youtube.com/watch?v=Gz3Cc7wlfkI&feature=related
            • razzmatazzy Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 15:07
              Walkirie mi się kojarzą z leniwym niedzielnym przedpołudniem, bo mi tata zawsze
              różne hiciory na winylach puszczał jak byłam mała ;) Dopiero potem przyszły inne
              skojarzenia.
              • szwagier_z_niemodlina Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 15:08
                Mialem kumpla od serca - melomana.
                Rzeczony mowil o Wagnerze bez szacunku: "co to za problem napisac duzo glosnej
                muzyki?" :-)
                • razzmatazzy Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 15:11
                  No bo jednak, z całym szacunkiem, ale Wagner to jest patos niemożliwy. Jakoś mi
                  teraz nie podchodzi, ale może za dużo się nasłuchałam kiedyś ;)
                  • szwagier_z_niemodlina Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 15:17
                    Ale bez niego by tego nie bylo:-))

www.youtube.com/watch?v=4YLcW_q14TU&feature=PlayList&p=937DC48A0434FBB0&index=13
                    • razzmatazzy Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 15:22
                      A to źle? :DD

(żartowałam :P)
                      • szwagier_z_niemodlina Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 15:36
                        Lubie sztukie. Szczegolnie jak mnie co wzruszy, rzcua mnie sie na uszy.
                        Kojarzy szanowna? "Spiewac kazdy moze"? :-)
                        • razzmatazzy Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 15:37
                          No ba, lubię piosenki i różne inne dźwięki! :D
                          • szwagier_z_niemodlina Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 15:41
                            Jak glos wydaje z siebie wszyscy sa w siodmym niebie:-)
                            • razzmatazzy Re: Zaniosłem prąd i trollowałem 25.03.09, 15:43
                              Ale nie o to chodzi, jak co komu wychodzi (to chyba motto popaprańców, o których
                              mowa w sąsiednim wątku ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka