Dodaj do ulubionych

po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t :)

13.04.09, 20:24

Obserwuj wątek
    • ursyda Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:29
      mam jeszcze resztki mazurka
      kcesz?
      • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:33
        Noo mam sernik na zimno :) Makowiec, 46 muffinek w dwóch smakach, toffiowiec,
        szarlotke i Maleństwo. Ale mazurka nie mam :)
    • funny_game Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:36
      Słyszałam, że ciacho Fernando Torres strzeliło boską bramkę w weekend.
      Ale bramki nie widziałam :(
      • mason_i_cyklista Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:38
        ej oszukujesz - to moja interpretacja była
      • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:40
        Ferrrrnando to jakiś byczkohiszpan? - nieeeee.
        • funny_game Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:42
          https://bijbuka.blox.pl/resource/torres.jpg

:)
          • zoofka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:00
            jakieś chuderlawe to ciacho :)
            wolę grubsze
            • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:04
              brawo Zoofka, zna się Kobieta :)
              • zoofka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:23
                :) a jakże!
    • mason_i_cyklista Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:37
      ciacho specjalnie dla wilówki

https://bi.gazeta.pl/im/7/6414/z6414067X.jpg

prosto z ciacha.net
      • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:39
        Dzięki, ale dla mnie za chudy ;)
        • mason_i_cyklista Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:41
          za chudy
          za gruby
          za wysoki
          za niski
          za pedałowaty
          za flejowaty
          za biedny
          za młody
          za głupi
          dogodzić kobiecie...
          • ursyda Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:42
            "za pedałowaty"
            :D
          • funny_game Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:42
            Luisa Figo Jej wrzuć, on ma masę!
            • mason_i_cyklista Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:44
              o właśnie:

za stary
              • funny_game Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:45
                :DDDDDDD

Za to jak pięknie owłosiony!!!

https://www.geocities.com/sergpepers/luis_figo2.jpg
                • mason_i_cyklista Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:46
                  spadam z tego wątku zanim to do mnie przylgnie "za pedałowaty"
                • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:49
                  niiee błe on futrzany taki. Chyba pójdę do drugiego pokoju.
                  Tam i sernik, i mazurki i mąż :)
                  • funny_game Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:54
                    A żebyś miała włosa w mazurku za te brzydkie słowa o Luisie :DDD
                    • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:57
                      trallalla a je już znowu na diecie jestem i mogę mieć kudły jedynie w jogurcie
                      naturalnym odtłuszczonym bez cukru :P
                    • baba_krk Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:15
                      funny_game napisała:

> A żebyś miała włosa w mazurku za te brzydkie słowa o Luisie :DDD

Też zaliczyłaś platona z Luisem? :DDDDDD
                      • funny_game Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:17
                        :DDDDDD

Kochliwa jestę :D
                        • baba_krk Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:23
                          Tak dla jaj to i mnie się zdarza ;))
                          • funny_game Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:31
                            Jak byłam młoooooda, to poszukiwałam kopii Cannavaro po świecie :D

https://img122.imageshack.us/img122/6904/cannavaro8qd.jpg
                            • baba_krk Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:45
                              Szkoda, że zdjęcie kończy się tu, gdzie się najlepsze zaczyna :>

A ja kopii
                              https://pt.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UCL/181081_BIGPORTRAIT.jpg

ale byłam już prawie dorosła, więc nie wiem czy powinnam się przyznawać ;))
                              • funny_game Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:47
                                Baia jest bosssski :D
                                • baba_krk Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:51
                                  Oooooooooooooooooooo, piona!!!! :DDD
                                  Niestety chwilowo gdzieś wsysło jego najlepsze zdjęcia krążące po sieci. No ale
                                  jak wiesz kto on, to nie będę już szukała.
                                  • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:52
                                    No ja Was proszę, no nieee.
                                    • baba_krk Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:58
                                      Zamknij oczy :P
                                • baba_krk Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:05
                                  To jeszcze tu:

https://members.fortunecity.com/vitor_baia/fotos/porto5.jpg
                                  • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:06
                                    Zbiesił się i uciekł ;)
                                  • funny_game Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:08
                                    Ni mo :(
                                    • baba_krk Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:15
                                      Że się nie wyświetla?
                                      To był ten link:
                                      members.fortunecity.com/vitor_baia/fotos/porto5.jpg
                                      Victor za czasów swej świetności i pięknych kudłów :D
                                      • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:17
                                        No, jak on za czasów swojej świetności wyglądał, jak kółko zębate z trzema
                                        kropeczkami, to ja nie chcę aktualnego zdjęcia :D
                                        • baba_krk Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:19
                                          Nie denerwuj mnie kobieto :PPP
                                          Więcej z Tobą o ciachach nie pogadam pfffffffff
                                          • funny_game Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:22
                                            Ale naprawdę się wyświetla kółko zębate garbate.
                                            • baba_krk Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:23
                                              A ja na serio nie wiem o jakim Wy kółku piszecie, a raczej gdzie je widzicie :/
                                              • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:26
                                                rzekłabym w strategicznym miejscu :)

Pewno zauroczyłam, żeś mu wstążeczki czerwonej nie wywiązała, to i masz :)
                                                • baba_krk Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:27
                                                  Dalej nie wiem o co kaman, jak dla mnie strategicznego miejsca na tym zdjęciu
                                                  nie ma :>
                                                  A może Wam się wyświetla co innego? Niebieska bluza klubowa jest? :>
                                                  • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:29

U mnie mały biały kwadracik, czarne kółko zębate, trzy kropeczki (żółte i
                                                    czerwone) i napis Fortune City :D to widać tylko dla powołanych ócz jest :)
                                                  • funny_game Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:30
                                                    Nie ma.
                                                    Wyświetla się to:

https://www.fortunecity.com/referercheck/denial.jpg
                                                  • baba_krk Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:33
                                                    No to dziwne, bardzo dziwne. Bo po pierwsze mnie się wyświetla wklejone przeze
                                                    mnie zdjęcie, a po drugie linek mi idealnie działa. Nie przypominam sobie, żebym
                                                    była memberką tamtej strony, chociaż kto mnie tam wie ;)))
                                                  • funny_game Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:35
                                                    Na pewno się z Łilołką sprzysięgłyśmy i naprędce se to kółko zębate wyrysowałyśmy :P
                                                    Dawaj mnie jakimś sposobem to zdjęcie :)
                                                  • baba_krk Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:36
                                                    img2.imageshack.us/my.php?image=porto5.jpg
                                                    jak tak nie pójdzie to się zdziwię podwójnie ;)
                                                  • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:39
                                                    Dobra, widziałam, ale jak się domyślasz, szału ni ma. Funiasta niech się
                                                    zachwyca i dajcie mnie tu dziewczęta coś na dobranoc :)
                                                  • baba_krk Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:41
                                                    Wiedziałam, że moje trudy nie zostaną nagrodzone żadnym ochem ani achem :P
                                                    Ale napisz przynajmniej czy blondyn czy brunet, a może rudy? To się coś pomyśli ;)
                                                  • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:43
                                                    No, węża mojego in spe, fotki się nie spodziewam, że mi tu załączysz, to potem
                                                    dłuugo długo nic a na końcu no wymyśl coś ;)
                                                  • baba_krk Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:47
                                                    I tak nie trafię, więc wkleję pewnie znowu "pod siebie" ;)
                                                    Kiedyś pokazywałam już to zdjęcie

https://poltergeist.blox.pl/resource/Bartosz_Opania.jpg
                                                  • razzmatazzy Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 14.04.09, 09:36
                                                    No całkiem całkiem ;))
                                                  • funny_game Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:45
                                                    Masz naszego rodaka :)
                                                    Może nie musi sie każdemu podobać, ale za to przesympatyczny i uroczo nieśmiały :)

https://www.trentinovolley.it/_imaged/galleria_foto/1201200810470316g.jpg
                                                  • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:46
                                                    Kto zacz?
                                                  • funny_game Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:48
                                                    Michał Winiarski o boskich oczach z wody :)
                                                  • baba_krk Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:50
                                                    buzia przyjemna, ale za chuuuudy :P
                                                  • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:52
                                                    aa tak mi sie wydawało, że ja go poznałam na sesji do kalendarza :) Miłe
                                                    człowieki te siatkówkarze :)
                                                  • funny_game Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:53
                                                    :)))
                                                  • gapuchna Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 23:08
                                                    Fajny, ale dzieciak....
                                                  • funny_game Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:39
                                                    Nooo, wygląda, jakby się do mnie modlił :D
                        • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:23
                          Śmiejta się, a mi chłop 15:10 do Yumy i Equilibrium puszczać nie chce ;)
                          • funny_game Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:31
                            A mi chce zabronić oglądać siatkówkę :D
                            • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:34
                              A widzisz, nie siatkówkę, to ja mogę oglądac z bliska. Gorzej z Batmanem ;););)
                • gapuchna Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:38
                  Oj oj oj..... Funko. Podoba mi się!!!!!!!!!
                  • funny_game Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:40
                    Który, Gapciu, który? :D
                    • gapuchna Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:44
                      Ten z tym pięknym owłosionym brzusiem. Nie, no śliczny brzusio... :)))
                      • funny_game Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 22:46
                        No, język sam się do monitora wyrywa :D
    • forumowicz_pospolity Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:50
      poszukam jakichs swoich fotek;))
      • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:52
        W torcie? :)
        • forumowicz_pospolity Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 20:57
          wilowka napisała:

> W torcie? :)

w torcie na korcie w polsporcie:)
    • baba_krk Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:22
      jedno ciacho:

https://www.weselinka.pl/files/images/Tort-czekoladowy-z-kwiatami.jpg

drugie ciacho:

https://img.poprosa.com/2008/11/hugh-jackman1.jpg

może być czy kombinować dalej? :>
      • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:28
        siakieś takie drewniane... kombinuj :)
        • baba_krk Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:38
          no to jeszcze raz!

jedno ciacho:

https://www.weselinka.pl/files/images/Tort-czekoladowo-truskawkowy.jpg

drugie ciacho:

https://charcoalink.files.wordpress.com/2009/01/del-toro-2.jpg

https://dorotapilas.files.wordpress.com/2008/06/benicio-del-toro-12.jpg
          • wilowka Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:43
            To ja biorę z truskawkami a Benicio se weź Ty :)
            • baba_krk Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 13.04.09, 21:46
              majty porwane :D
            • cookie_monsterzyca Re: po świętach, podrzućcie tu jakieś ciacho?n/t 14.04.09, 00:48
              Benicio ja mogę se wziąść ? :D
      • wilowka O! To jest ciacho ;) 13.04.09, 21:33
        https://blog.craftzine.com/buttercream_lg.jpg

Niestety nie ja robiłam, ale podoba mi się.
        • forumowicz_pospolity Re: O! To jest ciacho ;) 13.04.09, 21:37
          patrze jest buttercream to musi byc i butterbean:)
          dla wielbicielek męskiego ciała i prawdziwych mezczyzn
          paxarcana.files.wordpress.com/2007/11/butterbean.jpg
          • wilowka Re: O! To jest ciacho ;) 13.04.09, 21:38
          • ursyda Re: O! To jest ciacho ;) 13.04.09, 21:41

duży
        • baba_krk Re: O! To jest ciacho ;) 13.04.09, 21:47
          to jak kapelusz wygląda :P
          • wilowka Re: O! To jest ciacho ;) 13.04.09, 21:53
            A ten Benicio to jak Del Toro wiesz? :P
            • baba_krk Re: O! To jest ciacho ;) 13.04.09, 21:59
              On to jest 100% chłopa w chłopie w swojej kategorii wiekowej :D
              • wilowka Re: O! To jest ciacho ;) 13.04.09, 22:04
                a ile Ón ma?
                • baba_krk Re: O! To jest ciacho ;) 13.04.09, 22:06
                  42 :D
                  • wilowka Re: O! To jest ciacho ;) 13.04.09, 22:11
                    Dobrze, że mi napisałaś, bo po brwiach nie poznałam ;)
                    • baba_krk Re: O! To jest ciacho ;) 13.04.09, 22:16
                      no już wystarczy tej szydery, brwi ma boskie :P
                      • wilowka Re: O! To jest ciacho ;) 13.04.09, 22:18
                        Boskie brwi to tu masz ;)

https://www.californiarumor.com/files/images/import/CHRISTIAN_BALE.jpg
                        • baba_krk Re: O! To jest ciacho ;) 13.04.09, 22:21
                          Trochę przesadził z regulacją :>
                          • wilowka Re: O! To jest ciacho ;) 13.04.09, 22:22
                            Nosz podła... Ty Ty.... BABO :)

jak by tu Thank była, to zaraz by Ci nagadała tyż ;)
                            • baba_krk Re: O! To jest ciacho ;) 13.04.09, 22:24
                              Ja się Was nie boję, ja mam w dupie naboje ;))
                              A poza tym Krystek za chudy :P
                              • wilowka Re: O! To jest ciacho ;) 13.04.09, 22:27
                                AAA to zależy gdzie. Bo na ten przykład w Prestiżu, to normalnie taki
                                drożdżowiec, że hej ;)
                                • baba_krk Re: O! To jest ciacho ;) 13.04.09, 22:28
                                  Jak znam swoje upodobania to na pewno bym uważała, że 10 kg za mało ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka