nexstartelescope 14.04.09, 17:25 Szukam oryginalnej pietruszki do mojej surówki, a wszędzie tylko ten pasternak i pasternak. Na allegro nie ma. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: Surówki. 14.04.09, 17:41 a moje wątki nigdy nie są na głównej prawda w oczy kole Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Surówki. 15.04.09, 10:29 i.nes napisała: > gópia lansiara co ma wontek na gównej ;P > O nie! Parę godzin mję nie było a tu taka potfasz!! Sama jestaś lansiara co się sznurówkami chwali!!! :P Nie wiem, czemu na główna lecą zawsze moje najgłupsze wątki, ten by się bardziej nadał, na ten przykład. Odpowiedz Link
i.nes Re: Surówki. 15.04.09, 11:32 nexstartelescope napisała: > O nie! Parę godzin mję nie było a tu taka potfasz!! Sama jestaś > lansiara co się sznurówkami chwali!!! :P Zazdraszczasz i tyle! ;P > Nie wiem, czemu na główna lecą zawsze moje najgłupsze wątki, ten > by się bardziej nadał, na ten przykład. :DDD Odpowiedz Link
mnop2 Re: Surówki. 14.04.09, 20:42 mlecz teraz młody rośnie, lyście na drzewach młode - mmmmmmmmm same witamyny pyyycha! Bleeeeee :DDD Odpowiedz Link
i.nes Re: Surówki. 14.04.09, 20:43 mnop2 napisała: > mlecz teraz młody rośnie tak, też oglądaliśmy Epokę Lodowcową :D Odpowiedz Link
mnop2 Re: Surówki. 14.04.09, 20:44 ale ja nie oglądalam! Ja już się taka urodziłam.... Przepraszam.... :DDD Odpowiedz Link
i.nes Re: Surówki. 14.04.09, 20:46 uuu, TAKIE zaległości w kanonie? no to ja z Tobą nie gadam ;P :DDD Odpowiedz Link
mnop2 Re: Surówki. 14.04.09, 20:50 ale za to się dziś popłakałam w kinie razem z dzieckiem i exmężem (to ten pierwszy, nie mylić z drugim :DDD) na "tajemnicy rajskiego wzgorza" pięęękny! Gra tam ta dziewczynka ze "zlotego kompasu" Ale czy Ty w ogole kojarzysz o czym ja do Ciebie rozmawiam? ;DDDD Odpowiedz Link
i.nes Re: Surówki. 14.04.09, 20:53 Dakota Blue Richards tak ma na imię ta dziewczynka Łosiu! ;P :DDD Odpowiedz Link
mnop2 Re: Surówki. 14.04.09, 20:56 i.nes napisała: > Dakota Blue Richards Jest wspaniała > > Łosiu! ;P Irena! ;d > > > :DDD > Odpowiedz Link
i.nes Re: Surówki. 14.04.09, 21:01 mnop2 napisała: > Jest wspaniała dopiero się rozkręca, w tym roku będzie jej 3 film > Irena! ;d z Carreyem mi się kojarzy :P Odpowiedz Link
emmannuuellleue_beart Re: Surówki. 14.04.09, 21:10 :DDDDDDDD Bosz, a wiesz jak ja się męczę z tą tożsamością???!!!! :I Katusze psychologiczne normalnie. Jak Emanuel Gonzales po przebudzeniu się ze śpiączki po roku w Modzie na sukces! Odpowiedz Link