wilowka Re: Czarrrrna pantera 10.06.09, 21:39 Tak. Dwie, tylko chwilowo zmysiały, ale one zawsze tak na wieczór ;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Czarrrrna pantera 10.06.09, 21:54 wilowka napisała: > Tak. Dwie, tylko chwilowo zmysiały, ale one zawsze tak na wieczór ;) tak myslalem:) szkoda ze nie zatrzymuja sie na takiej mniej wiecej wielkosci no ciut wieksze moze tylko Odpowiedz Link
milleniusz Ładny kiciuś 10.06.09, 21:59 Takiego mógłbym trzymać na podwórku. Po drzewach by sobie poskakał, a i mięsko sam by sobie zorganizował... Odpowiedz Link
wilowka Re: Ładny kiciuś 10.06.09, 22:02 milleniusz napisał: > Takiego mógłbym trzymać na podwórku. Po drzewach by sobie poskakał, a i mięsko > sam by sobie zorganizował... I na grilla coś skołował :D Fefiórkę na ten przykład. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładny kiciuś 10.06.09, 22:05 > I na grilla coś skołował :D > Fefiórkę na ten przykład. A tam wiewiórkę. Wszystkie psy sąsiądów. A już szczególnie te ujadające z balkonów. Choć w tym sezonie (odpukać) jest jeszcze cicho. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Ładny kiciuś 11.06.09, 03:21 jak masz cicho to ja chętnie oddam psa sąsiada. Mieszkamy płot w płot i jeszcze się nie przyzwyczaił że za płotem ktoś se może chodzić. przerasta to jego zdolności percepcji psia jego. Wiatrówkę musze kupić Odpowiedz Link
wilowka Re: Czarrrrna pantera 14.06.09, 19:39 Wierzę :D Funiasta druchno moja wirtualna, kiedy panieński robimy? Odpowiedz Link
wilowka Re: Czarrrrna pantera 14.06.09, 20:05 Jutro nie dam rady, bo wracam z pracy w noc a potem idę wcześnie rano, ale mogłabym w środę wieczorem :) a przyprowadzisz panienki? ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czarrrrna pantera 14.06.09, 20:24 O, podoba mi się ta wymiana zdań. :D (Piszę to między innymi po to, żeby nie było, że wciąż się czepiam i krytykuję.) Odpowiedz Link
funny_game Re: Czarrrrna pantera 14.06.09, 20:29 Stary, Ty się ciesz, naprawdę, bo masz mieć uśmiech na twarzyczce, jak będziesz wyskakiwał z tortu :F A żeby nie było letko, to nie sam :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czarrrrna pantera 14.06.09, 20:42 > A żeby nie było letko, to nie sam :D A z kim niby? Fotoofertę poproszę, i żeby ładna była i nie za duża, bo w takim torcie to chyba ciasno. :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Czarrrrna pantera 14.06.09, 20:28 Aha, poczekaj, faktycznie. Muszę to zorganizować, bo mam problem z wolnymi wieczorami :) Środa, powiadasz? dam znać jutro! :))) Odpowiedz Link
wilowka TlenU!! -- 14.06.09, 21:03 Trzymajcie mnie wszystkie DRUHNY! www.kot-malenstwo.blogspot.com do czytania www.ztworzonka.blogspot.com robótkowy Odpowiedz Link