puszysta_gimnazjalistka 15.06.09, 12:18 www.youtube.com/watch?v=4wT7zM8XgXQ&feature=rec-HM-rn Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gapuchna Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 12:26 Puszysty, czy ciebie skrzywdziła jakaś kobieta??? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 12:41 Nie, ale jestem otwarty na wszystkie propozycje. I nie mów, że filmik nie był śmieszny. :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 12:49 Mów - jak cię skrzywdzić. A filmik jest tendencyjny, aczkolwiek scenka przy tankowaniu skądś mi znajoma :DDD Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 12:54 Jak byłem młodszy to też zawsze naciągałem, teraz zatrzymuję się po właściwej stronie :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 13:05 Oooooo, czyżbyś coś miłego sugerował? Hmmm, naprawdę cetnie cię skrzywdzę :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 13:31 Ależ oczywiście. Nadmienię tylko skromnie, że zaliczyłam kilka lekcji krav magi :) I mimo to mogę? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 13:32 Ooo, to nawet lepiej :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 13:42 Jak każdy nieprzeciętnie męski osobnik niczego się nie boję :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 13:49 Proszę: O większego trudno zucha, Jak był Stefek Burczymucha... — Ja nikogo się nie boję! Choćby niedźwiedź... to dostoję! Wilki?... Ja ich całą zgraję Pozabijam i pokraję! Te hieny, te lamparty To są dla mnie czyste żarty! A pantery i tygrysy Na sztyk wezmę u swej spisy! Lew!... Cóż lew jest?! — Kociak duży! Naczytałem się podróży! I znam tego jegomości, Co zły tylko, kiedy pości. Szakal, wilk?... Straszna nowina! To jest tylko większa psina!... (Brysia mijam zaś z daleka, Bo nie lubię, gdy kto szczeka!) Komu zechcę, to dam radę! Zaraz na ocean jadę I nie będę Stefkiem chyba, Jak nie chwycę wieloryba! — I tak przez dzień boży cały Zuch nasz trąbi swe pochwały. Aż raz usnął gdzieś na sianie... Wtem się budzi niespodzianie. Patrzy, a tu jakieś zwierzę Do śniadania mu się bierze. Jak nie zerwie się na nogi, Jak nie wrzaśnie z wielkiej trwogi! — Pędzi jakby chart ze smyczy... — Tygrys, tato! Tygrys! — krzyczy. — Tygrys?... — ojciec się zapyta. — Ach, lew może!... Miał kopyta Straszne! Trzy czy cztery nogi, Paszczę taką! Przy tym rogi... — Gdzież to było? — Tam na sianie. Właśnie porwał mi śniadanie... Idzie ojciec, służba cała, Patrzą... a tu myszka mała, Polna myszka siedzi sobie I ząbkami serek skrobie!... Buziaczki :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 13:53 Możesz się śmiać, ale naprawdę przeżyłem kiedyś taką historię. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 14:07 Puszek, ja się nigdy z nikogo nie śmieje, a już na pewno nie z takiego bidaka, jak przestraszony mężczyzna :D Uciekam. :) Odpowiedz Link
ursyda Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 13:30 Pewnie mu bramę przestawiła:) gapuchna napisała: > Puszysty, czy ciebie skrzywdziła jakaś kobieta??? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 13:50 Ursydo - ale to nie takie wielkie nieszczęście - takie COŚ to można zawsze wyklepać:) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 12:44 wiem, nie jestem mężczyzną, ale to było piękne :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 12:49 Mi najbardziej podobał się pan wkurzony czekaniem co pani samochód zaparkował na raz. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 12:55 Ja przy ponad połowie rżałam :D I też kiedyś panu dałam kluczyki, żeby mi zaparkował, bo było ciasno, ciemno i tyłem i stwierdziłam, że nawet próbować nie będę, niech się on wykaże ;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 13:19 Watek dla mężczyzn, a same kobiety komentują.:-) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 13:21 Środek dnia, wszyscy prawdziwi faceci teraz ciężko pracują. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 13:41 Bo są niewolniczo wykorzystywanie przez płeć wolniej parkującą :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 13:21 Bo się kobiety postponuje! Trzeba bronić :D Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 13:23 Puszysty chciał nam ego podbudowac ,ale wy musicie swoje trzy grosze dodać ...jak zwykle.;-) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 13:32 o ho ho hohoho, jaka solidarność tych szybkostrzelnych pocisków :) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 13:57 Bo faceci, to faceci ,najwięcej ch... wsród bab :-) Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 14:04 etwas-geheimnis napisał: > Puszysty chciał nam ego podbudowac ,ale wy musicie swoje trzy grosze dodać > ...jak zwykle.;-) Przypominam, że nie pisałam w tym wątku! ;D Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 14:18 etwas-geheimnis napisał: > A to ,to co?:-) Takie niedomówienie i wężykiem. I już się ewakuuję :) Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 14:33 O, dziękuję :) w tym temacie jednak nie mam nic do powiedzenia :D Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 14:38 Proszę bardzo ...nic mnie to nie kosztuje.:-D Odpowiedz Link
funny_game Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 13:45 Fajne, fajne, ciekawe, dlaczego tylko dla mężczyzn? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 13:46 Żeby kobiet nie urazić. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 14:05 Gdybym chciał urazić, to zatytułowałbym wątek: "Chodźcie tu laski to się z was ponabijamy", a ja przecież ostrzegałem, że tylko dla mężczyzn. Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 14:06 Nie tłumacz się.Winni sie tłumaczą:-D Odpowiedz Link
funny_game Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 14:39 Lepiej się wcale nie tłumaczyć, niż robić to nieporadnie, fakt ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 14:50 Ależ moje tłumaczenie było przecież wyjątkowo błyskotliwe. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 14:54 Eee tam, zwyczajnie staram się ułatwić Funny analizę zagadnienia. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Tylko dla mężczyzn 15.06.09, 15:35 Jedno z moich ulubionych obok należycie i zadowalająco. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd myślisz,że powstrzymasz ciekawość kobiecą?:))) 15.06.09, 19:22 ale, nie chce mi się wchodzić w link. może jest tam jakiś wirus?;) Odpowiedz Link