funny_game 23.06.09, 12:16 Dlaczego się mówi "O cholera", a nie "o świszczący odbyt" albo "o zapalenie wyrostka robaczkowego"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mason_i_cyklista Re: o ebola 23.06.09, 12:28 ależ przecież możesz tak mówić:P wręcz Cię do tego namawiamy;) Odpowiedz Link
funny_game Re: o ebola 23.06.09, 12:37 Obaj? ;) W niedzielę zrobiliśmy cudną trasę rowerową, Bory są świetne do pedałowania. 30 km :) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: o ebola 23.06.09, 12:50 bory zdecydowanie są świetne, chociaż troszkę płasko tam:P to Ty jesteś właścicielką super-treka? dobrze pamiętam? Odpowiedz Link
funny_game Re: o ebola 23.06.09, 12:58 Oj, górki były i to piaskowe niektóre. Dupsko obolałe, bo ja moim Bratem nie jestem i nie robię codziennie 45 km. A i po schodach tak mi się słabo wchodziło :D Ale zakwasów nie zanotowałam. Tak, mój Pimpuś Trekuś :) Wrzucę jego zdjęcie plenerowe, jak dziś zrzucę foty :) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: o ebola 23.06.09, 13:04 czekam a dupsko trzeba przyzwyczajać to nie bedzie problema ja wczoraj z kumplem ruszyłem na trasę:) wyjechaliśmy o 22 obwieszeni cali lampami wszelkiego rodzaju: ja 3 lampy na kierownicy + czołówka na kasku i kumpel 2 lampy na kierownicy + czołówka na kasku. światła z tego zestawu było tyle, że czuliśmy się jak za dnia, a wyglądaliśmy jak ufo:P zrobiliśmy kilkadziesiąt km i przed pierwszą byliśmy w domu. I nawet udało mi się zaliczyć OTB (czyli lot przez kierownicę), kiedy na ostrym zjeździe wpadłem w koleinę:D Odpowiedz Link
funny_game Re: o ebola 23.06.09, 13:11 mason_i_cyklista napisał: > czekam > > a dupsko trzeba przyzwyczajać to nie bedzie problema Wiem, już mnie pouczono, całkiem protekcjonalnie zresztą :D I wnętrze dłoni trza też przyzwyczajać, Wy to nie macie problemu :PPP > > > > ja wczoraj z kumplem ruszyłem na trasę:) wyjechaliśmy o 22 obwieszeni cali > lampami wszelkiego rodzaju: ja 3 lampy na kierownicy + czołówka na kasku i > kumpel 2 lampy na kierownicy + czołówka na kasku. > > światła z tego zestawu było tyle, że czuliśmy się jak za dnia, a wyglądaliśmy > jak ufo:P zrobiliśmy kilkadziesiąt km i przed pierwszą byliśmy w domu. I nawet > udało mi się zaliczyć OTB (czyli lot przez kierownicę), kiedy na ostrym zjeździ > e > wpadłem w koleinę:D Ooooooo, ładnie, ale bym nie chciała tego OTB :D Natomiast takie Ufo to bym chciała zobaczyć :D Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: o ebola 23.06.09, 13:16 OTB śmiesznie wyglądało ale było niegroźne bo utrzymałem się na nogach (mało płynne przejście od jazdy do biegu:P) a co do UFO - na pewno będziemy robić zdjęcia na którejś z następnych wypraw to się pochwalę:) zwłaszcza że mam w szafce jeszcze kilka takich lampek to w ogóle będzie kosmos;P Odpowiedz Link
funny_game Re: o ebola 23.06.09, 13:19 Fajno, fajno :D Kolorowe choinkowe proponuję :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: o ebola 23.06.09, 14:43 > a co do UFO - na pewno będziemy robić zdjęcia na którejś z następnych wypraw to > się pochwalę:) zwłaszcza że mam w szafce jeszcze kilka takich lampek to w ogóle > będzie kosmos;P To ja też chcę zobaczyć! I UFO i kosmos. Odpowiedz Link