forumowicz_pospolity 05.07.09, 23:05 jamais trois sans quatre do widzenia, miło mnie było dzisiaj oraz przedwczoraj z wami pisać jutro sie melduje pod nikem forumowicz_pospolity ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: ja też znikam, wpiździec 06.07.09, 00:44 No proszę, wracam sobie do domu po kilkudniowych mega wakacjach a tu takie rzeczy. P.S. A nie myślałeś o zmianie nicka np. pospolity_forumowicz :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: ja też znikam, wpiździec 06.07.09, 10:15 puszysta_gimnazjalistka napisał: > No proszę, wracam sobie do domu po kilkudniowych mega wakacjach a tu takie rzec > zy. > > P.S. > > A nie myślałeś o zmianie nicka np. pospolity_forumowicz :) nie myslalem, to byłaby profanacja, zreszta mam 2 rezerwowe pod reka:) a gdzie te mega wakacje? łono natury jakies?:) sie zastanawiam gdzie by tu pojechac i czy w ogóle Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: ja też znikam, wpiździec 06.07.09, 10:56 A co tam, pochwalę się :) Tutaj byłem Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: ja też znikam, wpiździec 06.07.09, 11:04 kultowy obiekt a były jakies atrakcje? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: ja też znikam, wpiździec 06.07.09, 11:10 Na szczęście żadnych, raz tylko lekko na trawę mnie wyniosło :) Atrakcje będą tam w tym tygodniu, Kubica i cała reszta przyjeżdża. W sobotę przyjeżdżały już tiry, była Toyota i Ferrari. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: ja też znikam, wpiździec 06.07.09, 21:13 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Na szczęście żadnych, raz tylko lekko na trawę mnie wyniosło :) > o proszę, a tu lekko na trawe wyniosło Latvalę podczas rajdu polski:) polecam, gdzies tak od 2:20 www.youtube.com/watch?v=KQ_lsg8D4Tc > Atrakcje będą tam w tym tygodniu, Kubica i cała reszta przyjeżdża. W sobotę > przyjeżdżały już tiry, była Toyota i Ferrari. > pewnie znowusz dadzą ciała Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 14:06 Ładne, gdyby nie te krzaki, które mu tyłek przytrzymał to miałby problem. Mnie aż tak nie wyniosło, lekko mnie podsterowność w zakręcie zaatakował i przodem wyjechałem, na jakieś 20-30 cm za krawężnik, więc był element lotu :) A było to najtrudniejszej sekwencji zakrętów, więc nawet nie byłem na siebie zły. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 23:26 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Ładne, gdyby nie te krzaki, które mu tyłek przytrzymał to miałby problem. > to był przypadek mega farta nie były to krzaki tylko uschniete drzewo, na tyle mocne zeby go zamortyzowac przy wyrzuceniu w prawo i na tyle słabe żeby sie od niego nie odbił, nie stracił kontroli nad wózkiem i nie pofrunął na lewą stronę drogi gdzie stali kibole blisko trasy, jakby tam przywalił to byłaby kaplica i o rajdzie byłoby bardzo głosno ale ze smutnych powodów > Mnie aż tak nie wyniosło, lekko mnie podsterowność w zakręcie zaatakował i > przodem wyjechałem, na jakieś 20-30 cm za krawężnik, więc był element lotu :) A > było to najtrudniejszej sekwencji zakrętów, więc nawet nie byłem na siebie zły. > tez ładnie:) Odpowiedz Link
niski.oktan To i ja ide whuj 06.07.09, 11:44 Wrócę za godzinę, albo dwie, albo pół. Poza tym w radiu zapodali znienacka Goldbergowskie wyigrane Glienom Gułdom i dlategoż niniejszym wszystko, z forum na czele, serdecznie pierdolę. Jeszcze przez parę godzin będę w innym wszecświecie. :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: To i ja ide whuj 06.07.09, 11:48 niski.oktan napisał: > Wrócę za godzinę, albo dwie, albo pół. > > Poza tym w radiu zapodali znienacka Goldbergowskie wyigrane Glienom Gułdom i dl > ategoż niniejszym wszystko, z forum na czele, serdecznie pierdolę. Jeszcze prze > z parę godzin będę w innym wszecświecie. :) > z którego roku wersja?:) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: To i ja ide whuj 06.07.09, 14:26 55. Ale magik nie z tej Ziemi. Nie dość, że zjawiskowy muzyk, to jeszcze dziwak, i podśpiewywał grając, i sam siebie dyrygował. I jeszcze ten psi profil - grając tu Die Kunst der Fuge wygląda jak, z przeproszeniem, quasimodo jakiś. :) klik Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: To i ja ide whuj 06.07.09, 14:59 niski.oktan napisał: > 55. > > Ale magik nie z tej Ziemi. Nie dość, że zjawiskowy muzyk, to jeszcze dziwak, i > podśpiewywał grając, i sam siebie dyrygował. > I jeszcze ten psi profil - grając tu Die Kunst der Fuge wygląda jak, z p > rzeproszeniem, quasimodo jakiś. :) klik > no wyglada jak wyglada ale to był pasjonat, szczerosc wypowiedzi, zaangazowanie "tak sie gra, ale to trzeba umieć" jak mówił kiedys o pewnym piłkarzu dziennikarz akurat ta muzyka co ją kochał typu Bach Strauss czy Webern mniej do mnie dociera poki co ale jako osobowosc lubie, fajna biografie czytałem ale zapomniałem kto napisal, moze to po angielsku było Odpowiedz Link
niski.oktan Re: To i ja ide whuj 06.07.09, 15:17 > fajna biografie czytałem ale zapomniałem kto napisal, moze to po angielsku było Może dlatego nie wiesz, kto napisał, bo to po angielsku było... :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: To i ja ide whuj 06.07.09, 21:15 niski.oktan napisał: > > fajna biografie czytałem ale zapomniałem kto napisal, moze to po angielsk > u było > > Może dlatego nie wiesz, kto napisał, bo to po angielsku było... :D > :) kurde zapomniałem ale była fajna dużo złotych mysli Goulda, to był naprawde kawał łba imho poza tym fajne fragmenty jak goscie ze studia przychodzili omówic sprawe nagran i Gould ich wciagał a całonocne rozmowy o muzyce on tym żył, mimo ze zył krótko to pewnie tresciwie, sporo muzyki objął Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: To i ja ide whuj 07.07.09, 13:54 2 sekundy w googlu i oto jest www.gould.verbanet.com.pl/indexpl.html dobre czytadło:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: To i ja ide whuj 07.07.09, 14:20 niski.oktan napisał: > Rzeczywiście po angielsku. :D > :) musiałem z czyms pomylic, chyba z autobiografia Rubinsteina:) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: To i ja ide whuj 07.07.09, 15:17 A poważnie to też czytałem Riegera. :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: To i ja ide whuj 07.07.09, 23:23 niski.oktan napisał: > A poważnie to też czytałem Riegera. :) > no i prawidłowo polecam kazdemu czytelnikowi z ambicjami;) czy reszta forumowiczuf mnie słyszy? sru do kąta Coehliów i Murakamich i Rieger na warsztat:) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: To i ja ide whuj 08.07.09, 00:28 Żeby się tylko z Riemannem nie pomylił, bo wywody muzykologiczne tegoż nie dla każdego. Nie wspominając o hipotezie tego drugiego Riemanna, bo na to już na pewno życia braknie. :D Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 14:00 Mmmmmmmm, a ja od dziś, od 16.00 mam urlop, w dupę jeża :F Odpowiedz Link
niski.oktan Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 14:04 Bądź też kanonicznie: wdupejeża! :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 14:10 Dobra, na urlop idziesz, to niech już będzie moja krzywda. :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 14:34 Gdyż na opak to na opak. Albo i na okap, skoro obstajesz przy hardkorowym opactwie. :) Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 14:37 Bym chciała do tego o ptactwa, co w nim Imienie Rurzy kręcili :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 15:14 Przez ce ha? Wszystko zepsułaś! :( Wyobrażasz sobie widok CHWDP na murze? To takie horyzontalne, krągłe i zniewieściałe, błeee... Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 15:23 Nie mogę patrzeć na zbitkę HB, bo mi się kojarzy... nonsensopedia.wikia.com/wiki/Howard_Webb Odpowiedz Link
niski.oktan Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 15:26 A gdzie ty widzisz HB, dziewczynko? =O Czyżbyś już przeprowadziła urlopowy reset substancji szarej, taki naprawdę głęboki? :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 15:36 To może następnym razem oprącz tego, że coś napiszesz, napisz też, co piszesz... :D Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 15:47 Oj dobrze, no ;) Skoro sie upierasz, że jak napisałam HB, to nie napisałam HW, co jest trochę dziwne i nielogiczne i takie niedojrzałe, to niech Ci będzie :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 15:51 Wielkie mecyje, niedojrzałe. A ktoś tu niby jest dojrzały w tym burdlu tutejszym? :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 15:52 PS. Co forum się nazywa wdupejeża. :D Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 15:54 No jasne, ktoś jest, tylko zapomniałam kto :) Bo urlop już zaraz :) Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 18:59 A figa :D Jeszcze troszeczkę wytrzymaj! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: ja też znikam, wpiździec 08.07.09, 00:14 Weśjusz morze, co? Użytkowniku funny_game, zmiłowanie nie masz? Cholery na ciebie nie ma? :D Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też znikam, wpiździec 08.07.09, 10:58 NIE PÓJDĘ!!! :D Miałam se po dżinsy pojechać przed koncertem, ale tak leje, że nie ma jak nosa z domu wystawić. Może taksę wezwę? Jak się obsługuje ten ekspres, kurna? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: ja też znikam, wpiździec 08.07.09, 11:09 Oj to nie marudź, tylko se juniora pooglądaj. Obok jest, nad wpisem Gapci. :) Odpowiedz Link
funny_game Re: ja też znikam, wpiździec 08.07.09, 11:22 Chyba mi się uda zrobić kawę jednak :))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 14:11 PS. A Tradycję aktualną widziałaś? klik :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: ja też znikam, wpiździec 08.07.09, 00:12 Mnie ostatnio ten zawodnik hipnotyzuje: I jeszcze proporcje wielkości osobnika młodego i dorosłego na tym zdjęciu: Jak pluszowy miś przy prawdziwym. :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: ja też znikam, wpiździec 08.07.09, 01:48 Oktan, dopiero zauważyłam -ty masz kiciusia! I mnie!, właśnie mnie!!!! - tego nie powiesz...... Zasmuciłeś mnie tym poczynaniem :| Odpowiedz Link
baba_krk Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 16:00 dobra, to ja też se spadnę, jak wszyscy to babka tysz :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 16:05 ja? gdzieżbym śmiała! jutro rano mnie tu już nie będzie tęsknić nie trzeba :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 16:21 E tam, jutro. Myślałem, że już... :D W czwartek ja też znikam, a się nie chwalę. Odpowiedz Link
baba_krk Re: ja też znikam, wpiździec 07.07.09, 16:28 Już to chodź mnie spakować :P Jak nie chwalisz skoro pisałeś już, że jesteś dziś i jutro... :> Odpowiedz Link
niski.oktan Re: ja też znikam, wpiździec 08.07.09, 00:15 Dobra, już lecę. :D A pisałem pytany. Nie to, co poniektórzy tutej. :P Odpowiedz Link