lupus76 14.07.09, 14:54 Czy wasi pupile już Was zmanipulowali? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catthe Re: Kociarze! 14.07.09, 15:17 Hm, moje koty w ogole nie dają znać mruczeniem, że chcą jeść. Jeden budzi mnie rano łapką, w sensie dotyka łapką mojej twarzy i tak mnie budzi na karmienie. Druga kotka jak chce jeść to wskakuje na blat w kuchni. A jak tego nie zauważam to biega za mną, wyprzedza mnie i wtedy leci znów do kuchni pokazując, że chce jeść;) Reszta raczej czeka gdzieś w okolicy talerzyków albo na kanapach. Mruczą wtedy jak są najedzone, zadowolone i jak przychodzą na głaskanie. Odpowiedz Link
sundry Re: Kociarze! 14.07.09, 15:45 Zmanipulowanie to mało powiedziane,robią z nami co chcą:) Odpowiedz Link
conena Re: Kociarze! 14.07.09, 16:57 LOOOOOOOOOOWE! tak, jestem zmanipulowana i dobrze mi z tym:] Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Kociarze! 15.07.09, 07:44 Ja nie rozumiem zagadnienia karmienia, żarcie leży, jak sierściuch chce to je, jest całkowicie samoobsługowy, jak ma ochotę poganiać za skarpetą to też sam ją sobie rzuca. Odpowiedz Link