Dodaj do ulubionych

czemu się nie mogę

15.08.09, 16:24
na fejsbóka zalogować?
niewiem, ciągle mi wyskakuje ,że jakiś błąd, że adres niedostępny, że błąd krytyczny i bepieczne połączeniei jakiś certyfikat stracił ważność.
jakaś gupia dziś jestem i nie mam na to pomysłu.
Obserwuj wątek
    • zloty.strzal Re: czemu się nie mogę 15.08.09, 17:40
      U mnie działa. Spróbuj sobie może wyczyścić ciasteczka albo coś?
      • kitek_maly Re: czemu się nie mogę 15.08.09, 17:42

Kuki i jej ciasteczka. ;)
        • cookie_monsterzyca Re: czemu się nie mogę 15.08.09, 17:51
          Weź , bo mi od wczoraj wyobraźnia coś jakoś w dziwne strony galopuje i sobie zwizualizowałam właśnie kuki monstera jak siedzi i czyści cisteczka, przeciera je futerkiem i zdmuchuje z nich niewidzialne pyłki , biedny taki :)
          • konto.online Re: czemu się nie mogę 15.08.09, 20:31
            to jakaś abstrakcja
            cookie je zazwyczaj czyścił kwasem
            żołądkowym
          • zloty.strzal Re: czemu się nie mogę 16.08.09, 09:44
            cookie_monsterzyca napisała:

> Weź , bo mi od wczoraj wyobraźnia coś jakoś w dziwne strony galopuje i sobie zw
            > izualizowałam właśnie kuki monstera jak siedzi i czyści cisteczka, przeciera je
            > futerkiem i zdmuchuje z nich niewidzialne pyłki , biedny taki :)

https://www.freebietrader.ca/blog/wp-content/uploads/2009/01/delete-cookies.jpg
      • cookie_monsterzyca Re: czemu się nie mogę 15.08.09, 17:52
        Hm, czyściłam , to było pierwsze co zrobiłam, ale dupa. Hmmm... Strejndż.
        • mason_i_cyklista Re: czemu się nie mogę 15.08.09, 21:26
          mieliśmy kiedyś na forum taką fajną możliwość wrzucenia szczególnie upierdliwemu
          użyszkodnikowi ciasteczka specjalnego, z którym forum zaczynało się na jego
          kompie niemiłosiernie wieszać, ciągle wyskakiwały błędy i takie tam. użyszkodnik
          jeśli się nie połapał o co chodzi z ciasteczkiem to szybko się zniechęcał do
          odwiedzania nas. z tego co wiem nie było jeszcze mocnego co to by się połapał

może Cię nie lubią na facebook'u?
          • cookie_monsterzyca Re: czemu się nie mogę 15.08.09, 21:59
            Nie-e, bo ja tam założyłam to konto jakiś czas temu i zapomniałam, i teraz stwierdziłam ,że se pouzupełniam, a co, ale niemogę :/
            I nic nie idzie, reset hasła też nie bo błąd i niewiem, jeszcze będę kombinować.
    • wredna_egoistka Re: czemu się nie mogę 15.08.09, 17:48
      U mnie też działa :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka