cookie_monsterzyca 15.08.09, 16:24 na fejsbóka zalogować? niewiem, ciągle mi wyskakuje ,że jakiś błąd, że adres niedostępny, że błąd krytyczny i bepieczne połączeniei jakiś certyfikat stracił ważność. jakaś gupia dziś jestem i nie mam na to pomysłu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zloty.strzal Re: czemu się nie mogę 15.08.09, 17:40 U mnie działa. Spróbuj sobie może wyczyścić ciasteczka albo coś? Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: czemu się nie mogę 15.08.09, 17:51 Weź , bo mi od wczoraj wyobraźnia coś jakoś w dziwne strony galopuje i sobie zwizualizowałam właśnie kuki monstera jak siedzi i czyści cisteczka, przeciera je futerkiem i zdmuchuje z nich niewidzialne pyłki , biedny taki :) Odpowiedz Link
konto.online Re: czemu się nie mogę 15.08.09, 20:31 to jakaś abstrakcja cookie je zazwyczaj czyścił kwasem żołądkowym Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: czemu się nie mogę 16.08.09, 09:44 cookie_monsterzyca napisała: > Weź , bo mi od wczoraj wyobraźnia coś jakoś w dziwne strony galopuje i sobie zw > izualizowałam właśnie kuki monstera jak siedzi i czyści cisteczka, przeciera je > futerkiem i zdmuchuje z nich niewidzialne pyłki , biedny taki :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: czemu się nie mogę 15.08.09, 17:52 Hm, czyściłam , to było pierwsze co zrobiłam, ale dupa. Hmmm... Strejndż. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: czemu się nie mogę 15.08.09, 21:26 mieliśmy kiedyś na forum taką fajną możliwość wrzucenia szczególnie upierdliwemu użyszkodnikowi ciasteczka specjalnego, z którym forum zaczynało się na jego kompie niemiłosiernie wieszać, ciągle wyskakiwały błędy i takie tam. użyszkodnik jeśli się nie połapał o co chodzi z ciasteczkiem to szybko się zniechęcał do odwiedzania nas. z tego co wiem nie było jeszcze mocnego co to by się połapał może Cię nie lubią na facebook'u? Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: czemu się nie mogę 15.08.09, 21:59 Nie-e, bo ja tam założyłam to konto jakiś czas temu i zapomniałam, i teraz stwierdziłam ,że se pouzupełniam, a co, ale niemogę :/ I nic nie idzie, reset hasła też nie bo błąd i niewiem, jeszcze będę kombinować. Odpowiedz Link