afongang 18.10.09, 22:54 Witam, czy ktos mógłby mi polecic sklepy zoologoczne na Ursynowie gdzie mogę kupic młodą świnkę morską? A może ktoś ma do oddania lub sprzedania młodą samiczkę (tak do pół roku) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allija Re: świnka morska 19.10.09, 01:48 W pasażu tesco w sklepie zoo mają gryzonie, widywałam tam także świnki, czy są aktualnie to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lielos Re: świnka morska 20.10.09, 11:45 A musisz kupować? Jest tyle świnek w potrzebie. Zobacz tu: www.caviarnia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
next_baby Re: świnka morska 20.10.09, 12:58 W Galerii Ursynów przy metrze Natolin Odpowiedz Link Zgłoś
tylko.tu Re: świnka morska 24.10.09, 15:34 na parterze, naprzeciwko jakiegos sklepu-marketu. Odpowiedz Link Zgłoś
n-inka Re: świnka morska 23.10.09, 23:55 Witam - pewnie jest już za późno, ale proponuję co następuję. Szukam dobrego domu dla młodego samczyka (8 miesięcy(. Jest wysterylizowany, więc łagodny i spokojny. Jest trochę turbowany przez brata i ojca, dlatego go izoluję i stąd moja odpowiedz na ogłoszenie. E.P. Odpowiedz Link Zgłoś