Gość: Jarek Ossowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.05.04, 17:36 Użytkownicy firmy Aster, dostawcy internetu w Warszawie, postanowili zaprotestować przeciw praktykom Astera. Polecam zajrzeć na stronę: www.astercipy.net Przyłączcie się do protestu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaa_ga Byłam, jestem i będę z Aster ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.04, 00:40 Nigdy więcej powrotu do Tepsy! Odpowiedz Link Zgłoś
szczupy Re: Protest użytkowników Aster 03.05.04, 02:40 Mi z Asterem dobrze, choć wiele od niego nie wymagam. Co konkretnie skłania Ciebie do protestu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Protest użytkowników Aster IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 12:42 Poziom kultury goscia podpisujacego sie jako "MARR", jaki reprezentuje w opublikowanym na stronie mailu, jest zenujacy. Czy ten gosc wie, ze opublikowaliscie tego mail'a? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peka Re: Protest użytkowników Aster IP: *.acn.pl 03.05.04, 17:16 Zajrzałem, przeczytałem, ale nie zrozumiałem czego ma niby dotyczyć protest. Co to znaczy, że działanie sieci staje się gorsze? Żadnych konkretów, samo pieniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Protest użytkowników Aster IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 19:26 Pewno chodzi o to, ze w standardzie wyjscie w swiat jest na 128kbit i filmy "nie sciagaja sie w 5 minut" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wozimek Re: Protest użytkowników Aster 03.05.04, 19:52 A którzy dostawcy internetu? I co w zamian? TPSA z Błękitną Liną, czy Chello z miesięcznym limitem pobierania? Dziwi mnie tylko sugestia sugerująca przechodzenia do neosraczki u miłościwie panującego nam monopolisty. Czyżby lobbing? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=12360431&a=12363339 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabwww Re: Protest użytkowników Aster IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.04, 20:12 Tak dla równowagi- korzystam z Aster od półtora roku i jestem zadowolony. Bardzo żałuję że w mojej okolicy nie podłączają nowych abonentów telefonicznych bo wtedy mógłbym zapomnieć o TP. Odpowiedz Link Zgłoś