Dodaj do ulubionych

SiSKOM milczy ?!

IP: 195.205.15.* 03.03.05, 09:24
Czy zwrócił ktoś uwagę, że SiSKOM od jakiegoś czasu
zaprzestał akcji propagandowych i "dyskutuje" jedynie
we własnym gronie.

Piszę o tym bo stało się to po tym jak zwróciłem im uwagę,
że czasami sami sobie zaprzeczają:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=19365724&a=20813317
Oczywiście nie mając skłonności narcystycznych (w odróżnieniu)
nie przypisywałbym zbieżności tych zdarzeń nadmiernej wagi.
Ot, taki zbieg okoliczności
Obserwuj wątek
    • srodkowy_palecc Re: SiSKOM milczy ?! 03.03.05, 15:56
      Gość portalu: TOM napisał(a):

> Czy zwrócił ktoś uwagę, że SiSKOM od jakiegoś czasu
      > zaprzestał akcji propagandowych i "dyskutuje" jedynie
      > we własnym gronie.
      >
      > Piszę o tym bo stało się to po tym jak zwróciłem im uwagę,
      > że czasami sami sobie zaprzeczają:
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=19365724&a=20813317
      > Oczywiście nie mając skłonności narcystycznych (w odróżnieniu)
      > nie przypisywałbym zbieżności tych zdarzeń nadmiernej wagi.
      > Ot, taki zbieg okoliczności

roberto ch... vel vampirro
      jest zarobiony
      nie ma letko na tej kolei

...no i jeszcze ci paskudni rolnicy znowu owies na tory wysypią jak co roku...
      ech życie...
    • Gość: xxx222 Re: SiSKOM milczy ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 17:14
      Bo nie ma o co bic piany. Wszystkie argumenty zostaly powiedziane.
      Psaudoekolodzy wzieli sie za analizy prawne i pisanie protestow i pozwow, a
      SISKOM czeka, az wydarzy sie cos nowego (zapadna jakies decyzje wladz, albo
      chociaz pseudoekolodzy zloza jakis protest).
      • yasioo7 Re: SiSKOM milczy ?! 03.03.05, 18:03
        Czeka i w miedzyczasie rozwija sie. Pozdrowienia z dalekiej Portugalii, gdzie
        autostrady w miastach sa szerokie i bezkolizyjne, a problemow z nimi prawie nie
        ma. Mozna tu zobaczyc i nauczyc sie wielu ciekawych rozwiazan.
        • Gość: Rebeka Re: SiSKOM milczy ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:43
          pewnie się nauczysz jak bezkolizyjnie przepuścić autostradę przez środek
          wielkiej, 200 tysięcznej dzielnicy
          • yasioo7 Re: SiSKOM milczy ?! 03.03.05, 20:42
            Ja juz to wiem. Mialem okazje zobaczyc to w Wiedniu, Amsterdamie, Maastricht,
            Paryzu, Karlsruhe, Monachium, Barcelonie, Genewie, Bernie, San Marino, Pradze i
            pewnie jeszcze kilku innych miastach, o ktorych w tej chwili nie pamietam.
            Teraz uzupelniam wiedze szczegolowa w temacie ochrony terenow zurbanizowanych
            przed halasem. Swietny sprzet, zaawansowane metody pomiarowe i symulacyjne,
            doskonale komputery. Jestem pewien, ze uda sie choc troche z tego przeniesc na
            nasza piekna polska ziemie. Pozdrawiam i znikam na kilka dni. Mam duzo pracy i
            setki stron materialow po angielsku do przeczytania.
            • Gość: focus Re: SiSKOM milczy ?! IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 21:09
              yasioo7 napisał:

> Ja juz to wiem. Mialem okazje zobaczyc to w Wiedniu, Amsterdamie, Maastricht,
              > Paryzu, Karlsruhe, Monachium, Barcelonie, Genewie, Bernie, San Marino, Pradze
              > i pewnie jeszcze kilku innych miastach, o ktorych w tej chwili nie pamietam.

po cholerę kopiować czyjeś błedy, byłem w kilku z tych miast i nikt nie był
              zadowolony z tego ich archaicznego rozwiązania, w każdym z tych miast brakuje
              nowoczesnych rozwiązań drogowych, mamy XXI wiek i nie możemy myślec kategoriami
              z początków XX wieku, A może jednak inaczej, widziałem świetne metra w Moskwie,
              Paryżu Madrycie, Budapescie, Londynie i wielu innych miastach, wiem, choć nie
              widziałem, komunikacją napowietrzną - Tokio, Ossaka może jednak postawić na
              komunikację zbiorową a nie z uporem maniaka powtarzać mantrę o autostradzie
              przez Ursynów czy Bemowo. Zdejmijcie wreszcie klapki z oczy. Open your mind.
              Autostrada jest potrzebna ale nie w centrach miast.
              • Gość: TOM Re: SiSKOM milczy ?! IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 22:24
                Daj spokój, jasioo taki mądry (kiedyś właśnie tak stwierdził
                i nawet Kisiela z grobu wywoływał), że nawet po angielsku umie !!
                Ho ho ho ....
            • Gość: bzik Re: SiSKOM milczy ?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.05, 23:18
              o ku...wa. on czyta po angielsku !!! to czemu myśli jak krakowski debil ??

Widoczniew czytanie mu sie nie przekłada na żadne myslenie
            • Gość: xxx222 Re: SiSKOM milczy ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:04
              W Wilnie, aby rozwiazac w miescie patowa sytuacje drogowa zbudowano tunel
              drogowy nawet... pod gmachem parlamentu ;)
              • Gość: TOM Re: SiSKOM milczy ?! IP: 195.205.15.* 04.03.05, 09:33
                ale via baltica tam nie idzie ...
            • srodkowy_palecc bajka o tym jak jasio inżynierem został 04.03.05, 14:15
              yasioo7 napisał:

> Ja juz to wiem. Mialem okazje zobaczyc to w Wiedniu, Amsterdamie, Maastricht,
              > Paryzu, Karlsruhe, Monachium, Barcelonie, Genewie, Bernie, San Marino, Pradze>

... i wtedy przyszła mama i powiedziała ciepłym głosem jak co dnia

"jasiu, trzeba już wstawać i iść do szkoły, bo się spóźnisz"
              "tak, mamusiu" - odpowiedział jasio
              umył rączki i szyję, zjadł śniadanko,
              wziął worek z kapciami
              i pomaszerował przez łany zboża do położonej "pod górką" szkoły

i tak idąc pomyślał sobie
              "jak dorosnę
              to wybuduję tu autostradę i wszyscy będą ze mnie bardzo dumni"

i tak też się stało

morał: drogie dzieci trzeba mieć marzenia
              a wtedy osiągniecie cel, nauczycie się języków
              i wszystko się come true

the end, fin, kaniec, vege
      • Gość: bzik Warszawiakom życzmy końca siskomu !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.03.05, 19:01
        siskom nie czeka na nic nowego. liczy że ich protektor przetrwa to
        wszystko. Bo czyja kasa tego religia.
        Dlaczego pseudoekolodzy? Czy w Warzawie nie ma już normalnych ekologów?
        Wszyscy są pseudo? Bo niby biorą łapówki? A czym jest niby ten siskom?
        Ja jednak wierzę że większość ekologów to ludzie uczciwi. I ,co
        najważniejsze ,by nie byli to faceci nawiedzeni ścieżkami rowerowymi, zamiast
        dróg miejskich. Niestety często są.
        Ale droga nie prowadzi prze
        • vampi_r Chętnie odpowiemy na Wasze wszystkie pytania. 05.03.05, 13:55
          Po to zostało utworzone forum TAK dla warszawskiej obwodnicy .

Zapraszamy wiec do merytorycznej dyskusji i konstruktywnej krytyki, adekwatnej do waszego poziomu i inteligencji.
          • Gość: bzik wiec juz masz pierwsze pytanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.05, 21:10
            kiedy zakończycie swoją destrukcyjną dla Warszawy działalność ?

Czy starcza ci inteligencji na tak trudne pytanie? Bo jak nie to sformułuję
            je prościej,stosownie do twego poziomu
          • Gość: xxx222 Re: Chętnie odpowiemy na Wasze wszystkie pytania. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 23:49
            Z kim chcesz dyskutowac? Toc widzisz, ze to jedna i ta sama osoba z astercity
            dyskutuje tu od paru dni sama z soba ;)))))))))
            • mrrrfrrr Re: Chętnie odpowiemy na Wasze wszystkie pytania. 08.03.05, 00:35
              Vampir jeśli chcesz pogadać z kimś na swoim poziomie, to musisz stworzyć
              kolejnego nicka. Nie zapominaj, że Vampir, Chwialkow, oraz audytor są już
              zajęte. Zerocin za moment się na ciebie pogniewa. To taka socjopatyczna
              prawidłowość. Poza tym korzystając z uprzejmości Zebonki-pięść zapraszam na
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24332&w=20738670&a=21407405
              zgubiłeś tam kilka transz kredytowych.
          • Gość: TOM Re: Chętnie odpowiemy na Wasze wszystkie pytania. IP: 195.205.15.* 08.03.05, 09:13
            Rozumiem, że poziom inteligencji wyznacza siła wiary w POW i GDDKiA.
            Z dogmatami nie ma dyskusji.

Spróbuję jednak raz jeszcze.
            GDDKiA już sama twierdzi, że obwodnica przejmie tranzyt
            prze Warszawę (Życie Warszawy 7.03.05).
            Może to zachwieje waszą wiarę w GDDKiA!?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka