Dodaj do ulubionych

Sport - Siatkówka

07.01.07, 12:10
Wiem, że kiedyś poruszany już był wątek sportowy na forum. Chciałbym
powrócić do niego. Nie chcę pisać ogólnie o piłce nożnej, pływaniu itd.
Chciałbym konkretnie prosić o informacje czy są osoby zainteresowane
amatorską grą w siatkówkę i czy ew. ma ktoś rozeznanie na temat możliwości
wynajęcia w pobliżu jakiej sali.

Jeśli znajdzie się od 8 do 12 osób myślę, iż moglibyśmy się spotkać i obgadać
sprawę.

Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • jorgul Re: Sport - Siatkówka 07.01.07, 15:20
      Ja byłbym chętny. Problem może jednak być z wynajęciem sali. Ostatnio chcieliśmy
      wynając salę z ludźmi z pracy gdzieś w centrum i dzwoniąc po różnych miejscach
      dowiedziałem się, że teraz będzie bardzo duży problem z wynajęciem, bo wszystko
      jest wynajęte już od września.
      • sport13 Re: Sport - Siatkówka 07.01.07, 16:45
        Dzięki za info. Jeśli znajdzie się jeszcze kilka osób będziemy musieli się
        spotkac i obgadać sprawy. Myślę, że uda nam się dogadać z jakąś szkołą w sprawi
        sali.

Poczekajmy na kolejne wpisy. Zapraszamy.
        • pedro76 Re: Sport - Siatkówka 07.01.07, 19:16
          ok pozwolę sobie podzielić się z wami info bo sam grywam dość często choć w
          piłkę i mam rozeznanie jako miejscowa dosłownie bestia jak to wygląda - sal
          jestv duży wybór nawet w okolicy ale żeby myśleć o jakimś graniu trzeba się
          organizować już w czerwcu, lipcu żeby od września mieć zaklepany termin i
          miejsce i regularnie płacąc dostąpić szczęścia pod tytułem amatorskie
          uprawianie sportu w warszawie ... w okolicy to jest hala wat choć ona jest
          duża, mają mniejszą ale jej nie widziałem, hala legii przy obrońcow tobruku
          która bywa dzielona na 3 sektory, sala na redutowej, przy obozowej choć ona
          jest wielka bo to hala pełnowymiarowa, sale posiada ogólniak przy rogalińskiej
          na woli - jest tego sporo ale nie w tym okresie akurat :) pozdrawiam
          • slaweks75 Re: Sport - Siatkówka 15.02.07, 11:26
            Witam wszystkich,
            Ja również chętnie bym pograł w "siatę". Jestem z Olsztyna i średnio znam
            Warszawę. Ostatnio byliśmy z żoną na terenie WATu i wiem np. że osoby z
            zewnątrz mogą korzystać z basenu ( 9 zł zna 30 min lub karnet 130 zł - raz w
            tygodniu przez 3 lub 6 miesięcy, nie pamiętam dokładnie ). Być może wynajem
            jakiejś małej salki sportowej też jest możliwy, a jeśli nie to podejżewam że
            można podłączyć się do studentów. W bydynku basenowym jest rozpiska w jakie dni
            o której godzinie jakie zajęcia sportowe się odbywają.
            A może ktoś gdzieś gra w tenisa stołowego ?
            • pedro76 Re: Sport - Siatkówka 15.02.07, 12:48
              hm nie wiem tylko czy ktoś zezwoli na dołączenie się do grup studenckich a dwa
              czy studentów przychodzi tak mało???wątpię choć trzeba byc nastawionym
              pozytywnie, szkoda że upadły optymistyczne głosy odnośni sportu na osiedlu bo
              mieliśmy nawet mieć sparing z sąsiadującym z nami osiedlem w piłkę, siatka też
              jest fajna ale ... wat ma dwie sale - jedna duża pełnowymiarowa do piłki i o
              niej do czerwca można zapomnieć i małą a o nią trzeba zapytać pod tel. 6839457
              to jest number do sekratariatu watu, powodzenia
            • mirekczar Re: Sport - Siatkówka stołowa 17.02.07, 17:13
              może jak już spotkamy się jako wspólnota to uda się wygospodarować jakieś
              pomieszczenie i zrobić zrzutke na stół ? Ja bym pograł... :)
              • slaweks75 Re: Sport - Siatkówka stołowa 26.03.07, 11:20
                Z tym pomieszczeniem to chyba nie wypali bo w dzisiejszych czasach każdy metr
                jest na wagę złota. Tylko w garażu jest wystarczająco miejsca żeby się
                porządnie wyszaleć !

mirekczar napisał:

> może jak już spotkamy się jako wspólnota to uda się wygospodarować jakieś
                > pomieszczenie i zrobić zrzutke na stół ? Ja bym pograł... :)
                • pedro76 Re: Sport - Siatkówka stołowa 26.03.07, 11:36
                  gry zespołowe odpadają bo jest wąsko i nisko, co najwyżej stół do bilarda lub
                  ping-ponga hehe
                  • mirekczar Re: Sport - Siatkówka stołowa 30.03.07, 23:47
                    ewentualnie warcaby zespołowe bo też na płaskim :)
                    • slaweks75 Re: Sport - Siatkówka stołowa 01.04.07, 20:18
                      OK. Ale mieszkańcy grają jako piony :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka