marmarki 06.03.07, 19:04 Dzisiaj rano ok. 8.00 na parkingu piętrowym przy Multikinie biegały beztrosko wielkie spasione szczurzyska. Wcale się mnie nie bały a nawet próbowały mnie gonić! Ktoś powinien się tym natychmiast zająć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: szczury przy Multikinie 06.03.07, 20:16 Koniecznie, szczur z grilla to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: szczury przy Multikinie 06.03.07, 21:07 ja cie!!! to ide tam z moimi kotami! :) ale będą miały zabawę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: szczury przy Multikinie 07.03.07, 15:46 no nie wiem czy to taka rewelacja. w lecznicy widziałem kota walczącego o życie po walce... ze szczurami właśnie. mało zabawne... Odpowiedz Link Zgłoś
polikarpia Re: szczury przy Multikinie 09.03.07, 21:45 Widziałam ogromnego sczura, który po kole wspiął się pod parkujący samochód i...nie wychodził. Musiałam odjechac - czy ten gryzoń może się dostac do środka auta? Mam dreszcze jak to wspominam. Wolę nie myslec czy wczesniej nie był pod moim samochodem...brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
getin szczury ze ... Sfinksa lub Pizza Marzano 09.03.07, 22:50 Te szczury widziane ponoć koło Multikina, muszą się gdzieś żywić. Stawiam na sąsiadujące z multikinem lokale: Pizza Marzano lub Sfinks. To chyba dobra informacja, bo OBA te lokale cieszą się ostatnio kiepską opinią (w przypadku Sfinksa - potwierdzam, Marzano - nie wiem), więc pewnie te szczury niedługo padną wskutek konsumpcji serwowanych tam potraw. I będzie po kłopocie! Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: szczury ze ... Sfinksa lub Pizza Marzano 10.03.07, 08:44 Albo lokale zaczną serwować potrawy ze szczurów. Podobno szczurze mięso jest całkiem smaczne. A może to jest po prostu szczurza ferma na potrzeby tych knajp? Odpowiedz Link Zgłoś
subcomm Re: szczury przy Multikinie 12.03.07, 20:17 Te szczury były, są i będą do momentu jak nie zostanie zagospodarowany teren Ursynowskiego Fortepianu na którym gniazdują. Ja chodzę tamtędy od lat na parking strzeżony. Bardzo wcześnie rano ok. 4 - jest ich zawsze cala masa... Co jakiś czas podchodzą do przechodniów i pytają o trochę grosza na ser albo koci miętkę tłumacząc, że to do takiego dobrego "żołnierskiego" dowcipu dla kotów z piwnicy na Szolc Rogozińskiego. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: szczury przy Multikinie 13.03.07, 09:27 no to prawda, że takie opuszczone budowy to raj dla szczurków... do niedawna zapomniana, a dziś błyszcząca, budowa na rogu rosoła i płaskowickiej "natolin plaza" [mój absolutny faworyt, mógłbym o nim opowiadać godzinami...] do momentu wznowienia prac budowlanych zdawała się być opuszczona... niestety jej mieszkańcy dopiero wtedy zaczęli opuszczać plazę.. widok nieciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś