Gość: monia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.12.03, 21:25 Jaką macie opinię na temat tego przedszkola? Warto tam podesłać dzieciaka? Jest tam ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: PRZEDSZKOLE NR 395, NA UBOCZU 9 IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 01:00 Podciągam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna D Re: PRZEDSZKOLE NR 395, NA UBOCZU 9 IP: 195.20.110.* 04.03.04, 14:08 Mam nadzieję żę jeszcze Cie to interesuje. Mój syn chodzi tu już drugi rok. Przenieśliśmy się z Żoliborza, proównanie przedszkola na Żoliborzu i Ubpczu 9 niestety na niekorzyść tego drugiego. Ale, nic złego tam się nie dzieje. Bardzo łądny plac zabaw. Panie - róznie- zależy na jaką sie trafi. Mój syn ma jedną fajną ,bardzo dobry pedagog, dobre podejście do dzieci, dobry kontakt z rodzicami, druga - beznadziejna - jakby z księżyca - to te opinia innych rodziców. Jest dużo zajęć pozaobowiązkowych - rytmika, tańce, gimnastyka koerkcyjna, angleski, logopeda,chyba było pianino. Organizuują mikołajki, teatrzyki, etc. CZęsto widze jednak jak odbieram dziecko lub zawożę że dzieci bawią się same a panie sobie gadają, a nażoliborzu to pani leżała z dziećmi na dywanie, czytała im bajki. Tu tego brak. Ale tak jak pisze to chyba kwestia pani (tzn zależy do jakiej grupy trafi wasze dziecko). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś