Dodaj do ulubionych

"Zbieramy na cycki, nowe fryzury i dragi". Kamp...

IP: *.closbrothers.pl 03.04.12, 18:51
Znakomicie rozumiem cel i potrzebę ale środek uważam za kiepski.
Chyba, że ktoś z agencji chciał aby o kampanii było głośno.
Wiadomo, na FB wszystko co durne, rozpowszechnia się łatwo.
Od lat działa tak Fakt i wszelkie brukowce, pytanie czy taki jest cel kampanii społecznej.
Czy ludzie zmienią swoje zachowanie teraz i w przyszłości, pod wpływem takiej kampanii.
Obserwuj wątek
    • Gość: i nie nie wracaj Studentki Filmowki? IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.12, 19:07
      Maja podobnie, tylko bez maczku.
    • Gość: adam "Zbieramy na cycki, nowe fryzury i dragi". Kamp... IP: *.play-internet.pl 03.04.12, 19:34
      Szczucie cycem zaczyna być wykorzystywane nawet przez fundacje :/ Niesmaczne.
      • fleur1 Re: "Zbieramy na cycki, nowe fryzury i dragi". Ka 03.04.12, 20:23
        Czasem warto w milczeniu przeczytać i zostawić tekst bez złośliwego i bezmyślnego komentarza.

Można też pomyśleć, że rak to straszna choroba i może dopaść waszą córkę, żonę lub matkę i wtedy ten 1% uratuje ich życie.
        • cillian1 [...] 03.04.12, 20:38
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: maria_curia Re: "Zbieramy na cycki, nowe fryzury i dragi". Ka IP: *.play-internet.pl 03.04.12, 22:38
            sprawdź lepiej czy nie masz raka mózgu, bo chyba coś ci ten mózg wyżarło.
          • Gość: sinzapatos Re: "Zbieramy na cycki, nowe fryzury i dragi". Ka IP: *.pool80-103-60.dynamic.orange.es 03.04.12, 22:52
            Debil, kretyn, idiota, pacan i matoł.
    • kibic_rudego fundacje to cwane wyciąganie kasy i stała dobrze 03.04.12, 19:39
      płatana praca na koszt frajerów

należy rozliczyć rzad co robi z podatkami i dlaczego za co się nie weźmie to przekręt
      • Gość: gosc Re: fundacje to cwane wyciąganie kasy i stała dob IP: *.centertel.pl 03.04.12, 20:21
        nie ma jednej formy działania fundacji. Nie muszą być wyłącznie organizacjami "non-profit", mogą być również takie, których celem jest zarabianie.
      • cillian1 Re: fundacje to cwane wyciąganie kasy i stała dob 03.04.12, 20:40
        > należy rozliczyć rzad co robi z podatkami i
        wydaje na kler - jakieś 10-15 mld
        wydaje na darmozjadów - jak opozycja czy liczna masa urzędnicza

Ale o tym sza, bo przyjdzie katolska pi-ja-wa!
      • Gość: polish-crap Re: fundacje to cwane wyciąganie kasy i stała dob IP: *.fbx.proxad.net 04.04.12, 09:13
        MORON do potegi entej.
      • Gość: MonX Re: fundacje to cwane wyciąganie kasy i stała dob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.12, 12:39
        Dokładnie tak. Znam gościa, który miał całkiem niezłą pracę, ale zwolnił się, bo stwierdził, że bardziej mu się opłaca działać w swojej fundacji. Gość każdemu przez okrągły rok wciska ulotki swojej fundacji i pięknie sobie żyje. Fundacja oczywiście - "non-profit". Tyle tylko, że fundacja ma wydatki, które trzeba pokryć. Np. koszty lokalu fundacji (prywatne mieszkanie), transportu (prywatne samochody), sprzęt (oczywiście używany w tymże mieszkaniu), itd itp. A jak coś zostanie po opłaceniu wydatków fundacji (rzadko), to można coś tam podziałać dla rozrywki.
    • Gość: cyc "Zbieramy na cycki, nowe fryzury i dragi". Kamp... IP: *.play-internet.pl 03.04.12, 20:26
      mastektomia, nie masektomia.
    • Gość: drag king Kampania rewelacja, ale... IP: *.icpnet.pl 03.04.12, 20:54

...jak widać - nie dla idiotów.
      • swiatloniesien666 Re: Kampania rewelacja, ale... 03.04.12, 21:32
        Gość portalu: drag king napisał(a):

>
        > ...jak widać - nie dla idiotów.

poniewaz pomroczna jest krajem idiotow i imbecyli przeto kampania trafi kula w plot zdebilenia polaczkow...
    • maklakiewicz Re: brak cycków !!! 03.04.12, 21:16
      bardzo dobra reklama
      cycki są atrybutem kobiecym, nawet jakbyście "chciały" się ich wyrzeknąć, nie da rady, na pocieszenie napiszę, że to coś jak siurek u faceta, bezwzgledu na rozmiar to najlepszy przyjaciel mężczyzny i drugi ulubiony organ wg OBOPu*, nawet jaj można "nie mieć", przynajmniej nie trzeba w każdej chwili, ale bez siurka, nie da rady i jedynie przez taką analogię mężczyźni, czyli druga połowa populacji, dodam małoczułej na wcześniejsze reklamy tego typu, może zrozumieć tragizm jaki taka kobieta odczuwa (pomijając oczywiście naturalne różnice międzypłciowe w empatii "macierzyńskiej" oraz "ułomność" kobiecej empatii w kontrpozycji do bezsiurkowych mężczyzn, żeby nie powiedzieć w stosunku do nich).

właśnie społeczeństwo chętnie takim kobietom wrzuciłoby pare groszy do puszki, bo rzucanie na jedzenie już sie przejadło ;)
      pretensję nie do mnie, tylko do społeczeństwa, czyli do siebie, chyba, że ktoś jest poza nawiasem spolecznym, ten zwolniony!
      -----
      ...zresztą, co tu mówić, 6 książek na ten temat napisałem, 3 filmy nakręciłem...
      - czyli już z samych filmów, wiesz jak było...
    • e-ftalo "Zbieramy na cycki, nowe fryzury i dragi". Kamp... 03.04.12, 22:40
      Kampania ciekawa,ale muszę przyznać że zanim kliknąłem byłem pewien że to jakiś skandal obyczajowy lub incydent. Dzięki tytułowi wzrosło zainteresowanie artykułem. Jak sobie pomyślę że młoda 27 letnia dziewczyna przeszła tą potworną chorobę i wygrała,to to jestem pełen podziwu. Warto oddać ten 1% podatku,bo te osoby potrzebują wsparcia finansowego na leczenie,aby wygrać życie
    • Gość: xnn "Zbieramy na cycki, nowe fryzury i dragi". Kamp... IP: *.barn.cable.virginmedia.com 03.04.12, 23:14
      super pomysł. bardzo kibicuję Chustce btw.
    • Gość: amerykanka peruki IP: *.ny325.east.verizon.net 04.04.12, 02:33
      sama wyslalam fundacji mojego 30 cm warkocza- jakies 2 tyg temu przyslali mi do USA podziekowanie. fajnie, ze w ten sposob moge pomoc!
      • Gość: purify Re: peruki IP: *.uoks.uj.edu.pl 04.04.12, 08:34
        mi do DUBAJU to przysłali dwa podziękowania. Cieszę się, że je przysłali!
    • cillian1 Re: fundacje to cwane wyciąganie kasy i stała dob 04.04.12, 07:11
      > dales chociaz 1 zl na jakas poza dawniem dupy i kasy na rydzyka ty cw...u??
      mniej emocji, więcej rozsądku! Sugeruję, czy jest jakaś fundacja, która co za sponsoruje?
      No i rydzyka mi nie wtykaj, bo to gorsze od raka!
      Wiesz, że jesteś chory na matoła!? To też nieuleczalne, ale będziesz żył! Pewnie dłużej, niż ci, co światu bardziej by się przysłużyli - ale mieli pecha!
      • Gość: klm Re: fundacje to cwane wyciąganie kasy i stała dob IP: *.tktelekom.pl 04.04.12, 08:17
        Chyba masz problemy z czytaniem bo ten tekst nie był do Ciebie tylko do kibica_rudego. Chyba, że jesteście tą samą osobą.
    • Gość: ja "Zbieramy na cycki, nowe fryzury i dragi". Kamp... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 08:21
      Dziewczyny nie mają włosów i cycków, za to mają jaja większe niż wszyscy krytykanci-ironiści.
      Serdecznie nie życzę tym wszystkim mądralom spotkania z rakiem - nie jest miło, oj nie, ale da się wygrać. Ja żyję już 20 lat (a miałam 15% szans na przeżycie). Dlatego dziewczyny już mają mój 1% i tak trzymać!!!!
    • Gość: polish-crap Re: "Zbieramy na cycki, nowe fryzury i dragi". Ka IP: *.fbx.proxad.net 04.04.12, 09:08
      Bredzisz! Bardzo dobra kampania i reklama.
    • Gość: Edek Re: "Zbieramy na cycki, nowe fryzury i dragi". Ka IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.12, 09:43
      nie, nikt nie chciał by o kampanii było głośno. celem było pewnie, by nikt o niej nie usłyszał :)
    • symulacrum Re: "Zbieramy na cycki, nowe fryzury i dragi". Ka 04.04.12, 10:22
      nie, oczywiście chcieli, żeby nikt o tym nie usłyszał

co Cię zniesmacza, cycki czy dragi?
      te "dragi" ratują życie...
    • misself Re: "Zbieramy na cycki, nowe fryzury i dragi". Ka 04.04.12, 10:40
      Gość portalu: Autor Widmo napisał(a):
      > Czy ludzie zmienią swoje zachowanie teraz i w przyszłości, pod wpływem takiej k
      > ampanii.

Nie o to chodzi, żeby pamiętali na zawsze, tylko żeby teraz zapamiętali nazwę fundacji i oddali jej swój 1% podatku. Wciąż zbyt mało Polaków korzysta z tego prawa. Ja się nie mogłam zdecydować, więc wybrałam jedną fundację z trzech, a taką samą kwotę przelałam jeszcze dwóm pozostałym, z prywatnego konta :-)
    • artdor11 Re: "Zbieramy na cycki, nowe fryzury i dragi". Ka 04.04.12, 12:05
      Oczywiście, że o kampani musi byc głośno. Inaczej nie ma sensu. Świetny pomysł. Życzę powodzenia. Każdy sposób aby uratować chciaż jedno życie jest dobry. Nie bądź malkontentem. Włącz się.
    • Gość: Ms A "Zbieramy na cycki, nowe fryzury i dragi". Kamp... IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.12, 17:14
      Świetna reklama!
    • Gość: koko "Zbieramy na cycki, nowe fryzury i dragi". Kamp... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.12, 18:15
      Do kibic-rudego. Łatwo polaczkom oceniać i krytykować. Tak kogoś do ziemi, żeby mu się wszystkiego odechciało, tak dobić po Polsku, za gratis oczywiście. Prowadzę fundację ratującą zwierzęta. wszystko co miałem, większość dochodów z pracy władowałem w jej działanie. Nie mam w niej etatu z wysoką pensją Panie lub Pani kibic-rudego bo w ogóle nie mam w niej etatu i nie zatrudniam pracowników, a działają ze mną sami wolontariusze. Jeśli według Pana/Pani fundacje to sami oszuści i naciągacze z gigantycznymi pensjami to proponuję załozyć takową szczególnie na rzecz zwierząt. I trzymam kciuki. Tysiące porzucanych zwierząt, tysiace okaleczanych przez człowieka, który teoretycznie powinien ponosić odpowiedzialność za zwierzaka, tysiące ludzi proszących o pomoc w sfinansowaniu leczenia lub operacji a wpłacających na konto niewielu, oj niewielu w porównaniu z tymi, którym trzeba pomóc. I kazdego dnia walka o każde życie i o każdy grosz. POLECAM Panie/Pani kibic. Radzę spróbować i dopiero potem oceniać.
    • Gość: mimi "Zbieramy na cycki, nowe fryzury i dragi". Kamp... IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.04.12, 00:38
      i Chustka. Piękne obie :-)
    • dinko11 "Zbieramy na cycki, nowe fryzury i dragi". Kamp... 05.04.12, 09:27
      Władze powinny pomagac chorym osobom,a tymczasem pomagaje bandzie pedofilii watykanskich
    • mb5851 "Zbieramy na cycki, nowe fryzury i dragi". Kamp... 05.04.12, 13:04
      Pomimo że choroba "raka" to smutny temat , natomiast bardzo pocieszające jest to że "ktoś pomaga komuś". Za tak wspaniałą inicjatywę , najpiękniejsze Podziękowania , Drogie Panie. Zdrowia Wiele i Wytrwałości Życzę. Pozdrawiam Wszystkich ZA i PRZECIW. Ateista-bezpartyjny. (mb5851).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka