Dodaj do ulubionych

Redakcja odpowiada słuchaczom 2

• Gość: wolnosciowiec Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 00:04
      Jestem zszokowany Państwa brakiem obiektywizmu. Wiadomo, że każde medium ma
      jakąś tam linię polityczną zawsze, ale TOK FM mieni się radiem informacyjnym...
      To niech sobie komentarze nawet będą stronnicze, ale informacje powinny być
      rzetelne. Fakty!

A niestety Radio TOK FM i to jest własnie fakt (i mam nadzieje, że będziecie
      mieć chociaż tyle rzetelności, że nie usuniecie tego postu) jest w jakiejś
      dziwnej zmowie milczenia na temat Platformy Janusza Korwin-Mikke. Platforma JKM
      ma w sondażach ok. 2%, w prawyborach w Bochni miała ponad 8% a we Wrześni ponad
      6%. A Państwo nie zapraszacie przedstawicieli PJKM do stiudiów wyborczych, nie
      mówicie o wynikach w prawyborach... jednym słowem przemilczenie. I prosze się
      nie tłumaczyć, że to dlatego, że nie mówicie o takich małych partiach (chociaż
      dziwne by nie było mówić o parti na którą głosuje co najmniej co 50 osoba), bo
      gościliście co najmniej po dwa razy (tyle słyszałem) Ruch Patriotyczny i Polską
      Partię Pracy. Jednoczesnie w dziennikach informacyjnych ani nie informujecie o
      wynikach prawyborów dla PJKM ani też nie prosicie nikogo z PJKM o wybowiedzi na
      różne tematy. Tym dziwniejsze jest to, że sami dziennikarze Państwa radia
      zauważyli, że na polskiej scenie polityczne brak (bo oczywiście o PJKM nie wolno
      mówic) partii prawdziwie liberalnej, a dzisiaj gość w poranku w toku wskazał, że
      taką partią jest PJKM (pewnie już nie zaprosicie tego gościa).

Jeszcze raz pragne wyrazić swoje oburzenie!
      P.S.
      Nawet TVP w końcu zaprosiła PJKM do debat wyborczych... będziecie jeszcze gorsi
      od państowej telewizji?
      • Gość: wolnosciowiec Re: Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 00:07
        Ojej, nie zauważyłem, że już jest pytanie w tej kwestii. Ale nie szkodzi.
        Czekamy oboje na odpowiedź.
      • wolnosciowiec Re: Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke 24.09.05, 17:34
        Widać redakcja nie odpowiada.
        Nie dziwie się, potrzeba czasu, żeby wymysleć wyjaśnienie. Proponuje
        skonsultować się z przyjacielem Pana Michnika - Jerzym Urbanem. Na pewno pomoże!
        • tok.fm Re: Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke 26.09.05, 14:05
          Proszę przeczytać mój wstępny post - staram sie odpowiadać nie rzadziej niz raz
          w tygodniu. Pozdrawiam EW
      • tok.fm Re: Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke 26.09.05, 13:50
        Janusz Korwin Mikke będzie gosciem Poranka (Ring Wyborczy) 5 października
        POzdrawiam EW
        • Gość: wolnosciowiec Re: Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 11:47
          Hahaha, to ma być odpowiedź?

Przecież ja nie mówiłem o Januszu Korwin-Mikke tylko o PLATFORMIE Janusza
          Korwin-Mikke, nie o wyborach prezydenckich, tylko o wyborach parlamentarnych!

Mimo wszystko mam pewną satyskakcję, że nie potraficie odpowiedzieć, tylko
          "rżniecie głupa".
          • tok.fm Re: Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke 28.09.05, 12:44
            Małe ugrupowania nie przekraczające progu wyborczego oraz kandydatów na
            prezydenta w najmniejszym poparciem (opieramy się na sondażach i badaniach
            prowadzonych przez wszystkie najważniejsze ośrodki badawcze w Polsce)
            wybieraliśmy do naszych programów wyborczych losowo.Mieliśmy tylko 10 Ringów
            Wyborczych przed wyborami parlamentarnymi, list było wiecej. W naszej SMS-owej
            zabawie w prawybory Platforma Janusza Korwina-Mikke została umieszczona i
            zdobyła drugie miejsce, co może równie dobrze oznaczac preferencje wyborcze
            naszych słuchaczy, jak i maksymalną mobilizację sztabu PJKM lub jej miłosników.
            Na swojej stronie internetowej PJKM umiesciła informację o naszych prawyborach
            i instrukcje jak wysłać swój głos. Bardzo się ciesze, że tak wielu wyborców
            PJKM wysłało do nas SMS-y. Pozdrawiam EW
            • Gość: wolnosciowiec Re: Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:50
              A Państwo cały czas o czymś innym.
              Ja o wyborach parlamentarnych - Wy o prezydenckich.
              Ja o studiach wyborczych - Wy o prawyborach SMSowych.

Losowanie? No prosze przecież nie rżnąć głupa. Dwie piłeczki PPP, dwie piłeczki
              RP, a PJKM zero piłeczek. Niepoważne tłumaczenie.

Nie jest wam w ogóle wstyd, że gościliście Ruch Patriotyczny, który uzykał 1.05%
              głosów oraz Polską Partię Pracy, która uzyskała 0.77% a Platformę Janusza
              Korwin-Mikke, która uzyskała 1.57% przemilczeliście?
              • tok.fm Re: Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke 29.09.05, 16:15
                Nie było piłeczek tylko kawałki papieru z napisanymi nazwami partii. I nie jest
                nam wstyd ponieważ przed wyborami raczej trudno było przewidziec, która z
                najmniejszych partii dostanie kilka odsetek glosów więcej. Zapewniam Pana, że
                gdybyśmy wylosowali PJKM zamiast np. RP teraz odpowiadałabym na takie same
                posty napisane przez zwolenników Ruchu Patriotycznego.
                Pozdrawiam EW
                • Gość: wolnosciowiec Re: Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 20:51
                  Ale przecież gościliście Ruch Patriotyczny i Polską Partię Pracy po dwa razy!
                  Sam słyszałem! Raz w rano i raz po południu. Więc prosze mi nie wkręcać
                  opowiastek o losowaniach, bo mozna było zaprosić raz Ruch Patriotyczny i raz
                  Platforme JKM a nie dwa razy Ruch Patriotyczny. Że też muszę tłumaczyć jak
                  małemu dziecku.

Po za tym prosze nie kłamać, że sondaże nie wskazywały, że PJKM cieszy się
                  większym poparciem niż Polska Partia Pracy.
            • Gość: VdR D L A C Z E G O ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 14:15
              Jestem wielkim fanem i słuchaczem Tok FM, ale boli mnie trochę problem, o którym
              pisze Wolnościowiec. Co prawda jestem sypmatykiem PO, ale pragnę wziąć w obronę
              UPR/PJKM. Partia ta, mimo braku kampanii (z braku funduszy), zupełnego
              pominięcia w mediach i dalekiego miejsca ich listy, osiągnęła wynik 1,6% w
              minionych wyborach. A tymczasem mocno lansowana, prowadząca kosztowną kampanię
              PD otrzymała niewiele więcej, bo 2,4%. Zaryzykuję stwierdzenie, iż z funduszami
              i medialnym poparciem porównywalnym z PD, PJKM wyprzedziłaby w wyborach nie
              tylko PD, ale nawet SDPL. Poza tym, warto zauważyć, iż według niedawnej
              publikacji GW, PJKM jest wśród internautów piątą pod względem poparcia partią w
              Polsce (5,2%). Trudno też przypisywać wszytkie od kilku lat wysokie (5-12%)
              wyniki partii Korwina-Mikke we wszelkich sondach internetowych wyjątkową
              aktywnością sztabowców UPR/PJKM...

UPR/PJKM to partia radykalna. To prawda. Ale czy nie z korzyścią dla polskiej
              demokracji byłoby dopuszczenie do głosu partii, której liberalny radykalizm
              byłby pewną przeciwwagą dla nacjonalistycznego radykalizmu LPR czy
              bolszewickiego prawie radykalizmu Samoobrony? Poza tym, uniemożliwiłoby to co
              poniektórym, niesłuszne przecież, nazywanie PO partią skrajnie liberalną.
              • Gość: VdR skandal w wieczorze wyborczym TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 14:25
                Warto jeszcze naświetlić fakt, który został przez wszystkie media przemilczany.
                O 20:00 w ostatnią niedzielę zaprezentowano wyniki exit polls OPOP-u i PBS-u.
                Prowadzący zapewnił, że zaprezentowano wszystkie partie od 0,1% poparcia w górę.
                Obok partii z poparciem 0,1% pojawił się słupek "inne partie" z wartością 2,6%.
                Partii PJKM nie było...

...dopiero o 23:30 prowadzący, tytułem wyjaśnienia dodał, iż aż 1,8% z tych
                "innych partii" to wynik PJKM.

PROSZĘ, NIE MÓWCIE, ŻE TO PRZYPADEK!
                Chciałbym także poproscić dziennikarzy Tok FM o próbę wyjaśnienia tego dziwnego
                przypadku. Może wystarczyłoby zadzwonić na antenie radia do TVP lub OBOP-u?
                Serdecznie pozdrawiam!
                • tok.fm Re: skandal w wieczorze wyborczym TVP 29.09.05, 16:28
                  To pytanie do TVP, podejrzewam, że o 20.00 było za mało danych, aby wiedziec,
                  które z najmniejszych partii zdobyły najwiecej głosów. Przy tak niewielkich
                  liczbach dopiero dane z większej ilości okregów wyborczych pozwalają
                  stwierdzic, które uzyskały więcej glosów niż inne. Naprawde nie dopatrywałabym
                  sie aż takiej mobilizacji sił w mediach przeciwko PJKM. Nie sądzę, żeby Korwin-
                  Mikke i jego partia aż tak bardzo zagrażali porządkowi publicznemu, obrażali
                  czyjeś uczucia lub dobry smak, żeby w obronie porzadku, uczuć i dobrego smaku
                  wytaczac armaty manipulacji badaniami i wynikami wyborów. Zbyt wielkie ryzyko:)
                  Pozdrawiam EW
                  • Gość: wolnosciowiec Re: skandal w wieczorze wyborczym TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 21:03
                    Rżnięcia głupa ciąg dalszy.

"To pytanie do TVP, podejrzewam, że o 20.00 było za mało danych, aby wiedziec,
                    które z najmniejszych partii zdobyły najwiecej głosów. Przy tak niewielkich
                    liczbach dopiero dane z większej ilości okregów wyborczych pozwalają stwierdzic,
                    które uzyskały więcej glosów niż inne."
                    Tak, tak, oczywiście było wystaczająco danych, żeby poinformować o wyniku
                    PD-2.45% o wyniku RP-1.05% o wyniku PPP-0.7% i innych jeszcze mniejszych partii,
                    ale żeby poinformować o wyniku PJKM-1.57% to już nie było danych. To prawie jak
                    z tym losowaniem partii do studiów wyborczych w Państwa radiu.

Chyba zaczne reklamować ten wątek, żeby się ludzie mogli przekonać, że nie tylko
                    nie jesteście obiektywni, ale też beszczelnie opowiadacie bajki.
              • tok.fm Re: D L A C Z E G O ??? 29.09.05, 16:23
                Witam, Jeszcze raz potworzę - partie z najmniejszym poparciem w badaniach
                opinii publicznej (nie interenetowych) były losowane, nie kierowalismy sie ich
                programami. Mnie ososbiście program PJKM jest o wiele blizszy niz PPP lub RP i
                gdybym wybierała, kierując się moim prywatnym zdaniem, te małe partie do
                naszych programów wyborczych, a nie zdecydowała o tym, że będziemy je losować,
                PJKM napewno by się tam znalazła zamiast którejs z tych dwóch.
                Pozdrawiam EW
    • leszek72 Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 22.09.05, 08:59
      Ja mam takie pytanie,dlaczego betonowa komunistka Paradowska bierze udział w
      programach TOK FM.Dla ,której prawica to banda a tylko SLD to anioły.Pomijając
      fakt o jej osiągnięciach dziennikarskich i nagrodach/dla mnie kompletnie nie
      zrozumiałych za co????????????????????????/ chyba za agitację .Ta pani nie
      powinna wychylać się z szeregu.Miejsce politycznego trupa jest w szafie i tylko
      w szafie,więc precz z tym babsztylem z minionej epoki.Dziennikarsto to przede
      wszystkim racjonalne i sprawiedliwe ocenianie faktów.Mamy w Polsce młode,mądre
      dobrze wykształcone i obiektywne dziennikarki,to właśnie im takie etaty należy
      przydzielać.Amen
    • Gość: aro Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 IP: *.foo.org / *.centercorporation.pl 23.09.05, 10:30
      kiedy i czy jeszcze mozna bedzie posłuchac BBC w tokfm?
      pozdrawiam
      • tok.fm Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 26.09.05, 13:58
        Już nie, kilka postów niżej napisałam, gdzie mozna znaleźć BBC. Poza tym BBC
        Polska dostała konecsje na nadawanie w Warszawie i być może oni będą
        transmitować też swoja macierzysta stację. Pozdrawiam EW
    • cwiekol gdzie sa wyniki smsowej sondy wyborczej TOKFM??? 24.09.05, 11:53
      dlaczego o wynikach uslyszalem tylko raz na antenie radia (piatek kolo 19) a
      dzis o nich ani slychu ani widu? nie moge znalezc ich na stronie TOK FM, link
      prowadzacy do prawyborow w radiu TOK FM nie dziala:
      serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,2925263.html
      obiecaliscie ze wyniki beda od piatku i co?

A moze wszystko dlatego ze na 2 miejscu z 23% poparciem musielibyscie umiescic
      Platforme Janusza Korwin-Mikke.

Myslalem ze to radio bedzie spelniac chociaz pozory obiektywnosci.. szkoda slow,
      panowie i panie "dziennikarze".
      • tok.fm Re: gdzie sa wyniki smsowej sondy wyborczej TOKFM 26.09.05, 14:02
        Przez cały tydzień informowaliśmy, że wyniki będą ogłoszone w piątek w
        Popołudniu Radia TOK FM i tak sie tez stało, nigdzie nie infomowalismy, że będą
        na stronie internetowej. Ze względu na cisze wyborczą, podjęłam decyzje, że na
        stronie internetowej wyniki znajda się w poniedziałek rano i tak sie stało.
        Prosze nie doszukiwać się spisków, gdzie ich nie ma.
        Pozdrawiam EW
    • cwiekol w sondzie tokfm Platforma Janusza Korwin-Mikke 23% 24.09.05, 11:57
      23 czy 27%, bo nie pamietam.. moze byscie mi podpowiedzieli :P hehe, zepsula sie
      wam zabawa, bo wynik nieoczekiwany, co? zachowaliscie sie jak male dzieci..
      szkoda slow..
      • Gość: ergot Re: w sondzie tokfm Platforma Janusza Korwin-Mikk IP: *.aster.pl 24.09.05, 13:04
        A słyszeliście kiedykolwiek baranie łby o CISZY PRZEDWYBORCZEJ?
        • Gość: Ronald Re: w sondzie tokfm Platforma Janusza Korwin-Mikk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 14:19
          Zanim zaczniesz innych wyzywać, zapozanaj się z obowiązującym prawem.
          Sondaże mozna publikować do końca kampanii wyborczej. Zamieszczonych sondaży NIE
          USUWA sie na czas ciszy wyborczej.
          Redakcja gdyby była rzetelna to zamieściłaby wyniki prawyborów po ogłoszeniu tj.
          po 19 w piątek. I niech się nie tłumaczy, ze nie mogła bo zapisy serwisów
          informacyjnych zamieszcza błyskawicznie.
          A szczytem beszczelności jest namawianie do udziału w prawyborach prezydenckich.
          • tok.fm Re: w sondzie tokfm Platforma Janusza Korwin-Mikk 26.09.05, 14:04
            Nie zamieszczamy zapisów serwisó informacyjnych - one sie "zasysają"
            automatycznie. Pozdrawiam EW
      • tok.fm Re: w sondzie tokfm Platforma Janusza Korwin-Mikk 26.09.05, 14:02
        Przez cały tydzień informowaliśmy, że wyniki będą ogłoszone w piątek w
        Popołudniu Radia TOK FM i tak sie tez stało, nigdzie nie infomowalismy, że będą
        na stronie internetowej. Ze względu na cisze wyborczą, podjęłam decyzje, że na
        stronie internetowej wyniki znajda się w poniedziałek rano i tak sie stało.
        Prosze nie doszukiwać się spisków, gdzie ich nie ma.
        Pozdrawiam EW
    • Gość: zapluty antyeurope Re: Szczyt chamstwa IP: *.chello.pl 26.09.05, 21:29
      Rozumiem , ze wyniki wyborów moga dziennikarzy i gości TOK-u nie zadawalać
      (mnie zreszta tez) , ale obsmiwanie zwycięzców tych wyborów przez dziennikarz i
      zaproszonych gości (p.Solska i p.Gadomskiego) było przejawem chamstwa i buty.
      Próbujac osmieszyc wygranych , próbowali osmieszyc wyborców i mechanizmy
      demokratyczne w naszym kraju. Cos co byc może smieszyłoby w kabarecie w radiu
      infirmacyjnym raczej żenuje. Ciekawe czy z taka sama pasja jak osmiszacie
      Romka , ośmiszac będziecie Tadka i Włodka. A może poprzecie budowe koalicji
      d.pl pod wodzą Marka z wiewiórkami.Przeciez Włodek zakładał się z Wami , że
      wejdzie do parlamentu, czy wypłacił się już z zakładu ?
      Proszę tylko nie mówić , że to znów kwestia gustu. Gdyby tak było to przeciez
      Rada Etyki Mediów byłaby zbędna , a i sami dziennikarze nie nadawaliby
      tytułu "hieny roku" za "wybitne" osiągnięcia dziennikarskie.
      Być może zakładacie , że liczba Waszych potencjalnych słuchaczy pokrywa się z
      liczba zwolenników Włodka,Tadka i Marka.Jeśli tak , to zycze sukcesu...
      Ale moge się mylic , może należe do tej grupy Polaków , którzy jak mówił klasyk
      Profesor , nie dorośli do demokracji
    • www.koszulki.art.pl Dlaczego mówicie non-stop o POLITYCE? NUDA!!!!!!!! 27.09.05, 12:02
      Dlaczego mówicie non-stop o POLITYCE? Czy nie zauważacie, że to mało kogo
      interesuje. Czy frekwencja w wyborach nie potwierdziła tego że Polacy są mało
      nią zainteresowani. Czy nie macie innych normalnych tematów. NUDA - chyba
      zmnienię rozgłoście - szkoda
      Pozdr. ricky
      www.koszulki.art.pl
      • tok.fm Re: Dlaczego mówicie non-stop o POLITYCE? NUDA!!! 28.09.05, 12:48
        Nie mówimy non stop o polityce - mówimy również o kulturze, sporcie,
        gospodarce, rozrywce, sprawach społecznych i obyczajowych, mówimy o
        zwierzętach, zdrowiu, komputerach, pracy, duchowości, nauce, ekologii etc.
        Prosze przejrzec naszą ramówkę. Ostatnio rzeczywiście wiecej jest polityki -
        trwała kampania wyborcza do parlamentu, trwa prezydencka i uważam, że jest to
        jedna z najwazniejzsych spraw, o których powinniśmy w tej chwili mówić.
        Zwłaszcza, że wybory w Polsce przypadają mniej wiecej co 4 lata. Taka jest rola
        mediów.
        Pozdrawiam EW
      • Gość: nnert Tego radia słucham dla POLITYKI właśnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 13:41
        Dla mnie polityka jest ekscytująca. I jest wielu takich ludzi.

O czym ma być Tok FM jak nie o polityce? Nudy weekendowej nie trawię, słucham
        tego radia tylko w tygodniu. Bo polityka to pasjonujący temat. A w szczególnosci
        w okresie wyborczym!!!
    • Gość: Jacek Rucinski Rozmowy w Toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:57
      szanowna Pani Redaktor, jestem zniesmaczony poziomem prezentowanym przez Radio.
      Arogancja, niekompetencja, brak zasad dziennikarskich redaktora prowadzacego
      rozmowe z p. Macierewiczem jest porazajaca. Dlaczego omijacie p. J. Korwina
      Mikke? Czyzby zagrazal Wam w jakis sposob czy tez nie macie wystarczajaco
      elokwentnych dziennikarzy? Nie napisze ze lewicujacych, ale zlewicowanych, co
      powinno zabrzmiec jak rodzaj horoby, macie wystarczajaco. Mowiac szczerze,
      slucham Was tylko dla p. Ziemkiewicza /ze mu jeszcze towarzystwo nie
      przeszkladza???/, a poza tym trace checi. Wasza przejrzystosc jest juz
      wymiotna. Pozdrawiam. jacek@jaropro.pl
      • tok.fm Re: Rozmowy w Toku 28.09.05, 12:49
        Zarzuty dobrze jest popierac konkretnymi argumentami. Janusz Korwin Mikke
        będzie gosciem Ringu Wyborczego w Radiu TOK FM
        Pozdrawiam EW
    • misiurnik Troche wiecej obiektywizmu 30.09.05, 10:39
      Rozumiem, ze prowadzący ma prawo do komentarzy, ale warto trochę miarkować
      słowa. Słuchałem przed chwilą wypowiedzi Anny Laszuk na temat rozmów Po-PIS i
      uderzyło mnie jej upodobanie do słów typu "absurdalny" ("absurdalna postawa
      PO", "absurdalne rzeczy w programie PiS"). Ponadto język prowadzącej jest
      często niechlujny (Rokita "nabija sobie punktów" - to nie po polsku!).
      • Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 11:29
        "MASAKRA w Białymstoku"
        To cytat z informacji w Waszym radiu i na Waszej stronie,
        TokFm pierwsze radio informacyjne?!
        Czy dziennikarze TokFm wiedzą co to znaczy masakra?
        • Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 11:37
          Czy Pani jako redaktor naczelna zamierza wyciągnąć jakieś konsekwencje w związku
          z prymitywnym komentarzem Zakowskiego i Lisa na temat narzeczonej Pana Ziobro,
          czy też pozostawi Pani tą sprawę bez komentarza,dając tym samym do
          zrozumienia,że jako redaktor naczelna "sygnuje " Pani takie zachowanie własnym
          nazwiskiem ?
          • tok.fm Re: Troche wiecej obiektywizmu 30.09.05, 12:29
            Oczywiście, niezwłocznie dostaną naganę z wipsaniem do akt. A poważnie mówiąc -
            Lis i Żakowski nawet nie zaczęli żadnego komentarza, powiedzieli tylko, że
            chcieli skomentowac, ale nie będą tego robić. Skoro nie było komentarza, to jak
            mógł być prymitywny?
            Pozdrawiam EW
            • Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:40
              tok.fm napisał:
              > Oczywiście, niezwłocznie dostaną naganę z wipsaniem do akt.

Kategoria A - przechowywać wieczyscie ! takim razie.

> A poważnie mówiąc -
              > Lis i Żakowski nawet nie zaczęli żadnego komentarza, powiedzieli tylko, że
              > chcieli skomentowac, ale nie będą tego robić. Skoro nie było komentarza, to >jak
              > mógł być prymitywny?

...jakże bym mogła Pani odpowiedzieć, skoro Pani nic nie napisała?

PS. Widzę,ze Pani nadal stosuję taktykę traktowania słuchaczy jako kompletnych
              idiotów,czy mierzy ich Pani swoją miarą?

Chyba Pani nie obraziłam ?
              Nawet nie zaczęłam komentować Pani idiotyzmu:)
            • Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:59
              Postanowiłam Pani bardziej zobrazować problem...

-Burli chciał coś powiedzieć Drodzy Forumowicze na temat wyglądu redaktor
              naczelnej TokFm...hahaha
              serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,53884,2008484.html
              No Burli...
              Ja chciałem...?!hahaha
              Aaa De gustibus non est disputandum hahaha

No i jak Pani redaktor?

tok.fm napisał:

> Lis i Żakowski nawet nie zaczęli żadnego komentarza, powiedzieli tylko, że
              > chcieli skomentowac, ale nie będą tego robić. Skoro nie było komentarza, to ja
              > mógł być prymitywny?
              • burli Re: Troche wiecej obiektywizmu 30.09.05, 13:02
                Gość portalu: przechodziłam napisał(a):

> Postanowiłam Pani bardziej zobrazować problem...
                >
                >
                > -Burli chciał coś powiedzieć Drodzy Forumowicze na temat wyglądu redaktor
                > naczelnej TokFm...hahaha
                > serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,53884,2008484.html
                > No Burli...
                > Ja chciałem...?!hahaha
                > Aaa De gustibus non est disputandum hahaha
                >
                >
                > No i jak Pani redaktor?
                >
                >
                >
                >
                >
                > tok.fm napisał:
                >
                > > Lis i Żakowski nawet nie zaczęli żadnego komentarza, powiedzieli tylko, ż
                > e
                > > chcieli skomentowac, ale nie będą tego robić. Skoro nie było komentarza,
                > to ja
                > > mógł być prymitywny?

Z zasady nie oceniam ludzi. Nie wypowiadam sie na temat osób pracujących, czy
                goszczących na antenie TOK FM
              • kowalski1960 Re: Troche wiecej obiektywizmu 04.10.05, 11:37
                No nie, znowu muszę się wtrąić, przesadzasz "przechodziła" - jakaś taka dziwnie
                zacietrzewiona z Ciebie przechodząca. Gdybys się tylko przechadzala byłoby w
                Tobie mniej jadu, a gdyby złośliwość była miarą inteligencji to małpy
                rzadziłyby dziś swaitem. A co do naczelnej, to troche kula w płot - kobitka
                niczego sobie:) Zwłaszcza te oczy...
                • Gość: zapluty antyeurope Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.chello.pl 04.10.05, 19:17
                  nie wiem o co ten spór ale jestem pod wrażeniem merytorycznej argumentacji.
                  np argument o jadzie jest super , możnaby jeszcze cos o szambie i ścieku...
                  Ale te małpy - przecież to naczelne , bliscy nam wszystkim krewniacy. Do jadu
                  to bardziej skorpion , może żmija....
                  Ale styl argumentacji OK ! MIÓD ŚCIEKA Z PALCÓW NA KLAWIATURE...
                  Pozdrawiam
                • Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 16:00

Eeeee Kowalski, radia nie słuchacie,to potem nie wiecie o co chodzi.
                  Odmaszerować!

kowalski1960 napisał:

> No nie, znowu muszę się wtrąić, przesadzasz "przechodziła" - jakaś taka dziwnie
                  >
                  > zacietrzewiona z Ciebie przechodząca. Gdybys się tylko przechadzala byłoby w
                  > Tobie mniej jadu, a gdyby złośliwość była miarą inteligencji to małpy
                  > rzadziłyby dziś swaitem. A co do naczelnej, to troche kula w płot - kobitka
                  > niczego sobie:) Zwłaszcza te oczy...
                  • kowalski1960 Re: Troche wiecej obiektywizmu 06.10.05, 23:50
                    Nie ważne, o co. Forma i treśc są nierozłączne - wpływają na siebie. Wybralaś
                    nicka, ktory ma świadczyć o Twojej nonszalancji, takim "byciu ponad". Nie
                    idziesz, nie kroczysz, nie wkraczasz, tylko się przechadzasz - ot tak, jak
                    mędrzec po targu pełnym zacietrzewionych szaraczków. Ale forma, której używasz
                    wyrażając swoje treści świadczy o czymś zupełnie innym. Chcesz kogos dotknąć,
                    chcesz żeby poczuł, żeby zabolało - może tak, jak i Ciebie coś boli? Pozory
                    nonszalancji i lekkości bytu - pod nimi frustracja, wściekłość, pretensja, może
                    jakieś bolesne niespełnienie, upokorzenie? Ot co
                    • Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 07:34

Etymologia tego nicku jest zupełnie inna,ale mozesz myśleć co chcesz,o formie
                      też - mi to nie przeszkadza.

kowalski1960 napisał:

> Nie ważne, o co. Forma i treśc są nierozłączne - wpływają na siebie. Wybralaś
                      > nicka, ktory ma świadczyć o Twojej nonszalancji, takim "byciu ponad". Nie
                      > idziesz, nie kroczysz, nie wkraczasz, tylko się przechadzasz - ot tak, jak
                      > mędrzec po targu pełnym zacietrzewionych szaraczków. Ale forma, której używasz
                      > wyrażając swoje treści świadczy o czymś zupełnie innym. Chcesz kogos dotknąć,
                      > chcesz żeby poczuł, żeby zabolało - może tak, jak i Ciebie coś boli? Pozory
                      > nonszalancji i lekkości bytu - pod nimi frustracja, wściekłość, pretensja, może
                      >
                      > jakieś bolesne niespełnienie, upokorzenie? Ot co
        • Gość: tik Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.crowley.pl 30.09.05, 11:52
          Moja droga, słowo masakra pojawiło się po relacji jakiegoś policjanta -
          słyszałem osobiście jego realcję dla Trójki PR.
          Proponuję nie czepiać się takich słów, bo dla wielu ludzi wypadek na trasie B-W
          jest tragedią. Pewnie siedzisz sobie za biurkiem i z przeproszeniem pierdzisz w
          stołek, mądrząc się na forum. Inni to przeżywają. Wychyl się trochę za monitor
          i zobacz, że świat jest żywy. Jest taki, jaki jest, a nie taki, jaki ma być.
          • Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:09
            Gość portalu: tik napisał(a):

> Moja droga, słowo masakra pojawiło się po relacji jakiegoś policjanta -
            > słyszałem osobiście jego realcję dla Trójki PR.
            > Proponuję nie czepiać się takich słów, bo dla wielu ludzi wypadek na trasie B-W
            > jest tragedią.

Ale czy takie błędy językowe należy powielać w środkach masowego przekazu?
            W dodatku w radiu INFORMACYJNYM?
            Pomyśl sobie na przykład o jakimś obcokrajowcu,który słucha radia i tak
            właściwie pewnie się zastanawia co się tam takiego właściwie stało,bo mu słowo
            masakra z wypadkiem autobusowym nie współgra znaczeniowo,
            jaka to jest dla niego informacja ?
            ...o aspekcie edukacyjnym uzywania tego słowa nie wspominając.
            Tego słowa używa BŁĘDNIE już któryś raz z kolei dziennikarz TokFm ,a także
            takie słowo widnieje na głównej stronie radia( w zmieniających się napisach z
            informacjami)

Że to jest tragedia -nie podlega dyskusji.

>Pewnie siedzisz sobie za biurkiem i z przeproszeniem pierdzisz
            > stołek, mądrząc się na forum. Inni to przeżywają.

Akurat siedzę sobie w domu,czy za przeproszeniem "pierdzę w stołek" g... Cię
            obchodzi, a na forum się nie mądrze,tylko zwracam uwagę, z której mądry byłby
            wdzięczny i poprawił błąd.

>Wychyl się trochę za monitor
            > i zobacz, że świat jest żywy. Jest taki, jaki jest, a nie taki, jaki ma być.

Właśnie o to mi chodzi,taki jaki jest i takim go "pokazujmy słuchaczom" starając
            się "odpowiednie dać rzeczy słowo".
            • przechodzilam Re: Troche wiecej obiektywizmu 30.09.05, 12:12
              e tam... szkoda języka na gadanie o takich szczegółach
              • Gość: przechodziłam OŚWIADCZENIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:19
                W związku z kolejnym pojawieniem się na forum,osoby posługującej się loginem
                takim,jak moj nick,
                oświadczam,że login nie należy do mnie.

przechodziłam
                • przechodzilam Re: OŚWIADCZENIE 30.09.05, 12:27

> W związku z kolejnym pojawieniem się na forum,osoby posługującej się loginem
                  > takim,jak moj nick,
                  > oświadczam,że login nie należy do mnie.
                  >
                  > przechodziłam

Wycofuję oświadczenie. Będę tylko korzystała ze stałego nicka
              • Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:21
                > e tam... szkoda języka na gadanie o takich szczegółach

Ja nie gadam,ja piszę.
                • przechodzilam Re: Troche wiecej obiektywizmu 30.09.05, 12:28

> > e tam... szkoda języka na gadanie o takich szczegółach
                  >
                  > Ja nie gadam,ja piszę.

To ja napisałam. Następny post będzie już po zalogowaniu
            • Gość: tik Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.crowley.pl 30.09.05, 12:35
              Kompromitujesz się i to jest smutne, trzeba niestety być funkcjonalną idiotką,
              żeby czepiać się słowa tragedia w wypadku karambolu, w wyniku którego spłonęło
              kilkanaście dzieciaków
              • Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:41
                Gość portalu: tik napisał(a):

> Kompromitujesz się i to jest smutne, trzeba niestety być funkcjonalną idiotką,
                > żeby czepiać się słowa tragedia w wypadku karambolu, w wyniku którego spłonęło
                > kilkanaście dzieciaków

Czy ty umiesz czytać,czy Ty może skończyłeś tylko "Szkołę skutecznego pisania...",
                ja się czepiam słowa MASAKRA, sprawdz w słowniku co ono znaczy.
                • przechodzilam Re: Troche wiecej obiektywizmu 30.09.05, 12:54

> Gość portalu: tik napisał(a):
                  >
                  > > Kompromitujesz się i to jest smutne, trzeba niestety być funkcjonalną idi
                  > otką,
                  > > żeby czepiać się słowa tragedia w wypadku karambolu, w wyniku którego spł
                  > onęło
                  > > kilkanaście dzieciaków
                  >
                  > Czy ty umiesz czytać,czy Ty może skończyłeś tylko "Szkołę skutecznego pisania..
                  > .",
                  > ja się czepiam słowa MASAKRA, sprawdz w słowniku co ono znaczy.

Oprócz tego, że znowu zapomniałam się zalogować (w odpowiedzi do Redakcji też)
                  dodam, że przesadzam już z moim czepianiem się. Przepraszam obrażonych przeze mnie
                  • Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:03
                    Jedno się zgadza, w zasadzie przepraszam obrażonych przeze mnie,
                    nie ich wina,ze mają takie mózgi jakie mają.

Człowiek mały (słaby) nie jest winny swej małosci jak mawiał mój ulubiony Nietzsche.

• Gość: tik Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.crowley.pl 30.09.05, 13:17
                      Kobieto - zrozum, że relacjonując ważne, tragiczne wydarzenia, nie używa się
                      języka prof. Miodka. Cóż, może kiedyś zrozumiesz. Chociaż oczywiście Ci nie
                      życzę - nawet mimo tego, że jesteś taką ignorantką. Żenującą, rzekłbym.

Co do znaczenia słowa Masakra, poza tym, że jest to zabijanie, mordowanie, jest
                      to również rzeź. I wystarczy nieco ruszyć wyobraźnię, żeby sobie to wyobrazić.
                      • Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:21
                        Nie chodzi mi o policjanata,czy kogokolwiek ,kto komentował by tą sprawę na gorąco,
                        chodzi mi o ludzi,którzy przygotowują serwis informacyjny,zakańczam dyskusję z
                        Tobą,bo widzę,że do niczego nie prowadzi.
                      • Gość: ech Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: 212.87.13.* 30.09.05, 16:05
                        > Co do znaczenia słowa Masakra, poza tym, że jest to zabijanie, mordowanie,
                        jest
                        >
                        > to również rzeź. I wystarczy nieco ruszyć wyobraźnię, żeby sobie to wyobrazić.

idąc tym tropem można powiedzieć że to było masowe samobójstwo....
                        • przechodzilam Re: Troche wiecej obiektywizmu 30.09.05, 16:09
                          Gość portalu: ech napisał(a):

> idąc tym tropem można powiedzieć że to było masowe samobójstwo....

Nie można tak mówić. Nie wygłupiaj się przy tragedii
    • Gość: zdl Audycja w MP3 ? IP: *.hutaflorian.com.pl / 62.29.136.* 03.10.05, 11:33
      Czy audycje są może dostępne w MP3 lub jakiejkolwiek innej formie ? Nie mam
      możliwości nagrania nocnych powtórek "Magazynu nauki" P. Ewy Podolskiej (z 25
      września - o inwestowaniu na giełdzie).
      • tok.fm Re: Audycja w MP3 ? 13.10.05, 14:28
        Niektóre audycje są archiwizonane na CD, Ewa wiekszość swoich programów
        nagrywa. Prosze napisać mejla na adres radio@tokfm.com.pl - jeżeli mamay te
        audycje, to będziemy je mogli zgrac Panu na płytę.
        Pozdrawiam EW
    • Gość: ko Marta Perchuć-Burzyńska IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 04.10.05, 12:08
      Czy pani Marta Perchuć-Burzyńska czytając newsy może stanąć dalej od mikrofonu?
      Zawsze jak czyta newsy jest wrażenie jakby pluła. Brzmi to fatalnie! Czy nikt u
      Was tego nie słyszy???
    • Gość: jajacek wawa Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 11:59
      czyzby wywiad z J. korwinem Mikke udalo Wam sie strescic do jednego zdania, czy
      tez tresc wypowiedzi JKM jest tak dramatyczna ze nie mozecie jej przedstawic w
      calosci? A moze tez p. Gawryluk po raz kolejny skompromitowala sie na zywo;)))?
      • Gość: JacusB Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 IP: *.computerland.pl / *.computerland.pl 06.10.05, 12:55
        Bardzo dobre pytanie, ale wydaje mi się, ze TOKFM odpowie tak samo głupio jak w
        przypadku wyjaśniania braku PJKM na antenie (wtedy były jakieś lewe losowania,
        czy coś takiego)
      • tok.fm Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 13.10.05, 14:33
        Może Pan to sprecyzować?
        Wywiad z Korwinem Mikke - cały - od 5.10 od godz. 12.53 jest do przeczytania na
        naszej stronie. Wszystkie wywiady Poranka, które tu umieszczamy, trafiają na
        stronę ok 12.00 - trzeba przepisać kilkanaście minut tekstu odsłuchując
        nagranie, trochę to trwa.
        Pozdrawiam EW

Gość portalu: jajacek wawa napisał(a):

> czyzby wywiad z J. korwinem Mikke udalo Wam sie strescic do jednego zdania,
        czy
        >
        > tez tresc wypowiedzi JKM jest tak dramatyczna ze nie mozecie jej przedstawic
        w
        > calosci? A moze tez p. Gawryluk po raz kolejny skompromitowala sie na
        zywo;)))?
    • Gość: konrad niech żyje Ziemkiewicz! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 12.10.05, 12:01
      lepiej nic nie będę pisał, bo i tak wszystko jasne ;)
    • dr.kidler Prośba u audycje Ziemkiewicza 12.10.05, 12:08
      Czy mozna prosic o nagranie lub zapis,
      tej czesci "przeglady prasy" z ubieglego
      wtorku, w ktorej p. Ziemkiewicz komentowal,
      swoj spor z p. Michnikiem.
      Istnieje wiele roznych wersji wypowiedzi p. Ziemkiewicza,
      sadze ze wersja autentyczna powinna byc opublikowana.
      • tok.fm Re: Prośba u audycje Ziemkiewicza 13.10.05, 15:09
        Przepraszam, ale mam na ten temat inne zdanie, ta wypowiedź - niestety -
        znalazła się na naszej antenie, choć nie powinna i wolałabym jej nie
        rozpowszechniać, bo nie jest to nic, czym powinno sie chwalić nasze radio. Ja
        to traktuję jako swego rodzaju wpadkę i jak każdą wpadkę, wolałabym jej nie
        puszczac w obieg. Mam nadzieję, że zrozumie Pan moje racje.
        Pozdrawiam EW

dr.kidler napisał:

> Czy mozna prosic o nagranie lub zapis,
        > tej czesci "przeglady prasy" z ubieglego
        > wtorku, w ktorej p. Ziemkiewicz komentowal,
        > swoj spor z p. Michnikiem.
        > Istnieje wiele roznych wersji wypowiedzi p. Ziemkiewicza,
        > sadze ze wersja autentyczna powinna byc opublikowana.
        • Gość: zapluty antyeurope Nie ma to jak, stara, dobra cenzura IP: *.centrumc.krakow.pl / *.centrumc.krakow.pl 15.10.05, 11:10
          na całe szczęście są jeszcze inne media..... I dzięki Bogu wilczy bilet
          Nadredaktora już nie ma mocy obowiązującej.
          Cała ta sytuacja potwierdza moje głębokie przekonanie, że ten kto płaci ten
          wymaga, a takie bzdety jak objektywizm , niezależność to zbędny balast w pracy
          dziennikarza.
          Jak to dobrze , że są tacy dziennikarze jak p.Paradowska , którzy o p.Michniku
          złego słowa nie powiedzą.
          • tok.fm Re: Nie ma to jak, stara, dobra cenzura 10.11.05, 13:37
            Cenzura to jest narzędzie,którym posługuje sie, posługiwał się aparat
            państwowy, a redaktor naczelny prywatnego medium redaguje - decyduje co
            akceptuje,a czego nie w swoim medium, chyba nie sądzi Pan,że w jakimkolwiek
            medium na świecie obowiązują inne zasaday? Każdy, kto kieruje redakcją jest za
            nią odpowiedzialny, za jej wizerunek, za jej "politykę programową", za tresci i
            formy, które się w tym medium ukazują, za ludzi, którzy te redakcją
            reprezentują - tylko tyle i aż tyle. Pozdrawiam EW
            • Gość: zapluty antyeurope Re: Nie ma to jak, stara, dobra cenzura IP: *.chello.pl 11.11.05, 18:32
              Jeśli chodzi o cenzure instytucjonalną , to ma Pani racje.
              Nie wiem ile Pani ma lat , ale ja pamietam czasy funkcjonowania również
              tzw ."cenzury wewnetrznej". Był to taki sposób zachowania , nie tylko
              dziennikarzy , w którym ludzie rezygnowali z wypowiadania opinii , rezygnowali
              z pewnych zachowań czy tez demonstrowali pewne reakcje nawet wówczas gdy gdy
              cenzura instytucjonalna - czy szerzej- aparat władzy tego nie wymagał.
              Bardzo często usprawiedliwieniem tych zachowań były szczytne racje a
              rzeczywistym motywem takiego postępowania był strach, obawa przed utratą pracy,
              chęć awansu itp. Redaktor Ziemkiewicz sam sie obroni , instytucja wilczego
              biletu w Polsce tez juz nie funkcjonuje a i red.A.Michnik przestaje być świętą
              krową.
              Wie Pani co było lekarstwem na "wewnętrzną cenzurę" - odwaga i niezależność
              myślenia.
              Tylko tyle i aż tyle.
              Pozdrawiam
        • dr.kidler Re: Prośba u audycje Ziemkiewicza 15.10.05, 12:14
          tok.fm napisał:

> Przepraszam, ale mam na ten temat inne zdanie, ta wypowiedź - niestety -
          > znalazła się na naszej antenie, choć nie powinna i wolałabym jej nie
          > rozpowszechniać,

Rozumiem intencje i szanuje Pani decyzje,
          ale nie podzielam, szczegolnie w swietle
          dalszego zachowania p. Ziemkiewicza.

pozdrawiam
          dr.kidler
          • Gość: przyszedłam Re: Prośba u audycje Ziemkiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:53
            Po ostatnich Pani "ruchach" wiem,ze nie ma Pani nic do gadania w kwestii radia,
            ale może ma Pani cokolwiek do powiedzenia w kwestii czatu - dlatego zwracam się
            z apelem o uniemożliwienie burliemu sprawowania funkcji (kolejnej zresztą
            niepotrzebnej)- moderatora czatu, o której to burli się dzisiaj na czacie
            wypowiadał jako przyszły moderator.
            Uważam,że moderatorem nie powinna zostac osoba majaca skłonności do fanatyzmu i
            wykazująca się dość wąskimi horyzontami myślowymi,a takie prezentuje prezes
            Burli na czacie, w rozmowach z czatownikami.
            • don_killer Re: Prośba u audycje Ziemkiewicza 16.10.05, 22:02
              twoja wypowiedz tez jest niepotrzeba. tak samo jak to forum.
              nie oceniaj horyzontow myslowych czlowieka... chyba ze dobrze go znasz
              • Gość: przyszedłam Re: Prośba u audycje Ziemkiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 07:06
                W zasadzie masz rację i też tak uważam,tyle,ze nie zawsze postępuje jak uważam.
                • lechos3 Re: Prośba u audycje Ziemkiewicza 18.10.05, 14:24
                  Gość portalu: przyszedłam napisał(a):

> W zasadzie masz rację i też tak uważam,tyle,ze nie zawsze postępuje jak uważam.
            • tok.fm Re: Prośba u audycje Ziemkiewicza 10.11.05, 13:43
              administratorem czatu jest autor audycji, który czat w swojej audycji
              wykorzystuje. Nie mamy niestety mozliwośći "kadrowych", żeby czat moderowac na
              bieżaco, ale na pewno nie zamierzam do tej funkcji dopuszczac kogokolwiek spoza
              redakcji. Co do reszty Pani postu - powstrzyrymam się od komentarza. Ma Pani
              prawo mysleć, co Pani się żywnie podoba. Pozdrawiam EW
          • tok.fm Re: Prośba u audycje Ziemkiewicza 10.11.05, 13:32
            Witam,
            Znam stanowisko Rafała ona ma swoje zdanie ja swoje, i wcale nie zamierzamy sie
            nawzajem przekonywać. W sprawie naszego rozstania nie ma miedzy nami
            rozbiezności, są co do meritum sporu. Ale oboje mamay prawo trwac przy swoich
            racjach. Dlaczego w świetle dalszego jego zachowania? Wobec radia, mnie, mojej
            decyzji Rafał zachowuje się calkowiecie normalnie. Nie widze w jego
            komentarzach niczego niewłasciwego. Pozdrawiam EW
        • Gość: wojtek Recenzja Wyborcza IP: *.orange.pl 19.10.05, 23:05
          Radio Tok FM było kiedyś naprawdę dobrą rozgłośnią - choćby jeszcze w zeszłym
          roku. Jako komentatorzy pojawiali się (z prawej strony) i Tomasz Sakiewicz, i
          Wildstein. Wydarzenia związane z religią komentowali Milcarek i Terlikowski.
          Niestety, wydaje się że miejsce ich wszystkich wypełnia teraz muzyczka (tja, w
          radiu "mówionym" oznacza więc ona cenzurę...). Tematy spoza polityki komentują
          często zupełnie przypadkowe osoby - pamiętam choćby rozmowę
          nt. "Kościół/religia a ewolucja", którą red. Janiszewski (zupełnie nie
          zorientowany w tym temacie) prowadził z red. Węglarczykiem (skądinąd
          sympatycznym, ale mającym jakieś pojęcie jedynie o protestantach w USA).

Z kolei, w bloku weekendowym bardzo ważne audycje ze specjalistami z zakresu
          medycyny są przeplatane audycjami o homeopatii, różnych pseudouzdrowicielach,
          wróżkach, etc.; to szokujące, że treści bardzo poważne i potrzebne są tak
          beztrosko mieszkane z bełkotem nie mającym żadnych podstaw w badaniach naukowych
          (warto przypomnieć, że propagowanie pseudometod "leczniczych" jest w
          cywilizowanych krajach karalne, m.in. dlatego, że może ono doprowadzić do
          tragicznych konsekwencji u osób, które są ciężko chore i zaniedbują swoje
          leczenie, pokładając złudną nadzieję w oszukańczych metodach; polecam link:
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2893093.html ) I oto w
          najbliższą sobotę - zapowiedzi tematu o "homo-odtruwaniu" (metodami
          homeopatycznymi); żenada, bełkot, wstyd ...

Konkluzja brzmi: od poniedziałku koniec ze słuchaniem (po dobrych kilku latach)
          Tok. FM. Sorry, szkoda czasu...
          • tok.fm Re: Recenzja Wyborcza 10.11.05, 13:50
            Witam muzyki jest u nas dokładnie tyle samo, co w zeszłym roku, komentatorzy
            równiez ci sami. Co do reszty - w cywilizowanym kraju, jakim niewatpliwie są
            Niemcy, leczenie homeopatyczne jest refundowane z kas chorych. Pozdrawiam EW
            • Gość: wojtek Re: Recenzja Wyborcza IP: *.orange.pl 10.11.05, 23:21
              OK, polecam raz jeszcze link do GW z artykułem dotyczącym najnowszych wyników
              badań preparatów homeopatycznych, opublikowanych w czasopiśmie LANCET, oraz
              komentarz nt. dopuszczenia do stosowania tych specyfików, co do których
              udowodniono (w badaniach klinicznych) brak skuteczności działania powyżej
              placebo; to są bardzo poważne badania, najlepsze naukowe czasopismo medyczne, i
              polemika świadczyłaby tu o dużej brawurze intelektualnej. Na razie pokrywanie
              kosztów leczenia homeopatycznego z ubezpieczenia zostało cofnięte w Szwajcarii
              (a jest to jeden z krajów referencyjnych, jeśli chodzi o poziom farmaceutyki).
              Przy okazji, proszę spytać lekarzy o rodowodzie uniwersyteckim, którzy
              występują u Państwa, czy któryś z nich poleca homeopatię.

A ogólna reflekcja jest taka, że powinniśmy naśladować to co w innych krajach
              jest wartościowe (np. 3% budżetu przeznaczone na rozwój nauki w krajach UE,
              przy 0,3% w Polsce), a nie akuratnie to, co - jak to malowniczo określił
              kilkanaście lat temu pewien znany pisarz - jest łupieżem cywilizacji
              łacińskiej. Dodam, że po skończonej kampanii wyborczej trochę się ostatnio
              poprawiacie, co mnie bardzo cieszy.
              • Gość: wojtek Homeopatia w TOK FM IP: *.orange.pl 12.11.05, 22:48
                A propos homeopatii raz jeszcze, to polecam dodatkowo inne ciekawe strony:
                www.kulty.info/art/617
                www.kulty.info/art/333
                www.kulty.info/zagadnienia/homeopatia.phpNara.
              • Gość: wojtek Homeopatia IP: *.orange.pl 12.11.05, 22:50
                A propos homeopatii raz jeszcze, to polecam dodatkowo inne ciekawe strony:
                www.kulty.info/art/617
                www.kulty.info/art/333
                www.kulty.info/zagadnienia/homeopatia.phpNara.
        • wozeczek1 Bojkot !!! za CENZURĘ!! 24.10.05, 06:16
          Jeśli macie inne zdanie na niż Ziemkiewicz to wystarczyło je przedstawić. To co
          robicie to bolszewickie metody kneblowania niewygodnych. Dlatego od dziś
          bojkotuje wszystkie towary i produkty które są reklamowane w radiu TokFM.
          Jednocześnie poinformuje mailowo o tym reklamodawców z informacją jaki jest
          powód mojego bojkotu (zabijanie wolności słowa przez TOKFM)
          Proponuję wszystkim którzy słuchali Ziemkiewicza takie samo działanie. Maile do
          reklamodawców z informacją że ani ja ani nikt z moich znajomych i rodziny nie
          będzie kupował towarów i prodkuktów reklamowanych w TOKFM

Artur Woźniakowski
          Warszawa
          • Gość: przyszedłam Re: Bojkot !!! za CENZURĘ!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 06:33
            POPIERAM !!! I w zasadzie powinno się zrobić to samo w stosunku do reklam
            zamieszczonych w GW,od dzisiaj będę agitować znajomych do wysyłania mejli,tylko
            najpierw muszę posłuchać co oni tam reklamują,albo raczej antyreklamują:)

wozeczek1 napisał:

> Jeśli macie inne zdanie na niż Ziemkiewicz to wystarczyło je przedstawić. To co
            >
            > robicie to bolszewickie metody kneblowania niewygodnych. Dlatego od dziś
            > bojkotuje wszystkie towary i produkty które są reklamowane w radiu TokFM.
            > Jednocześnie poinformuje mailowo o tym reklamodawców z informacją jaki jest
            > powód mojego bojkotu (zabijanie wolności słowa przez TOKFM)
            > Proponuję wszystkim którzy słuchali Ziemkiewicza takie samo działanie. Maile do
            >
            > reklamodawców z informacją że ani ja ani nikt z moich znajomych i rodziny nie
            > będzie kupował towarów i prodkuktów reklamowanych w TOKFM
          • Gość: lupus71 Re: Bojkot !!! za CENZURĘ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 12:54
            Haaa! GENIALNY POMYSŁ!!!!!!!!!!! Zrobię to samo i rozpropaguję wśród
            znajomych!!!
          • Gość: lupus71 Re: Bojkot !!! za CENZURĘ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 12:55
            Genialny pomysł!! Zrobię to samo i namówię znajomych
            • przyszedlam Re: Bojkot !!! za CENZURĘ!! 25.10.05, 13:15
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=30881066
              Patrz ,watek zalożyłam na ten temat i usunęli!!!
              Znaczy,że się boją:)

Ośla ławka

B O J K O T R E K L A M za CENZURĘ
              Autor: genialnazwyboru
              Data: 24.10.05, 06:43

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz
              Popieram innego forumowicza i dlatego założyłam osobny wątek,bo to dobry
              pomysł i wymaga rozpowszechnienia,
              proponuję nawet papierowy list do jakiejś gazety w tej sprawie z podpisem
              słuchacze TOK FM - list ,bo listy przeważnie drukują.
              Zacznijcie układać treść,potem się porozsyła z linkiem do tego watku,w którym
              zbierzemy głosy poparcia od słuchaczy:)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11&w=21512813&a=30880945
              Bojkot !!! za CENZURĘ!!
              Autor: wozeczek1
              Data: 24.10.05, 06:16

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz
              Jeśli macie inne zdanie na niż Ziemkiewicz to wystarczyło je przedstawić. To co
              robicie to bolszewickie metody kneblowania niewygodnych. Dlatego od dziś
              bojkotuje wszystkie towary i produkty które są reklamowane w radiu TokFM.
              Jednocześnie poinformuje mailowo o tym reklamodawców z informacją jaki jest
              powód mojego bojkotu (zabijanie wolności słowa przez TOKFM)
              Proponuję wszystkim którzy słuchali Ziemkiewicza takie samo działanie. Maile do
              reklamodawców z informacją że ani ja ani nikt z moich znajomych i rodziny nie
              będzie kupował towarów i prodkuktów reklamowanych w TOKFM

Artur Woźniakowski
              Warszawa

WIELCE NIESZANOWNA REDAKCJO !
              DLACZEGO TEN WĄTEK ZOSTAŁ USUNIĘTY?
            • Gość: Jeden z wielu ... Re: Bojkot !!! za CENZURĘ!! IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 16:50
              Bardzo dobry pomysł
              Popieram
    • Gość: mr_perfekt Prosba do realizatorow "Poranka w Toku" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 14:24
      Szanowni Panstwo,
      Jestem dosc wiernym sluchaczem 'poranka' mniej wiecej od dwoch lat.
      Z zainteresowaniem czekam prawie kazdego dnia aby przy kawie uslyszec
      komentarze prowadzacych i dyskusje komentatorow... no wlasnie: 'prawie
      kazdego dnia'... Musze tutaj przyznac ze od jakiegos czasu bardzo ciezko
      trawie poniedzialkowe show 'Zapartej Janiny'...
      O ile przeplatane dowcipnymi reklamami o 'zapartym Jasiu, Janie i Janinie'
      smieszylo przez pierwszy miesiac po upadku Millera to teraz staje sie
      tragiczne nie do zniesienia.
      Pani Janina po kompromitacji jedynej slusznej opcji przelewa swa zolc i
      gorycz na fale eteru powodujac w moim przypadku znaczacy spadek sil witalnych
      i bole zoladka (pewnie nieprzypadkowo reklama przeczyszczajacych
      srodkow 'zapartego Jasia' krolowala w poniedzialki?).

Szanowni realizatorzy!

Byc moze nowa sytuacja parlamentarno-polityczna wymaga rowniez pewnych zmian
      personalnych w 'poranku'?
      Moze zamiast przez kolejne 4 lata sluchac prehistorycznych
      politycznych 'ekspertyz' Janiny i narzekania jak to dorobek Millera jest
      psuty, jej miejsce moglby zajac ktos kto jest na biezaco z planami nowego
      rzadu.
      Mysle ze jest w Polsce grono rzetelnych dziennikarzy z ktorych mozna wybierac.

Z powazaniem
      • argonia TAK NAPRAWDĘ 21.10.05, 17:40
        Piszę dużymi literami,bo chcę krzyczeć:wszystkim dziennikarzom TOKFM używającym
        bez przerwy,często w jednym zdaniu po kilka razy,zupełnie niepotrzebnego
        wyrażenia "TAK NAPRAWDĘ",mówię - opanujcie się,kontrolujcie się!
        Miejcie litość dla słuchacza,któy przez kilka godzin dziennie musi znosić tę
        nowomodę językową!
        Zobowiązuję redakcję do przyjrzenia się temu "zjawisku" i interwencji.

• Gość: rympał Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.05, 20:11
      gdzie jest Ziemkiewicz kto to jest Wanat
    • Gość: zapluty antyeurope Pytanie do dziennikarzy TOK FM IP: *.chello.pl 19.10.05, 20:51
      Pare lat temu mój szacunek wzbudzili dziennikarze radia Zet niegodząc się na
      zmiany w formule radia , całkiem niedawno taki szacunek wzbudzili dziennikarze
      Rzepy protestując przeciwko wylaniu B.Wildsteina. I pytanie - czy wszyscy
      dziennikarze TOK fm godzą sie z decyzja o zawieszeniu , jakby nie było, swojego
      redakcyjnego kolegi ? Jeśli sie nie zgadzacie to gdzie Wasze głosy oburzenia ?
      Boicie się ? Czego ?
      Jeśli akceptujecie , to trudno , co najwyżej stracicie mój szacunek...
    • Gość: obl Informacje od 21 do 6 IP: 213.17.194.* 20.10.05, 08:16
      Od kilku dni "Informacje Radia TOK FM" kończą się o 20. Dlaczego zniesiono
      serwisy po 20? Czy jest szansa na ich powrót?
      • tok.fm Re: Informacje od 21 do 6 10.11.05, 13:51
        Mieliśmy atak grypy - epidemie radiową. Juz wszyscy wyzdrowieli. Pozdrawiam EW
    • anna451 Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 21.10.05, 13:29
      mieszkam w Szczecinie i nie mogę słuchać Waszego radia w zwykłym odbiorniku?
      • Gość: przyszedłam Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 06:49
        anna451 napisała:

> mieszkam w Szczecinie i nie mogę słuchać Waszego radia w zwykłym odbiorniku?

To spróbuj może słuchać Radia Maryja - róznica prawie żadna,a w zasadzie Radio
        Maryja bardziej rozrywkowe.
      • Gość: lupus71 Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:31
        a w złotym albo zaczarowanym możesz?
      • tok.fm Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 10.11.05, 13:52
        Może Pani, jesteśmy w Szczeinie na częstotliwości 99,3
        pozdrwaiam EW
    • xymena Czy Rafał Ziemkiewicz wróci na antenę? 25.10.05, 10:28
      To jest pytanie bez podtekstów, nie komentuję, nie dywaguję, nie oceniam - tylko
      proszę o odpowiedź...
      • Gość: monter Słuchać czy nie słuchać oto jest pytanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:54
        Jeśli się komuś nie podobają audycje TOK FM to jest jedno proste rozwiazanie -
        wyłączyć radio lub słuchać innej stacji. Nie ma sensu zaśmiecać tego forum
        prostackimi komentarzami. Wielbiciele Pana Ziemkiewicza mają przecież swoje
        radio- Radio Maryja. A więc zapraszam do jego słuchania! A od TOK FM- jedynego
        sensownego radia wara !
        • dem0kryt Re: Słuchać czy nie słuchać oto jest pytanie? 25.10.05, 23:19
          "Wielbiciele Pana Ziemkiewicza mają przecież swoje radio- Radio Maryja."

Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, bo sam zbliżasz się mentalnie do ojca
          Muchomorka. A co do Ziemkiewicza - wielokrotnie, także na falach TOK FM, bardzo
          krytycznie wyrażał się o Radiu Maryja i środowisku skupionym wokół niego.
        • Gość: zapluty antyeurope Re: Słuchać czy nie słuchać oto jest pytanie? IP: *.chello.pl 27.10.05, 19:16
          Nie dlatego Ziemkiewicza nie ma WtoK FM , że jest zwolennikiem Radia Maryja
          (tylko "sprawny umysłowo inaczej" może tak twierdzić)ale dltaego , że TOK FM
          upodabnia sie do Radia Maryja.
          • Gość: ewcia Re: Słuchać czy nie słuchać oto jest pytanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 11:35
            Tak, coś w tym jest. Oni chyba uważnie słuchają Radia Maryja i zajmują
            przeciwstawne stanowisko, trzymając się jedynie tych samych metod i podobnej
            retoryki.
        • Gość: lupus71 Powiedz wara swojej starej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:29
          a nie nam, w bądź co bądź niecenzurowanym internecie. Mamy prawo do wyrażania
          własnych poglądów, zwłaszcza tam, gdzie zbiera się nas sporo
        • Gość: cadyk Re: Słuchać czy nie słuchać oto jest pytanie? IP: 87.207.80.* 25.12.05, 16:29
          co za kretyn twierdzi że wielbiciele Ziemkiewicza maja swoje radio RM. tylko
          kompletny bęcwał może wygłaszać takie brednie. Ziemkiewicz został umieszczony
          na oficjalnej liście wrogów Radia Maryja. Ja już naprawde nie mogę z tymi
          matołami!!!!!!
      • tok.fm Re: Czy Rafał Ziemkiewicz wróci na antenę? 10.11.05, 13:54
        Być może wróci, teraz trudno mi na to pytanie odpowiedzieć, zwłaszcza że
        rozpoczął współpracę z inna rozgłosnią. Ale nie wykluczam takiej mozliwości
        pozdrawiam EW
        • Gość: Jeden z wielu ... Re: Czy Rafał Ziemkiewicz wróci na antenę? IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 16:42
          Z jakim radiem pan Ziemkiewicz zaczął współpracę
          proszę o nazwę
          Pozdrawiam
          • tok.fm Re: Czy Rafał Ziemkiewicz wróci na antenę? 28.11.05, 16:21
            Byc może wróci. teraz współpracuje z VOX-em, ma tam przeglady prasy
            pozdrawiam EW
    • Gość: Tomekzat Informacje na temat rynku walutowego IP: *.abcdata.pl 25.10.05, 14:38
      Ciekawi mnie skąd redakcja bierze informacje na temat poziomów kursów na rynku.
      W dniu dzisiejszym została podana informacja, że "na rynku o godzinie 14:00
      dolar kosztował 3,26 a euro 3,92". Sczerze mówiac, oprócz porannych poziomów,
      nie dopatrzyłem się na wykresie Reutersa z okolic godziny 14:00 poziomów
      poniżej 3,27 i 3,93.
      Intryguje mnie też fakt dziwnego zaokrąglania kursów srednich NBP - ostatnio
      zdarzały się kursy EUR rzędu 3,8899 czy 3,8693 prezentowane przez prezentera
      jako 3,88 i 3,86. Pomijam fakt, że treść komunikatu "dzisiaj w NBP można było
      kupić ..." jest myląca bo oczywiscie w NBP jeżeli już można byłoby walutę kupić
      to nie po fixingu tylko po kursie sprzedaży ...
      • Gość: toyayurek Re: Informacje na temat rynku walutowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 11:42
        drogi Panie Kolego chyba nie sądzisz, że dobrym żródłem informacji są strony
        gospodarcze GW gdzie wciąż mylony jest zysk z obrotem czy angielskie biliony z
        bilionami polskimi, czego więc oczekujesz po dżwiękowej odmianie GW?
    • kdziwinski Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 01.11.05, 07:59
      Dlaczego odszedł Rafał Ziemkiewicz ??? I czemu nic nie wspomnieliście na antenie
      o tym fakcie???
      • tok.fm Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 10.11.05, 14:03
        Wydałam komunikat, który był w naszym Newsletterze i został rozesłany do
        wszelkich branżowych redakcji, mozna go sciagac tez z naszej strony
        internetowej. Nie ma takiego zwyczaju, żeby ogłaszac takie decyzje na antenie
        lub na łamach jakiegokolwiek radia, jakiejkolwiek telewizji, czy gazety.
        Odpowidam każdemu, kto mnie o to pyta - podjęłam decyzję o zawieszeniu
        współpracy z Rafałem Ziemkiewiczem,ponieważ Rafał znajduje się w sporze prawnym
        z Adamamem Michnikiem, redaktorem naczelnym GW, z ktorej dziennikarzami
        współpracujemy. Uważam, że Rafał wyloprzystał nasza antene do załatwiania
        swojego prywatnego sporu, nie odpowiadał mi sposób, w jaki Rafał na naszej
        antenie mówił o tej sprawie - w zbyt osobisty, zbyt emocjonalny sposób. W swoim
        programie powtórzył swoje zarzuty wobec Michnika, które są moim zadniem nie
        tylko bzdurne ale przezde wszystki - i to jest najwazniejszer - bardzo powaznym
        i bezpodstwanym oskarżeniem. Nie chcę, żeby radio którym kieruje, brało udział
        w tym sporze.
        EW
        • Gość: sowa Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 IP: 85.198.213.* 03.01.06, 14:01
          Szanowna Pani,dopiero teraz trafiłam na tę wypowiedż: w kontekście wyrzucenia z
          radia TOK Rafała Ziemkiewicza napisała Pani:"nie odpowiadał mi sposób w jaki
          Rafał na naszej antenie mówił o sprawie-w zbyt osobisty, zbyt emocjonalny
          sposób" Dlaczego więc na antenie pozostaje pan Janiszewski,który nie tylko mówi
          w "zbyt osobisty,zbyt emocjonalny sposób"o własnych preferencjach zarówno
          politycznych jak i seksualnych,obrażając często rozmówców,lub tylko okazując im
          swoją wyższość i lekceważenie,agitując bez skrępowania i oficjalnie na rzecz
          własnych kontrowersyjnych poglądów, prezentując często zwyczajne chamstwo wobec
          tych,którzy myślą inaczej ?
          • tok.fm Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 07.02.06, 12:06
            Jakub Janiszewski nie załatwia swoich procesowych spraw na antenie.
            EW
    • Gość: Zawstydzony A co ze zwykłą ludzką uczciwością !? IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 02.11.05, 14:28
      Wstydzę się za wszystkich (również za Pana Żakowskiego i inne media szukające
      głównie t.zw. nośnych tematów), którzy zupełnie bezboleśnie przechodzą do
      porządku dziennego nad całym "dorobkiem" Pana Leppera (wśród wielu wyczynów
      wspomnę tylko trzy wyroki, w tym jeden za uczestnictwo w linczu !).
      Legitymizują Państwo obecność w życiu publicznym takich indywiduum mających za
      nic podstawowe wartości. Czyżbyśmy już zapomnieli o takich "staromodnych"
      pojęciach jak uczciwość, prawdomówność, poszanowanie prawa itd, itp ... Mnie
      osobiście nie po drodze z Panem Lepperem, powinien znaleźć się na marginesie, a
      nie gościć w audycjach telewizyjnych, program radiowych czy na łamach prasy.
      Dla nas wszystkich podobnie myślących, tak duży elektorat Pana Leppera,
      składający się głównie z ludzi zagubionych w obecnej rzeczywistości, powinien
      być ostatnim ostrzeżeniem a nie wygodną wymówką na Jego ciągłą obecność w
      mediach. A już wyboru Pana Leppera na stanowisko wicemarszałka Sejmu
      Rzeczypospolitej Polskiej nie chce mi się nawet komentować. Czy skuteczność
      politycznych zabiegów może być wytłumaczeniem każdej niegodziwości ?
      • tok.fm Re: A co ze zwykłą ludzką uczciwością !? 10.11.05, 14:06
        Czy chcemy, czy nie Andrzej Lepper jest uczestnikiem życia publicznego,
        marszałkiem sejmu (no, nie nasze radio miało wpływ na ten wybór:)) Bierze
        udział w życiu politycznym, reprezentuje kilkanaście procent osób, które
        głosowały w tych wyborach - nie możemy udawać, że nie istnieje. W ten sposób
        można przestac rozmawiac ze wielomna politykami, którzy nam z róznych względów
        nie odpowiadają - to jest radio, które w dużej mierze zajmuje się polityka i z
        politykami rozmawiac musi - i chce. Pozdrawiam EW
    • Gość: Michał MASŁÓW INFO Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 15:41
      Czy, a jezeli tak to kiedy TOK FM będzie w Kielcach?
      • tok.fm Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 10.11.05, 14:07
        Niestety, nie ma takich planów
        pozdrawiam EW
    • Gość: morus1000 Kiedy TOK FM w Bydgoszczy IP: 83.238.145.* 05.11.05, 18:02
      Prosimy żebyście sie pojawili. Prosze redakcji kiedy bedziecie w Bydgoszczy.
      • tok.fm Re: Kiedy TOK FM w Bydgoszczy 10.11.05, 14:08
        Niestety, nie ma takich planów - podobnie jak i w wileu innych miejscah w
        Polsce. Jesteśmy na razie tylko w 10 miastach i nic nie wskazuje na to, żeby to
        się miało zmienić. Mozna nas jeszcze słuchac przez Cyfrę+, w internecie i w
        niektórych kablówkach
        Pozdrawiam EW

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka