Gość: wolnosciowiec Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 00:04 Jestem zszokowany Państwa brakiem obiektywizmu. Wiadomo, że każde medium ma jakąś tam linię polityczną zawsze, ale TOK FM mieni się radiem informacyjnym... To niech sobie komentarze nawet będą stronnicze, ale informacje powinny być rzetelne. Fakty! A niestety Radio TOK FM i to jest własnie fakt (i mam nadzieje, że będziecie mieć chociaż tyle rzetelności, że nie usuniecie tego postu) jest w jakiejś dziwnej zmowie milczenia na temat Platformy Janusza Korwin-Mikke. Platforma JKM ma w sondażach ok. 2%, w prawyborach w Bochni miała ponad 8% a we Wrześni ponad 6%. A Państwo nie zapraszacie przedstawicieli PJKM do stiudiów wyborczych, nie mówicie o wynikach w prawyborach... jednym słowem przemilczenie. I prosze się nie tłumaczyć, że to dlatego, że nie mówicie o takich małych partiach (chociaż dziwne by nie było mówić o parti na którą głosuje co najmniej co 50 osoba), bo gościliście co najmniej po dwa razy (tyle słyszałem) Ruch Patriotyczny i Polską Partię Pracy. Jednoczesnie w dziennikach informacyjnych ani nie informujecie o wynikach prawyborów dla PJKM ani też nie prosicie nikogo z PJKM o wybowiedzi na różne tematy. Tym dziwniejsze jest to, że sami dziennikarze Państwa radia zauważyli, że na polskiej scenie polityczne brak (bo oczywiście o PJKM nie wolno mówic) partii prawdziwie liberalnej, a dzisiaj gość w poranku w toku wskazał, że taką partią jest PJKM (pewnie już nie zaprosicie tego gościa). Jeszcze raz pragne wyrazić swoje oburzenie! P.S. Nawet TVP w końcu zaprosiła PJKM do debat wyborczych... będziecie jeszcze gorsi od państowej telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolnosciowiec Re: Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 00:07 Ojej, nie zauważyłem, że już jest pytanie w tej kwestii. Ale nie szkodzi. Czekamy oboje na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
wolnosciowiec Re: Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke 24.09.05, 17:34 Widać redakcja nie odpowiada. Nie dziwie się, potrzeba czasu, żeby wymysleć wyjaśnienie. Proponuje skonsultować się z przyjacielem Pana Michnika - Jerzym Urbanem. Na pewno pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke 26.09.05, 14:05 Proszę przeczytać mój wstępny post - staram sie odpowiadać nie rzadziej niz raz w tygodniu. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke 26.09.05, 13:50 Janusz Korwin Mikke będzie gosciem Poranka (Ring Wyborczy) 5 października POzdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolnosciowiec Re: Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 11:47 Hahaha, to ma być odpowiedź? Przecież ja nie mówiłem o Januszu Korwin-Mikke tylko o PLATFORMIE Janusza Korwin-Mikke, nie o wyborach prezydenckich, tylko o wyborach parlamentarnych! Mimo wszystko mam pewną satyskakcję, że nie potraficie odpowiedzieć, tylko "rżniecie głupa". Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke 28.09.05, 12:44 Małe ugrupowania nie przekraczające progu wyborczego oraz kandydatów na prezydenta w najmniejszym poparciem (opieramy się na sondażach i badaniach prowadzonych przez wszystkie najważniejsze ośrodki badawcze w Polsce) wybieraliśmy do naszych programów wyborczych losowo.Mieliśmy tylko 10 Ringów Wyborczych przed wyborami parlamentarnymi, list było wiecej. W naszej SMS-owej zabawie w prawybory Platforma Janusza Korwina-Mikke została umieszczona i zdobyła drugie miejsce, co może równie dobrze oznaczac preferencje wyborcze naszych słuchaczy, jak i maksymalną mobilizację sztabu PJKM lub jej miłosników. Na swojej stronie internetowej PJKM umiesciła informację o naszych prawyborach i instrukcje jak wysłać swój głos. Bardzo się ciesze, że tak wielu wyborców PJKM wysłało do nas SMS-y. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolnosciowiec Re: Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:50 A Państwo cały czas o czymś innym. Ja o wyborach parlamentarnych - Wy o prezydenckich. Ja o studiach wyborczych - Wy o prawyborach SMSowych. Losowanie? No prosze przecież nie rżnąć głupa. Dwie piłeczki PPP, dwie piłeczki RP, a PJKM zero piłeczek. Niepoważne tłumaczenie. Nie jest wam w ogóle wstyd, że gościliście Ruch Patriotyczny, który uzykał 1.05% głosów oraz Polską Partię Pracy, która uzyskała 0.77% a Platformę Janusza Korwin-Mikke, która uzyskała 1.57% przemilczeliście? Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke 29.09.05, 16:15 Nie było piłeczek tylko kawałki papieru z napisanymi nazwami partii. I nie jest nam wstyd ponieważ przed wyborami raczej trudno było przewidziec, która z najmniejszych partii dostanie kilka odsetek glosów więcej. Zapewniam Pana, że gdybyśmy wylosowali PJKM zamiast np. RP teraz odpowiadałabym na takie same posty napisane przez zwolenników Ruchu Patriotycznego. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolnosciowiec Re: Przemilczanie Platformy Janusza Korwin-Mikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 20:51 Ale przecież gościliście Ruch Patriotyczny i Polską Partię Pracy po dwa razy! Sam słyszałem! Raz w rano i raz po południu. Więc prosze mi nie wkręcać opowiastek o losowaniach, bo mozna było zaprosić raz Ruch Patriotyczny i raz Platforme JKM a nie dwa razy Ruch Patriotyczny. Że też muszę tłumaczyć jak małemu dziecku. Po za tym prosze nie kłamać, że sondaże nie wskazywały, że PJKM cieszy się większym poparciem niż Polska Partia Pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VdR D L A C Z E G O ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 14:15 Jestem wielkim fanem i słuchaczem Tok FM, ale boli mnie trochę problem, o którym pisze Wolnościowiec. Co prawda jestem sypmatykiem PO, ale pragnę wziąć w obronę UPR/PJKM. Partia ta, mimo braku kampanii (z braku funduszy), zupełnego pominięcia w mediach i dalekiego miejsca ich listy, osiągnęła wynik 1,6% w minionych wyborach. A tymczasem mocno lansowana, prowadząca kosztowną kampanię PD otrzymała niewiele więcej, bo 2,4%. Zaryzykuję stwierdzenie, iż z funduszami i medialnym poparciem porównywalnym z PD, PJKM wyprzedziłaby w wyborach nie tylko PD, ale nawet SDPL. Poza tym, warto zauważyć, iż według niedawnej publikacji GW, PJKM jest wśród internautów piątą pod względem poparcia partią w Polsce (5,2%). Trudno też przypisywać wszytkie od kilku lat wysokie (5-12%) wyniki partii Korwina-Mikke we wszelkich sondach internetowych wyjątkową aktywnością sztabowców UPR/PJKM... UPR/PJKM to partia radykalna. To prawda. Ale czy nie z korzyścią dla polskiej demokracji byłoby dopuszczenie do głosu partii, której liberalny radykalizm byłby pewną przeciwwagą dla nacjonalistycznego radykalizmu LPR czy bolszewickiego prawie radykalizmu Samoobrony? Poza tym, uniemożliwiłoby to co poniektórym, niesłuszne przecież, nazywanie PO partią skrajnie liberalną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VdR skandal w wieczorze wyborczym TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 14:25 Warto jeszcze naświetlić fakt, który został przez wszystkie media przemilczany. O 20:00 w ostatnią niedzielę zaprezentowano wyniki exit polls OPOP-u i PBS-u. Prowadzący zapewnił, że zaprezentowano wszystkie partie od 0,1% poparcia w górę. Obok partii z poparciem 0,1% pojawił się słupek "inne partie" z wartością 2,6%. Partii PJKM nie było... ...dopiero o 23:30 prowadzący, tytułem wyjaśnienia dodał, iż aż 1,8% z tych "innych partii" to wynik PJKM. PROSZĘ, NIE MÓWCIE, ŻE TO PRZYPADEK! Chciałbym także poproscić dziennikarzy Tok FM o próbę wyjaśnienia tego dziwnego przypadku. Może wystarczyłoby zadzwonić na antenie radia do TVP lub OBOP-u? Serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: skandal w wieczorze wyborczym TVP 29.09.05, 16:28 To pytanie do TVP, podejrzewam, że o 20.00 było za mało danych, aby wiedziec, które z najmniejszych partii zdobyły najwiecej głosów. Przy tak niewielkich liczbach dopiero dane z większej ilości okregów wyborczych pozwalają stwierdzic, które uzyskały więcej glosów niż inne. Naprawde nie dopatrywałabym sie aż takiej mobilizacji sił w mediach przeciwko PJKM. Nie sądzę, żeby Korwin- Mikke i jego partia aż tak bardzo zagrażali porządkowi publicznemu, obrażali czyjeś uczucia lub dobry smak, żeby w obronie porzadku, uczuć i dobrego smaku wytaczac armaty manipulacji badaniami i wynikami wyborów. Zbyt wielkie ryzyko:) Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolnosciowiec Re: skandal w wieczorze wyborczym TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 21:03 Rżnięcia głupa ciąg dalszy. "To pytanie do TVP, podejrzewam, że o 20.00 było za mało danych, aby wiedziec, które z najmniejszych partii zdobyły najwiecej głosów. Przy tak niewielkich liczbach dopiero dane z większej ilości okregów wyborczych pozwalają stwierdzic, które uzyskały więcej glosów niż inne." Tak, tak, oczywiście było wystaczająco danych, żeby poinformować o wyniku PD-2.45% o wyniku RP-1.05% o wyniku PPP-0.7% i innych jeszcze mniejszych partii, ale żeby poinformować o wyniku PJKM-1.57% to już nie było danych. To prawie jak z tym losowaniem partii do studiów wyborczych w Państwa radiu. Chyba zaczne reklamować ten wątek, żeby się ludzie mogli przekonać, że nie tylko nie jesteście obiektywni, ale też beszczelnie opowiadacie bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: D L A C Z E G O ??? 29.09.05, 16:23 Witam, Jeszcze raz potworzę - partie z najmniejszym poparciem w badaniach opinii publicznej (nie interenetowych) były losowane, nie kierowalismy sie ich programami. Mnie ososbiście program PJKM jest o wiele blizszy niz PPP lub RP i gdybym wybierała, kierując się moim prywatnym zdaniem, te małe partie do naszych programów wyborczych, a nie zdecydowała o tym, że będziemy je losować, PJKM napewno by się tam znalazła zamiast którejs z tych dwóch. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
leszek72 Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 22.09.05, 08:59 Ja mam takie pytanie,dlaczego betonowa komunistka Paradowska bierze udział w programach TOK FM.Dla ,której prawica to banda a tylko SLD to anioły.Pomijając fakt o jej osiągnięciach dziennikarskich i nagrodach/dla mnie kompletnie nie zrozumiałych za co????????????????????????/ chyba za agitację .Ta pani nie powinna wychylać się z szeregu.Miejsce politycznego trupa jest w szafie i tylko w szafie,więc precz z tym babsztylem z minionej epoki.Dziennikarsto to przede wszystkim racjonalne i sprawiedliwe ocenianie faktów.Mamy w Polsce młode,mądre dobrze wykształcone i obiektywne dziennikarki,to właśnie im takie etaty należy przydzielać.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 IP: *.foo.org / *.centercorporation.pl 23.09.05, 10:30 kiedy i czy jeszcze mozna bedzie posłuchac BBC w tokfm? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 26.09.05, 13:58 Już nie, kilka postów niżej napisałam, gdzie mozna znaleźć BBC. Poza tym BBC Polska dostała konecsje na nadawanie w Warszawie i być może oni będą transmitować też swoja macierzysta stację. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
cwiekol gdzie sa wyniki smsowej sondy wyborczej TOKFM??? 24.09.05, 11:53 dlaczego o wynikach uslyszalem tylko raz na antenie radia (piatek kolo 19) a dzis o nich ani slychu ani widu? nie moge znalezc ich na stronie TOK FM, link prowadzacy do prawyborow w radiu TOK FM nie dziala: serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,2925263.html obiecaliscie ze wyniki beda od piatku i co? A moze wszystko dlatego ze na 2 miejscu z 23% poparciem musielibyscie umiescic Platforme Janusza Korwin-Mikke. Myslalem ze to radio bedzie spelniac chociaz pozory obiektywnosci.. szkoda slow, panowie i panie "dziennikarze". Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: gdzie sa wyniki smsowej sondy wyborczej TOKFM 26.09.05, 14:02 Przez cały tydzień informowaliśmy, że wyniki będą ogłoszone w piątek w Popołudniu Radia TOK FM i tak sie tez stało, nigdzie nie infomowalismy, że będą na stronie internetowej. Ze względu na cisze wyborczą, podjęłam decyzje, że na stronie internetowej wyniki znajda się w poniedziałek rano i tak sie stało. Prosze nie doszukiwać się spisków, gdzie ich nie ma. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
cwiekol w sondzie tokfm Platforma Janusza Korwin-Mikke 23% 24.09.05, 11:57 23 czy 27%, bo nie pamietam.. moze byscie mi podpowiedzieli :P hehe, zepsula sie wam zabawa, bo wynik nieoczekiwany, co? zachowaliscie sie jak male dzieci.. szkoda slow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergot Re: w sondzie tokfm Platforma Janusza Korwin-Mikk IP: *.aster.pl 24.09.05, 13:04 A słyszeliście kiedykolwiek baranie łby o CISZY PRZEDWYBORCZEJ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronald Re: w sondzie tokfm Platforma Janusza Korwin-Mikk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 14:19 Zanim zaczniesz innych wyzywać, zapozanaj się z obowiązującym prawem. Sondaże mozna publikować do końca kampanii wyborczej. Zamieszczonych sondaży NIE USUWA sie na czas ciszy wyborczej. Redakcja gdyby była rzetelna to zamieściłaby wyniki prawyborów po ogłoszeniu tj. po 19 w piątek. I niech się nie tłumaczy, ze nie mogła bo zapisy serwisów informacyjnych zamieszcza błyskawicznie. A szczytem beszczelności jest namawianie do udziału w prawyborach prezydenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: w sondzie tokfm Platforma Janusza Korwin-Mikk 26.09.05, 14:04 Nie zamieszczamy zapisów serwisó informacyjnych - one sie "zasysają" automatycznie. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: w sondzie tokfm Platforma Janusza Korwin-Mikk 26.09.05, 14:02 Przez cały tydzień informowaliśmy, że wyniki będą ogłoszone w piątek w Popołudniu Radia TOK FM i tak sie tez stało, nigdzie nie infomowalismy, że będą na stronie internetowej. Ze względu na cisze wyborczą, podjęłam decyzje, że na stronie internetowej wyniki znajda się w poniedziałek rano i tak sie stało. Prosze nie doszukiwać się spisków, gdzie ich nie ma. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapluty antyeurope Re: Szczyt chamstwa IP: *.chello.pl 26.09.05, 21:29 Rozumiem , ze wyniki wyborów moga dziennikarzy i gości TOK-u nie zadawalać (mnie zreszta tez) , ale obsmiwanie zwycięzców tych wyborów przez dziennikarz i zaproszonych gości (p.Solska i p.Gadomskiego) było przejawem chamstwa i buty. Próbujac osmieszyc wygranych , próbowali osmieszyc wyborców i mechanizmy demokratyczne w naszym kraju. Cos co byc może smieszyłoby w kabarecie w radiu infirmacyjnym raczej żenuje. Ciekawe czy z taka sama pasja jak osmiszacie Romka , ośmiszac będziecie Tadka i Włodka. A może poprzecie budowe koalicji d.pl pod wodzą Marka z wiewiórkami.Przeciez Włodek zakładał się z Wami , że wejdzie do parlamentu, czy wypłacił się już z zakładu ? Proszę tylko nie mówić , że to znów kwestia gustu. Gdyby tak było to przeciez Rada Etyki Mediów byłaby zbędna , a i sami dziennikarze nie nadawaliby tytułu "hieny roku" za "wybitne" osiągnięcia dziennikarskie. Być może zakładacie , że liczba Waszych potencjalnych słuchaczy pokrywa się z liczba zwolenników Włodka,Tadka i Marka.Jeśli tak , to zycze sukcesu... Ale moge się mylic , może należe do tej grupy Polaków , którzy jak mówił klasyk Profesor , nie dorośli do demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
www.koszulki.art.pl Dlaczego mówicie non-stop o POLITYCE? NUDA!!!!!!!! 27.09.05, 12:02 Dlaczego mówicie non-stop o POLITYCE? Czy nie zauważacie, że to mało kogo interesuje. Czy frekwencja w wyborach nie potwierdziła tego że Polacy są mało nią zainteresowani. Czy nie macie innych normalnych tematów. NUDA - chyba zmnienię rozgłoście - szkoda Pozdr. ricky www.koszulki.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Dlaczego mówicie non-stop o POLITYCE? NUDA!!! 28.09.05, 12:48 Nie mówimy non stop o polityce - mówimy również o kulturze, sporcie, gospodarce, rozrywce, sprawach społecznych i obyczajowych, mówimy o zwierzętach, zdrowiu, komputerach, pracy, duchowości, nauce, ekologii etc. Prosze przejrzec naszą ramówkę. Ostatnio rzeczywiście wiecej jest polityki - trwała kampania wyborcza do parlamentu, trwa prezydencka i uważam, że jest to jedna z najwazniejzsych spraw, o których powinniśmy w tej chwili mówić. Zwłaszcza, że wybory w Polsce przypadają mniej wiecej co 4 lata. Taka jest rola mediów. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnert Tego radia słucham dla POLITYKI właśnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 13:41 Dla mnie polityka jest ekscytująca. I jest wielu takich ludzi. O czym ma być Tok FM jak nie o polityce? Nudy weekendowej nie trawię, słucham tego radia tylko w tygodniu. Bo polityka to pasjonujący temat. A w szczególnosci w okresie wyborczym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Rucinski Rozmowy w Toku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:57 szanowna Pani Redaktor, jestem zniesmaczony poziomem prezentowanym przez Radio. Arogancja, niekompetencja, brak zasad dziennikarskich redaktora prowadzacego rozmowe z p. Macierewiczem jest porazajaca. Dlaczego omijacie p. J. Korwina Mikke? Czyzby zagrazal Wam w jakis sposob czy tez nie macie wystarczajaco elokwentnych dziennikarzy? Nie napisze ze lewicujacych, ale zlewicowanych, co powinno zabrzmiec jak rodzaj horoby, macie wystarczajaco. Mowiac szczerze, slucham Was tylko dla p. Ziemkiewicza /ze mu jeszcze towarzystwo nie przeszkladza???/, a poza tym trace checi. Wasza przejrzystosc jest juz wymiotna. Pozdrawiam. jacek@jaropro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Rozmowy w Toku 28.09.05, 12:49 Zarzuty dobrze jest popierac konkretnymi argumentami. Janusz Korwin Mikke będzie gosciem Ringu Wyborczego w Radiu TOK FM Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
misiurnik Troche wiecej obiektywizmu 30.09.05, 10:39 Rozumiem, ze prowadzący ma prawo do komentarzy, ale warto trochę miarkować słowa. Słuchałem przed chwilą wypowiedzi Anny Laszuk na temat rozmów Po-PIS i uderzyło mnie jej upodobanie do słów typu "absurdalny" ("absurdalna postawa PO", "absurdalne rzeczy w programie PiS"). Ponadto język prowadzącej jest często niechlujny (Rokita "nabija sobie punktów" - to nie po polsku!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 11:29 "MASAKRA w Białymstoku" To cytat z informacji w Waszym radiu i na Waszej stronie, TokFm pierwsze radio informacyjne?! Czy dziennikarze TokFm wiedzą co to znaczy masakra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 11:37 Czy Pani jako redaktor naczelna zamierza wyciągnąć jakieś konsekwencje w związku z prymitywnym komentarzem Zakowskiego i Lisa na temat narzeczonej Pana Ziobro, czy też pozostawi Pani tą sprawę bez komentarza,dając tym samym do zrozumienia,że jako redaktor naczelna "sygnuje " Pani takie zachowanie własnym nazwiskiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Troche wiecej obiektywizmu 30.09.05, 12:29 Oczywiście, niezwłocznie dostaną naganę z wipsaniem do akt. A poważnie mówiąc - Lis i Żakowski nawet nie zaczęli żadnego komentarza, powiedzieli tylko, że chcieli skomentowac, ale nie będą tego robić. Skoro nie było komentarza, to jak mógł być prymitywny? Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:40 tok.fm napisał: > Oczywiście, niezwłocznie dostaną naganę z wipsaniem do akt. Kategoria A - przechowywać wieczyscie ! takim razie. > A poważnie mówiąc - > Lis i Żakowski nawet nie zaczęli żadnego komentarza, powiedzieli tylko, że > chcieli skomentowac, ale nie będą tego robić. Skoro nie było komentarza, to >jak > mógł być prymitywny? ...jakże bym mogła Pani odpowiedzieć, skoro Pani nic nie napisała? PS. Widzę,ze Pani nadal stosuję taktykę traktowania słuchaczy jako kompletnych idiotów,czy mierzy ich Pani swoją miarą? Chyba Pani nie obraziłam ? Nawet nie zaczęłam komentować Pani idiotyzmu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:59 Postanowiłam Pani bardziej zobrazować problem... -Burli chciał coś powiedzieć Drodzy Forumowicze na temat wyglądu redaktor naczelnej TokFm...hahaha serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,53884,2008484.html No Burli... Ja chciałem...?!hahaha Aaa De gustibus non est disputandum hahaha No i jak Pani redaktor? tok.fm napisał: > Lis i Żakowski nawet nie zaczęli żadnego komentarza, powiedzieli tylko, że > chcieli skomentowac, ale nie będą tego robić. Skoro nie było komentarza, to ja > mógł być prymitywny? Odpowiedz Link Zgłoś
burli Re: Troche wiecej obiektywizmu 30.09.05, 13:02 Gość portalu: przechodziłam napisał(a): > Postanowiłam Pani bardziej zobrazować problem... > > > -Burli chciał coś powiedzieć Drodzy Forumowicze na temat wyglądu redaktor > naczelnej TokFm...hahaha > serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,53884,2008484.html > No Burli... > Ja chciałem...?!hahaha > Aaa De gustibus non est disputandum hahaha > > > No i jak Pani redaktor? > > > > > > tok.fm napisał: > > > Lis i Żakowski nawet nie zaczęli żadnego komentarza, powiedzieli tylko, ż > e > > chcieli skomentowac, ale nie będą tego robić. Skoro nie było komentarza, > to ja > > mógł być prymitywny? Z zasady nie oceniam ludzi. Nie wypowiadam sie na temat osób pracujących, czy goszczących na antenie TOK FM Odpowiedz Link Zgłoś
kowalski1960 Re: Troche wiecej obiektywizmu 04.10.05, 11:37 No nie, znowu muszę się wtrąić, przesadzasz "przechodziła" - jakaś taka dziwnie zacietrzewiona z Ciebie przechodząca. Gdybys się tylko przechadzala byłoby w Tobie mniej jadu, a gdyby złośliwość była miarą inteligencji to małpy rzadziłyby dziś swaitem. A co do naczelnej, to troche kula w płot - kobitka niczego sobie:) Zwłaszcza te oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapluty antyeurope Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.chello.pl 04.10.05, 19:17 nie wiem o co ten spór ale jestem pod wrażeniem merytorycznej argumentacji. np argument o jadzie jest super , możnaby jeszcze cos o szambie i ścieku... Ale te małpy - przecież to naczelne , bliscy nam wszystkim krewniacy. Do jadu to bardziej skorpion , może żmija.... Ale styl argumentacji OK ! MIÓD ŚCIEKA Z PALCÓW NA KLAWIATURE... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 16:00 Eeeee Kowalski, radia nie słuchacie,to potem nie wiecie o co chodzi. Odmaszerować! kowalski1960 napisał: > No nie, znowu muszę się wtrąić, przesadzasz "przechodziła" - jakaś taka dziwnie > > zacietrzewiona z Ciebie przechodząca. Gdybys się tylko przechadzala byłoby w > Tobie mniej jadu, a gdyby złośliwość była miarą inteligencji to małpy > rzadziłyby dziś swaitem. A co do naczelnej, to troche kula w płot - kobitka > niczego sobie:) Zwłaszcza te oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
kowalski1960 Re: Troche wiecej obiektywizmu 06.10.05, 23:50 Nie ważne, o co. Forma i treśc są nierozłączne - wpływają na siebie. Wybralaś nicka, ktory ma świadczyć o Twojej nonszalancji, takim "byciu ponad". Nie idziesz, nie kroczysz, nie wkraczasz, tylko się przechadzasz - ot tak, jak mędrzec po targu pełnym zacietrzewionych szaraczków. Ale forma, której używasz wyrażając swoje treści świadczy o czymś zupełnie innym. Chcesz kogos dotknąć, chcesz żeby poczuł, żeby zabolało - może tak, jak i Ciebie coś boli? Pozory nonszalancji i lekkości bytu - pod nimi frustracja, wściekłość, pretensja, może jakieś bolesne niespełnienie, upokorzenie? Ot co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 07:34 Etymologia tego nicku jest zupełnie inna,ale mozesz myśleć co chcesz,o formie też - mi to nie przeszkadza. kowalski1960 napisał: > Nie ważne, o co. Forma i treśc są nierozłączne - wpływają na siebie. Wybralaś > nicka, ktory ma świadczyć o Twojej nonszalancji, takim "byciu ponad". Nie > idziesz, nie kroczysz, nie wkraczasz, tylko się przechadzasz - ot tak, jak > mędrzec po targu pełnym zacietrzewionych szaraczków. Ale forma, której używasz > wyrażając swoje treści świadczy o czymś zupełnie innym. Chcesz kogos dotknąć, > chcesz żeby poczuł, żeby zabolało - może tak, jak i Ciebie coś boli? Pozory > nonszalancji i lekkości bytu - pod nimi frustracja, wściekłość, pretensja, może > > jakieś bolesne niespełnienie, upokorzenie? Ot co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.crowley.pl 30.09.05, 11:52 Moja droga, słowo masakra pojawiło się po relacji jakiegoś policjanta - słyszałem osobiście jego realcję dla Trójki PR. Proponuję nie czepiać się takich słów, bo dla wielu ludzi wypadek na trasie B-W jest tragedią. Pewnie siedzisz sobie za biurkiem i z przeproszeniem pierdzisz w stołek, mądrząc się na forum. Inni to przeżywają. Wychyl się trochę za monitor i zobacz, że świat jest żywy. Jest taki, jaki jest, a nie taki, jaki ma być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:09 Gość portalu: tik napisał(a): > Moja droga, słowo masakra pojawiło się po relacji jakiegoś policjanta - > słyszałem osobiście jego realcję dla Trójki PR. > Proponuję nie czepiać się takich słów, bo dla wielu ludzi wypadek na trasie B-W > jest tragedią. Ale czy takie błędy językowe należy powielać w środkach masowego przekazu? W dodatku w radiu INFORMACYJNYM? Pomyśl sobie na przykład o jakimś obcokrajowcu,który słucha radia i tak właściwie pewnie się zastanawia co się tam takiego właściwie stało,bo mu słowo masakra z wypadkiem autobusowym nie współgra znaczeniowo, jaka to jest dla niego informacja ? ...o aspekcie edukacyjnym uzywania tego słowa nie wspominając. Tego słowa używa BŁĘDNIE już któryś raz z kolei dziennikarz TokFm ,a także takie słowo widnieje na głównej stronie radia( w zmieniających się napisach z informacjami) Że to jest tragedia -nie podlega dyskusji. >Pewnie siedzisz sobie za biurkiem i z przeproszeniem pierdzisz > stołek, mądrząc się na forum. Inni to przeżywają. Akurat siedzę sobie w domu,czy za przeproszeniem "pierdzę w stołek" g... Cię obchodzi, a na forum się nie mądrze,tylko zwracam uwagę, z której mądry byłby wdzięczny i poprawił błąd. >Wychyl się trochę za monitor > i zobacz, że świat jest żywy. Jest taki, jaki jest, a nie taki, jaki ma być. Właśnie o to mi chodzi,taki jaki jest i takim go "pokazujmy słuchaczom" starając się "odpowiednie dać rzeczy słowo". Odpowiedz Link Zgłoś
przechodzilam Re: Troche wiecej obiektywizmu 30.09.05, 12:12 e tam... szkoda języka na gadanie o takich szczegółach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam OŚWIADCZENIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:19 W związku z kolejnym pojawieniem się na forum,osoby posługującej się loginem takim,jak moj nick, oświadczam,że login nie należy do mnie. przechodziłam Odpowiedz Link Zgłoś
przechodzilam Re: OŚWIADCZENIE 30.09.05, 12:27 Gość portalu: przechodziłam napisał(a): > W związku z kolejnym pojawieniem się na forum,osoby posługującej się loginem > takim,jak moj nick, > oświadczam,że login nie należy do mnie. > > przechodziłam Wycofuję oświadczenie. Będę tylko korzystała ze stałego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:21 > e tam... szkoda języka na gadanie o takich szczegółach Ja nie gadam,ja piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
przechodzilam Re: Troche wiecej obiektywizmu 30.09.05, 12:28 Gość portalu: przechodziłam napisał(a): > > e tam... szkoda języka na gadanie o takich szczegółach > > Ja nie gadam,ja piszę. To ja napisałam. Następny post będzie już po zalogowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.crowley.pl 30.09.05, 12:35 Kompromitujesz się i to jest smutne, trzeba niestety być funkcjonalną idiotką, żeby czepiać się słowa tragedia w wypadku karambolu, w wyniku którego spłonęło kilkanaście dzieciaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:41 Gość portalu: tik napisał(a): > Kompromitujesz się i to jest smutne, trzeba niestety być funkcjonalną idiotką, > żeby czepiać się słowa tragedia w wypadku karambolu, w wyniku którego spłonęło > kilkanaście dzieciaków Czy ty umiesz czytać,czy Ty może skończyłeś tylko "Szkołę skutecznego pisania...", ja się czepiam słowa MASAKRA, sprawdz w słowniku co ono znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
przechodzilam Re: Troche wiecej obiektywizmu 30.09.05, 12:54 Gość portalu: przechodziłam napisał(a): > Gość portalu: tik napisał(a): > > > Kompromitujesz się i to jest smutne, trzeba niestety być funkcjonalną idi > otką, > > żeby czepiać się słowa tragedia w wypadku karambolu, w wyniku którego spł > onęło > > kilkanaście dzieciaków > > Czy ty umiesz czytać,czy Ty może skończyłeś tylko "Szkołę skutecznego pisania.. > .", > ja się czepiam słowa MASAKRA, sprawdz w słowniku co ono znaczy. Oprócz tego, że znowu zapomniałam się zalogować (w odpowiedzi do Redakcji też) dodam, że przesadzam już z moim czepianiem się. Przepraszam obrażonych przeze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:03 Jedno się zgadza, w zasadzie przepraszam obrażonych przeze mnie, nie ich wina,ze mają takie mózgi jakie mają. Człowiek mały (słaby) nie jest winny swej małosci jak mawiał mój ulubiony Nietzsche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.crowley.pl 30.09.05, 13:17 Kobieto - zrozum, że relacjonując ważne, tragiczne wydarzenia, nie używa się języka prof. Miodka. Cóż, może kiedyś zrozumiesz. Chociaż oczywiście Ci nie życzę - nawet mimo tego, że jesteś taką ignorantką. Żenującą, rzekłbym. Co do znaczenia słowa Masakra, poza tym, że jest to zabijanie, mordowanie, jest to również rzeź. I wystarczy nieco ruszyć wyobraźnię, żeby sobie to wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:21 Nie chodzi mi o policjanata,czy kogokolwiek ,kto komentował by tą sprawę na gorąco, chodzi mi o ludzi,którzy przygotowują serwis informacyjny,zakańczam dyskusję z Tobą,bo widzę,że do niczego nie prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Troche wiecej obiektywizmu IP: 212.87.13.* 30.09.05, 16:05 > Co do znaczenia słowa Masakra, poza tym, że jest to zabijanie, mordowanie, jest > > to również rzeź. I wystarczy nieco ruszyć wyobraźnię, żeby sobie to wyobrazić. idąc tym tropem można powiedzieć że to było masowe samobójstwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
przechodzilam Re: Troche wiecej obiektywizmu 30.09.05, 16:09 Gość portalu: ech napisał(a): > idąc tym tropem można powiedzieć że to było masowe samobójstwo.... Nie można tak mówić. Nie wygłupiaj się przy tragedii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdl Audycja w MP3 ? IP: *.hutaflorian.com.pl / 62.29.136.* 03.10.05, 11:33 Czy audycje są może dostępne w MP3 lub jakiejkolwiek innej formie ? Nie mam możliwości nagrania nocnych powtórek "Magazynu nauki" P. Ewy Podolskiej (z 25 września - o inwestowaniu na giełdzie). Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Audycja w MP3 ? 13.10.05, 14:28 Niektóre audycje są archiwizonane na CD, Ewa wiekszość swoich programów nagrywa. Prosze napisać mejla na adres radio@tokfm.com.pl - jeżeli mamay te audycje, to będziemy je mogli zgrac Panu na płytę. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Marta Perchuć-Burzyńska IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 04.10.05, 12:08 Czy pani Marta Perchuć-Burzyńska czytając newsy może stanąć dalej od mikrofonu? Zawsze jak czyta newsy jest wrażenie jakby pluła. Brzmi to fatalnie! Czy nikt u Was tego nie słyszy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek wawa Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 11:59 czyzby wywiad z J. korwinem Mikke udalo Wam sie strescic do jednego zdania, czy tez tresc wypowiedzi JKM jest tak dramatyczna ze nie mozecie jej przedstawic w calosci? A moze tez p. Gawryluk po raz kolejny skompromitowala sie na zywo;)))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JacusB Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 IP: *.computerland.pl / *.computerland.pl 06.10.05, 12:55 Bardzo dobre pytanie, ale wydaje mi się, ze TOKFM odpowie tak samo głupio jak w przypadku wyjaśniania braku PJKM na antenie (wtedy były jakieś lewe losowania, czy coś takiego) Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 13.10.05, 14:33 Może Pan to sprecyzować? Wywiad z Korwinem Mikke - cały - od 5.10 od godz. 12.53 jest do przeczytania na naszej stronie. Wszystkie wywiady Poranka, które tu umieszczamy, trafiają na stronę ok 12.00 - trzeba przepisać kilkanaście minut tekstu odsłuchując nagranie, trochę to trwa. Pozdrawiam EW Gość portalu: jajacek wawa napisał(a): > czyzby wywiad z J. korwinem Mikke udalo Wam sie strescic do jednego zdania, czy > > tez tresc wypowiedzi JKM jest tak dramatyczna ze nie mozecie jej przedstawic w > calosci? A moze tez p. Gawryluk po raz kolejny skompromitowala sie na zywo;)))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad niech żyje Ziemkiewicz! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 12.10.05, 12:01 lepiej nic nie będę pisał, bo i tak wszystko jasne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Prośba u audycje Ziemkiewicza 12.10.05, 12:08 Czy mozna prosic o nagranie lub zapis, tej czesci "przeglady prasy" z ubieglego wtorku, w ktorej p. Ziemkiewicz komentowal, swoj spor z p. Michnikiem. Istnieje wiele roznych wersji wypowiedzi p. Ziemkiewicza, sadze ze wersja autentyczna powinna byc opublikowana. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Prośba u audycje Ziemkiewicza 13.10.05, 15:09 Przepraszam, ale mam na ten temat inne zdanie, ta wypowiedź - niestety - znalazła się na naszej antenie, choć nie powinna i wolałabym jej nie rozpowszechniać, bo nie jest to nic, czym powinno sie chwalić nasze radio. Ja to traktuję jako swego rodzaju wpadkę i jak każdą wpadkę, wolałabym jej nie puszczac w obieg. Mam nadzieję, że zrozumie Pan moje racje. Pozdrawiam EW dr.kidler napisał: > Czy mozna prosic o nagranie lub zapis, > tej czesci "przeglady prasy" z ubieglego > wtorku, w ktorej p. Ziemkiewicz komentowal, > swoj spor z p. Michnikiem. > Istnieje wiele roznych wersji wypowiedzi p. Ziemkiewicza, > sadze ze wersja autentyczna powinna byc opublikowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapluty antyeurope Nie ma to jak, stara, dobra cenzura IP: *.centrumc.krakow.pl / *.centrumc.krakow.pl 15.10.05, 11:10 na całe szczęście są jeszcze inne media..... I dzięki Bogu wilczy bilet Nadredaktora już nie ma mocy obowiązującej. Cała ta sytuacja potwierdza moje głębokie przekonanie, że ten kto płaci ten wymaga, a takie bzdety jak objektywizm , niezależność to zbędny balast w pracy dziennikarza. Jak to dobrze , że są tacy dziennikarze jak p.Paradowska , którzy o p.Michniku złego słowa nie powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Nie ma to jak, stara, dobra cenzura 10.11.05, 13:37 Cenzura to jest narzędzie,którym posługuje sie, posługiwał się aparat państwowy, a redaktor naczelny prywatnego medium redaguje - decyduje co akceptuje,a czego nie w swoim medium, chyba nie sądzi Pan,że w jakimkolwiek medium na świecie obowiązują inne zasaday? Każdy, kto kieruje redakcją jest za nią odpowiedzialny, za jej wizerunek, za jej "politykę programową", za tresci i formy, które się w tym medium ukazują, za ludzi, którzy te redakcją reprezentują - tylko tyle i aż tyle. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapluty antyeurope Re: Nie ma to jak, stara, dobra cenzura IP: *.chello.pl 11.11.05, 18:32 Jeśli chodzi o cenzure instytucjonalną , to ma Pani racje. Nie wiem ile Pani ma lat , ale ja pamietam czasy funkcjonowania również tzw ."cenzury wewnetrznej". Był to taki sposób zachowania , nie tylko dziennikarzy , w którym ludzie rezygnowali z wypowiadania opinii , rezygnowali z pewnych zachowań czy tez demonstrowali pewne reakcje nawet wówczas gdy gdy cenzura instytucjonalna - czy szerzej- aparat władzy tego nie wymagał. Bardzo często usprawiedliwieniem tych zachowań były szczytne racje a rzeczywistym motywem takiego postępowania był strach, obawa przed utratą pracy, chęć awansu itp. Redaktor Ziemkiewicz sam sie obroni , instytucja wilczego biletu w Polsce tez juz nie funkcjonuje a i red.A.Michnik przestaje być świętą krową. Wie Pani co było lekarstwem na "wewnętrzną cenzurę" - odwaga i niezależność myślenia. Tylko tyle i aż tyle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Prośba u audycje Ziemkiewicza 15.10.05, 12:14 tok.fm napisał: > Przepraszam, ale mam na ten temat inne zdanie, ta wypowiedź - niestety - > znalazła się na naszej antenie, choć nie powinna i wolałabym jej nie > rozpowszechniać, Rozumiem intencje i szanuje Pani decyzje, ale nie podzielam, szczegolnie w swietle dalszego zachowania p. Ziemkiewicza. pozdrawiam dr.kidler Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszedłam Re: Prośba u audycje Ziemkiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:53 Po ostatnich Pani "ruchach" wiem,ze nie ma Pani nic do gadania w kwestii radia, ale może ma Pani cokolwiek do powiedzenia w kwestii czatu - dlatego zwracam się z apelem o uniemożliwienie burliemu sprawowania funkcji (kolejnej zresztą niepotrzebnej)- moderatora czatu, o której to burli się dzisiaj na czacie wypowiadał jako przyszły moderator. Uważam,że moderatorem nie powinna zostac osoba majaca skłonności do fanatyzmu i wykazująca się dość wąskimi horyzontami myślowymi,a takie prezentuje prezes Burli na czacie, w rozmowach z czatownikami. Odpowiedz Link Zgłoś
don_killer Re: Prośba u audycje Ziemkiewicza 16.10.05, 22:02 twoja wypowiedz tez jest niepotrzeba. tak samo jak to forum. nie oceniaj horyzontow myslowych czlowieka... chyba ze dobrze go znasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszedłam Re: Prośba u audycje Ziemkiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 07:06 W zasadzie masz rację i też tak uważam,tyle,ze nie zawsze postępuje jak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
lechos3 Re: Prośba u audycje Ziemkiewicza 18.10.05, 14:24 Gość portalu: przyszedłam napisał(a): > W zasadzie masz rację i też tak uważam,tyle,ze nie zawsze postępuje jak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Prośba u audycje Ziemkiewicza 10.11.05, 13:43 administratorem czatu jest autor audycji, który czat w swojej audycji wykorzystuje. Nie mamy niestety mozliwośći "kadrowych", żeby czat moderowac na bieżaco, ale na pewno nie zamierzam do tej funkcji dopuszczac kogokolwiek spoza redakcji. Co do reszty Pani postu - powstrzyrymam się od komentarza. Ma Pani prawo mysleć, co Pani się żywnie podoba. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Prośba u audycje Ziemkiewicza 10.11.05, 13:32 Witam, Znam stanowisko Rafała ona ma swoje zdanie ja swoje, i wcale nie zamierzamy sie nawzajem przekonywać. W sprawie naszego rozstania nie ma miedzy nami rozbiezności, są co do meritum sporu. Ale oboje mamay prawo trwac przy swoich racjach. Dlaczego w świetle dalszego jego zachowania? Wobec radia, mnie, mojej decyzji Rafał zachowuje się calkowiecie normalnie. Nie widze w jego komentarzach niczego niewłasciwego. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Recenzja Wyborcza IP: *.orange.pl 19.10.05, 23:05 Radio Tok FM było kiedyś naprawdę dobrą rozgłośnią - choćby jeszcze w zeszłym roku. Jako komentatorzy pojawiali się (z prawej strony) i Tomasz Sakiewicz, i Wildstein. Wydarzenia związane z religią komentowali Milcarek i Terlikowski. Niestety, wydaje się że miejsce ich wszystkich wypełnia teraz muzyczka (tja, w radiu "mówionym" oznacza więc ona cenzurę...). Tematy spoza polityki komentują często zupełnie przypadkowe osoby - pamiętam choćby rozmowę nt. "Kościół/religia a ewolucja", którą red. Janiszewski (zupełnie nie zorientowany w tym temacie) prowadził z red. Węglarczykiem (skądinąd sympatycznym, ale mającym jakieś pojęcie jedynie o protestantach w USA). Z kolei, w bloku weekendowym bardzo ważne audycje ze specjalistami z zakresu medycyny są przeplatane audycjami o homeopatii, różnych pseudouzdrowicielach, wróżkach, etc.; to szokujące, że treści bardzo poważne i potrzebne są tak beztrosko mieszkane z bełkotem nie mającym żadnych podstaw w badaniach naukowych (warto przypomnieć, że propagowanie pseudometod "leczniczych" jest w cywilizowanych krajach karalne, m.in. dlatego, że może ono doprowadzić do tragicznych konsekwencji u osób, które są ciężko chore i zaniedbują swoje leczenie, pokładając złudną nadzieję w oszukańczych metodach; polecam link: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2893093.html ) I oto w najbliższą sobotę - zapowiedzi tematu o "homo-odtruwaniu" (metodami homeopatycznymi); żenada, bełkot, wstyd ... Konkluzja brzmi: od poniedziałku koniec ze słuchaniem (po dobrych kilku latach) Tok. FM. Sorry, szkoda czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Recenzja Wyborcza 10.11.05, 13:50 Witam muzyki jest u nas dokładnie tyle samo, co w zeszłym roku, komentatorzy równiez ci sami. Co do reszty - w cywilizowanym kraju, jakim niewatpliwie są Niemcy, leczenie homeopatyczne jest refundowane z kas chorych. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Recenzja Wyborcza IP: *.orange.pl 10.11.05, 23:21 OK, polecam raz jeszcze link do GW z artykułem dotyczącym najnowszych wyników badań preparatów homeopatycznych, opublikowanych w czasopiśmie LANCET, oraz komentarz nt. dopuszczenia do stosowania tych specyfików, co do których udowodniono (w badaniach klinicznych) brak skuteczności działania powyżej placebo; to są bardzo poważne badania, najlepsze naukowe czasopismo medyczne, i polemika świadczyłaby tu o dużej brawurze intelektualnej. Na razie pokrywanie kosztów leczenia homeopatycznego z ubezpieczenia zostało cofnięte w Szwajcarii (a jest to jeden z krajów referencyjnych, jeśli chodzi o poziom farmaceutyki). Przy okazji, proszę spytać lekarzy o rodowodzie uniwersyteckim, którzy występują u Państwa, czy któryś z nich poleca homeopatię. A ogólna reflekcja jest taka, że powinniśmy naśladować to co w innych krajach jest wartościowe (np. 3% budżetu przeznaczone na rozwój nauki w krajach UE, przy 0,3% w Polsce), a nie akuratnie to, co - jak to malowniczo określił kilkanaście lat temu pewien znany pisarz - jest łupieżem cywilizacji łacińskiej. Dodam, że po skończonej kampanii wyborczej trochę się ostatnio poprawiacie, co mnie bardzo cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Homeopatia w TOK FM IP: *.orange.pl 12.11.05, 22:48 A propos homeopatii raz jeszcze, to polecam dodatkowo inne ciekawe strony: www.kulty.info/art/617 www.kulty.info/art/333 www.kulty.info/zagadnienia/homeopatia.phpNara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Homeopatia IP: *.orange.pl 12.11.05, 22:50 A propos homeopatii raz jeszcze, to polecam dodatkowo inne ciekawe strony: www.kulty.info/art/617 www.kulty.info/art/333 www.kulty.info/zagadnienia/homeopatia.phpNara. Odpowiedz Link Zgłoś
wozeczek1 Bojkot !!! za CENZURĘ!! 24.10.05, 06:16 Jeśli macie inne zdanie na niż Ziemkiewicz to wystarczyło je przedstawić. To co robicie to bolszewickie metody kneblowania niewygodnych. Dlatego od dziś bojkotuje wszystkie towary i produkty które są reklamowane w radiu TokFM. Jednocześnie poinformuje mailowo o tym reklamodawców z informacją jaki jest powód mojego bojkotu (zabijanie wolności słowa przez TOKFM) Proponuję wszystkim którzy słuchali Ziemkiewicza takie samo działanie. Maile do reklamodawców z informacją że ani ja ani nikt z moich znajomych i rodziny nie będzie kupował towarów i prodkuktów reklamowanych w TOKFM Artur Woźniakowski Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszedłam Re: Bojkot !!! za CENZURĘ!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 06:33 POPIERAM !!! I w zasadzie powinno się zrobić to samo w stosunku do reklam zamieszczonych w GW,od dzisiaj będę agitować znajomych do wysyłania mejli,tylko najpierw muszę posłuchać co oni tam reklamują,albo raczej antyreklamują:) wozeczek1 napisał: > Jeśli macie inne zdanie na niż Ziemkiewicz to wystarczyło je przedstawić. To co > > robicie to bolszewickie metody kneblowania niewygodnych. Dlatego od dziś > bojkotuje wszystkie towary i produkty które są reklamowane w radiu TokFM. > Jednocześnie poinformuje mailowo o tym reklamodawców z informacją jaki jest > powód mojego bojkotu (zabijanie wolności słowa przez TOKFM) > Proponuję wszystkim którzy słuchali Ziemkiewicza takie samo działanie. Maile do > > reklamodawców z informacją że ani ja ani nikt z moich znajomych i rodziny nie > będzie kupował towarów i prodkuktów reklamowanych w TOKFM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus71 Re: Bojkot !!! za CENZURĘ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 12:54 Haaa! GENIALNY POMYSŁ!!!!!!!!!!! Zrobię to samo i rozpropaguję wśród znajomych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus71 Re: Bojkot !!! za CENZURĘ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 12:55 Genialny pomysł!! Zrobię to samo i namówię znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
przyszedlam Re: Bojkot !!! za CENZURĘ!! 25.10.05, 13:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=30881066 Patrz ,watek zalożyłam na ten temat i usunęli!!! Znaczy,że się boją:) Ośla ławka B O J K O T R E K L A M za CENZURĘ Autor: genialnazwyboru Data: 24.10.05, 06:43 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz Popieram innego forumowicza i dlatego założyłam osobny wątek,bo to dobry pomysł i wymaga rozpowszechnienia, proponuję nawet papierowy list do jakiejś gazety w tej sprawie z podpisem słuchacze TOK FM - list ,bo listy przeważnie drukują. Zacznijcie układać treść,potem się porozsyła z linkiem do tego watku,w którym zbierzemy głosy poparcia od słuchaczy:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11&w=21512813&a=30880945 Bojkot !!! za CENZURĘ!! Autor: wozeczek1 Data: 24.10.05, 06:16 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz Jeśli macie inne zdanie na niż Ziemkiewicz to wystarczyło je przedstawić. To co robicie to bolszewickie metody kneblowania niewygodnych. Dlatego od dziś bojkotuje wszystkie towary i produkty które są reklamowane w radiu TokFM. Jednocześnie poinformuje mailowo o tym reklamodawców z informacją jaki jest powód mojego bojkotu (zabijanie wolności słowa przez TOKFM) Proponuję wszystkim którzy słuchali Ziemkiewicza takie samo działanie. Maile do reklamodawców z informacją że ani ja ani nikt z moich znajomych i rodziny nie będzie kupował towarów i prodkuktów reklamowanych w TOKFM Artur Woźniakowski Warszawa WIELCE NIESZANOWNA REDAKCJO ! DLACZEGO TEN WĄTEK ZOSTAŁ USUNIĘTY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden z wielu ... Re: Bojkot !!! za CENZURĘ!! IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 16:50 Bardzo dobry pomysł Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_perfekt Prosba do realizatorow "Poranka w Toku" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 14:24 Szanowni Panstwo, Jestem dosc wiernym sluchaczem 'poranka' mniej wiecej od dwoch lat. Z zainteresowaniem czekam prawie kazdego dnia aby przy kawie uslyszec komentarze prowadzacych i dyskusje komentatorow... no wlasnie: 'prawie kazdego dnia'... Musze tutaj przyznac ze od jakiegos czasu bardzo ciezko trawie poniedzialkowe show 'Zapartej Janiny'... O ile przeplatane dowcipnymi reklamami o 'zapartym Jasiu, Janie i Janinie' smieszylo przez pierwszy miesiac po upadku Millera to teraz staje sie tragiczne nie do zniesienia. Pani Janina po kompromitacji jedynej slusznej opcji przelewa swa zolc i gorycz na fale eteru powodujac w moim przypadku znaczacy spadek sil witalnych i bole zoladka (pewnie nieprzypadkowo reklama przeczyszczajacych srodkow 'zapartego Jasia' krolowala w poniedzialki?). Szanowni realizatorzy! Byc moze nowa sytuacja parlamentarno-polityczna wymaga rowniez pewnych zmian personalnych w 'poranku'? Moze zamiast przez kolejne 4 lata sluchac prehistorycznych politycznych 'ekspertyz' Janiny i narzekania jak to dorobek Millera jest psuty, jej miejsce moglby zajac ktos kto jest na biezaco z planami nowego rzadu. Mysle ze jest w Polsce grono rzetelnych dziennikarzy z ktorych mozna wybierac. Z powazaniem Odpowiedz Link Zgłoś
argonia TAK NAPRAWDĘ 21.10.05, 17:40 Piszę dużymi literami,bo chcę krzyczeć:wszystkim dziennikarzom TOKFM używającym bez przerwy,często w jednym zdaniu po kilka razy,zupełnie niepotrzebnego wyrażenia "TAK NAPRAWDĘ",mówię - opanujcie się,kontrolujcie się! Miejcie litość dla słuchacza,któy przez kilka godzin dziennie musi znosić tę nowomodę językową! Zobowiązuję redakcję do przyjrzenia się temu "zjawisku" i interwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rympał Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.05, 20:11 gdzie jest Ziemkiewicz kto to jest Wanat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapluty antyeurope Pytanie do dziennikarzy TOK FM IP: *.chello.pl 19.10.05, 20:51 Pare lat temu mój szacunek wzbudzili dziennikarze radia Zet niegodząc się na zmiany w formule radia , całkiem niedawno taki szacunek wzbudzili dziennikarze Rzepy protestując przeciwko wylaniu B.Wildsteina. I pytanie - czy wszyscy dziennikarze TOK fm godzą sie z decyzja o zawieszeniu , jakby nie było, swojego redakcyjnego kolegi ? Jeśli sie nie zgadzacie to gdzie Wasze głosy oburzenia ? Boicie się ? Czego ? Jeśli akceptujecie , to trudno , co najwyżej stracicie mój szacunek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obl Informacje od 21 do 6 IP: 213.17.194.* 20.10.05, 08:16 Od kilku dni "Informacje Radia TOK FM" kończą się o 20. Dlaczego zniesiono serwisy po 20? Czy jest szansa na ich powrót? Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Informacje od 21 do 6 10.11.05, 13:51 Mieliśmy atak grypy - epidemie radiową. Juz wszyscy wyzdrowieli. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
anna451 Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 21.10.05, 13:29 mieszkam w Szczecinie i nie mogę słuchać Waszego radia w zwykłym odbiorniku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszedłam Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 06:49 anna451 napisała: > mieszkam w Szczecinie i nie mogę słuchać Waszego radia w zwykłym odbiorniku? To spróbuj może słuchać Radia Maryja - róznica prawie żadna,a w zasadzie Radio Maryja bardziej rozrywkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus71 Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:31 a w złotym albo zaczarowanym możesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 10.11.05, 13:52 Może Pani, jesteśmy w Szczeinie na częstotliwości 99,3 pozdrwaiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
xymena Czy Rafał Ziemkiewicz wróci na antenę? 25.10.05, 10:28 To jest pytanie bez podtekstów, nie komentuję, nie dywaguję, nie oceniam - tylko proszę o odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monter Słuchać czy nie słuchać oto jest pytanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:54 Jeśli się komuś nie podobają audycje TOK FM to jest jedno proste rozwiazanie - wyłączyć radio lub słuchać innej stacji. Nie ma sensu zaśmiecać tego forum prostackimi komentarzami. Wielbiciele Pana Ziemkiewicza mają przecież swoje radio- Radio Maryja. A więc zapraszam do jego słuchania! A od TOK FM- jedynego sensownego radia wara ! Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Re: Słuchać czy nie słuchać oto jest pytanie? 25.10.05, 23:19 "Wielbiciele Pana Ziemkiewicza mają przecież swoje radio- Radio Maryja." Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, bo sam zbliżasz się mentalnie do ojca Muchomorka. A co do Ziemkiewicza - wielokrotnie, także na falach TOK FM, bardzo krytycznie wyrażał się o Radiu Maryja i środowisku skupionym wokół niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapluty antyeurope Re: Słuchać czy nie słuchać oto jest pytanie? IP: *.chello.pl 27.10.05, 19:16 Nie dlatego Ziemkiewicza nie ma WtoK FM , że jest zwolennikiem Radia Maryja (tylko "sprawny umysłowo inaczej" może tak twierdzić)ale dltaego , że TOK FM upodabnia sie do Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Słuchać czy nie słuchać oto jest pytanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 11:35 Tak, coś w tym jest. Oni chyba uważnie słuchają Radia Maryja i zajmują przeciwstawne stanowisko, trzymając się jedynie tych samych metod i podobnej retoryki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus71 Powiedz wara swojej starej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:29 a nie nam, w bądź co bądź niecenzurowanym internecie. Mamy prawo do wyrażania własnych poglądów, zwłaszcza tam, gdzie zbiera się nas sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cadyk Re: Słuchać czy nie słuchać oto jest pytanie? IP: 87.207.80.* 25.12.05, 16:29 co za kretyn twierdzi że wielbiciele Ziemkiewicza maja swoje radio RM. tylko kompletny bęcwał może wygłaszać takie brednie. Ziemkiewicz został umieszczony na oficjalnej liście wrogów Radia Maryja. Ja już naprawde nie mogę z tymi matołami!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Czy Rafał Ziemkiewicz wróci na antenę? 10.11.05, 13:54 Być może wróci, teraz trudno mi na to pytanie odpowiedzieć, zwłaszcza że rozpoczął współpracę z inna rozgłosnią. Ale nie wykluczam takiej mozliwości pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden z wielu ... Re: Czy Rafał Ziemkiewicz wróci na antenę? IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 16:42 Z jakim radiem pan Ziemkiewicz zaczął współpracę proszę o nazwę Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Czy Rafał Ziemkiewicz wróci na antenę? 28.11.05, 16:21 Byc może wróci. teraz współpracuje z VOX-em, ma tam przeglady prasy pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomekzat Informacje na temat rynku walutowego IP: *.abcdata.pl 25.10.05, 14:38 Ciekawi mnie skąd redakcja bierze informacje na temat poziomów kursów na rynku. W dniu dzisiejszym została podana informacja, że "na rynku o godzinie 14:00 dolar kosztował 3,26 a euro 3,92". Sczerze mówiac, oprócz porannych poziomów, nie dopatrzyłem się na wykresie Reutersa z okolic godziny 14:00 poziomów poniżej 3,27 i 3,93. Intryguje mnie też fakt dziwnego zaokrąglania kursów srednich NBP - ostatnio zdarzały się kursy EUR rzędu 3,8899 czy 3,8693 prezentowane przez prezentera jako 3,88 i 3,86. Pomijam fakt, że treść komunikatu "dzisiaj w NBP można było kupić ..." jest myląca bo oczywiscie w NBP jeżeli już można byłoby walutę kupić to nie po fixingu tylko po kursie sprzedaży ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toyayurek Re: Informacje na temat rynku walutowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 11:42 drogi Panie Kolego chyba nie sądzisz, że dobrym żródłem informacji są strony gospodarcze GW gdzie wciąż mylony jest zysk z obrotem czy angielskie biliony z bilionami polskimi, czego więc oczekujesz po dżwiękowej odmianie GW? Odpowiedz Link Zgłoś
kdziwinski Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 01.11.05, 07:59 Dlaczego odszedł Rafał Ziemkiewicz ??? I czemu nic nie wspomnieliście na antenie o tym fakcie??? Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 10.11.05, 14:03 Wydałam komunikat, który był w naszym Newsletterze i został rozesłany do wszelkich branżowych redakcji, mozna go sciagac tez z naszej strony internetowej. Nie ma takiego zwyczaju, żeby ogłaszac takie decyzje na antenie lub na łamach jakiegokolwiek radia, jakiejkolwiek telewizji, czy gazety. Odpowidam każdemu, kto mnie o to pyta - podjęłam decyzję o zawieszeniu współpracy z Rafałem Ziemkiewiczem,ponieważ Rafał znajduje się w sporze prawnym z Adamamem Michnikiem, redaktorem naczelnym GW, z ktorej dziennikarzami współpracujemy. Uważam, że Rafał wyloprzystał nasza antene do załatwiania swojego prywatnego sporu, nie odpowiadał mi sposób, w jaki Rafał na naszej antenie mówił o tej sprawie - w zbyt osobisty, zbyt emocjonalny sposób. W swoim programie powtórzył swoje zarzuty wobec Michnika, które są moim zadniem nie tylko bzdurne ale przezde wszystki - i to jest najwazniejszer - bardzo powaznym i bezpodstwanym oskarżeniem. Nie chcę, żeby radio którym kieruje, brało udział w tym sporze. EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 IP: 85.198.213.* 03.01.06, 14:01 Szanowna Pani,dopiero teraz trafiłam na tę wypowiedż: w kontekście wyrzucenia z radia TOK Rafała Ziemkiewicza napisała Pani:"nie odpowiadał mi sposób w jaki Rafał na naszej antenie mówił o sprawie-w zbyt osobisty, zbyt emocjonalny sposób" Dlaczego więc na antenie pozostaje pan Janiszewski,który nie tylko mówi w "zbyt osobisty,zbyt emocjonalny sposób"o własnych preferencjach zarówno politycznych jak i seksualnych,obrażając często rozmówców,lub tylko okazując im swoją wyższość i lekceważenie,agitując bez skrępowania i oficjalnie na rzecz własnych kontrowersyjnych poglądów, prezentując często zwyczajne chamstwo wobec tych,którzy myślą inaczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 07.02.06, 12:06 Jakub Janiszewski nie załatwia swoich procesowych spraw na antenie. EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawstydzony A co ze zwykłą ludzką uczciwością !? IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 02.11.05, 14:28 Wstydzę się za wszystkich (również za Pana Żakowskiego i inne media szukające głównie t.zw. nośnych tematów), którzy zupełnie bezboleśnie przechodzą do porządku dziennego nad całym "dorobkiem" Pana Leppera (wśród wielu wyczynów wspomnę tylko trzy wyroki, w tym jeden za uczestnictwo w linczu !). Legitymizują Państwo obecność w życiu publicznym takich indywiduum mających za nic podstawowe wartości. Czyżbyśmy już zapomnieli o takich "staromodnych" pojęciach jak uczciwość, prawdomówność, poszanowanie prawa itd, itp ... Mnie osobiście nie po drodze z Panem Lepperem, powinien znaleźć się na marginesie, a nie gościć w audycjach telewizyjnych, program radiowych czy na łamach prasy. Dla nas wszystkich podobnie myślących, tak duży elektorat Pana Leppera, składający się głównie z ludzi zagubionych w obecnej rzeczywistości, powinien być ostatnim ostrzeżeniem a nie wygodną wymówką na Jego ciągłą obecność w mediach. A już wyboru Pana Leppera na stanowisko wicemarszałka Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej nie chce mi się nawet komentować. Czy skuteczność politycznych zabiegów może być wytłumaczeniem każdej niegodziwości ? Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: A co ze zwykłą ludzką uczciwością !? 10.11.05, 14:06 Czy chcemy, czy nie Andrzej Lepper jest uczestnikiem życia publicznego, marszałkiem sejmu (no, nie nasze radio miało wpływ na ten wybór:)) Bierze udział w życiu politycznym, reprezentuje kilkanaście procent osób, które głosowały w tych wyborach - nie możemy udawać, że nie istnieje. W ten sposób można przestac rozmawiac ze wielomna politykami, którzy nam z róznych względów nie odpowiadają - to jest radio, które w dużej mierze zajmuje się polityka i z politykami rozmawiac musi - i chce. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał MASŁÓW INFO Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 15:41 Czy, a jezeli tak to kiedy TOK FM będzie w Kielcach? Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Redakcja odpowiada słuchaczom 2 10.11.05, 14:07 Niestety, nie ma takich planów pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morus1000 Kiedy TOK FM w Bydgoszczy IP: 83.238.145.* 05.11.05, 18:02 Prosimy żebyście sie pojawili. Prosze redakcji kiedy bedziecie w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm Re: Kiedy TOK FM w Bydgoszczy 10.11.05, 14:08 Niestety, nie ma takich planów - podobnie jak i w wileu innych miejscah w Polsce. Jesteśmy na razie tylko w 10 miastach i nic nie wskazuje na to, żeby to się miało zmienić. Mozna nas jeszcze słuchac przez Cyfrę+, w internecie i w niektórych kablówkach Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś