31.05.06, 10:23
no niech mi ktos powie kto i dlaczego tak to ustawil, ze sie nie da sluchac
juz o zadnej porze; muzyka-dno i do tego- rano mizdrzy sie milusinski nie
majacy nic do powiedzenia Baron czy jak, w miedzy czasie ktos czyta cos co
niby ma byc smieszne (chyba na wzor radia Zet i innych), a jest tragiczne!!;
pozniej zale p Kuby, ktory nie majac pojecia o niczym medrkuje nad wszystkim,
a wieczorem, kiedy wracam z pracy jakas baba ma program (no chyba nawet RMFfm
by jej nie puscil) z konkursami i muzyka dla debili. kiedys tu przygrywal
Kostrzwa i bylo ambitnie i mimo, ze juz stara jestem i nie mam czsu, ale
moglam sie dowiedziec co w trawie
nozesz kurna radia mi sie chce!! takiego jak kiedys!!
Obserwuj wątek
    • ab_extra Niestety, wyście som niszowa słuchawka, żeśta się 31.05.06, 10:29
      nie mieścita w słupkach słuchalności przenajświętrzych. Kumu by sie tam kciało
      dla takich radio robić, i kto by tam na tym, w morde jeża, zarobił? E tam
      • oneway9 Re: Niestety, wyście som niszowa słuchawka, żeśta 31.05.06, 10:51
        ok wiem, ale jak slysze telefony od sluchaczy - slucham was od x lat i tu
        idiotyczna pochwala to mi sie flaki przewracaja bo wiem, ze sobie prostaczek
        schlebia, ze takiej ambitnej stacji slucha (bo tak kiedys bylo) tylko teraz
        dopiero rozumie i mu sie naprawde podoba to co slyszy bo kiedys to pewnie nie
        bardzo wiedzial.. kankurs np byl czy pinkiczyjak w dziecinstwie miala na imie
        Alicja..,- no na czerwonym ruszylam!
        bo ja z pokolenia gdzie pytanie brzmialo kto gral w skladzie..,w ktorym roku
        odszedl z zespolu, itd i prawie kazdy wiedzial!!
        i po tym do dzis oceniam ludzi
    • Gość: . Ostatni bastion - godz. 21.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 10:36
      Wszystko, co powyżej to prawda. Upadek PR III na kolana, do poziomu trawy.

Jeszcze tylko publicystyka o godz. 21.00 jakimś cudem się ostała, ale i to
      niebawem musi paść zastąpione przez dzieła zebrane zespołu Bayer Full.
      • ab_extra Fakt, wieczorne ględzenie ciekawe 31.05.06, 12:02
      • Gość: wobo1704 Re: Ostatni bastion - godz. 21.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:29
        Gość napisał(a):

> Wszystko, co powyżej to prawda. Upadek PR III na kolana, do poziomu trawy.

To się dokonało już 15 lat temu. Nie od razu; powoli przyzwyczajano nas; nawet
        nie zauważyliśmy kiedy trojka przestała być trójką.
        • Gość: . Re: Ostatni bastion - godz. 21.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 16:26
          Gość portalu: wobo1704 napisał(a):

> Gość napisał(a):
          >
          > > Wszystko, co powyżej to prawda. Upadek PR III na kolana, do poziomu trawy
          > .
          >
          > To się dokonało już 15 lat temu. Nie od razu; powoli przyzwyczajano nas;
          nawet
          > nie zauważyliśmy kiedy trojka przestała być trójką.
          --------------------------------------------------------------------------------

To racja. Szkoda, że jako dyrektor PR III jakoś nie poradził sobie nawet taki
          trójkowicz, jak P. Kaczkowski, choć z drugiej strony rzec by można, że nie było
          mu dane poradzenie sobie, skoro tak szybko się go pozbyto, bo "target" coś
          się "nie sprawdził". I tym sposobem p. Konopczyna wiecznie żywa ze
          swoim "przypadkowym społeczeństwem". Przypadkowa "targetowa" hołota spuściła PR
          III na samo dno.
          • Gość: kicia Re: Ostatni bastion - godz. 21.00 IP: 150.254.93.* 31.05.06, 16:58
            Mam tam jednak swoja ulubiona audycję - to Lista Osobista Piotra Metza.
          • tekisk Re: Ostatni bastion - godz. 21.00 31.05.06, 21:14
            Gość portalu: . napisał(a):
            >
            > > Gość napisał(a):

> To racja. Szkoda, że jako dyrektor PR III jakoś nie poradził sobie nawet taki
            > trójkowicz, jak P. Kaczkowski, choć z drugiej strony rzec by można, że nie
            było

> mu dane poradzenie sobie, skoro tak szybko się go pozbyto,

Na Piotra Kaczkowskiego wszyscy naskoczyli , że spadła słuchalność .
            Ale " ci wszyscy " zapmnieli , że za dyrektorowania P. Kaczkowskiego ,
            zmieniano częstotliwości . Słuchacze , których nie było stać na nowe radio
            lub na jego przestrojenie słuchali tego , co mogli złapać na starych
            częstotliwościach .
            I tym sposobem spadła słuchalność .
            A teraz , dyrekcja stawia na młodych .
            Mnie też , obecna Trójka pozostawia mały wybór programów ,
            których słycham z przyjemnością .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka