Dodaj do ulubionych

Nowa stara radiowa Trójka

• Gość: ttt Nowa stara radiowa Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 14:33
      No wreszcie, nie bedzie lubudubu jak u innych. Wreszcie cos do posłuchania.
      A słucham ich od 30 lat-tylko ich. Ostatnimi czasy było ciezko chociaz sie
      starali. Ja sie ciesze
    • Gość: bulates Zeby jeszcze tak wrocila stara BIS-ka IP: *.server.ntli.net 09.01.07, 14:40
      Swietnie,ze bedzie posluchac tych audycji.Do pelni szczescia brakuje mi tylko BIS-ki.
      • Gość: behemot Re: Zeby jeszcze tak wrocila stara BIS-ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 20:53
        Gość portalu: bulates napisał(a):

> Swietnie,ze bedzie posluchac tych audycji.Do pelni szczescia brakuje mi tylko
        B
        > IS-ki.

Rozumiem, że masz na myśli Polskie Radio BIS sprzed zmian roku 2002?
    • Gość: anrid Trójkowy ekspres IP: *.resetnet.pl 09.01.07, 14:41
      Ja bym chciała żeby wrócił trójkowy ekspres z Pawłem Kostrzewą.
    • weronikabulicz Nowa stara radiowa Trójka 09.01.07, 14:42
      kocham trójke, taka jak do tej pory byla tez. generalnie co by sie nie dzialo
      wygrywa z innymi stacjami! radia zet i rmfy moga sie schowac, bo ich sie nie da
      kochac...
    • zostatniejchwili Re: Nowa stara radiowa Trójka 09.01.07, 14:44
      Dziwne zmiany? Zaskakujące wydarzenia? Niespodziewane zwroty akcji?
      Wolałbyś nie wiedzieć kto za tym stoi...
    • Gość: Anka Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.07, 14:50
      Cudnie, że znów wraca to, co człowiek uwielbiał przed laty...............
    • Gość: ashwort Pisowski dupoliz skowroński IP: 194.150.247.* 09.01.07, 14:55
      Wraca Stara Trójka?
      Aczkolwiek powiadam wam, że Z tym dupowłazem skowrońskim nigdy nie wróci stara
      dobra Trójka.
    • Gość: bleh A mnie się teraz trójka w ogole nie podoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 14:56
      zaczyna się z tego radia robić drugia radio złote przeboje... same starocie.. i
      jeszcze ten sztywny Rosiak czy jak mu tam
      • Gość: a-melia gdyby jeszcze Trójkę opusciła p.A. Szydłowska... IP: *.it-net.pl 09.01.07, 15:15
        byłabym wielce rada. muzyka przez nią prezentowana jest świetna, ale sposób
        prowadzenia audycji - baaardzo kiepski. ta Pani wg mnie po prostu do Trójki nie
        pasuje. nie wiem co Państwo o tym sądzą, ale dla mnie sprawia ona wrażenie
        zadufanej w sobie pani redaktor i niemal za każdym razem gdy wchodzi na antenę
        musi coś o sobie powiedzieć: że ma pieska, że ma błękitna bluzaczkę i imieniny
        w styczniu. co mnie to obchodzi??? Pani Agnieszko, bądźże Pani milsza!
        • live7 Re: gdyby jeszcze Trójkę opusciła p.A. Szydłowska 09.01.07, 22:39
          Jeśli Pani chce znać opinie innych na ten temat - to powiem, że mam identyczne
          odczucia dot. Szydłowskiej.
          • Gość: QQ Re: gdyby jeszcze Trójkę opusciła p.A. Szydłowska IP: *.warszawa.dialog.net.pl 10.01.07, 06:34
            najlepiej gdyby wrocila skad przyszla, o ile tam ja zechcą ;)
            • Gość: QQ Re: gdyby jeszcze Trójkę opusciła p.A. Szydłowska IP: *.warszawa.dialog.net.pl 10.01.07, 06:37
              a muzyka jest "knajpiana" jak to ktos tu napisał ;)
      • gkubek Re: A mnie się teraz trójka w ogole nie podoba 09.01.07, 15:43
        Jaki Rosiak???
        Chyba nie słuchasz zbyt często, skoro mówisz o złotych przebojach :)
    • Gość: sliwka Nowa stara radiowa Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 14:56
      BRAWO BRAWO I jeszcze raz BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gosc Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:05
      A zeby jeszcze stare logo powrocilo, szpulka to szpulka a nie jakies bazgroly ulomnego znajomka - miszcza grafiki.
    • Gość: filbert Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:10
      Słucham Programu 3 od zawsze. W zasadzie dla mnie radio Program 3. Stacja, z
      którą można się identyfikować i bez problemu słuchać jej non stop. Ostatnie lata
      były dość 'chude' ale i tak wyróżniała się na tle tych wszystkich radiowych
      karabinów maszynowych. Gdy ktoś mówi, że słucha Programu III to dużo to o nim
      mówi:) Myślę, że jest dobrze i będzie coraz lepiej. Fajnie byłoby, gdyby
      dyrekcja przeprosiła Pawła KOSTRZEWĘ i zaprosiła do ponownej współpracy.
      Przecież odszedł on wlaśnie dlatego, że dłużej już nie chciał firmować swoim
      nazwiskiem wszystkich tych negatywnych zmian, które zaszły. Tak, że KOSTRZEWA do
      roboty w Programie III i tak 3mać!
    • Gość: jaaaa Nowa stara radiowa Trójka IP: *.vl714.renfri.lubman.net.pl 09.01.07, 15:11
      Bardzo się cieszę. Nareszcie. Na trójce sie wychowałam i z rozpędu słuchałam
      dalej , ale to nie było to.
      • Gość: herman Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:13
        Wałkuski nie po to się wyrwał do Stanów, żeby teraz wracać do Trójki, chyba że
        na dyrektora
      • lelu + Sikora K. 09.01.07, 15:15
        No jeszcze "Niech gra muzyka" z Panią Krystyną Sikorą- chyba zawsze w niedzielę
        o 15.00
    • Gość: mcguirre Nowa stara radiowa Trójka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.01.07, 15:13
      Nareszcie. Ostatnio Trójka była nudna jak flaki z olejem. Pomoc nadeszła w samą
      porę bo tylko czekałem na Dodę i Rubika a tego bym nie przeżył. Wiwat Mann
      wiwat Wassowki wiwat Trójka.
    • Gość: Grzegorz Nowa stara radiowa Trójka IP: *.czp.com.pl 09.01.07, 15:17
      cieszę się bardzo, poco było zmieniać ?. Jeszcze Orzech do całości nie pasuje
      • live7 Re: Nowa stara radiowa Trójka 09.01.07, 22:41
        Orzech i Szydłowska.
    • Gość: Anna Nowa stara radiowa Trójka IP: 195.245.84.* 09.01.07, 15:17
      Żebyście wiedzieli jak ja się cieszę!!!! uwielbiam Trójkę, słuchamy jej całą
      rodziną od lat!!! pomimo jej unowocześnień - nie zawsze na korzyść, pozostajemy
      jej wierni....a dziś do tego taka dobra wiadomośc!:-)
      • gkubek Re: Nowa stara radiowa Trójka 09.01.07, 15:40
        No bez przesady, że dziś. Jeżeli słuchacie, to o zmianach wiecie od jakiegoś
        czasu :)
    • Gość: kerk Mi się tam nowa Trójka tez podoba IP: *.crowley.pl 09.01.07, 15:31
      aczkolwiek nie pogardze starą ;)
    • ae923 Nowa stara radiowa Trójka 09.01.07, 15:34
      Jakakolwiek byle bez Kaczkowskiej... przecież jej sie nie da słuchać. Żenada i
      nepotyzm...
    • Gość: rym Nowa stara radiowa Trójka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:40
      Wreszcie! Ktoś poszedł po rozum do głowy
    • Gość: nareszcie ! Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: 195.116.103.* 09.01.07, 15:41
    • Gość: EAGLES Nowa stara radiowa Trójka IP: 157.25.31.* 09.01.07, 15:49
      A ja sie barzo ciesze że jest NAS tylu!!!
      Jest mi miło i dumnie należeć do grona wiernych Trójkowiczów niezależnie czy
      sluchają jej od 40 lat czy 1 rok.
    • Gość: melomelonik Nowa stara radiowa Trójka IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.01.07, 15:50
      Paweł Kostrzewa i Paweł Jóźwicki.

Przybywajcie.
    • Gość: Gość Nowa stara radiowa Trójka IP: 217.8.188.* 09.01.07, 15:53
      Dzięki Bogu Najwyższemu !
    • gamon0 Program też dla gamoni 09.01.07, 15:57
      My, gamonie, też znaleźliśmy upodobanie w radiowej trójce :)))
    • Gość: mazak Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:00
      A co na to grabarz Smolar?
      • Gość: Jan K Re: A jednak świat jest piękny/koniecznie z trójką IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.07, 16:18
        Mam tylko nadzieje, że znowu będzie środa 12.30/w tonacji trójki/ i będzie
        Maria Jurkowska z audycją / nazwy już nie pamiętam / w której prezentowała
        ten cudowny stary ludowy blues znad Missisipi i wiele wiele innych programów w
        których było to czego nie było i nie ma w żadnym innym radiu. Po zmianach w
        trójce przeszedłem na słuchanie dwójki ale chętnie wrócę do trójki. Po
        likwidacji Polskiej Sekcji Radia BBC /ostatnia audycja miała miejsce w dniu
        zaprzysiężenia prezydenta Kaczyńskiego / ciągle mi brakuje poważnej audycji
        informacyjnej o wydarzeniach w Polsce i na świecie z perspektywy zagranicznej.
        Może nowa stara trójka pomyśli o tym . Audycji tych słuchało miliony ludzi/ja
        osobiście od połowy lat osiemdziesiątych/ i ciągle jest pustka. Może już czas
        ją wypełnić.A gdzie jest Piotr Kaczkowski.Nie może być trójki bez pana Piotra.
        • Gość: Jan K Re: A jednak świat jest piękny/koniecznie z trójką IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.07, 16:24
          Zapomniałem tylo podać czas emisji programu BBC -godzina 22-23.
    • Gość: pietrov Nowa stara radiowa Trójka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:06
      Brawo Brawo - oby tak dalej, jeszcze dużo pracy np. repertuar muzyczny w
      audycjach przed i popołudniowych ale jestem dobrej myśli i wierzę, że wróci
      stara poczciwa trójka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka