Gość: ttt Nowa stara radiowa Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 14:33 No wreszcie, nie bedzie lubudubu jak u innych. Wreszcie cos do posłuchania. A słucham ich od 30 lat-tylko ich. Ostatnimi czasy było ciezko chociaz sie starali. Ja sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulates Zeby jeszcze tak wrocila stara BIS-ka IP: *.server.ntli.net 09.01.07, 14:40 Swietnie,ze bedzie posluchac tych audycji.Do pelni szczescia brakuje mi tylko BIS-ki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Zeby jeszcze tak wrocila stara BIS-ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 20:53 Gość portalu: bulates napisał(a): > Swietnie,ze bedzie posluchac tych audycji.Do pelni szczescia brakuje mi tylko B > IS-ki. Rozumiem, że masz na myśli Polskie Radio BIS sprzed zmian roku 2002? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anrid Trójkowy ekspres IP: *.resetnet.pl 09.01.07, 14:41 Ja bym chciała żeby wrócił trójkowy ekspres z Pawłem Kostrzewą. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikabulicz Nowa stara radiowa Trójka 09.01.07, 14:42 kocham trójke, taka jak do tej pory byla tez. generalnie co by sie nie dzialo wygrywa z innymi stacjami! radia zet i rmfy moga sie schowac, bo ich sie nie da kochac... Odpowiedz Link Zgłoś
zostatniejchwili Re: Nowa stara radiowa Trójka 09.01.07, 14:44 Dziwne zmiany? Zaskakujące wydarzenia? Niespodziewane zwroty akcji? Wolałbyś nie wiedzieć kto za tym stoi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.07, 14:50 Cudnie, że znów wraca to, co człowiek uwielbiał przed laty............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashwort Pisowski dupoliz skowroński IP: 194.150.247.* 09.01.07, 14:55 Wraca Stara Trójka? Aczkolwiek powiadam wam, że Z tym dupowłazem skowrońskim nigdy nie wróci stara dobra Trójka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleh A mnie się teraz trójka w ogole nie podoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 14:56 zaczyna się z tego radia robić drugia radio złote przeboje... same starocie.. i jeszcze ten sztywny Rosiak czy jak mu tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-melia gdyby jeszcze Trójkę opusciła p.A. Szydłowska... IP: *.it-net.pl 09.01.07, 15:15 byłabym wielce rada. muzyka przez nią prezentowana jest świetna, ale sposób prowadzenia audycji - baaardzo kiepski. ta Pani wg mnie po prostu do Trójki nie pasuje. nie wiem co Państwo o tym sądzą, ale dla mnie sprawia ona wrażenie zadufanej w sobie pani redaktor i niemal za każdym razem gdy wchodzi na antenę musi coś o sobie powiedzieć: że ma pieska, że ma błękitna bluzaczkę i imieniny w styczniu. co mnie to obchodzi??? Pani Agnieszko, bądźże Pani milsza! Odpowiedz Link Zgłoś
live7 Re: gdyby jeszcze Trójkę opusciła p.A. Szydłowska 09.01.07, 22:39 Jeśli Pani chce znać opinie innych na ten temat - to powiem, że mam identyczne odczucia dot. Szydłowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ Re: gdyby jeszcze Trójkę opusciła p.A. Szydłowska IP: *.warszawa.dialog.net.pl 10.01.07, 06:34 najlepiej gdyby wrocila skad przyszla, o ile tam ja zechcą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ Re: gdyby jeszcze Trójkę opusciła p.A. Szydłowska IP: *.warszawa.dialog.net.pl 10.01.07, 06:37 a muzyka jest "knajpiana" jak to ktos tu napisał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gkubek Re: A mnie się teraz trójka w ogole nie podoba 09.01.07, 15:43 Jaki Rosiak??? Chyba nie słuchasz zbyt często, skoro mówisz o złotych przebojach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliwka Nowa stara radiowa Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 14:56 BRAWO BRAWO I jeszcze raz BRAWO!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:05 A zeby jeszcze stare logo powrocilo, szpulka to szpulka a nie jakies bazgroly ulomnego znajomka - miszcza grafiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filbert Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:10 Słucham Programu 3 od zawsze. W zasadzie dla mnie radio Program 3. Stacja, z którą można się identyfikować i bez problemu słuchać jej non stop. Ostatnie lata były dość 'chude' ale i tak wyróżniała się na tle tych wszystkich radiowych karabinów maszynowych. Gdy ktoś mówi, że słucha Programu III to dużo to o nim mówi:) Myślę, że jest dobrze i będzie coraz lepiej. Fajnie byłoby, gdyby dyrekcja przeprosiła Pawła KOSTRZEWĘ i zaprosiła do ponownej współpracy. Przecież odszedł on wlaśnie dlatego, że dłużej już nie chciał firmować swoim nazwiskiem wszystkich tych negatywnych zmian, które zaszły. Tak, że KOSTRZEWA do roboty w Programie III i tak 3mać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Nowa stara radiowa Trójka IP: *.vl714.renfri.lubman.net.pl 09.01.07, 15:11 Bardzo się cieszę. Nareszcie. Na trójce sie wychowałam i z rozpędu słuchałam dalej , ale to nie było to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herman Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:13 Wałkuski nie po to się wyrwał do Stanów, żeby teraz wracać do Trójki, chyba że na dyrektora Odpowiedz Link Zgłoś
lelu + Sikora K. 09.01.07, 15:15 No jeszcze "Niech gra muzyka" z Panią Krystyną Sikorą- chyba zawsze w niedzielę o 15.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcguirre Nowa stara radiowa Trójka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.01.07, 15:13 Nareszcie. Ostatnio Trójka była nudna jak flaki z olejem. Pomoc nadeszła w samą porę bo tylko czekałem na Dodę i Rubika a tego bym nie przeżył. Wiwat Mann wiwat Wassowki wiwat Trójka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Nowa stara radiowa Trójka IP: *.czp.com.pl 09.01.07, 15:17 cieszę się bardzo, poco było zmieniać ?. Jeszcze Orzech do całości nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Nowa stara radiowa Trójka IP: 195.245.84.* 09.01.07, 15:17 Żebyście wiedzieli jak ja się cieszę!!!! uwielbiam Trójkę, słuchamy jej całą rodziną od lat!!! pomimo jej unowocześnień - nie zawsze na korzyść, pozostajemy jej wierni....a dziś do tego taka dobra wiadomośc!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gkubek Re: Nowa stara radiowa Trójka 09.01.07, 15:40 No bez przesady, że dziś. Jeżeli słuchacie, to o zmianach wiecie od jakiegoś czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerk Mi się tam nowa Trójka tez podoba IP: *.crowley.pl 09.01.07, 15:31 aczkolwiek nie pogardze starą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ae923 Nowa stara radiowa Trójka 09.01.07, 15:34 Jakakolwiek byle bez Kaczkowskiej... przecież jej sie nie da słuchać. Żenada i nepotyzm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rym Nowa stara radiowa Trójka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:40 Wreszcie! Ktoś poszedł po rozum do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nareszcie ! Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: 195.116.103.* 09.01.07, 15:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EAGLES Nowa stara radiowa Trójka IP: 157.25.31.* 09.01.07, 15:49 A ja sie barzo ciesze że jest NAS tylu!!! Jest mi miło i dumnie należeć do grona wiernych Trójkowiczów niezależnie czy sluchają jej od 40 lat czy 1 rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melomelonik Nowa stara radiowa Trójka IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.01.07, 15:50 Paweł Kostrzewa i Paweł Jóźwicki. Przybywajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Nowa stara radiowa Trójka IP: 217.8.188.* 09.01.07, 15:53 Dzięki Bogu Najwyższemu ! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Program też dla gamoni 09.01.07, 15:57 My, gamonie, też znaleźliśmy upodobanie w radiowej trójce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazak Re: Nowa stara radiowa Trójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:00 A co na to grabarz Smolar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan K Re: A jednak świat jest piękny/koniecznie z trójką IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.07, 16:18 Mam tylko nadzieje, że znowu będzie środa 12.30/w tonacji trójki/ i będzie Maria Jurkowska z audycją / nazwy już nie pamiętam / w której prezentowała ten cudowny stary ludowy blues znad Missisipi i wiele wiele innych programów w których było to czego nie było i nie ma w żadnym innym radiu. Po zmianach w trójce przeszedłem na słuchanie dwójki ale chętnie wrócę do trójki. Po likwidacji Polskiej Sekcji Radia BBC /ostatnia audycja miała miejsce w dniu zaprzysiężenia prezydenta Kaczyńskiego / ciągle mi brakuje poważnej audycji informacyjnej o wydarzeniach w Polsce i na świecie z perspektywy zagranicznej. Może nowa stara trójka pomyśli o tym . Audycji tych słuchało miliony ludzi/ja osobiście od połowy lat osiemdziesiątych/ i ciągle jest pustka. Może już czas ją wypełnić.A gdzie jest Piotr Kaczkowski.Nie może być trójki bez pana Piotra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan K Re: A jednak świat jest piękny/koniecznie z trójką IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.07, 16:24 Zapomniałem tylo podać czas emisji programu BBC -godzina 22-23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietrov Nowa stara radiowa Trójka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:06 Brawo Brawo - oby tak dalej, jeszcze dużo pracy np. repertuar muzyczny w audycjach przed i popołudniowych ale jestem dobrej myśli i wierzę, że wróci stara poczciwa trójka. Odpowiedz Link Zgłoś