Gość: Pan Jan IP: 89.108.252.* 10.12.08, 23:29 Precz od dopalaczy! Powstań narodzie! Uformujmy Ligę Obrońców Dopalaczy i stańmy do walki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taljer Sojusz przeciw dopalaczom IP: *.ski.vectranet.pl 11.12.08, 09:28 Co za hipokryzja! Ile osob trafia codziennie do szpitalu w wyniku przedawkowania alkoholu? Tego nikt nie liczy? Wodke sobie zdelegalizujcie! Ale nie, no bo co wtedy byscie robili w czasie, gdy sie tak ladnie opierniczacie za nasze pieniadze. Dlaczego Polska rzad w sprawach trgo typu dziala natychmiastowo, a gdy naprawde trzeba cos zrobic, to nie robią nic? No tak, zakażą dopalaczy, to znajda poklask wsrod starszego pokolenia - potencjalni wyborcy. Ale chyba zapomnieli o jednym - to mlodziez jest przyszloscia narodu. Akcyza - niech bedzie, niech sie panstwo bogaci, bo to tez teoretycznie lepiej dla nas. Ale nie, panstwo woli wycofac, zakazac - niech mafia sie bogaci sprzedajac zanieczyszczona amfetamine i inny syf niewiadomego pochodzenia. Uwazam, ze to juz jest zbyt duza ingerencja w wolnosc czlowieka, kazdy dorosly czlowiek decyduje dla siebie, wiec jakim prawem - ja sie pytam - ktokolwiek moze mi zabronic uzywania uzywek tego typu? Nikogo tym nie krzywdze! A jesli cos stanie sie mi? Wtedy to bedzie moja wina. Ehh, brak slow. Odpowiedz Link Zgłoś