izabelka55 14.04.10, 21:55 Witam, czy ktoś może ma dziecko w żłobku na Lwowskiej?Jak tam jest?ile trzeba mieć punktów żeby dziecko dostało się do żłobka państwowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igajos Re: żłobek wrocław 16.04.10, 12:21 Witam, moje dziecko chodzi na Lwowską już drugi rok. Panie są miłe. Jeśli coś ich zaniepokoi z zachowaniu dziecka, to mówią o tym. Dziecko zadowolone. Z uśmiechem biegnie rano na salę. Choć są też dzieci płaczące przy wejściu. Ale przy odbieraniu chyba jeszcze nie widziałam zapłakanego malucha. Z tego co słyszałam, to w zeszłym roku było dużo więcej podań niż miejsc. Ale ile punktów gwarantuje miejsce w żłobku, to nie mam pojęcia. Co roku zasady rekrutacji i punktacja ulegają zmianom. Jeśli masz jakieś konkretne pytanie to postaram się odpowiedzieć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izabelka55 Re: żłobek wrocław 16.04.10, 20:47 Dziękuję za informacje nie wiem o co mam pytać. Mały będzie miał niecały rok to chyba najmłodsza grupa będzie?mam nadzieję, że nas przyjmą... oboje pracujemy i jesteśmy wszyscy zameldowani we Wrocku, ale nie wiem czy to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś