tempera_tura 04.01.11, 11:36 Jaki polecacie żłobek prywatny na Bemowie? Zalezy mi na: małe grupy, dzieci jak najmniejsze, jak najwięcej opiekunów, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzyska7 Re: Bemowo złobek 08.01.11, 10:54 Witamy, Jeżeli jest Pani zainteresowana profesjonalną opieką to polecamy zapoznanie się z ofertą Akademii Malucha "Ele Mele Dutki". Oferujemy zajęcia ogólnorozwojowe i terapeutyczne a nasza kadra posiada odpowiednie udokumentowane kwalifikacje /absolwentki Pedagogiki UW i APS/. Warunki pobytu maluszka w domu z ogródkiem, które proponujemy są naprawdę b.dobre. Proszę nas odwiedzić i sprawdzić osobiście. Zapraszamy i pozdrawiamy, Zespół Akademii Akademia Malucha „Ele Mele Dudki” Warszawa Bemowo – Jelonki ul. Szczotkarska 37 tel: 695 664 195 email: emdkontakt@gmail.com www.elemeledutki.c0.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zamasia Re: Bemowo złobek 23.01.11, 00:59 Witam, Od kiedy jest Pani zainteresowana? Od lutego ruszamy w nowej lokalizacji, przy ul. Górczewskiej: www.naszdomek.waw.pl/ , t. 506-497-105 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-kropka Re: Bemowo złobek 08.02.11, 22:39 Polecam klub malucha do którego chodzi moja córeczka. Klubik jest mały (na 8-9 dzieci max) i posiada mały ogródek. Jest zlokalizowany na parterze, na osiedlu zamkniętym. Opiekunki są bardzo serdeczne i mają wykształcenie/doświadczenie pedagogiczne i super podejście do dzieci. Niedawno dzieci bawiły się kiślem ucząc się poprzez dotyk - nie wiem jak to ciocie zrobiły, ale po zabawie dzieci były czyste Klubik działa od niedawna i jest jeszcze kilka miejsc dla maluchów do 1,5 roku. (z tego co widzę to w grupie są dzieci od 8 do 15 miesięcy) Klubik prowadzi pani Beata - tel. 888 190 676 Adres Powstańców Śląskich 89, jest gdzie zaparkować odwożąc/odbierając dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: Bemowo złobek 22.02.11, 12:37 ja na razie wybrałam z bemowskiej oferty żłobkowej 4 miejsca: 1) jaśkowo na ul Dywizjonu 303 2) dzieci świata też na Dywizjonu 3) ele mele dutki na szczotkarskiej 4) playhouse zobaczymy jak sie zaprezentują generalnie myślę nad żłobkiem bliżej pracy, ale ceny na mokotowie mnie lekko przerażają Odpowiedz Link Zgłoś
sajgonetka Re: Bemowo złobek 22.02.11, 14:22 możesz zajrzeć tutaj: forum.klubmam.com/viewtopic.php?f=49&t=125&start=105 jest przegląd chyba wszystkich żłobków bemowskich, i opnie mam Odpowiedz Link Zgłoś
bylamtam Re: Bemowo złobek 14.03.11, 21:07 Nie polecam Żabucha, catering jest zamawiany, zamrazany,a wtedy kiedy trzeba przyoszczedzic odmarazany badz do zageszczenia zupy dodawane sa mrozonki warzywne , podbierane sa piluchy dzieci na rzecz klubu,na stronie internetowej mozna poogladac zdjecia zajec robionych na pokaz bo poza zajeciami plastycznymi glownie odbywa sie tam siedzenie z dziecmi i czytanie gazet. Przed wyborem zlobka radze najpierw dowiedziec sie gdzie ta dzialalnosc jest zgloszona i uwaznie przyjrzec sie firmie. Z perspektywy czasu nigdy bym nie oddala dziecka do prywatnego zlobka juz wolalabym zatrudnic opiekunke. Co do opieki w tym klubie malucha to opiekunki faktycznie sa mile ale nie wszystkie maja wyksztalcenie pedagogiczne. A tak dodatkowo dla rodzicow dzieci, nie zawsze rota wirus w wakacje swiadczy o tym ze rzeczywisice jest wirus... a mzoe mam tylko nieaktualne wiadomosci i nagle z tego klubu stal sie wspanialy zlobek w co szczerze watpie Odpowiedz Link Zgłoś
ilonabemowo Re: Bemowo złobek 15.03.11, 13:25 Polecam Klub Malucha Bajkowa Kraina-9 dzieci na 3 opiekunki. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiad80 Re: Bemowo złobek 15.03.11, 21:40 Witam, w Akademii Malucha "Ele Mele Dutki" nie proponujemy cateringu. Po prostu uważamy, że wprowadzanie standardowego, jednakowego wyżywienia dla takich maluszków mija się z celem. Każdy Rodzic wie co dziecko lubi i toleruje i to właśnie mu przynosi. Tak jest i taniej i bezpieczniej. A to czy klub jest zarejestrowany zawsze można sprawdzić prosząc o dokumenty. Zresztą na umowach powinny być wszystkie dane. Co do innych wątpliwości to kwestia etyki zawodowej. pozdrawiam, Małgosia nr tel. 505 511 593 Odpowiedz Link Zgłoś