Dodaj do ulubionych

żłobek miejski Ruda Śląska

11.01.12, 10:30
witajcie
chciałam zapytać czy któraś z Was może coś powiedzieć o żłobku w Rudzie Śląskiej? Jestem na liście oczekującej do żłobka, ale tak szczerze mówiąc to mam obawy czy wysłać tam dziecko. Czy tam dobrze zajmują się dzieciaczkami? Żłobki zawsze źle mi się kojarzyły, ale za niedługo wracam do pracy i jakąś decyzję muszę podjąć sad

będę wdzięczna za informację i Wasze zdanie na ten temat
Obserwuj wątek
    • klub.bajkowakraina ŻŁOBEK Ruda Śląska (Bykowina) Bajkowa Kraina :) 17.06.13, 12:33
      Zapraszamy do nas!
      Malujemy, wycinamy, wyklejamy, tańczymy , śpiewamy smile

Żłobek o profilu artystycznym Bajkowa Kraina

Ruda Śląska Bykowina
      ul.Brygadzistów 3a

www.klub-bajkowakraina@com.pl

tel 883 483 853

Bajkowa Kraina- Żłobek i Klub Malucha o profilu artystycznym
      powstał z myślą o Państwa Pociechach, które pod okiem wyspecjalizowanej kadry miło spędzą czas, i rozwiną nowe artystyczne umięjetności.
      Zapraszamy wszystkie Maluszki
      w wieku od 6 mies. do 4lat*
      Dziećmi opiekują się doświadczone nianie posiadające wykształcenie pedagogiczne. Poprzez zabawę uczą dzieci samodzielności, przebywania w grupie, i odwagi, rozwijają w nich poczucie wartości oraz dostrzegają indywidualne potrzeby.
      Dzieci przybywają w małych grupach, co umożliwia opiekunom rozwijanie indywidualnych talentów naszych podopiecznych.
      Ilość miejsc ograniczona!!!

Zapraszamy!
      • zlobek1234 Re: ŻŁOBEK Ruda Śląska (Bykowina) Bajkowa Kraina 17.08.15, 18:34
        Zapraszamy do nas!
        Malujemy, wycinamy, wyklejamy, tańczymy , śpiewamy smile

Żłobek o profilu artystycznym Bajkowa Kraina

Ruda Śląska Bykowina
        ul.Brygadzistów 3a

tel 570 188 166

Bajkowa Kraina- Żłobek i Klub Malucha o profilu artystycznym
        powstał z myślą o Państwa Pociechach, które pod okiem wyspecjalizowanej kadry miło spędzą czas, i rozwiną nowe artystyczne umięjetności.
        Zapraszamy wszystkie Maluszki
        w wieku od 6 mies. do 4lat*
        Dziećmi opiekują się doświadczone nianie posiadające wykształcenie pedagogiczne. Poprzez zabawę uczą dzieci samodzielności, przebywania w grupie, i odwagi, rozwijają w nich poczucie wartości oraz dostrzegają indywidualne potrzeby.
        Dzieci przybywają w małych grupach, co umożliwia opiekunom rozwijanie indywidualnych talentów naszych podopiecznych.
        Ilość miejsc ograniczona!!!

Zapraszamy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka