agusia017 10.01.09, 10:40 moze ktos zna jakis klub malucha bo poszukuje dla mojego dwuletniego synka z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vmvm Re: Klub Malucha w Poznaniu -PILNE 11.01.09, 15:20 Witam Jeżeli jest Pani zainteresowana domowym mini żłobkiem ; napisz : domoweprzedszkole1@gazeta.pl chętnie odpowiem na wszelkie pytania Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuszka Re: Klub Malucha w Poznaniu -PILNE 13.01.09, 13:25 Witam, Zapraszam na Strzeszyn Grecki: pieknie, cicho i spokojnie, a Dzieci zawsze usmiechniete:) www.tylko-dzieci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anula_pl Re: Klub Malucha w Poznaniu -PILNE 30.01.09, 14:39 jestem zainteresowana mini zlobkiem. Chcialabym sie zorientowac jaki jest koszt zwiazany z pobytem dziecka w takim "klubie"? Z gory dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vmvm Re: Klub Malucha w Poznaniu -PILNE 31.01.09, 14:17 Witam serdecznie Odpowiadając na pytanie, pobyt dziecka : (w grupie wiekowej 1-3 latka cena z obiadkiem) do 4 h/dziennie / m-c = 400 zł (+50 zł/ całościowe wyżywienie) od 5-9 h/dziennie / m-c = 700 zł (+100 zł/ całościowe wyżywienie) (w grupie wiekowej 0-1 lat) do 4 h/dziennie / m-c = 450 zł od 5-9 h/dziennie / m-c = 750 zł (wyżywienie przywożone przez rodziców lub j.w.) Jeśli mogę udzielić dodatkowych informacji nt. mini żłobka piszcie lub dzwońcie Drogie mamy vmvm@gazeta.pl lub 506631376 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamabianusi Re: Klub Malucha w Poznaniu -PILNE 19.01.09, 08:41 Witam.Jestem mamą 2 dziewczynek.Jedna ma 3 lata, a druga 4 miesiące. Nie myślę na razie o założeniu prywatnego żłobka, ale chętnie zaopiekowałabym się u siebie jeszcze jednym lub dwoma maluszkami. Mam wykształcenie pedagogiczne,doświadczenie w opiece nie tylko nad własnymi dziećmi i dom z ogródkiem.Uważam że dzieci w grupie lepiej się rozwijają(jakiś czas,zanim urodziła się młodsza, starsza córeczka chodziła do żłobka i bardzo to sobie chwaliłam).Mieszkam na Grunwaldzie w okolicach Areny.Oferuję konkurencyjną cenę z racji tego że miałabym pod opieką nie jedno a troje dzieci. Jeśli są mamy chętne skorzystać z mojej propozycji proszę o kontakt na maila monipawlowska@wp.pl lub pod nr. tel 791075999.Serdecznie zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
bibunia1308 Re: Klub Malucha w Poznaniu -PILNE 22.01.09, 20:29 UWAGA!!!!!!! UWAGA!!!!!!!! OD MARCA 2009 na skraju dzielnic Piątkowo i Podolany (200 m od ul Obornickiej) otwiera dla dzieci od 6 - 30 miesiąca życia swoje podwoje Akademia Najmłodszych Przestronny dom, wykwalifikowana karda oraz pyszne jedzonko przygotowywane na miejscu to nasze NAJMOCNIEJSZE STRONY Czas spędzony w naszym Rajskim Domku będzie dla Waszych dzieci czasem przyjemności i zabawy. Najmłodszym zapewniamy opiekę doświadczonych położnych i pielegniarki. Godziny działania naszej placówki to od 7:00 do 18:00 (możliwość ustalenia innych godzin oraz opieki w weekendy) Czesne: pobyt dziecka do 10 godz dziennie 1 200,00 zł* pobyt dziecka do 4 godz dziennie 800,00 zł* * w tej cenie : opieka, wyżywienie, pieluchy, zajecia dydaktyczne Opłata wpisowa 400,00 zł *** UWAGA*** do końca marac opłata wpisowa 200,00 zł zainteresowanych rodziców proszę o przesyłanie zgłoszen na adres: zlobekpoznan@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś