martella25 03.02.09, 11:15 Możecie polecić jakiś prywatny żłobek albo klub malucha na Bemowie? Szymak dla swojego rocznego synka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiam1978 Re: żłobek-Bemowo 03.04.09, 08:27 Witaj, od kilku tygodni moja prawie dwuletnia córeczka chodzi do Klubu Malucha Gufi (www.klubmaluchagufi.pl)na ul Żytniej. Dopiero zaczynają sie rozwijać, więc jest bardzo kameralnie, wręcz rodzinnie. Opieka jest bardzo dobra, warunki lokalowe świetne, Tola jest szczęśliwa, a ja spokojna. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lamciad Re: żłobek-Bemowo 03.04.09, 14:17 jeżeli interesuje Cię żłobek również na Bielanach to pisz na prywatnego maila lamciad@gazeta.pl,polecam gorąco ten,do którego posłałam mojego synka.Nie chcę go wymieniac z nazwy,bo tu nigdy nie wiadomo,czy to rodzic poleca,czy sam żłobek się reklamuje. Ja mieszkam na Bemowie,ale małego wożę 10 minut samochodem na Bielany,bo złobek wydał mi się najlepszy z tych,które odwiedziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
marps Re: żłobek-Bemowo 14.04.09, 09:17 Poproszę o namiary na ten żłobek na maila gazety. Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
mary37 Re: żłobek-Bemowo 17.04.09, 13:41 Zapraszam na Jelonki-Szczotkarska-nr tel.506/317-797. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beacia100 Re: żłobek-Bemowo 17.06.09, 10:26 Interesuje mnie żłobek na Bielanach. Czy mogłabyś mi polecić ten o którym pisałaś? pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś