Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i wzory

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 17:42
    te stroje kompielowe są beznadziejne
    Obserwuj wątek
      • Gość: przeciętna Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 13:56
        istotnie, w większości jakieś takie nieciekawe...
        • ashanti5 Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w 28.05.04, 14:06
          A mi sie podoba nawet ten pierwszy z muszelkami.
          W tym roku zamierzam jednak miec kostium zrobiony na szydełku.
          • Gość: magda Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: 81.210.83.* 28.05.04, 16:54
            na szydelku bardzo aldnie sie prezentuje na opalnym ciele, ale najfajniejsze w
            tym sezonie sa firmy Calzedonia;) polecam..
            • ashanti5 Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w 28.05.04, 17:25
              Mam dość ciemną karnację jak na blondynkę i szybko się opalam, dlatego śmiem
              przypuszczać, że nie będę najgorzej się prezentować ;) Nie pójdę na łatwiznę i
              nie kupię gotowego. Postaram się zrobic sama, a jesli nie wyjdzie zawsze moze
              mi zrobic mama kolegi (zrobiła super szydełkowe czapeczki dla całej grandy
              przyjaciół syna:))
        • kasiunia62 triumph 28.05.04, 21:20
          mi się podoba z nowej kolekcji TRIUMPHa czarny kostiumik i taki sportowy...są
          czadowe, kosztują ponad 100zł...hmm ale może się skuszę
      • Gość: ARKADIUSKA Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 19:05
        JESTEŚCIE POPROSTU REWELACYJNI NIGDY W ŻYCIU NIE WIDZIAŁAM TAK PASKUDNYCH I
        OBRZYDLIWYCH KOSTIUMÓW NA LATO 2004r CHYBA JE WZIELIŚCIE Z KOSMOSU. PONADTO
        CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ IŻ SĄ TO KOSTIUMY SPRZEDAWANE DLA NAJWIĘKSZYCH WIEŚNIAKÓW I
        BRZYBALI Z JAK NAJMNIEJSZEJ WSI. GRATULUJE PORZEBRZYDŁEGO GUSTU I WRĘCZ
        FENOMENALNEJ WYCZESANEJ CENY. JESTEŚCIE POPROSTU THE BEST W JAK NAJGORSZYM TEGO
        SŁOWA ZNACZENIU.
        • Gość: małgosia Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 01:26
          kochane,zanim wydacie ostateczną opinię polecam trochę poprzeglądać zagraniczną
          prasę np VOGUE następnie kupić wycieczkę np IBIZA a potem wyłuszczać opinie. Do
          świata troszkę drogie czytelniczki.Avanti pokazuje choć troszkę to co jest
          Trendi na świecie a jeżeli ktoś nie może za tym nadążyć no cóż nie dla psa
          kiełbasa.
      • Gość: ćma Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.crowley.pl 28.05.04, 19:37
        kostiu w 5. rzędzie, ten po prawej, pobił po prostu wszystko! wygląda jak
        galoty sprzed 50-ciu lat, barchanowe majty. Przeciez jest tyle ładnych
        kostiumów z szortami, co to za paskudztwo????
        • Gość: :-( większość usztywniana IP: *.mosar.pl / *.mosar.pl 29.05.04, 13:59
        • Gość: :-( większość usztywniana IP: *.mosar.pl / *.mosar.pl 29.05.04, 14:02
          Nie mogę zrozumieć czemu większość staników jest usztywniana :-( Gdy widzę
          jakiś miły dla oka model zawsze musi być albo push-up, albo z tą gąbką, nawet
          nie widzę różnicy pomiędzy tymi rodzajami. Może ktoś mi wytłumaczy jaka jest
          różnica między stanikiem usztywnianym, typem push-up i innymi "cudeńkami".
          Osobiście posiadam jeden taki "wynalazek" bo musiałam kupić pod sukienkę na
          studniówkę i bardzo brzydko wygląda w obcisłych bluzkach- gąbka poprostu
          się "wgniata". Dodam, że nie jest za duży, a numer mniejszy był za mały :-(
          • lolla1 Re: większość usztywniana 29.05.04, 17:28
            Wiekszość jest usztywniana bo większość polskich dziewczyn jest szczupła i ma
            małe biusty:P
            Usztywniany ma (uwaga!!!)---> USZTYWNIANE MISECZKI! To znaczy że miseczki sa
            (uwaga!!!)--->SZTYWNE!
            Push-up ma wewnątrz miseczki kieszonkę na poduszeczki które pierś (uwaga!!!)---
            >wypychaja(=push) do góry(=up) czyli pierś jest optycznie większa.
            • Gość: :-( Re: większość usztywniana IP: *.mosar.pl / *.mosar.pl 29.05.04, 19:40
              Dziękuję. Właśnie te push- upy mnie denerwują :/ Chciałabym dostać w końcu
              śliczny, zwykły stanik ;d Też jestem szczupła (baaaardzo ;d) ale niestety na
              biust nie narzekam. I nie sądziłam, ze to będzie problemem :D
              • lolla1 Re: większość usztywniana 30.05.04, 12:39
                Może sprawdź na allegro, tam maja poprostu fantastyczne stroje Elle, większośc
                bikini jest nieusztywniana. Zamówiłam ostatnio stroj z tamtąd, tylko ze ja go
                najpierw w sklepiemierzylam a potem na allegro zamowilam(buł 30 zł tanszy:) a
                jest całkiem nowy-dostałam paragon )
                np: www.allegro.pl/show_item.php?item=25651081
                www.allegro.pl/show_item.php?item=25886997
                www.allegro.pl/show_item.php?item=25902823 (tan ma usztywniane miseczki
                ale jest śliczny:) )
                www.allegro.pl/show_item.php?item=25691317
                www.allegro.pl/show_item.php?item=25691353
                www.allegro.pl/show_item.php?item=25922895
                www.allegro.pl/show_item.php?item=25922952 (taki mam-jest poprostu
                sliczny)
                Jak poprzeglądasz tą strone to napewno znajdziesz mnóstwo strojów bez
                usztywnianych miseczek.
                Pozdrawiam
              • Gość: Aśka Re: większość usztywniana IP: *.visp.energis.pl 02.06.04, 14:02
                Wlaśnie, mam ten sam problem... jestem szczupla ale biust mam duzy...
                znalezienie ładnego stroju kapielowego o duzych miseczkach i malego w obwodzie
                to rzecz niełatwa:((ale wydaje mi sie ze wiecej jest stanikow
                nieusztywnianych...
          • raszefka Re: większość usztywniana 30.05.04, 11:25
            I całe szczęście że są usztywniane :))) Pierwszy raz w życiu kupowałam sobie
            niedawno kostium kąpielowy i okazało się (hmm, było do przewidzenia), że jak
            pasują majty, to stanik jest za duży. A w sztywnych miseczkach nie widać, że są
            _prawie_ puste ;)
            • Gość: :-) Re: większość usztywniana IP: *.mosar.pl / *.mosar.pl 22.06.04, 20:56
              W końcu kupiłam w Atlanticu taki pomarańczowy z frędzelkami ;-) Taki sam
              problem miałam- jak dół pasuje to góra za mała ;-) Ale sprzedawca dał się
              przekonać i zamienił majteczki M na S ;d Zresztą za taką cenę to łąchy nie
              robił :o ;-)
      • Gość: gerda Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.icpnet.pl 29.05.04, 15:08
        Ja zakładam tylko takie ,żeby było dobrze widać tyłek. 5 minut i facet jest mój.
      • Gość: Kasia Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 16:08
        Szczerze mowiac to te kostiumy sa nieciekawe...nie znalazlam nic dla siebie...:
        (((Zgadzam sie w 100% z Karolina!
      • Gość: pała Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.04, 19:15
        za mało jednoczęściowych kostiumów!
      • macygray Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w 29.05.04, 19:41
        o zesz!
      • Gość: zuza Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 00:10
        No co za tragedia w trampkach!!!te kostiumy sa tragiczne!nie wiem kto by sie
        odwazyl cos takiego na siebie zalozyc.zabraklo mi przede wszystkim kostiumow
        firmy Calzedonia. Jest tam zawsze bardzo szetroki wybor ciekawych wzorow i
        czasem nawet nie kosztuja fortune (jak niektore wyrzej opisane szmatki).
      • Gość: Sławek Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 03:11
        nie podobają mi się
      • Gość: Ewa Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.ncle.hunterlink.net.au / *.ncle.hunterlink.net.au 30.05.04, 05:16
        Karolino, Twoja polszczyzna jest beznadziejna. Co mialas z polskiego w
        podstawowce?
      • Gość: zighe kostiumy kapielowe IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 31.05.04, 19:20
        może i są ładne ale nie ma żadnych propozycji na duże piersi ja mam takie i mam
        wielki problem niestety wasza gazeta mi nie pomogła mam biustonosz 70E jeżeli
        możecie mi w jakiś sposób pomóc prosze o kontakt zighe@o2.pl
      • Gość: momika z mielca Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.pm.mielec.ptc.pl 01.06.04, 15:47
        ale bajer
      • Gość: an_ni Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: 217.11.141.* 02.06.04, 14:10
        ty jestes beznadzijena skoro nie potrafisz przepisac (nawet nie
        napisac!) "kapielowe" poprawnie
      • Gość: Czytelniczka Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.bochnia.pl / *.remedium.bochnia.pl 02.06.04, 17:32
        Czy ktoś wogóle chodzi w tych strojach kąpielowych? Są okropne!
      • Gość: Nika Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 19:11
        Kto założy te koszmary?!
      • carmelaxxx Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w 02.06.04, 22:52
        kostiumy do bani, ja narzekam na brak w Polsce takich kostiumow zebuy mozna bylo
        osobno kupoc majtki a osobno stanik poniewaz nie mam duzej pupu, mam may obwod
        pod biustem za to miske D wiec jak stanik ma miske D w kostiumie to sa do niego
        zawsze takie gacie ze moja babcia sie zmiesci spokojnie. I wiem ze czesto inne
        kobietki maja odwrotny poroblem, maly bius a wieksza pupa i tez nie moga obie
        dobrac kostiumu. Lipa w sklepach i tyle.
        • Gość: ekler Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 02.06.04, 22:56
          takie kostiumy znajdziesz teraz w calzedonii,h&m i cubusie.skiny tez takie
          mozliwosci ma :)
      • Gość: daisy Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.04, 00:02
        Takze uwazam, ze sa beznadziejne.
      • szczypior74 stroje są O K R O P N E 03.06.04, 14:11
        chyba lubicie lansować bezguscie. I chceci by Polki kompromitowały się na
        zagranicznych plażach.
        I dlaczego nie pokażecie żadnych strojów, które pasują do dwóch pierwszych
        opisywanych typów sylwetek? Mam nie za długie nogi, masywne, sportowe uda,
        średnie wcięcie w talii i średni biust - nic dla siebie nie znalazłam.
      • Gość: Ola Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.bielsko.msk.pl 03.06.04, 14:17
        Niestety tez uwazam, ze te stroje sa beznadziejne. Wszystko takie szare i mdle.
      • Gość: Iza te kostiumy to koszmar!!! IP: *.scope.pl / 195.205.22.* 04.06.04, 13:11
        nawet za darmo bym ich nie chciałą!!!
        • sigrun Re: te kostiumy to koszmar!!! 04.06.04, 18:43
          No i te ceny. 600 złotych i więcej. I jak można potem coś takiego nonszalancko
          nosić? Na plaży nie, bo piasek i olejki do opalania mogą uszkodzić delikatną
          tkaninę, w wodzie też lepiej się nie moczyć, bo zawiera sól lub chlor, a poza
          tym cekiny i koraliki mogą się uszkodzić. No chyba że chce się bajerować
          japiszonów na cocktail party na jakiejś egzotycznej wyspie.
      • Gość: ja Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 21:02
        do bani stroje
      • miska_malcova Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w 05.06.04, 22:32
        faktycznie, nawet na siłę nic nie wybrałam...
      • Gość: GG co za burasy! IP: 212.160.130.* 11.06.04, 19:09
        te kostiumy maja kolory zimowego blota a nie letniego slonca i wakacji... nawet na fasony takich burasow nie chce sie spogladac...
      • Gość: kara Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.petrus.com.pl 18.06.04, 15:54
        Te kastiumy są stanowczo za drogie jak na ich wygląd!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka