Gość: karolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 17:42 te stroje kompielowe są beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przeciętna Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 13:56 istotnie, w większości jakieś takie nieciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w 28.05.04, 14:06 A mi sie podoba nawet ten pierwszy z muszelkami. W tym roku zamierzam jednak miec kostium zrobiony na szydełku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: 81.210.83.* 28.05.04, 16:54 na szydelku bardzo aldnie sie prezentuje na opalnym ciele, ale najfajniejsze w tym sezonie sa firmy Calzedonia;) polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w 28.05.04, 17:25 Mam dość ciemną karnację jak na blondynkę i szybko się opalam, dlatego śmiem przypuszczać, że nie będę najgorzej się prezentować ;) Nie pójdę na łatwiznę i nie kupię gotowego. Postaram się zrobic sama, a jesli nie wyjdzie zawsze moze mi zrobic mama kolegi (zrobiła super szydełkowe czapeczki dla całej grandy przyjaciół syna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 triumph 28.05.04, 21:20 mi się podoba z nowej kolekcji TRIUMPHa czarny kostiumik i taki sportowy...są czadowe, kosztują ponad 100zł...hmm ale może się skuszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARKADIUSKA Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 19:05 JESTEŚCIE POPROSTU REWELACYJNI NIGDY W ŻYCIU NIE WIDZIAŁAM TAK PASKUDNYCH I OBRZYDLIWYCH KOSTIUMÓW NA LATO 2004r CHYBA JE WZIELIŚCIE Z KOSMOSU. PONADTO CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ IŻ SĄ TO KOSTIUMY SPRZEDAWANE DLA NAJWIĘKSZYCH WIEŚNIAKÓW I BRZYBALI Z JAK NAJMNIEJSZEJ WSI. GRATULUJE PORZEBRZYDŁEGO GUSTU I WRĘCZ FENOMENALNEJ WYCZESANEJ CENY. JESTEŚCIE POPROSTU THE BEST W JAK NAJGORSZYM TEGO SŁOWA ZNACZENIU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 01:26 kochane,zanim wydacie ostateczną opinię polecam trochę poprzeglądać zagraniczną prasę np VOGUE następnie kupić wycieczkę np IBIZA a potem wyłuszczać opinie. Do świata troszkę drogie czytelniczki.Avanti pokazuje choć troszkę to co jest Trendi na świecie a jeżeli ktoś nie może za tym nadążyć no cóż nie dla psa kiełbasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćma Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.crowley.pl 28.05.04, 19:37 kostiu w 5. rzędzie, ten po prawej, pobił po prostu wszystko! wygląda jak galoty sprzed 50-ciu lat, barchanowe majty. Przeciez jest tyle ładnych kostiumów z szortami, co to za paskudztwo???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( większość usztywniana IP: *.mosar.pl / *.mosar.pl 29.05.04, 14:02 Nie mogę zrozumieć czemu większość staników jest usztywniana :-( Gdy widzę jakiś miły dla oka model zawsze musi być albo push-up, albo z tą gąbką, nawet nie widzę różnicy pomiędzy tymi rodzajami. Może ktoś mi wytłumaczy jaka jest różnica między stanikiem usztywnianym, typem push-up i innymi "cudeńkami". Osobiście posiadam jeden taki "wynalazek" bo musiałam kupić pod sukienkę na studniówkę i bardzo brzydko wygląda w obcisłych bluzkach- gąbka poprostu się "wgniata". Dodam, że nie jest za duży, a numer mniejszy był za mały :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lolla1 Re: większość usztywniana 29.05.04, 17:28 Wiekszość jest usztywniana bo większość polskich dziewczyn jest szczupła i ma małe biusty:P Usztywniany ma (uwaga!!!)---> USZTYWNIANE MISECZKI! To znaczy że miseczki sa (uwaga!!!)--->SZTYWNE! Push-up ma wewnątrz miseczki kieszonkę na poduszeczki które pierś (uwaga!!!)--- >wypychaja(=push) do góry(=up) czyli pierś jest optycznie większa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( Re: większość usztywniana IP: *.mosar.pl / *.mosar.pl 29.05.04, 19:40 Dziękuję. Właśnie te push- upy mnie denerwują :/ Chciałabym dostać w końcu śliczny, zwykły stanik ;d Też jestem szczupła (baaaardzo ;d) ale niestety na biust nie narzekam. I nie sądziłam, ze to będzie problemem :D Odpowiedz Link Zgłoś
lolla1 Re: większość usztywniana 30.05.04, 12:39 Może sprawdź na allegro, tam maja poprostu fantastyczne stroje Elle, większośc bikini jest nieusztywniana. Zamówiłam ostatnio stroj z tamtąd, tylko ze ja go najpierw w sklepiemierzylam a potem na allegro zamowilam(buł 30 zł tanszy:) a jest całkiem nowy-dostałam paragon ) np: www.allegro.pl/show_item.php?item=25651081 www.allegro.pl/show_item.php?item=25886997 www.allegro.pl/show_item.php?item=25902823 (tan ma usztywniane miseczki ale jest śliczny:) ) www.allegro.pl/show_item.php?item=25691317 www.allegro.pl/show_item.php?item=25691353 www.allegro.pl/show_item.php?item=25922895 www.allegro.pl/show_item.php?item=25922952 (taki mam-jest poprostu sliczny) Jak poprzeglądasz tą strone to napewno znajdziesz mnóstwo strojów bez usztywnianych miseczek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: większość usztywniana IP: *.visp.energis.pl 02.06.04, 14:02 Wlaśnie, mam ten sam problem... jestem szczupla ale biust mam duzy... znalezienie ładnego stroju kapielowego o duzych miseczkach i malego w obwodzie to rzecz niełatwa:((ale wydaje mi sie ze wiecej jest stanikow nieusztywnianych... Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: większość usztywniana 30.05.04, 11:25 I całe szczęście że są usztywniane :))) Pierwszy raz w życiu kupowałam sobie niedawno kostium kąpielowy i okazało się (hmm, było do przewidzenia), że jak pasują majty, to stanik jest za duży. A w sztywnych miseczkach nie widać, że są _prawie_ puste ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: większość usztywniana IP: *.mosar.pl / *.mosar.pl 22.06.04, 20:56 W końcu kupiłam w Atlanticu taki pomarańczowy z frędzelkami ;-) Taki sam problem miałam- jak dół pasuje to góra za mała ;-) Ale sprzedawca dał się przekonać i zamienił majteczki M na S ;d Zresztą za taką cenę to łąchy nie robił :o ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerda Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.icpnet.pl 29.05.04, 15:08 Ja zakładam tylko takie ,żeby było dobrze widać tyłek. 5 minut i facet jest mój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 16:08 Szczerze mowiac to te kostiumy sa nieciekawe...nie znalazlam nic dla siebie...: (((Zgadzam sie w 100% z Karolina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pała Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.04, 19:15 za mało jednoczęściowych kostiumów! Odpowiedz Link Zgłoś
macygray Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w 29.05.04, 19:41 o zesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 00:10 No co za tragedia w trampkach!!!te kostiumy sa tragiczne!nie wiem kto by sie odwazyl cos takiego na siebie zalozyc.zabraklo mi przede wszystkim kostiumow firmy Calzedonia. Jest tam zawsze bardzo szetroki wybor ciekawych wzorow i czasem nawet nie kosztuja fortune (jak niektore wyrzej opisane szmatki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 03:11 nie podobają mi się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.ncle.hunterlink.net.au / *.ncle.hunterlink.net.au 30.05.04, 05:16 Karolino, Twoja polszczyzna jest beznadziejna. Co mialas z polskiego w podstawowce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zighe kostiumy kapielowe IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 31.05.04, 19:20 może i są ładne ale nie ma żadnych propozycji na duże piersi ja mam takie i mam wielki problem niestety wasza gazeta mi nie pomogła mam biustonosz 70E jeżeli możecie mi w jakiś sposób pomóc prosze o kontakt zighe@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momika z mielca Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.pm.mielec.ptc.pl 01.06.04, 15:47 ale bajer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an_ni Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: 217.11.141.* 02.06.04, 14:10 ty jestes beznadzijena skoro nie potrafisz przepisac (nawet nie napisac!) "kapielowe" poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelniczka Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.bochnia.pl / *.remedium.bochnia.pl 02.06.04, 17:32 Czy ktoś wogóle chodzi w tych strojach kąpielowych? Są okropne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 19:11 Kto założy te koszmary?! Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w 02.06.04, 22:52 kostiumy do bani, ja narzekam na brak w Polsce takich kostiumow zebuy mozna bylo osobno kupoc majtki a osobno stanik poniewaz nie mam duzej pupu, mam may obwod pod biustem za to miske D wiec jak stanik ma miske D w kostiumie to sa do niego zawsze takie gacie ze moja babcia sie zmiesci spokojnie. I wiem ze czesto inne kobietki maja odwrotny poroblem, maly bius a wieksza pupa i tez nie moga obie dobrac kostiumu. Lipa w sklepach i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 02.06.04, 22:56 takie kostiumy znajdziesz teraz w calzedonii,h&m i cubusie.skiny tez takie mozliwosci ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.04, 00:02 Takze uwazam, ze sa beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 stroje są O K R O P N E 03.06.04, 14:11 chyba lubicie lansować bezguscie. I chceci by Polki kompromitowały się na zagranicznych plażach. I dlaczego nie pokażecie żadnych strojów, które pasują do dwóch pierwszych opisywanych typów sylwetek? Mam nie za długie nogi, masywne, sportowe uda, średnie wcięcie w talii i średni biust - nic dla siebie nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.bielsko.msk.pl 03.06.04, 14:17 Niestety tez uwazam, ze te stroje sa beznadziejne. Wszystko takie szare i mdle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza te kostiumy to koszmar!!! IP: *.scope.pl / 195.205.22.* 04.06.04, 13:11 nawet za darmo bym ich nie chciałą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: te kostiumy to koszmar!!! 04.06.04, 18:43 No i te ceny. 600 złotych i więcej. I jak można potem coś takiego nonszalancko nosić? Na plaży nie, bo piasek i olejki do opalania mogą uszkodzić delikatną tkaninę, w wodzie też lepiej się nie moczyć, bo zawiera sól lub chlor, a poza tym cekiny i koraliki mogą się uszkodzić. No chyba że chce się bajerować japiszonów na cocktail party na jakiejś egzotycznej wyspie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 21:02 do bani stroje Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w 05.06.04, 22:32 faktycznie, nawet na siłę nic nie wybrałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG co za burasy! IP: 212.160.130.* 11.06.04, 19:09 te kostiumy maja kolory zimowego blota a nie letniego slonca i wakacji... nawet na fasony takich burasow nie chce sie spogladac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: Kostiumy kąpielowe - najmodniejsze fasony i w IP: *.petrus.com.pl 18.06.04, 15:54 Te kastiumy są stanowczo za drogie jak na ich wygląd!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś