Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sandały u chłopaków :)

IP: *.pl / *.covernet.pl 17.07.05, 10:07
    Witam... mam pewien problem.. od pewnego czasu chodze w sandałach. Kiedys
    chcialem ubrać je do długich spodni, a jak moja dziewczyna to zobaczyła to
    normalnie jakbym jej matke zabił :P Dostałem taką zj*bę :P A ja nie widze w
    tym nic złego dlatego chciałem zapytać specjalistów :) Bede bardzo wdzieczny
    za odpowiedz :)

Pytanie:
    1. Co sadzicie o sandałach i długich (jeans) spodniach?
    2. Co sadzicie o sandałach i skarpetach? Jakich połaczen unikac ?? :)

Z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi!
    Pozdrawiam..
    kerad
    Obserwuj wątek
      • Gość: loop Re: Sandały u chłopaków :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 10:54
        ze skarpetami nigdy!!!!
        do dlugich spodni mozna. jedyny problem jaki moze sie tu pojawic, to zbyt
        sportowe buty do bardzo eleganckich spodni.
        a tak w sumie, to jakie byly argumenty Twojej dziewczyny? i jak w takim razie
        ona sie ubiera?
        • myszka_333 Re: Sandały u chłopaków :) 17.07.05, 11:16
          Sandały + dżinsy ok.Nie widzę nic złego w takim połączeniu.
          Sandały + skarpety.Okropność.Zdecydowanie nie!
      • Gość: nusiątko Re: Sandały u chłopaków :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:46
        podpisuję się pod tym co wyżej!!

sandały + skarpety = bllllllllllleeeeeeee
      • Gość: kerad Re: Sandały u chłopaków :) IP: *.pl / *.covernet.pl 17.07.05, 13:04
        Loop: Nie to sa zwykle skorzane sandaly =) a ona ubiera sie zaje***cie =P
        • Gość: Loop Re: Sandały u chłopaków :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:15
          no ja nie watpie, ze ona sie tak ubiera :P, ale moze chodzilo o jakies
          eleganckie wyjscie i ona sie jakos wizytowo ubrala, a Ty w sandalach nie
          konweniowales? bo takiej sytuacji na codzien sobie nie wyobrazam. a wrecz
          przeciwnie: wielu mezczyzn nalezaloby raczej namawiac, zeby polubili sandaly.
          swoja droga nawet do eleganckich spodni skorzane japonki wygladaja ok, dlatego
          pytam o argumenty Twojej dziewczyny. moze co innego jej przeszkadzalo? brudne
          pazury, niewyszlifowane piety, moze wlasnie te skarpety...
          no ale lepiej sluchaj swojej dziewczyny, a nie jakiejs obcej z forum :)
          • Gość: kerad Re: Sandały u chłopaków :) IP: *.pl / *.covernet.pl 17.07.05, 15:20
            Nie no bez przesady... Japonki OUT... nigdy bym tego nei zalozyl.. ale sandaly
            sa jak najbardziej ok.. nogi tak odpoczywaja ze szok :) A z tym wyjsciem to
            chodzilo o noramalne codzinne chodzenie :P bez skarpet :P i z zadbanymi, ladnie
            obcietymi pazurakami :) :P Pozdrawiam
            • mimotka Re: Sandały u chłopaków :) 17.07.05, 18:31
              no to ja nie mam pojęcia o co Twojej dziewczynie chodziło..... moż te sandał
              takie nie bardzo jakieś... Może to są takie jezuski, w jakich księża pomykają?
              Albo jakieś niemodne czy coś... No nie wiem... Ogólnie dziwnie zareagowała. pzdr
          • Gość: zabłąkany chłop Loop, SKÓRZANE JAPONKI???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 19:02
            > swoja droga nawet do eleganckich spodni skorzane japonki wygladaja ok.

JAPONKI?! KLAPKI?!
            Klapki ze skóry trzymające się na pipku pomiędzy pierwszym i drugim palcem? I
            klapanie tymi klapkami? Do eleganckich spodni? Ba, do jakichkolwiek długich
            spodni poza rybaczkami? (A może inaczej się nazywają takie workowate
            zgrzebniaki ucięte w pół łydki - nie wiem.)
            Bez obrazy, ale to chyba jakieś żarty. Albo - co też jest bardzo możliwe - ja
            nie wiem, co to są japonki.

Albercik, pederastów z nas robią !!! :-(((
            • mimotka Re: Loop, SKÓRZANE JAPONKI???!!! 17.07.05, 19:13
              pederastą się jest lub nie jest i nie mają na to wpływu japonki z pipkiem
              miedzy palcami :) facet może wyglądać szalenie męsko w japonkach po warunkiem,
              że jest męski a nie "spedalony"
              • Gość: zabłąkany chłop Re: Loop, SKÓRZANE JAPONKI???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 19:18
                Koleżźanka, jak widzę, walcząca z wykluczeniem...
                Albo po prostu ma zaległości w Wielkiej Klasyce. ;)
                Ale to nie wymówka - przecież to nie forum "Kochamy polskie komedie".
                • Gość: Kobieta Re: Loop, SKÓRZANE JAPONKI???!!! IP: *.atman.pl / *.atman.pl 18.07.05, 09:32
                  A ja znam bardzo meskiego geja! I jakby nie byl gejem, to bym byla powaznie nim
                  zainteresowana!
                  • kawusia76 Re: Loop, SKÓRZANE JAPONKI???!!! 18.07.05, 09:38
                    sandały w miescie to dla mnie nieporozumienie kompletne.mój mąz nie nosi bo nie
                    znosi.natomiast na okazje grillowo-urlopowe na piękne skórzane japonki.
                    • kawusia76 Re: Loop, SKÓRZANE JAPONKI???!!! 18.07.05, 09:39
                      tak ze - sandały plus długie spodnie -nie.sandały plus skarpety- absolutnie
                      nie.sandały w miescie -nie
            • Gość: Loop Re: Loop, SKÓRZANE JAPONKI???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:01
              no do przecietnego polskiego elegancika moze nie pasuja, ale ja aktualnie jestem
              zainspirowana wloskimi wlochami :) jesli ktos nienoszeniem sandalow musi
              udowadniac swoja meskosc nic mi do tego. jesli koledzy spod budki z piwem by sie
              smiali, tez nie namawiam, bo w koncu wykluczenie przez znajomych nie musi byc
              dla danego osobnika mile. czasem warto jednak przelamac swoje stereotypy. moj
              maz swego czasu nawet na 2 miesieczny wyjazd do wloch(wiedzac, ze bedzie duzo
              zwiedzania) w wakacje nie wzial sandalow(zreszta nie mial. nastepnego roku kupil
              sobie takie zrobione z 3 paskow(zadne udajace podziuraione adidasy, ani
              plecionki skorzane) i taki typ preferuje do dzis.
              japonki do eleganckich spodni, to jeszcze nie znaczy do spodni od czarnego
              garnituru, ktory jeszcze Pierwsza Komunie pamieta...ostatnio w bacie widzialam
              obok serii plazowych, serie eleganckich (?) czy jak kto woli, w kazdym razie
              skorzanych, z szerokimi paskami japonek
              • kawusia76 Re: Loop, SKÓRZANE JAPONKI???!!! 18.07.05, 10:07
                dla mnie do ubrania w stylu który obowiązuje wiekszośc pracujących męzczyzn
                poprostu sandały są nie do przyjęcia- niezalaeżnie od modelu.wprawdzie mój mąz
                jest na uprzywilejowanej pozycji bo w pracy i tak czeka na niego biało-zielone
                ubranko ( albo i całe zielone)i chodaki ale ma kolekcje pełnych butów bo w
                miescie sandałow ,klapek itp.nie załozy.ciekawe,ze np.w mojej firmie kobiecie
                nie wolno założyc sandałków,o rezygnacji z rajstop juz nie wspominając wiec
                facet w sandałach tez by nie został zaakceptowany
                • Gość: zulka Re: Loop, SKÓRZANE JAPONKI???!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:18
                  nie zauważyłąś , że mówimy o "codziennym chodzeniu" czyli praca i imprezy
                  odpadaja. Sportowe sandały do jeansów czy bojówek-normalka. Byle normalne stopy
                  i zero skarpet, bo to kretyńsko wyglada. Tak samo jak rajstopy do damskich
                  sandałów. Po to ś aotwory, żeby stopą mogła byc goła. W 30 stopniowym upale
                  sama chodź w pełnych butach idąc na spacer czy na piwo albo zakupy ;-)
                  • kawusia76 Re:SKÓRZANE JAPONKI???!!! 18.07.05, 10:22
                    chodzę tak do pracy i zyjęa moje stopy są bardzo zadbane:)a mój mąz ma swoje
                    poglady na sandały w miesie i -na szczęcie - zbierzne z moimi.bojówki i
                    sandały...jedno sie z drugim gryzie jak dla mnie.
      • Gość: kaśkaaa Re: Sandały u chłopaków :) IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:16
        przykro mi, dla mnie są aseksualne (to tylko moje zdanie)
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka