jessica26 07.01.06, 09:21 Hej :) Mam dziś 100dniowke. I w związku z tym do was pytanie. Czy do gorsetu wtoada zalożyć biustonosz z silikonowymi ramiączkami? Mam b. mały biust, i bezstanika wygladam okropnie. Doradzcie mi dziewczyny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: Silikonowe? 07.01.06, 09:24 moim zdaniem zdecydowanie nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
jessica26 Re: Silikonowe? 07.01.06, 09:27 kurcze, sama nie wiem co mam robić...jak nie zaloze ramiączek to mi sie bedzie stanik zsuwał :( Odpowiedz Link Zgłoś
xrene Re: Silikonowe? 07.01.06, 10:14 Moja koleżanka miała ten sam problem,gdy wychodziła za mąż.Miała wspomniany gorset....udała się zdaje do sklepu bieliźniarskiego[jakiejś znanej firmy] i panie ze sklepu poleciły jej takie specjalne miseczki,które podszywa się pod gorset.Sprawdziło się....biust optycznie powiększony...widać było lekkie i zmysłowe"wgłębienie". A tak na marginesie",małe jest piękne!" Moim zdaniem ubieraj zawsze takie rzeczy, które uwidocznią twój biust właśnie bez biustonosza. Małe piersi są bardzo dziewczęce. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Silikonowe? 07.01.06, 11:32 zawsze wydawało mi się, ba, nawet czytałam kiedyś, że dobrze dobrany gorset podkreśla biust, więc w czym problem?? ja silikonowym ramiączkom mówię nie- jeśli się ktoś decyduje na sukienkę bez stanika to niesie to pewne konsekwencje i stanika się nie zakłada do takiej sukienki. Choć w praktyce jest tak, że silikonowe ramiączka zwykle pobłyskują na wszelkich balach itp Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: Silikonowe? 07.01.06, 11:57 Popieram, silikonowe odpadaja. Jak masz maly biust to nie powinnas miec problemu z kupieniem biustonosza bez ramiaczek, ktory bedzie sie ladnie trzymal. Gorzej maja dziewczyny z bardzo bujnym biustem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jessica26 Re: Silikonowe? 07.01.06, 12:26 w ostatniej chwili dowiedzialam się, ze bede szla na tę Studniowje dlatego nie mam wyboru coi do kreacji :( No cóż pojdę po jakiś usztywniany staniczek, ktory mam nadzieje mi się nie zsunie w czasie tańca :( dzięki za odp. Pozdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś
8vanillia8 Re: Silikonowe? 07.01.06, 12:30 Wiem wpadłam na pomysł.. jeszli tak zle czujesz się bez biustonosza to weż taki który ma odpinane ramiączka i można go nosić bez, ale w razie czego można dopiąć te silikonowe... Bo jakież inne wyjście, najwyżej możesz ściągnąc staniczek i już :) Odpowiedz Link Zgłoś
8vanillia8 Re: Silikonowe? 07.01.06, 12:29 Ja mam podobny problem.... i nie wiem co zrobić... Mój biust nie jest może niewidoczny takie B/C ale ja nienawidze chodzic bez biustonosza... Dziś studniówka? Jedyne co mi do głowy przychodzi to te przyklejane biustonosze, o których ostatnio czytałam na forum... Nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Silikonowe? 07.01.06, 12:28 okropnie to wygladaja silikonowe ramiaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Silikonowe? 07.01.06, 12:40 a w ogóle to chyba najważniejsza jest dobra zabawa a nie wielkość piersi-nie mam doświadczenia z gorsetem, nie wiem jak się w nim one zachowują, ale może nie wyskoczą podczas zabawy ;) z resztą...ładnie to na studniówce ludzie wyglądaja podczas zdjęć i poloneza, później każdemu jest wszysto jedno, byleby się dobrze bawić. Odpowiedz Link Zgłoś