magdaksp 24.04.06, 22:56 nie znalazlam nic w wyszukiwarce wiec czy mozecie mi powiedziec czy mozna zwrócic np buty w zarze?dzis kupilam ale jakos mi jednak nie pasuja:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: zara- zwroty 24.04.06, 23:01 nie wiem jak to z butami, ale przyjmuja zwroty. bodjaze 28 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
maramija Re: mozna , 30 dni n/t 24.04.06, 23:21 do 5 dni można zwrócić zakupiony towar. tak mnie poiformowano w Zarze. Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: mozna , 30 dni n/t 25.04.06, 00:01 z cala pewnoscia przez 30 dni mozna zwracac, towar przeceniony chyba przez 3, nie pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
puk_puk Re: mozna , 30 dni n/t 25.04.06, 15:28 Oklamamli Cie, Marmija. Miesiac jest na zwroty. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: zara- zwroty 24.04.06, 23:43 - Articles purchased in Zara may be returned within a maximum period of ONE MONTH from the date of purchase shown on the receipt, except for those countries where exchanges and refunds are not permitted by law. On showing the receipt the item may be changed for another item of equal or lesser value, or the whole amount will be refunded. Refunds will be made in the same form as payment as the original purchase. - In the event of having paid with a credit card, you must present the card receipt together with the garment receipt, and the amount will be refunded to the credit card account. - All exchanges and refunds may be made at different stores and in different cities, but always within the same country where the item was purchased. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: zara- zwroty 25.04.06, 00:21 dziekuej wam baardzo:)to jutro lece oddac:) Odpowiedz Link Zgłoś
chlupek Re: zara- zwroty 25.04.06, 11:26 ten cytat podejrzewam pochodzi z angielskiej strony, w polsce moze byc troche inaczej. czas temu chcialam zwrocic koszulke w mango, szczescie zapytalam o mozliwosci zwrotu zanim dokonalam zakupu. powiedziano mi, ze zwrotow nie przyjmuja, ewentualnie moge zostawic pieniadze, panie nie wbija tego na kase i jak sie do wieczora rozmysle to moge przyjechac i oddac. luty 2006 szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: zara- zwroty 25.04.06, 12:55 noale zara zwroty przyjmuje jak wyzej dziewczyny napisaly wiec niwiedze powodu dla ktorgo buty mialyby byc ztej mozliwosci wylaczone Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: zara- zwroty 25.04.06, 13:49 na pewno przyjmują i to niezaleznie od sklepu w ktorym kupiłaś w każdej zarze mozesz oddac :) kiedys tez cos oddawalam Odpowiedz Link Zgłoś