Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zara- zwroty

24.04.06, 22:56

nie znalazlam nic w wyszukiwarce wiec czy mozecie mi powiedziec czy mozna zwrócic np buty w zarze?dzis kupilam ale jakos mi jednak nie pasuja:)
    Obserwuj wątek
      • alex_koz Re: zara- zwroty 24.04.06, 23:01
        nie wiem jak to z butami, ale przyjmuja zwroty. bodjaze 28 dni.
      • umaa mozna , 30 dni n/t 24.04.06, 23:11
        • maramija Re: mozna , 30 dni n/t 24.04.06, 23:21
          do 5 dni można zwrócić zakupiony towar. tak mnie poiformowano w Zarze.
          • funghettino Re: mozna , 30 dni n/t 25.04.06, 00:01
            z cala pewnoscia przez 30 dni mozna zwracac, towar przeceniony chyba przez 3,
            nie pamietam...
          • puk_puk Re: mozna , 30 dni n/t 25.04.06, 15:28
            Oklamamli Cie, Marmija. Miesiac jest na zwroty.
      • umaa Re: zara- zwroty 24.04.06, 23:43
        - Articles purchased in Zara may be returned within a maximum period of ONE
        MONTH from the date of purchase shown on the receipt, except for those
        countries where exchanges and refunds are not permitted by law. On showing the
        receipt the item may be changed for another item of equal or lesser value, or
        the whole amount will be refunded. Refunds will be made in the same form as
        payment as the original purchase.
        - In the event of having paid with a credit card, you must present the card
        receipt together with the garment receipt, and the amount will be refunded to
        the credit card account.
        - All exchanges and refunds may be made at different stores and in different
        cities, but always within the same country where the item was purchased.
        • magdaksp Re: zara- zwroty 25.04.06, 00:21
          dziekuej wam baardzo:)to jutro lece oddac:)
      • chlupek Re: zara- zwroty 25.04.06, 11:26
        ten cytat podejrzewam pochodzi z angielskiej strony, w polsce moze byc troche
        inaczej. czas temu chcialam zwrocic koszulke w mango, szczescie zapytalam o
        mozliwosci zwrotu zanim dokonalam zakupu. powiedziano mi, ze zwrotow nie
        przyjmuja, ewentualnie moge zostawic pieniadze, panie nie wbija tego na kase i
        jak sie do wieczora rozmysle to moge przyjechac i oddac. luty 2006 szczecin.
        • magdaksp Re: zara- zwroty 25.04.06, 12:55
          noale zara zwroty przyjmuje jak wyzej dziewczyny napisaly wiec niwiedze powodu dla ktorgo buty mialyby byc ztej mozliwosci wylaczone
          • hotally Re: zara- zwroty 25.04.06, 13:49
            na pewno przyjmują i to niezaleznie od sklepu w ktorym kupiłaś w każdej zarze
            mozesz oddac :) kiedys tez cos oddawalam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka