tusia224 17.02.07, 22:31 Wiem, wiem, że teraz modne sa kurtki w stylu militarnym, ale poradźcie, czy ta skórzana kurtka Armaniego jest ok. allegro.pl/item166904515_kurtka_skorzana_damska_giorgio_armani_na_stojce.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Kurteczka na wiosnę 17.02.07, 22:39 armani czy nie, nie podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka.paulikowska Re: Kurteczka na wiosnę 17.02.07, 23:36 a ja sie zastanawiam czy to prawdziwy orginal?? heh...jak ci sie podoba i bedziesz sie w niej dobrze czuc to kupuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kurteczka na wiosnę 18.02.07, 00:36 jakos mi sie nie widzi ta skora ale moja tez na zdeciach okropnie wyglada aczuje sie wniej bosko ;) jak Ci sie podoba to bierz ale z tego co przeczytalam jest uzywana,pamietaj ze jezeli ma przykry zapach nie wypierzesz jej zeby sie go pozbyc Odpowiedz Link Zgłoś
tusia224 Re: Kurteczka na wiosnę 18.02.07, 10:56 W sumie to chyba z niej zrezygnuje. Nie wiem czy to rzeczywiście oryginał, łatwo jest coś ludziom wmówić. A poza tym jak drugi raz ją zobaczyłam, to stwierdziłam, że już mi się nie podoba...Ach te kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś