Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

do sprzedawczyń i innych -potrzebuję manekina

23.10.07, 19:01
    tylko nie wiem skąd mam go wziąć.
    Może być nawet uszkodzony lub niekopletny w jakiś sposób nienadający się do
    ubrania go w ciuchy w sklepie.Może któraś z was wie coś o tym?Albo może
    pracuje w sklepie z ciuchami i mogłaby mi go udostępnić?
    Obserwuj wątek
      • malange Re: do sprzedawczyń i innych -potrzebuję manekina 23.10.07, 19:06
        Kup na allegro
        www.allegro.pl/search.php?string=manekin
        • malange Re: do sprzedawczyń i innych -potrzebuję manekina 23.10.07, 19:31
          Teraz mi się przypomniało, że prawie codziennie przechodzę obok sklepu z
          manekianmi, a obok drugiego przejeżdżam :DDD ale nie wiem jakie tam są ceny i
          nie wiem skąd jesteś :)
      • sakiko Re: do sprzedawczyń i innych -potrzebuję manekina 23.10.07, 19:19
        a czy możesz zdradzić, do czego Ci ten manekin?
        • lady_agrest malange 23.10.07, 20:49
          proszę cię jeżeli możesz to spytaj czy mają jakieś wybrakowane manekiny ;)
          potrzebuję czegoś w tym stylu:

b12.grono.net/221/46/gallery-32397406-500x500.jpg
          potrzebny jest do sesji fotograficznej
          • malange Re: malange 23.10.07, 21:03
            Ok, nie ma sprawy - zapytam w czwartek :) jak nie będzie używanych to zapytam
            gdzie takie można zdobyć - może będą wiedzieli gdzie kończa swój "żywot" manekiny

Pozdrawiam!
      • love_mode Re: do sprzedawczyń i innych -potrzebuję manekina 23.10.07, 21:40
        poszukaj na Akademii Sztuk Pieknych na wydziale malarstwa. Manekiny
        bywaja czestym elementem martwej natury ;)
      • bezrobotny_manekin Re: do sprzedawczyń i innych -potrzebuję manekina 23.10.07, 22:14
        Witam
        Jestem manekinem, ktory zostal zwolniony z pracy.

Z nieba mi spadlas z ta oferta.
        Podaj mi na priv adres, to jeszcze dzis ide na poczte i sie wysle do Ciebie za
        pobraniem paczka ekonomiczna za 36zł lub priorytetem za 40zł.

• lady_agrest Re: do sprzedawczyń i innych -potrzebuję manekina 24.10.07, 22:05
          nie mieszkam w warszawie niestety
          • bezrobotny_manekin Re: do sprzedawczyń i innych -potrzebuję manekina 24.10.07, 23:21
            ale ja sie moge wyslac w dowolne miejsce w Polsce :)
          • love_mode lady_ 25.10.07, 09:27
            lady_agrest napisała:

> nie mieszkam w warszawie niestety

asp jest nie tylko w warszawie. Mysle tez, ze jesli chodzi o
            wypozyczenie manekina do sesji latwiej bedzie sie dogadac na akademii
            niz w sklepie. powodzenia;)
      • malange Re: do sprzedawczyń i innych -potrzebuję manekina 24.10.07, 23:33
        Rozmawiałam dzisiaj z koleżanką, która pracuje w sklepie - powiedziała mi, że
        wszytskie manekiny są eksploatowane do granic możliwości - ciągle je kleją i
        cudem jest to, że trzymają się w jednym kawałku.

Popyta u siebie w sklepie, gdzie można jakiegoś zdobyć :)

lady_agrest skąd jesteś?

Pozdrawiam!
        • malange Re: do sprzedawczyń i innych -potrzebuję manekina 25.10.07, 17:01
          Byłam dzisiaj w tym sklepie z manekinami i mają tylko nowe za 700zł. Sprzedawca
          podał mi nazwę dwóch komisów, gdzie można kupić używane i uszkodzone (ale nie
          zawsze są) jednak jak powiedział cena ich jest taka sama jak nowego, a czasem
          nawet wyższa - trzeba mieć dużo szczęścia żeby trafić na coś tańszego.

Zatem pozostaje Ci chyba wypożyczenie manekina - poszukaj w teatrze albo jakiś
          "klimatycznych" klubach/pubach.

Pozdrawiam!
      • michalina_kowalczyk Re: do sprzedawczyń i innych -potrzebuję manekina 25.10.07, 08:34
        Czyli ma być za darmo?
        Ciężko Ci będzie bo wiem że są zawsze tak długo używane aż nie
        wyglądają już jak człowiek ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka