Dodaj do ulubionych

Royal Vikingen

IP: *.multimo.pl 04.06.11, 09:19
Witam.
Wrócił ktoś ostatnio z tego hotelu? Często odwiedzają go nasi rodacy? Kiedyś był watek o tym hotelu, ale już dawno jest w archiwum, a mnie interesują nowe wiadomości. Jest ktoś kto może się tam wybiera lub może ktoś z niego niedawno wrócił. Co możecie o nim napisać? Cena jak na 5* jest dość wysoka, wiec jestem ciekawa czy naprawdę warto. Proszę o odpowiedz.
Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Royal Vikingen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.11, 19:12
      Byliśmy w tym hotelu we wrześniu w 2009r.Jest położony w miejscowości Konakli 12. km.od Alanyi. Hotel rewelacja- wszystko na najwyższym poziomie, byliśmy bardzo zadowoleni.Warto czasem wydać troszkę więcej pieniędzy i być pewnym , że wakacje będą naprawdę udane. Pozdrawiam.
      • Gość: pati Re: Royal Vikingen IP: *.multimo.pl 27.06.11, 20:50
        Wrócił z tego hotelu ktoś ostatnio?? Możecie coś więcej napisać. Czy plaża jest cała kamienista i w jaki dzień tygodnia jest bazar w Konakli ?
    • masi77 Re: Royal Vikingen 05.06.11, 21:21
      Potwierdzam opinię poprzednika. Też byliśmy w 2009 w Vikingenie i było ekstra. Wysłałem rodziców w zeszłym roku do tego hotelu i wrócili zachwyceni. Wart swojej ceny . Możesz jeszcze zerknąć na Delphin Botanic
      • Gość: iwona70 Re: Royal Vikingen IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.11, 18:00
        Jaki jest dostęp do Internetu w tym hotelu? Czy jest Wi FI ?
        • Gość: pati Re: Royal Vikingen IP: *.multimo.pl 18.07.11, 21:03
          Tak jest wi-fi i działa bezproblemowo. Hotel też godny polecenia.
          • Gość: iwona70 Re: Royal Vikingen IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.07.11, 19:31
            A jak jest z ręcznikami na plażę? Czy trzeba mieć swój czy hotel bezpłatnie zapewnia?
            • Gość: pati Re: Royal Vikingen IP: *.multimo.pl 19.07.11, 23:46
              Możesz mieć swoje lub zapłacić kaucję w hotelu na recepcji, bodajże 10 euro/szt. W pokojach też są dla każdej osoby jeden. Przyjemne białe ręczniki, dziennie wymieniane. Duży i mały, ale tych nie polecam brać na basen.

A co do internetu to zapomniałam napisać, że o hasło dostępu prosisz w recepcji.
              • Gość: iwona70 Re: Royal Vikingen IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.11, 14:08
                Ale czy ten Internet jest bezpłatny?
                • Gość: pati Re: Royal Vikingen IP: *.multimo.pl 21.07.11, 22:12
                  :) Tak jak najbardziej, jest darmowy :)
                  • Gość: iwona70 Re: Royal Vikingen IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.11, 20:01
                    Bardzo dziękuję za wszystkie informacje. Lecę z rodziną do tego hotelu od 10 sierpnia i mam nadzieję, że miło spędzimy czas.
                    • Gość: newolo Re: Royal Vikingen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 21:06
                      Ja wybieram się do tego hotelu ostatniego sierpnia więc proszę o info i ew. "wskazówki" po Twoim powrocie. Z góry dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka