Dodaj do ulubionych

Inova Beach wróciłem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 22:57
Własnie wróciłem z tego hotelu na swiezo powiem tak jesli byłby to hotl 3* za cene 2000 za 2 tyg powiedziałbym ze było super extra i wogóle zajefajnie. Jak na hotel 4 gwiazdkowy nie było zle. Co prawda napewno lepiej niz w Egipskim 4* natomiast byłem w Turcji tez w tym samym standardzie i było o niebo lepiej .
Jutro napisze wieksza relacje bo teraz padniety jestem . Jak jakies pytania smiało pisac a napewno odpowiem
Obserwuj wątek
    • Gość: zenek Re: Inova Beach wróciłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 21:10
      No dobra piszemy relacje
      Hotel czysty sprzatane codziennie basen troszke mały ale wystarczajacy nie było takiego tłoku bo czesc na plaze czesc turystów na basenie a w porze obiadowej i poobiedniej basen pusciutki . Obsługa miła zawsze usmiechnieta. Jedzenie dobre i przez 2 tygodnie codziennie co innego aczkolwiek spotakalismy Polaków którym brakowało schabowego (nasze zdanie niech niewyjezdzaja poza granice kraju) Pokoje troszke małe ale tak naprawde ile sie siedzi w tym pokoiku. Łazienki normalne 2*2 natryski 70*70 a czytałem wczesniej ze bardzo małe brodziki to jakie wieloryby tam musiały jezdzic ze sie nie miesciły w natrysku?
      Animacje były takie sobie .
      Jesc mozna było od godziny 7 rano do 23:30 praktycznie cały czas drinki od 10-24
      No chyba wszystko jak cos pisac a odpowiem
      • Gość: vvv ile włożyłeś do paszportu IP: *.ists.pl 23.06.11, 22:22
        za lepszy pokój?
        • Gość: zenek Re: ile włożyłeś do paszportu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 22:43
          Nic nie dawałem bo uwazam ze nie ma takiej potrzeby
          • Gość: vvv jeszcze może o jedzeniu i spaniu IP: *.ists.pl 23.06.11, 22:55
            skoro jesteś na świeżo, dla mnie pobyt w hotelu to będzie zupełna nowość, gdybyś mógł napisać co dają do jedzenia w takich hotelach (schabowego nie było), głównych posiłków jest 2 czy 3? są kolejki po jedzenie? szwedzki stoł czy porcje przynoszone przez kelnera?

piszesz mały pokój czyli jaki? -łóżko podwójne, krzesło dla każdego? stolik, szafa ubraniowa, zmieściła wszystkie bety? lodówka? sejf?, TV, radio? klima indywidualna, działa? suszarka do włosów (żona musi mieć suszarkę, ja już prawie nie mam włosów;), sąsiadów za scianą było słychać?
            • Gość: zenek Re: jeszcze może o jedzeniu i spaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 23:19
              Głównych posiłków było 3 sniadanie lunch (lekki) i kolacja (obiad bardzo duzo )
              Przekaski od 10 zaczynała piec nalesniki tureckie przy plazy a 11 przekaski tez urozmaicone
              Picca spgetti paówki makaron kebeb (na przemian w kazdym dniu) o 17 ciasto
              Z jedzenia baranina kurczak ryba pod roznymi postaciami codzien co innego
              O 23 zupa . Kolejiki tylko do kolacji ale wystarczyło isc poł godziny pozniej i juz nie było kolejki a jak ktos bardzo głodny to mógł nie czekac na to co pieka przy basenie tylko isc na stołówke i sobie zjesc
              Pokoj około 3*3,5 m w jednych pokojach łozko podwojne w innych osobno
              TV 14 cali z Pl stacji tv polonia i viva W łazienkach suszarka do włosów i tylko mydełko takze szampon swój
              • Gość: zenek Re: jeszcze może o jedzeniu i spaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 23:22
                A nie doczytałem posiłki szwedzki stól takze mozesz jesc i jesc ja przytyłem 3 kilo
                Sasiadów słychac jak pija na balkonie mielismy w turnusie takich polaków wiecej chlali niz ruskie . Ale jak zakniesz okno balkonowe to idzie pospac
                Kaucja za piloty od klime i tv 20 euro przy wyjezdzie oddaja .
                • Gość: zenek Re: jeszcze może o jedzeniu i spaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 23:23
                  I jeszcze lodoweczka w pokoju sejf dodatkowo płatny
              • Gość: vvv dzięki IP: *.ists.pl 23.06.11, 23:23

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka