Dodaj do ulubionych

Jest ktoś dobrze obeznany w tanich ofertach?

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.11.11, 22:50
BOże już mi się w głowie kręci od tego wyszukiwania...
Średnio mi to idzie....a nawet gorzej niż średnio.
Wybieram się z moją rodzinką (2plus 1 ), dziecko 4 l, na pierwszy wspólny wyjazd zagraniczny. Budżet mamy ogranioczony, liczę na dobrą ofertę.Może ktoś podobnej szukał i znalazł, i byłby tak dobry(a ja dozgonnie wdzięczna) za podzielenie się informacją....
Otóż interesują mnie takie miejsca np. jak :
Turcja, Tunezja, Kreta, Rodos, może coś jeszcze ładnego i bardzo słonecznego z plażą i turkusową wodą;)
Termin koniec maja lub czerwciec (ogolnie first , żeby taniej było;P)
Z góry wielkie dzieki!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: vvv będzie łatwiej IP: *.ists.pl 19.11.11, 23:04
      jak powiesz co to znaczy "żeby taniej było"? taniej niż?
      • Gość: angelsik Re: będzie łatwiej IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.11.11, 23:21
        :) moje ujęcie "żeby taniej było" odnosiło się akurat do terminu przedsezonowego. Ale tyczy się wszystkich aspektów.
        Ogólnie im taniej tym lepiej, nie jesteśmy osobami wymagającymi luxusu, nastawiamy się na całodniowe spędzanie czasu poza hotelem, więc tu wymogów wielkich nie mamy - czysto z łazienką i bez insektów;)
        Nie chciałabym przekroczyć 4,5 tyś na 3 os łącznie.
        Pobyt ok tydzień, na dłużej w tej cenie nie liczę nawet.
    • grekan Re: Jest ktoś dobrze obeznany w tanich ofertach? 20.11.11, 02:20
      1. Turcja- Marmaris, z BP Alfa Star, hotel Serenad, 28.05-10.06.12, HB, koszt dla 2+1 to 4147zl, tydzien ok. 3500zl./ najbardziej oplacalna propozycja/
      2. Rodos z Triady, hotel Geoprgia , HB, 1 tydzien z wylotem w koncu maja, dla 2+1 to 4600zl.
      3.Kreta z BP " 7Islands", hotel Gortyna, HB, 1 tydzien dla 2+1 to 4320zl./ wylot 27 maja/.
      Wejdz na str: fly.pl i znajdziesz jeszcze inne propozyje z opisem i mozliwoscia kupienia on-line.
      • Gość: angelsik Re: Jest ktoś dobrze obeznany w tanich ofertach? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.11.11, 10:34
        strasznie Ci dzikuje!!!
        • Gość: wojt Re: Jest ktoś dobrze obeznany w tanich ofertach? IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.11, 12:48
          przełom maja i czerwca to idealny czas na tańsze lasty - co roku w tym terminie GTI lub Itaka mają ceny nieporównywalnie niższe niż teraz z tzw. firsta. Jest to związane z popytem, bo przed końcem roku szkolnego jest mniejsze zaiteresowanie ze strony rodzin z dziećmi w wieku szkolnym. Generalnie na terminy po końcu roku szkolnego jest dużo drożej i gorzej z wolnymi miejscami w samolocie.
    • Gość: dominika Do- angelsik :) IP: *.promax.media.pl 20.11.11, 13:17
      Witam serdecznie! Wyszukalam Ci super hotel z biura podrozy TUI ! Hotel Eftalia Village 4 i pół gwiazdki! Polozony w turcji w miejscowosci Konakli!Fajny hotel wysoko oceniany w opiniach ,z aquaparkiem ! CO WAZNE ALL INCLUSIVE CZYLI WSZYSTKO W CENIE napoje ,alkohole posilki -sniadanie ,pozne sniadanie ,obiad ,kolacja,przekąski miedzy posilkami typu-hamburgery,pizze ,frytki itp.w opisie hotelu wszystko jest napisane,
      (w opcji HB jak proponowano ci wyzej za wszystkie napoje i dodatkowe rzeczy i posilki trzeba placic tam standardowo jest sniadanie i obiadokolacja tylko) !!
      Cena dla waszej rodzinki na wylot 26 maja na 1 tydzien to 4398 zl.! Uwaga -pokoj rodzinny! Bo przy dwuosobowym z dostawka cena ta rosnie o 700 zl.! A tu przy pokoju rodzinnym co jest oczywiscie na plus Wy czyli os.dorosle placicie po 2054zl. a dziecko 290 zl.!! Sama lece z Tui ! Mam dwojke dzieci i w tym roku cenami jak narazie tui bije wszystkich!! A i osobiscie uwazam ze Tui to solidne biuro jedne z lepszych na rynku! Powodzenia w wybieraniu ! Ale z opcja all.inclusive ,bo naprawde warto ! W tym hotelu byli 2 lata temu nasi znajomi dlatego go polecam jest super! Poczytaj opinie ,bo to zawsze pomaga w wyborze !! pozdrawiam
      • maoko Re: Do- angelsik :) 21.11.11, 21:26
        Zobacz jeszcze z TUI hotel Club Resort Atlantis 4*, wersja All, również pokój rodzinny w okresie od 29.05 do 5.06 w cenie 3972 zł z wylotem z Katowic. Tez ma dobre opinie, lezy w egejskiej. To zależy, jaki region Turcji Cie interesuje.
    • 100krocia Re: Jest ktoś dobrze obeznany w tanich ofertach? 26.11.11, 12:05

• Gość: alka 100krocia IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.11, 15:12
        to ja widzę jedynie za 11 dni w tym terminie w tui za pokoj rodzinny 2+1 w cenie 6421.wylot wawa.
        • 100krocia Re: 100krocia 26.11.11, 16:10
          ja wziełam pokój standardowy, nie rodzinny. W tym hotelu są pokoje standardowe mające łóżko małżeńskie i łóżko pojedyńcze:

www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Hotel+Eftalia+Aqua+Resort-ch_ub-hid_290535.html?action=detail&mediaId=1158089680&mediaCategorySubId=51&mediaOrder=4
          pokój rodzinny ma 2 sypialnie
          • Gość: alka Re: 100krocia IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.11, 16:11
            dzieki, tez wlasnie patrzalam na 2 osobowe,ale pokazywalo mi na stronie ze nie moge tak wybrac jak mialam w opcji dziecko 3 lata.
            • Gość: alka Re: 100krocia IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.11, 16:13
              dla mnie najlepiej wylot z gdn,ale brak.. poza tym fajna oferta 11 dniowa,ani za krotko ani zbyt dlugo,bo czasem 14 dni to dla mnie zbyt dlugo sie wydaje i chce juz do domu:)
              musze pogadac z mezem czy bedziemy brac,bo u niego ciezko zaplanowac wolne z pracy tak z wyprzedzeniem,zwykle lasty bralismy.
              • Gość: pipi Re: 100krocia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.11.11, 22:54
                Witam !My wykupiliśmy w tym tyg wycieczkę do Turcji - Alanya w hotelu Klepotara life na 7 dni, all inclusive, 2+1 za 3988 tyś , od 30 maja - ale niestety mamy problem. Nasi bardzo dobrzy znajomi jadą w innym kierunku (Egipt) i strasznie zależy nam nam na zamianie (co sie wiąże z kosztami) lub odsprzedaniu wycieczki z dodatkowym pokryciem kosztów za zmianę w umowie (my pokryjemy 1/3 czyli 100 zł - na wiecej nie stac nas, bo i tak przekroczyliśmy budżet:(. Czyli łączny koszt 4188 Może ktoś się skusi. Decyzje musimy podjąć do poniedziałku więc oferta również do poniedziałku( godz 10.00)
                tel 793604580 na dole link do dokladnego miejsca podróży:
                www.youtube.com/watch?v=CW6kEEmnvIs
            • 100krocia Re: 100krocia 27.11.11, 13:13
              ja nie umialam kupic online tej oferty. Kupiłam w biurze TUi.dziecko 4 lata 290zł. promocja chba do końca miesiaca.
      • wikkac2 Re: Jest ktoś dobrze obeznany w tanich ofertach? 09.04.12, 14:41
        Eftalia agua spa od 02.06.12-13.06.12 To chyba lecimy do tego samego hotelu i w tym samym czasie. Również z Warszawy. Tylko ja zapłaciłam drożej. Za 2 dorosłych i dwoje dzieci ( 4 i 7 Lat) 7300 .
    • Gość: rumianek Re: Jest ktoś dobrze obeznany w tanich ofertach? IP: *.jjs.pl 09.04.12, 18:31
      Tydzień z All na Rodos, hotel Thalia pokój dwuosobowy z dostawka wylot z Wawy 17 maj cena za 7 dni 2997PLN (Itaka)
      Tydzień z All w Tucji, hotel Alinada lub hotel Irmak, lub Oylum Park, lub Potofino (wszytkie w Marmaris) i wszystkie w cenie 3144 PLN za pokoj dwuosobowy z dostawką, wylot z Wawy 19 maj. (Itaka)
      Tydzień z All w Turcji-półwysep Bodrum, hotel Club Shrak za pokój dwuosobowy z dostawką, wylot z Katowic i Gdanska 17 maj 3227 PLN
      itd
      Tu jest więcej ofert w cenie do 4500 PLN
      www.wakacje.pl/wczasy/?od-2012-05-17,do-2012-06-30,do-4500zl,samolotem,all-inclusive,2dorosle-1dziecko-12lat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka