Dodaj do ulubionych

odsprzedam wczasy do Turcji Bodrum

IP: *.darnet.pl 21.12.13, 19:15
Odsprzedam wczasy do Turcji w terminie 5-12.06.2013 r. Hotel Bodrum Holiday Resort & Spa 5* all inclusive. Oferta 2+1 (dziecko 9 lat). Można przebukować na dwie osoby.
Cena 2+1 5150
cena 2 osób ok 4600

Z przyczyn osobistych nie możemy polecieć. Koszty przebukowania pokryjemy my. Zależy nam na odzyskaniu zaliczki. Przebukowanie w miejscowości Żory woj. śląskie
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: odsprzedam wczasy do Turcji Bodrum IP: *.darnet.pl 21.12.13, 19:17
      Oczywiście dziecko może być zarówno młodsze jak i starsze.
    • black_pukas Re: odsprzedam wczasy do Turcji Bodrum 21.12.13, 20:52
      Ta oferta to chyba już nieaktualna, prawda?
      • Gość: gość Re: odsprzedam wczasy do Turcji Bodrum IP: *.darnet.pl 22.12.13, 14:44
        Oferta jest aktualna. Biuro Wezyr zgodziło się na zamianę osób na inne na warunkach first minut. W razie pytań podaje numer email do siebie gsonia@go2.pl. Wtedy mogę tez podać numer telefonu.
        • Gość: gość -Aga Re: odsprzedam wczasy do Turcji Bodrum IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.13, 22:42
          z jakiego miasta wylot?
          • Gość: też gość Re: odsprzedam wczasy do Turcji Bodrum IP: *.leon.com.pl 23.12.13, 01:09
            Za tą samą cenę to bez kłopotu mogę sobie zakupić bezpośrednio w biurze ( ten sam hotel, ten sam termin, a cena 30 zł droższa ) Ludzie trochę powagi życzę. No i co z tego, że oferujesz pokryć koszty przepisania? Jeszcze tego by brakowało, żeby ktoś dopłacał do tej oferty.
            • Gość: gość Re: odsprzedam wczasy do Turcji Bodrum IP: *.darnet.pl 23.12.13, 18:36
              Teraz ten hotel na naszą trójkę kosztuje 5911 zł. Oferta była do końca listopada. W okresie wakacyjnym jest dużo droższy. Z powodów losowych nie możemy pojechać i może akurat ktoś chciałaby polecieć za 5150 zł.
            • Gość: gość Re: odsprzedam wczasy do Turcji Bodrum IP: *.darnet.pl 23.12.13, 18:43
              Bardzo proszę o wpisy zainteresowanych osób. Jakoś mi nie wychodzi w Wezyrze 30 zł tylko drożej tj. 5180 zł. Ciekawi mnie w którym biurze jest taka cena?
              • Gość: też gość Re: odsprzedam wczasy do Turcji Bodrum IP: *.leon.com.pl 25.12.13, 08:30
                w Wezyrze ( cena za osobę )
              • turkeytour Re: odsprzedam wczasy do Turcji Bodrum 17.01.14, 18:47

• moni_la Re: odsprzedam wczasy do Turcji Bodrum 25.12.13, 19:38
      Pobyt byłby tam fajny gdyby była plaża.A tak to szkoda kasy na te warunki .
      Nie wstaniesz o 5-tej rano zajac lezaki na platformie a to jest (patelnia)
      to masz z głowy cały dzień.
      • Gość: gość Re: odsprzedam wczasy do Turcji Bodrum IP: *.darnet.pl 26.12.13, 20:13
        A my byliśmy juz pare razy w hotelu gdzie była plaża a nikt z nas i z znaszych znajomych nie korzystaŁ. Na tydzień liczyły się tylko baseny i zjeżdzalnie. Zalezy kto co lubi? Rodziny z dziećmi lecą raczej w wakacje a wtedy jest dopiero patelnia i walka o leżaki. A w wakacje cena za rodzinę 2+1 mrozi krew w żyłach.
        • moni_la Re: odsprzedam wczasy do Turcji Bodrum 27.12.13, 21:30
          Jesli plaża jest prywatna hotelowa w odl.50m to chyba lepiej lezec od strony pełnego morza
          niż cuchnacych chlorem basenów.
    • Gość: maylo44 Re: odsprzedam wczasy do Turcji Bodrum IP: *.beskidmedia.pl 11.07.14, 14:06
      Jestem zainteresowana państwa ofertą czekam na wiadomość pod numerem telefonu 793733953

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka