Dodaj do ulubionych

Dream world aqua - Turcja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.15, 08:51
Czy ktoś wybiera się do hotelu Dream world aqua w Side? Hotel ma być otwarty dopiero w maju, jakby ktoś miał więcej informacji na temat hotelu niż jest w ofercie to proszę o info. Lecę z rodzinką 24 czerwca z Katowic.
Obserwuj wątek
    • Gość: kazia Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.15, 13:39
      Witam prześledzilam super tylko on jest w budowie dzwonilam do biura i powiedzieli ze na pewno zdążą zrobic ja bym leciala 17.06 z Katowic gdyby cos moj fon 517 033 167 tez nad nim myślę jak coś więcej będziesz wiedzieć dzwoń
    • Gość: Andy Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.15, 13:52
      ???

Za friko dają ten hotel??
      Po kiego jechać do hotelu, którego jeszcze nie skończyli i o którym nic nie wiadomo???

Mało macie w Turcji fajnych, sprawdzonych hoteli z aquaparkiem??
      • Gość: beti Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.182.146.230.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.01.15, 15:52
        Zdjęcia na fejsie z 02.01.2015 i 06.01,2015 nie wyglądają obiecująco! Wątpię że zdążą ze wszyztkim na sezon.....
    • Gość: czarnamamba Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.leon.com.pl 17.01.15, 21:42
      Ja też planuje na 24 czerwiec z Katowic,ale mam coraz bardziej mieszane uczucia patrząc na stronę Fb,Pan z biura powiedział ze rezydentki już tam były i wszystko jest ok,także nie wiem o co chodzi?
      • rybka302 Re: Dream world aqua - Turcja 25.01.15, 20:07
        ja równiez zastanawiam sie nad tym hotelem, ceny mają ciekawe, zapowiada sie ciekawie, tylko czy się wyrobią do maja..
      • Gość: megi Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.15, 20:14
        A jak go można znaleźć na facebooku? My lecimy 30.06, ale z Niemiec.
        • Gość: czarnamamba Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.leon.com.pl 26.01.15, 22:03
          Dream World Aqua Kumköy 2015 wpisać w wyszukiarce Fb
          • Gość: megi Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.15, 22:15
            Dziękuję :)
          • Gość: ania Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.silesia-region.pl 25.03.15, 14:31
            My wylatujemy z Katowic 20.06. . Nam powiedzieli z biura podróży , że jak beda problemy to zakwaterują nas w Dream World. Oby żadnych problemów nie było :)
            • Gość: magda Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.google.com 14.05.15, 00:26
              My również lecimy 20.06 do Dream World z Warszawy z 5 letnim dzieckiem.Od 10 maja miał być otwarty aquapark z którego zamierzamy skorzystać.jestem ciekawa czy to ruszyło.
              • Gość: magda Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.google.com 14.05.15, 00:39
                Sprawdzimy hotel i damy znać na forum ;-)
    • Gość: Joanna Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.17.15.vie.surfer.at 28.01.15, 22:50
      Witam tez ogladam oferte tego hotelu bardzo mi sie podoba jednak nie moge znalezc wiecej opini na temat tego hotelu Zamierzam tam leciec w lipcu
      Pozdrawiam
      • pomorzanka08 Re: Dream world aqua - Turcja 29.01.15, 12:15
        Witam wszystkich - hotel jest nowo budującym się hotelem, który razem z hotele Dream world Side, nalezy do sieci Dream. Właściciel to bardzo kompetentny człowiek, i w pełnym zaufaniu można wybrać się do tego hotelu. W ofercie raczej nie znajdą go Państwo w kwietniu, gdyż organizator daje mu czas na tzw. rozkręcenie się. Z dnia na dzień , otrzymujemy nowe zdjęcia, ukończonych pokoi i całej infrastruktury. Gdyby ktoś z Pańswa miał jakies pytania zaprasza do kontaktu z moim biurem ATravelGrup Gdynia :) +58 351 47 70 Agnieszka
        • rybka302 Re: Dream world aqua - Turcja 06.02.15, 09:41
          czy ktoś wybiera się do tego hotelu?
      • pomorzanka08 Re: Dream world aqua - Turcja 29.01.15, 12:17
        Pani Joanno, nie znajdzie Pani opinii na temat hotelu, gdyż nie było w nim jeszcze klientów :) Prosze poczytać od Dream World Side - to hotel tego samego własciciela, i lezy zaraz obok nowobudującego się :) W przypadku jakichkolwiek pytań zapraszam :) Agneiszka Wantke +58 351 47 70 ATravelGroup
        • sandra00 Re: Dream world aqua - Turcja 06.02.15, 11:22
          To Turcja poczucie czasu nieco inne - nowy hotel chyba nigdy nie otwarł się w terminie proponuję śledzić fora różne - jak zaczyna się sezon poprosić kogoś kto jedzie niedaleko od tego hotelu żeby zrobił fotki - sama robiłam fotki parę lat temu hotelu Eftali Aqua obok którego przyjeżdżałam tez miał być gotowy niestety nie był co z tego że wybudują hotel jak cała infrastruktura nie jest dokończona albo nie działa , kiedyś wybierałam się do Granada Luxury wtedy było jej otwarcie cena zachęcająca Pani w biurze twierdziła że wszystko gotowe itd. " gruszki na wierzbie " jakoś mnie nie przekonała potem na forach z budów Tureckich hoteli znalazłam fotki że akurat w tym okresie w którym miałam jechać dopiero wnętrze wykańczali ! To proste biuro sprzeda , a Ty zostaniesz jak będziesz mieć szczęście przed wyjazdem poinformowana że sorry ale jedziesz do innego hotelu albo szlag trafi Cię na miejscu !
          • rybka302 Re: Dream world aqua - Turcja 06.02.15, 18:32
            no właśnie a jak to jest jeśli wykupie wycieczkę, a hotel nie będzie wykończony? na jakich zasadach wybierają inny hotel? zależy mi na zjeżdżalniach to czy mogą mi zmienić na hotel bez zjeżdżalni?
            • Gość: megi Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.15, 11:18
              Ten sam właściciel,który buduje teraz ten hotel 3 lata temu wybudował Dream World Resort.Wszystko było na czas.Tak więc myślę, że tu będzie podobnie.Wszystko zależy od człowieka.Jak się chce to można.
    • rybka302 Re: Dream world aqua - Turcja 11.02.15, 17:25
      hej Jola, ja wybieram sie z mężem i córą też 24 czerwca na tydzień tylko z w-wy, mam nadzieję że hotel będzie do tego czasu wykończony :)
      • Gość: jola Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.15, 20:48
        Cześć, mój syn (lat 7) już nie może się doczekać. Jestem dobrej myśli co do hotelu :) Pozdrawiam i mam nadzieję,że spotkamy się na miejscu.
        • Gość: czarnamamba Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.leon.com.pl 24.02.15, 07:58
          Ja też jestem dobrej myśli;-)to widzimy się na lotnisku w Katowicach;--)
          • artur.1701 Re: Dream world aqua - Turcja 27.02.15, 09:15
            Witam wszystkich my tez ze znajomymi oglądaliśmy tą oferte cena jest atrakcyjna ale zdiecia na fb nie sa obiecujące
            • artur.1701 Re: Dream world aqua - Turcja 27.02.15, 09:19
              Chcemy leciec od 22 lipca z katowic może dotego czasu bedza już jakies zdiecia i opinie
            • natioli Re: Dream world aqua - Turcja 02.03.15, 19:26
              Witam. Jak sprawdzić ile kosztuje ten hotel, nie mogę nigdzie znaleźć ofert
              • Gość: czarnamamba Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.leon.com.pl 02.03.15, 21:36
                na wakacje pl prosze sprawdzić;-)
                • rybka302 Re: Dream world aqua - Turcja 02.03.15, 21:48
                  link do oferty: www.wakacje.pl/oferty/turcja/riwiera-turecka/side/dream-world-aqua-265826.html?od-2015-06-24,do-2016-01-13,all-inclusive,z-katowic,oferta-Dream%20World%20Aqua
                • Gość: Beata Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.15, 21:51
                  Na razie to nawet na wizualizacji wyglada słabo. Mały basenik otoczony lasem parasoli...
    • artur.1701 Re: Dream world aqua - Turcja 23.03.15, 09:20
      CZYKTOS LECI W LIPCU DO TEGO HOTELU?
      • Gość: Ania Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.silesia-region.pl 25.03.15, 14:35
        My wylatujemy z Katowic 20.06. :)
        • artur.1701 Re: Dream world aqua - Turcja 26.03.15, 09:15
          MY ZE ZNAJOMYMI LECIMY 22 07 MAM NADZIEJE ZE WSZYSTKO BEDZIE GOTOWE
          • zjarka007 Re: Dream world aqua - Turcja 05.04.15, 06:24
            Rozważaliśmy ten hotel ale termin zniknął. I mamy plan na sąsiedni Luna Blanca. Moim zdaniem problemy z Drewnem będą dwa. Przegadaliśmy je bo na początku nakręciliśmy się na Aqua park. Jeden - czy zdążą? Oczywiście zawsze mogą dbać ludzi do sąsiedniego hotelu Dream. Dwa - jeżeli ten aqua park ruszy to dostęp do niego będą mieć turyści z drugiego hotelu i może być dużo ludzi. Trzy - wąski pas. Ale to dość charakterystyczne dla Kumkoy w Side. W każdym razie termin spadł, więc sprawa się rozwiązała. Jakby co to do zobaczenia na miejscu lub plaży.
            • zjarka007 Re: Dream world aqua - Turcja 05.04.15, 06:29
              Jak znaleźć miejsce gdzie jest budowany. Wpiszcie w google mapę Luna Blanca. Aqua będzie mniej więcej naprzeciw. Dream resort jest niedaleko na północny zachód.
      • Gość: tomasz Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.04.15, 09:12
        My lecimy w dwie rodziny od 08.07, 9 osób. Wylot z poznania.
    • Gość: Piotr Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.15, 09:07
      Witam

Wylatuję tam z rodziną 27.06, może będzie okazja się spotkać...:) Jak piszą wszyscy hotel jest nowy i to pierwszy sezon, mam nadzieję że będzie im zależeć na dobrym "wejściu"
      Moje szwagierka jest ekspertką - podróżuje z ramienia biura Vezyr i twierdzi że dobrze to wygląda.
      Gdyby coś podaję mój numer: 601 509 308
      • Gość: jegla Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.05.15, 10:01
        Witam! Ja tez wylatuje 27 czerwca z rodzina z Berlina. Mam nadzieje ze beda to super wakacje! Ale nie mam pojecia czy hotel juz jest otwarty , jak go zamawialem to byl dostepny dopiero od 13 czerwca.
        • rybka302 Re: Dream world aqua - Turcja 18.05.15, 07:35
          hotel jest wykańczany na FB są wrzucane co jakiś czas aktualne zdjęcia: www.facebook.com/pages/Dream-World-Aqua/761515287247028?fref=ts
          my jedziemy 24czerwca z W-wy:)
          • Gość: łukasz Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.play-internet.pl 18.05.15, 11:33
            my z Katowic lecimy 13 czerwca :) na fb wrzucają stare zdjęcia znajomy był teraz w Turcji przejeżdżał obok hotelu i mówi ze została kosmetyka :)
            • rybka302 Re: Dream world aqua - Turcja 18.05.15, 15:17
              Łukasz to po powrocie czekamy na relacje :)
            • Gość: kristel Re: Dream world aqua - Turcja IP: 185.23.14.* 19.05.15, 09:58
              Hejka! My ( 6 kobitek ) lecimy 10.06. Ciekawe co tam zastaniemy.....
              • Gość: lukasz Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.play-internet.pl 19.05.15, 13:01
                to się na pewno spotkamy :)
              • hani-a86 Re: Dream world aqua - Turcja 21.05.15, 10:39
                Hej;-) . My lecimy 10 czerwca z W-wy ..
                • Gość: kristel Re: Dream world aqua - Turcja IP: 185.23.14.* 27.05.15, 14:28
                  Hej Hani- to będziemy w tym samym czasie. My wylatujemy o 4 rano z Katowic. Czyli śniadanko już w hotelu :-)
                  • Gość: lukasz Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.play-internet.pl 27.05.15, 14:41
                    no my bedziemy w sobote w nocy :)
                    • Gość: kristel Re: Dream world aqua - Turcja IP: 185.23.14.* 27.05.15, 14:53
                      No to my już będziemy miały wszystko obstukane! :-) :-) :-) czekamy na polskie towarzystwo :-). Bo wg FB to najwięcej będzie Niemców.
                      • Gość: Katka Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.15, 08:22
                        witam,
                        Jakie biuro ma w ofercie ten hotel ?
                        Katka
                        • Gość: Lukasz Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.e-sbl.net 28.05.15, 09:41
                          Prima holiday :)
                        • Gość: kristel Re: Dream world aqua - Turcja IP: 185.23.14.* 28.05.15, 17:07
                          My też jedziemy z Prima Holiday
                          • Gość: Katka Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.15, 14:15
                            Dzięki za odpowiedź,
                            My lecimy 17 czerwca z Katowic, ale do siostrzanego Dream World Resort.
                            Wybierzemy się do Was do aquaparku zapewne :)
    • Gość: michu Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.15, 16:18
      Witam . My chcemy lecieć 29 lipca z Katowic czy ktoś się wybiera w tym terminie ? Proszę ludzi którzy będą tam wcześniej o opinie . Pozdrawiam życzę udanych wakabji
    • Gość: kristel Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.255.163.141.dynamic.ttnet.com.tr 12.06.15, 20:08
      Hejka! Jesteśmy tu już 3 dzień. Byliśmy pierwszymi goścmi. Przywitano nas kwiatami i szampanem. Hotel bardzo ładny. Niestety jeszcze do końca nie przygotowany do przyjęcia wszystkich gości. Ostatnie piętro jest całkiwicie zamkniete. Przed hotelem jeszcze też trwają prace. Ale oczywiscie w niczym to nie przeszkadza. JedzenIe bardzo dobre. Baseny i aqua bajeczne! Nadmieniam iż nie jest to nasz pierwszy wyjazd do Turcjir(co roku wyjeżxzamy do 4 i 5 gwiazdkowych hoteli). Ten POLECAM!!
      • rybka302 Re: Dream world aqua - Turcja 13.06.15, 15:17
        To super!!! my lecimy 24 czerwca z Warszawy :), kristel czy orientujesz sie jakie są ceny wycieczek u rezydenta?
        • Gość: kristel Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.255.163.141.dynamic.ttnet.com.tr 13.06.15, 20:59
          Niestety nie. My jesteśmy raczej "rozrywkowym" towarzystwem i jedynie moge podac ceny drinków w dyskotekach :-) :-).
          Dzisiaj hotel zafundowal nam rejs przepieknym statkiem z kolacja i pianową dyskoteką. Było super!
          • Gość: czarnamamaba Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.leon.com.pl 13.06.15, 22:29
            Trochę nas tego 24 czerw leci,do zobaczenia niebawem;-)
    • rybka302 Re: Dream world aqua - Turcja 14.06.15, 00:04
      czarnamamaba znasz już godziny wylotu? też macie miedzy lądowanie?
      • Gość: czarnamamba Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.leon.com.pl 14.06.15, 09:31
        nic jeszcze nie wiem własnie,a z jakiego biura lecicie?bo Wy też z Katowic tak? to pewnie będzie jeden lot..,i międzylądowanie się szykuje...?
        • rybka302 Re: Dream world aqua - Turcja 14.06.15, 10:18
          my lecimy z Warszawy Prima Holiday wycieczka zakupiona na wakacje.pl, oficjalnie nic nie wiem, ale sprawdzałam oferty wylotów w środę i lot do Antalya trwa 3.50, powrót 1.55
          • Gość: czarnamamba Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.leon.com.pl 14.06.15, 12:17
            to my tak samo z tego biura i przez wkacje pl;-)a na której stronce sprawdzałaś wyloty to też sobię sprawdzę z Katowic.
            • rybka302 Re: Dream world aqua - Turcja 14.06.15, 17:21
              www.wakacje.pl/oferty/turcja/riwiera-turecka/side/dream-world-aqua-265826.html?od-2015-07-08,do-2015-08-30,10-dni,all-inclusive,z-warszawy-chopin,2dorosle-1dziecko-12lat,oferta-Dream%20World%20Aqua#kalkulator
              wpisywałam wylot w środę i są podane godziny
              • Gość: czarnamamba Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.leon.com.pl 14.06.15, 23:21
                Dzięki śliczne;-)akurat mi już na czerwiec nie pokazuje bo terminów nie ma z Katowic,no zobaczymy,jak patrzę na inne środy to wylot jest o 4 rano;-)pozdrawiam Wszystkich.
                • Gość: Katka Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.15, 19:28
                  Rybka, spoko...w Turcji przesuwamy czas o godzine do przodu, dlatego tak wychodzi ;)))
                  nie ma miedzyladowania
                  • rybka302 Re: Dream world aqua - Turcja 15.06.15, 21:37
                    jeżeli tak to byłoby super i niepotrzebnie sieję panikę :))), będę wiedziała za tydzień ;)
                    • Gość: jola Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.15, 16:03
                      kristel,czy faceci muszą nosić długie spodnie do kolacji?
                      • Gość: WW Re: Dream world aqua - Turcja IP: 217.153.218.* 23.06.15, 18:07
                        Tak trzeba nosić długie spodnie lub zakrywające kolano na kolację.
                        • Gość: jola Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.15, 18:23
                          Dzięki za info, pakujemy się i o 24 wyjazd na lotnisko:))))
                        • Gość: WW Re: Dream world aqua - Turcja IP: 217.153.218.* 23.06.15, 18:29
                          Wróciłam w sobotę 20.06 i pokrótce przedstawię swoje wrażenia. Po przyjeździe 10.06 (dzień otwarcia) pierwsze wrażenie - katastrofa, przed hotelem plac budowy, układanie kostki, koparki, ciężarówki, śmieci i ogólny bałagan. Ale miało to dobrą stronę, bo po takim powitaniu gorzej już być nie mogło:-) i faktycznie stopniowo przekonywałam się do tego hotelu. Przywitano nas kwiatami i szampanem. Zalety hotelu: luxusowy wystrój części ogólnodostępnych, restauracji, pyszne i urozmaicone jedzenie, miła i przyjazdna obsługa, całkiem przyzwoity park wodny - na koniec pobytu oddano już wszystkie zjeżdżalnie. Wady: hotel ciągle wykańczany, więc masa niedorubek i trwające prace budowlane, najprzyjemniejszy widok z pokoju to na aquapark, pozostałe strony to niestety teren mały atrakcyjny wizualnie (głównie nieuprzątnięte place budowy lub ulica, ale od ulicy z wyższych pieter widać morze), nieprzyjemny zapach wieczorem - głównie w okolicach amfiteatru, nieopodal płynie tzw. smródka która to prawdopodobnie jest źródłem owego fetoru, pokój standart niestety nie ma 30 m jak jest to w opisie Prima Holiday, myślę że nie ma nawet 20 m, także przy 4 osobowej rodzinie jest naprawdę ciasno, nam udało się zamienić pokój na rodzinny, więc przymykaliśmy oko na wszelkie niedogodności:-) Podsumowując - pobyt udany zwłaszcza za tak atrakcyjną cenę jaka obowiązywała w czerwcu:-)
    • artur.1701 Re: Dream world aqua - Turcja 24.06.15, 09:47
      Witam WW my ze znajomymi lecimy 22 lipca czy możesz napisac jak daleko jest do morza z hotelu i czy jest jakaś animacja dla dzieci po polsku
      • artur.1701 Re: Dream world aqua - Turcja 24.06.15, 09:48
        Czy ktoś może leci tez 22 lipca z katowic?
        • Gość: Zjs Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.reverse.superonline.net 24.06.15, 12:37
          Kolego, jestem w Luna Blanca. W tym tygodniu Google maps wrzucił aktualizację Kumkoy. Wpisz w google maps nazwę hotelu. A jak nie ma jeszcze to wpisz Luna Blanca i na północ, U góry Masz DWA. Z 600-800 może być. Ja bym pojechał busem. Okolica w porze. Rzeczka tak nie śmierdzi. Chyba, że coś do nie wlewają. Ma raczej prąd wsteczny od morza a ujścia żyją w niej duże żółwie.
      • Gość: WW Re: Dream world aqua - Turcja IP: 217.153.218.* 25.06.15, 18:46
        Do plaży jest ok 700 m, ale kursują hotelowe busy co 10 min, więc nie ma problemu z dotarciem. Plaża piaszczysta, dość duża, przyjemna.
        Animacji polskich nie było. Tak naprawdę animacje dopiero ruszały, ale w ekipie animatorów nie było polaków.
    • Gość: Gość Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.15, 16:26
      Hej! Napiszcie proszę jak wrażenia?
      • Gość: Katka Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.146.85.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.07.15, 18:04
        Poczytaj opinie na holidaychecku....jakaś masakra... my co prawda byliśmy w tym hotelu kilka razy na basenach, więc trudno mi potwierdzić te fatalne opinie, ale może ktoś z piszących tutaj opisze swoje wrażenia?
        • Gość: ana Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.ostnet.pl 03.07.15, 22:10
          Witam wróciłam 1 lipca. Hotel w pełni odddany. Miła obsługa. Jedzenie bardzo dobre. Świetni amimatorzy. Codziennie coś się dzieje w amfiteatrze. Świetny aqua park. Rewelacja. Nie ma się czego czepiać ale wiadomo malkontentów Nie brakuje
          • Gość: czarnamamba Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.leon.com.pl 09.07.15, 22:45
            Witam.Wróciliśmy wczoraj,jest już polska animatorka,generalne bardzo dużo dzieci,przez cały dzień się coś dzieje,animatorzy bardzo fajni,wieczorne show na wysokim poziomie-super!zjeżdzalnie fantastyczne zwłasza turkusowa i biało-pomarań.Obsługa bardzo miła i usmięchnięta,jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone również na plaży.Sam hotel bardzo ładny chociaż infrastruktura nie ciekawa,ale nie przeszkadza to w ogólnym użytkowaniu i wypoczynku.Z dnia na dzień hotel coraz bardziej się rozwija,,.pozdrawiam
            • wojtek_1974_wojtek Re: Dream world aqua - Turcja 10.07.15, 14:15
              też się zastanawiam nad wykupieniem tego hotelu. jak z otoczeniem? ciągle wielki plac budowy?
              • artur.1701 Re: Dream world aqua - Turcja 11.07.15, 09:34
                witam my lecimy w środę z Katowic mam pytanie czy w restauracji długie spodnie obowiązują tylko na kolacje i jak jest z miejscem przy basenach bo jak na taki hotel to leżaków chyba nie jest za wiele
                • Gość: czarnamamba Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.leon.com.pl 13.07.15, 18:37
                  Jeżeli chodzi o spodnie to raczej na kolacje mile widziane,chociaż takie za kolano też wpuszcali.Z leżakami różnie,rano jeszcze nie było problemu ale w południe bez szans na wolne.
                • Gość: gość12345 Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.31.44.223.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.07.15, 15:47
                  Hotel tragedia. Ogólnie rzec biorąc byłem w dużo lepszych za mniejsze pieniądze. Polacy traktowani jak śmieci. Obsługa hotelowa nie zna podstaw języka angielskiego. Animacja w kółko takie same. W koło hotelu pozostałości po budowie. Jednym słowem nie polecam nikomu wakacji w tym hotelu. Są dużo lepsze hotele w Turcji.
                  • Gość: meni Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.15, 00:40
                    Może nie w tym hotelu byłeś?
                    Jeżeli Polacy nie potrafią się kulturalnie zachować w hotelu to może i nie są traktowani jak należy.
                    Sam miałem okazję się przekonać jak co niektórzy się zachowywali.
            • jusi241 Re: Dream world aqua - Turcja 15.07.15, 15:18
              witam czy ktoś jedzie 5 sierpnia z gdanska
    • artur.1701 Re: Dream world aqua - Turcja 19.07.15, 12:00
      witam czy może ktoś napisać jakie pieniądze lepiej zabrać euro czy dolary
      • wojtek_1974_wojtek Re: Dream world aqua - Turcja 19.07.15, 13:16
        podobno do Turcji wygodniej euro. słyszałem, że ceny zazwyczaj właśnie w euro są podawane.
        jadę 15-22 sierpnia. mam nadzieję, że będzie ok.
    • artur.1701 Re: Dream world aqua - Turcja 03.08.15, 19:09
      Witam wlasnie wczoraj nad ranem wróciliśmy z drem aqua hotel bardzo fajne baseny mnóstwo jedzenia i bardzo fajna obsługa dla dzieci istny raj
      • Gość: Wojtek Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.free.aero2.net.pl 07.08.15, 16:18
        co w pobliżu warto zobaczyć? mam na myśli krótkie wycieczki z dzieckiem. ile gotówki wziąć na tydzień?
        • jkropow Re: Dream world aqua - Turcja 09.08.15, 22:15
          Jest taka bezpłatna aplikacja dla turystów Mtourist - pokazuje co warto zobczyc w danej okolicy, polecam ;) bo fajnie działa
          • towlasnieja86 Re: Dream world aqua - Turcja 12.08.15, 22:55
            o ja tez z niej korzystam, ale tylko w Polsce :) spoko jest to mtourist (super, że ta aplikacja jest bezpłatna, a ma tak dużo opcji)
            • Gość: tomek Re: Dream world aqua - Turcja IP: *.static.akk.net.pl 13.08.15, 07:57
              przestańcie spamować o jakimś badziewiu typu mtourist. To jest wątek o Drem World aQUA. Reklamę róbcie gdzieś indziej.
    • wojtek_1974_wojtek Re: Dream world aqua - Turcja 30.10.15, 15:58
      byłem w sierpniu. super hotel. rzeczywiście trochę niedoróbek jeszcze wtedy było po budowie, ale w zasadzie to detale. aquapark fajny (tylko ślisko obok basenów), animacje dla dzieci super - w tym mini disco. wśród animatorów dla dzieci była Polka. do morza 10 minut spaceru pomiędzy hotelami, ale busy darmowe jeżdżą non - stop. plaża ok. polecam dla rodzin z dziećmi, wróciliśmy zadowoleni. dla szukających kameralnego hotelu, niekoniecznie z Aquaparkiem, doradzam raczej coś innego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka