Gość: ALF Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 18:36 Lecę do Alanyi 26.07.06r.jest to wyjazd 7+7 część pobytową mam wykupioną w Hotelu Club Sidar, chciałbym się czegoś dowiedzieć o tym hotelu, czy ktoś tam już był? Ponadto mam prośbę czy ktoś ma mapkę Alanyi z zaznaczonymi hotelami. Czy mógłbym ją od kogoś otrzymać? Mój adres: wmaiwald@interia.pl Pozdrawiam i dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G: Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 85.98.211.* 02.05.06, 11:48 Witam, ja nie znam tego hotelu, ale jest tam teraz sporo Polakow wiec na pewno ktos po powrocie napisze cos na forum. Pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ataner18 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:22 czesc, mam pytanko. Kim jestes?? wszyscy zadaja pytania, otrzymuja odpowiedzi,ale od kogo- jesli mozna wiedziec?? szczegolnie ze piszesz "w naszym biurze". dzieki, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anabellla Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 13:03 interesuja mnie wycieczki do kapadocji i efez-pamunkale? inne takze ale nie wiem co i jak jak mozesz przeslij mi @ zestaw z cennikiem i namiarami na siebie jade 1.06 do Alanyi moj adres ponczochy@yahoo.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a.narowska Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 11.05.06, 09:57 Witam, chciałam zapytać czy biorąc pod uwage nocne rozrywki, lepiej wybrać hotel Club Sidar, czy Monte Carlo? podobno jeżdżą często busy, ale nie wiem czy o kazdej porze, czy lepiej na ten środek transportu nie liczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maly Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 13:10 Czesc jade z rodzinka 31 maja do Hotel Ozkaymak w Incekum czy cos wiesz o tym hotelu?? interesuja mnie wycieczki do Kapadocji i Pamunkale, ktos wspominal tez o Efezie sam jestem tez zainterezowany jakas wyprawa na ryby lubie lowic czy jest to mozeliwe? czy w razie wycieczki odbieracie nas z hotelu czy musimy jedzic do Alanyii jesli macie wieksza liczbe wycieczek prosze o ewentualne wskazowki czy @ z nimi piotrzdunek@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 85.106.219.* 11.05.06, 17:53 proszę o ofertę wycieczek oraz mapkę jak trafić do biura na magdakowalik1@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.06, 10:16 Proszę dokładnie o to samo czyli proszę o ofertę wycieczek oraz mapkę jak trafić do biura pawel@warsaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 85.104.229.* 14.05.06, 16:41 Witam jesli hotele sa w Alanyi a imprezy koncza sie o 3 rano na pewno bedzie trzeba wziac taxi(nie sa drogie). Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiulka Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 17:37 Jadę na wakacje z córusiami 1roczną i siedmioletnią, czy wybierając się na wycieczki fakultatywne mogę liczyć na zniżki? Proszę o trasy wycieczek z cennikiem. Moj adres szyszmysz@wp.pl Czy w hotelowym menu znajde coś do jedzenia dla malucha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 81.215.249.* 15.05.06, 13:40 Witam, mleko,platki,sery,na obiad zupy itp. na pewno. Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda i Kasia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:06 Lecimy do Alanyi w sierpniu.Prosze o kontakt. magdajanusz@interia.pl Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.06.06, 15:36 ile kosztuje prom z cypru do turcji oraz w druga strone? skad odchodzi i jak czesto/ o jakich godzinach.bede wdzieczna za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 212.156.181.* 16.06.06, 19:35 Witam, w dwie strony ok.100 USD, w poniedzialki i czwartki,rano(nie wiem o ktorej dokladnie)- jedna noc trzeba jednak zostac na Cyprze. Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.06, 20:19 Cześć .Chciałabym się zapytać czy w strefach hotelowych oddalonych od centrum jest co robić wieczorami czy też konieczne jest przemieszczenie się właśnie do centrum miasta .Nie chodzi mi bynajmniej o rozrywki w danym hotelu (dyskoteki ),tylko na "zewnątrz" .Czy jest gdzie pochodzić i się nie nudzić .Dzięki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 212.156.181.* 16.06.06, 19:27 Witam, hotele rozciagaja sie na dlugosc 20 km. od Alanyi o na wsch. i zach. dlatego wszystko zalezy od tego w jakim hotelu sie Pani zatrzyma i czy to bedzie Oba,Mahmutlar,Kestel czy tez Konakli,Avsalar,İncakum czy Okurcalar. Prosze o szczegoly. Pozdrawiam. b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.chello.pl 23.06.06, 23:00 Witam, Wybieram się w sierpniu do Alanyi i chetnie skorzystam z Waszej oferty. Proszę o przesłanie oferty ( z jakich wycieczek można skorzystać), cen, mapki, no i jak można się z Wami skontaktować :-))) adres mailowy: r.zdrojewski@wp.pl Serdecznie dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 10:02 bardzo prosze o podanie cen wycieczek fakultatywnych, ewentualnej państwa strony i o mapkę na adres syla_81_prac@tlen.pl - dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afid Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.06.06, 13:50 bardzo prosze o podanie cen wycieczek fakultatywnych, oraz jak się można z Wami skontaktować - afid@poczta.onet.pl - dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.31h.radomsko.pilicka.pl 20.06.06, 13:09 bede w side od 12 07 chcialbym pojechac z wami do pamukale kapadocij rafting moze macie to w pakiecie i bedzie taniej czy mozliwy jest wyjazd z side prosze o jakies propozycje w ktorych dniach sa wycieczki . eda896@wp.pl . dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krusyl Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.pl / 80.51.194.* 28.06.06, 09:32 Bardzo proszę o cennik wycieczek fakultatywnych. Mój adres to: sylwia@ift.uni.wroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rodoska Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 08.07.06, 13:13 witam, lecimy w sierpniu do hotelu Miray w Alanyi. Czy macie może jakieś informacje na jego temat? ta nazwa raczej nie pojawia się często na forach,więc nie wiem czy się z tego cieszyć czy nie...... ;) pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 81.213.175.* 08.07.06, 13:22 Ciekawe - najpierw dokonujesz wyboru a potem się zastanawiasz... A może na przyszłość odwrócić tą kolejność. Co do informacji - wystarczy 30 minut pogrzebać w necie. Btw - ile ty masz lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.12.* 08.07.06, 13:49 Witam, znam ten hotel tylko z nazwy i nic wiecej, moze "zadowolona" bedzie miala wiecej informacji. Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.07.06, 23:43 witam serdecznie! mama pytanko co do gniazdek w pokoju hotelowym czy sa takie same jak w polsce? Chodzi o ładowarkę do aparatu<maszynke do golenia, żelazko? Czy wieczorem sa komary i jakieś wskazówki co do leków jakie trzeba zabrać ze sobą takie podstawowe? za odpowiedz z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.12.* 10.07.06, 09:39 Witam, w hotelach gniazdka w pokojach sa takie same jak w Polsce. Co do komarow to roznie bywa w niektorych hotelach sa w niektorych nie ma.Ostatnio slyszalam historie, ze w jednym z hoteli po jednej stronie hotelu byly komary a po drugiej nie bylo, tak naprawde nie da sie tego przewidziec. Lekarstwa: wegiel lub cos mocniejszego,smekta,pantenol. Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 21.08.06, 20:20 hej ... wybieram sie z Triadą na 7 + 7 na początku wrzesnia ...do Alanii z tego wątku wynika , ze prowadzicie wycieczki w Alanii moze byscie mi podpowiedzieli na jaka wycieczkę sie wybrac w trakcie pobytu stacjonarnego ... słyszałem o statku czy raftingu ... jest nas 5 osób 3 młodzież dorosła i dwoje starszych ale jeszcze chodzących ,,,, co ewntualnie zobaczyć w Antalii Trzy lata temu byłem w Egipcie i wycieczke fakultatywna wykupywałem u rezydenta ale teraz jako doświadczony forumowicz - co prawda egipski a turecki - zielony nie chciałbym popełnic tego samego błedu ... wszelkie rady pożądane - może na maila gazetowego .... i oczywiscie jak was znaleźc jakby co pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.68.* 22.08.06, 15:16 Witam, w Alany mozna pojechac na zamek ktory goruje nad miastem-KALE, autobusy odjezdzaja osiem minut po kazdej pelnej godzinie spod informacji turystycznej obok muzeum alaniyskiego przy ulicy DAMLATAŞ. Wjazd kosztuje 1 lira czyli ok.75 centow Euro. Wstep do ruin zamku 5 lira tj.ok 3 euro,najlepiej wybrac sie rano ok.8-8.30 poki nie jest za goraco. Antalya jest duzym miastem oddalonym od Alany 140 km. W Antalyi jest stary port meczet, mury miasta ,wieza zegarowa z czasow seldzuckich,brama Hadriana z 130 r n.e. Wycieczki ktore moge zaproponowac z naszego biura wysle mailem, tylko prosze podac mi swoj adres. Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.such.nat.hnet.pl 24.01.07, 23:33 Witam!W czerwcu(20-ego)wybieram się wraz z rodziną do Konakle,do hotelu Estfalia Resort.Mam prośbę odnośnie informacji dotyczących tego hotelu,jak również bardzo jestem zainteresowana info na temat Waszego biura.Bardzo proszę o cennik i wykaz wycieczek,jak również mapkę,jak Was znależć.Mam tez pytanie,czy dla dzieci w wieku 7 i 10 lat przewidujecie jakieś zniżki.Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na odpowiedż.dagapiatek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.130.* 25.01.07, 09:07 Witam, pytanie o hotel proponuje skierowac do zadowolonej ona najlepiej jest zorientowana jak wydladaja naprawde hotele i co naprawde oferuja. Ja moge tylko dodac, ze goscie ktorzy opowiadali nam o tym hotelu byli raczej zadowoleni. Znizki oczywiscie mamy 0-6 bezplatne a 7-12 polowa ceny za wycieczke. İnformacje jak nas znalezc przesle wraz z cennikiem. Pozdrawiam serdecznie. Bogusia. Odpowiedz Link Zgłoś
magda685 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 28.02.07, 16:06 Jedziemy do Alanya w czerwcu (2+2)Proszę o info gdzie można Was znaleźć i oczywiście o cennik na adres magda685@onet.eu Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deltika Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.06.07, 15:26 Bardzo proszę o jakieś namiary na wasze biuro. margo80@interia.pl tyle informacji a żadnej gdzie was znaleźć pozdrawiam interesują mnie ceny wycieczek i wasza oferta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_nur Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.beyond.pl 12.05.07, 14:04 Proze przeslij mi na emaila wycieczki i cennik, bede w Tyrcji 20,06-4,07 asia_nur@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
slynet Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 24.02.08, 12:32 Byłabym wdzięczna za przesłanie mi oferty wycieczek: slynet@wp.pl Będziemy w Konakli 11.06 do 25.06.2008:) pozdrawiam serdecznie sylwia wiercińska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matwix Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.klc.vectranet.pl 01.05.08, 23:44 Witam Bardzo proszę o przesłanie oferty wycieczek na maila: matwix1@poczta.onet.pl . Lecimy do Konakli 21.05 na 2 tygodnie i chcielibyśmy również trochę pozwiedzać :-) Z góry dziękuję Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.08, 21:34 Witajcie, jestem zainteresowany Waszą ofetą wycieczek. Będziemy w czerwcu, proszę o przesłanie oferty na adres: pik22@wp.pl Z góry dzięki pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.08, 23:06 Czesc!Mam jedno pytanie ,wlasciwie moja 15 letnia corka,czy na tych bazarach mozna kupic cos z kolekcji Playboya tzn mam na mysli jakies ciuszki,torebki,obuwie,bizuterie.Dzieki! A co do pytania o gniazdka w pokojach hotelowych tez by mnie to interesowalo, Odpowiedz Link Zgłoś
dodka07 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 15.05.08, 01:56 wybieram się do Turcji z mężem w lipcu - proszę o ofertę (cennik) oraz adres biura i mapkę oraz poproszę Panią i forumowiczów o pomoc w wyborze hotelu 4 lub 5*, z duzym basenem, czysty i aby nie był na uboczu dzięki z góry za pomoc dodka07@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.citysat.com.pl / *.net81.citysat.com.pl 21.08.06, 21:42 bardzo prosze o podanie cen wycieczek fakultatywnych, ewentualnej państwa strony i o mapkę na adres pierog@agroserwis.fr.pl - dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 22.08.06, 19:48 Dziekuję za odpowiedź ... byłbym wdzięczny ... mój mail deoand@gazeta.pl pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:30 bardzo prosze o podanie cen wycieczek fakultatywnych, ewentualnej państwa strony i o mapkę na adres mancia1977@gazeta.pl- dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBAL Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 83.238.144.* 25.01.07, 13:33 bardzo prosze o podanie cen wycieczek fakultatywnych, ewentualnej państwa strony i o mapkę na adres roba2@poczta.onet.pl dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robal Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 83.238.144.* 25.01.07, 13:46 sorki zly adres maila bardzo prosze o podanie cen wycieczek fakultatywnych, ewentualnej państwa strony i o mapkę na adres robal2@poczta.onet.pl dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia1975 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 85.104.152.* 06.03.07, 11:45 Cześć czy mogłabym również otrzymać cennik wycieczek oraz mapkę jak do was trafić.zofia1975@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek2213 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 11:56 Cześć!Podajcie mi cennik wycieczek fakultetywnych i namiary na Wasze biuro z góry dzięki papa dw13@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anula_ch1 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 26.01.07, 13:33 Jak można, to też proszę o namiary na biuro i ofertę cenową.Pozdrawiam annach7@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcena Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.piaseczno.robbo.pl 03.03.07, 13:36 Witam mam w planach wynajac samochod i zwiedzic Antalye, Side i jak sie uda Pamukkale na wlasna reke. Czy jest to bezpieczne? Bedziemy w Turcji pierwszy raz i nie wiem jakie sa tam zakazy drogowe itp pozdr. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.01.07, 18:55 proszę o cennik wycieczek i mapkę z lokalizacją biura.Pozdrawiam.68domi@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.kalisz.mm.pl 13.02.07, 15:20 bardzo proszę o plan wycieczek fakultatywnych wraz z cennikiem oraz o adres wraz z mapką waszego biura. Z góry ślicznie dziękuję. Mail: jachaa@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beni Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 11:18 Witam. Prosze o informację na temat wycieczek z Waszego biura, wraz z cennikiem . Moj adres: blanuszny@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sarana Proszę o oderte wycieczek i mapkę 27.01.07, 23:53 Będę w czerwcu w Side. Czy oferta Biura jest tam także aktualna ? Proszę o przesłanie cennika wycieczek i mapki na adres : sarana@gazeta.pl. Jak można na miejscu nawiązać z Wami kontakt ? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
adagia1980 Re: Proszę o ofertę wycieczek i mapkę 28.01.07, 12:15 Witam Do Alanya wybieram się w sierpniu. Bardzo proszę o przesłanie cennika wraz z mapką na maila adagia@wp.pl. Z niecierpliwością czekam na ofertę . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
liszu Re: Proszę o ofertę wycieczek i mapkę 28.01.07, 12:27 i ja tez, i ja tez poprosze:) liszu@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka Re: Proszę o ofertę wycieczek i mapkę IP: *.crowley.pl 07.02.07, 21:30 PANI BOGUSIU DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI NA MOJE PYTANIA POZDRAWIAM I DO USLYSZENIA JUZ W TURCJI Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiap12 Re: Proszę o ofertę wycieczek i mapkę 26.03.08, 11:43 ja równiez poproszę o aktualną oferte z mapami i cennikami na adres: malgosiap12@gazeta.pl ;)dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: Proszę o oderte wycieczek i mapkę IP: 88.232.79.* 29.01.07, 08:16 Witam, z Side zabieramy gosci na wycieczki typy: Kapadocja, Pamukkale, Demre-Myra- Kekova, Kurşunlu-Aspendos -Side, Manavgat Bout Tour,Efez-Pamukkale, Rafting. Cennik i forme rezerwacji przesle w mailu. Pozdrawiam. Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: Proszę o oderte wycieczek i mapkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 11:08 A zabieracie też z Incekum? Jeśli tak to poproszę o wszelkie info na adres kuba.krzys@wp.pl Serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgzgzg Re: Proszę o oderte wycieczek i mapkę IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.01.07, 16:30 prosze o informację o Waszym biurze oraz ofertę wycieczek przez was organizowanych, mój mail zgzgzg@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.g. Re: Proszę o oderte wycieczek i mapkę IP: *.tktelekom.pl 15.03.07, 14:15 proszę o ofertę wycieczek oraz mapkę na jolusia17@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: Proszę o oderte wycieczek i mapkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 21:09 Poproszę o oferte cenowa i opis wycieczek jak równiez mapke jak do was dojechac bede w Turcji w czerwcu dorota_35@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala972 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 11:44 Bardzo proszę o ofertę biura na adres edyta.k@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 16:46 Prosze o przesłania na adres kuba_szprota@op.pl cennika waszych wycieczek oraz dokładnego adresu jak was tam znależć9 jakaś mapka też by się przydała). W Alani będę od 02.05. przez 2 tygodnie. Jak ciepło jest zazwyczaj w tym okresie? Interesuje sie tez wycieczka do Kapadocji i Pammukakle - mozesz podac orientacyjne ceny? Czy to prawda ze w Alani wejście do dyskoteki jest bezpłatne? i chyba ostatnie :) czy do tych jaskiń przy cyplu gdzie jest Czerwona wieża może sie dostać na własną rękę tzn. popłynąć i czy można tam bez problemu nurkować?? Z góry dziękuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiechu27 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 20:03 Wybieram się do Alanii na początku lipca, hotel My Aytap. Bardzo proszę o informacje o biurze, które panie prowadzicie na adres wiechu27@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
evadom Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 30.01.07, 08:57 Będę od 25 kwietnia w hotelu Arsi. Czy to jest daleko od Waszego biura. Proszę o ofertę wycieczek wraz z cenami na adres jolawol@vp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
evadom Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 30.01.07, 08:59 zły adres mi się wstawił jolawol2@vp.pl, przepraszam i dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 80.54.122.* 02.02.07, 13:53 Ja również proszę o ofertę Waszego biura i mapkę. Jak można się z Wami skontaktować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 16:47 Prosze o przesłania na adres kuba_szprota@op.pl cennika waszych wycieczek oraz dokładnego adresu jak was tam znależć9 jakaś mapka też by się przydała). W Alani będę od 02.05. przez 2 tygodnie. Jak ciepło jest zazwyczaj w tym okresie? Interesuje sie tez wycieczka do Kapadocji i Pammukakle - mozesz podac orientacyjne ceny? Czy to prawda ze w Alani wejście do dyskoteki jest bezpłatne? i chyba ostatnie :) czy do tych jaskiń przy cyplu gdzie jest Czerwona wieża może sie dostać na własną rękę tzn. popłynąć i czy można tam bez problemu nurkować?? Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.79.* 03.02.07, 09:04 Witam, w poprzednim roku w maju bylo juz slonecznie i cieplo ok 25 stopni. Tak, wstepy na dyskoteki sa bezplatne, natomiast ceny za napoje dosc wysokie np.koktajl-ok 7-10 euro, piwo ok. 4-5euro, cola ok. 2 euro. Jaskin w Alanyi przy cyplu jest cztery. Do trzech( piratow, kochankow, fluorescencyjna) mozna tylko doplynac statkiem, najlepiej nurkuje sie przy fluorescencyjnej. Jest jeszcze jaskinia Damlataş- na ladzie, znajduje sie przy plazy Kleopatry. Cennik wycieszek wyslany. Pozdrawiam. Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.icpnet.pl 05.02.07, 21:02 Witam. Od 13.06 bede z rodzinka w hotelu SIDERA przez 2 tyg, dzieci 5 i 12 lat. Jest to nasz 1 wyjazd do Turcji, jesli mozna prosze o informacje co warto zobaczyc , jakie wycieczki warto wykupic. Czy dzieci maja znizki? . W jaki sposob mozna nawiazac kontakt z Pania na miejscu. Jesli to mozliwe prosze o info na adres monhap@wp.pl Z gory dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondziu Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.chello.pl 01.03.07, 23:43 Witam, ja również poproszę o cennik wycieczek fak... , moze zna Pani ceny Campingów w okolicy Alanyi . Pozdrawiam i czekam na maila konrad.bilski@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.104.* 02.03.07, 10:38 Witam, w okolicach Alanyi nie ma Campingow, sa pensjonaty (ceny: ok 8-9-20 euro) i hotele. Pozdr. Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
corka.chu-fu Czy z Kemer możliwa jest wycieczka do Kapadocji 02.03.07, 17:04 bardzo proszę o info na e-mail gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
ebunia27 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 03.05.07, 13:17 Witam Pani Bogusiu Proszę o cenik i program wycieczek Pani biura. Interesuje mnie również nurkowanie oraz opis jak i gdzie dokładnie to nurkowanie przebiega. Jadę do Alanyi 17.05.2007 i proszę również o adres i mapkę dojazdu do biura. Mój adres in_dianka@poczta.onet.pl Dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beniu11 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 00:13 Witam,również proszę o ofertę waszego biura i adres. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beniu11 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 00:18 Oczywiście zapomniałem o adresie zbenek@op.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 19:04 A czy do tych jaskiń(fluoroscencyjna i ta obok niej) to można dopłynąć samemu tzn. wpław :) ?? I samemu popływać w nich czy za wejście a raczej wpłynięcie sie płaci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.58.* 06.02.07, 09:30 Witam, do jaskin doplywa sie statkiem (samemu sie nie da- za daleko) nastepnie wplyta sie juz samemu wplaw do srodka (bez dodatkowych oplat). Pozdrawiam. Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g123_0 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.azoty.tarnow.pl 06.02.07, 13:59 witam .mam prosbe do p.Bogusi -jade 4 .0.2007 do Alany i prosze równiez o namiary biura ,program wycieczek i cennik. z góry dziekuje Młgorzata J -prosze pzresłać na goaja@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.crowley.pl 05.02.07, 19:36 Pani Bogusiu mam pytanka o ktorej wyjezdza sie z hotelu na 2 dniowa wycieczke do kapadocji i o ktorej przewidziany jest powrot do hotelu, to samo pytanko dotyczy wycieczki do pamukalle. Jeszcze jedno jak dlugo trwa podroz w jedna strone autokarem w obydwa miejsca . Bede w hotelu Incekum baech , pozdrawiam i z gory dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.58.* 06.02.07, 09:38 Witam, bardzo prosze podac mi adres mailowy przesle Pani wszystkie informacje dotyczace wycieczek. Pozdrawiam. Ps. na Kapadocje i Pamukkale z İncakum Beach wyjezdza sie o 5.30, powrot z Kapadocji ok 20-20.30 z Pamukkale ok 23- 23.30.(kolacja jest w cenie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 13:02 B&G , czy mogłaby pani napisac mi kiedy i jak najlepiej zamówić wycieczkę? Można już tu w Polsce, czy dopiero na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.58.* 06.02.07, 16:45 Witam, rezerwowacji wycieczek mozna rowniez dokonac droga mailowa boguska77@wp.pl oplata za wycieczke jest wowczas wnoszona w momencie przyjazdu autokaru pod Panstwa hotel. Pozdrawiam. Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.crowley.pl 06.02.07, 16:04 Pani Bogusiu dziekuje za informacje , jak by miala pani jeszcze cos ciekawego odnosnie wycieczek to prosze napisac, cennik juz dostalismy na adres wiedzmin 220@wp.pl mam pytanko jak dlugo sie jedzie autokarem do kapadocji i pamukale bo nie wiemy czy masza wnusia wytrzyma wiele godzin w autokarze pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.128.* 07.02.07, 09:12 Witam, jak dlugo sie jedzie do Kapadocji i Pamukkale? Niestety nie da sie odpowiedziec na to pytanie bezposrednio ze np. 8 godzin (600km.) gdyz w czasie podrozy do Kapadocji robimy przerwy co 1.5 godziny czy tez zwiedzamy wiec czas podrody sie wydloza i w samym sercu Kapadocji jestesmy ok 17. Tak naprawde teren Kapadocji zaczyna sie tuz za miastem Aksaray a tam jestesmy ok 14. Do Pamukkale z Alanyi jest ok 430 km. w samym Pamukkale jestesmy ok.11- 11.30 ale tu tez mamy po drodze przerwy na sniadanie czy toalety a to tez zajmuje sporo czasu. Co do wnusi czy wytrzyma? Nie raz mi sie zdarzalo na wycieczkach widziec wykonczonych rodzicow czy dziadkow ale nie dzieci, ktore z regoly albo spia albo sie bawia albo sluchaja co Pan przewodnik opowiada:) Pozdrawiam. Bogusia. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz9949 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 06.02.07, 08:56 Witam Też prosiłbym do dane dotyczące wycieczek z miejscowości Alanyi wraz z cenami oraz gdzie można załatwić taką wycieczke. My lecimy 13.06 na 2 tygodnie do hotelu Blue Star. Proszę również o jakąś informacje odnośnie miejscowości oraz o hotelu jak i również o porady praktyczne ponieważ lecimy z 3 letnim dzieckiem. Dziękuje Informacje proszę podać na adres: grzg19@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 12:20 Możesz poleicc jakieś dyskoteki do których warto sie wybrać (ALanya). Czy plaża Keykubat jest bardzo kamienista czy piaszczysta? I czy sa na plaży jakies boiska do siatkówki plażowej? A moż elepiej przejść się na plaże Kleopatry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.58.* 06.02.07, 16:40 Witam, dyskotek w Alanyi (w porcie)jest wiele, mozna wejsc do kazdej (wstep bezplatyny) i wybrac taka ktora spodoba sie najbardziej (odpowiedni rodzaj muzyki, klimat:) Nie chce polecac konkretnej bo kazdy lubi cos innego a wybor jest tez spory. Plaza Keykubat jest kamienista. Boiska do koszykowki plazowej sa, zalezy jednak w ktorym jest sie hotelu (czy blisko centrum czy daleko)na przyklad niedaleko hotelu Wien- czyli blizej centrum. Plaza Kleopatry, choc nietstety nie jest to plaza polska, bardziej przypomina plaze piaszczysta i tu tez sa boiska do koszykowki. Pozdrawiam. Bogusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 10:35 mam nadzieje że to tylko przejęzyczenie bo ja pytałem o siatkówke a nie koszykówke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.128.* 07.02.07, 15:08 tak tak siatkowka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.silesia-region.pl 08.02.07, 10:55 Proszę o przesłanie cennika wycieczek po Turcji na adres: jaromir_1@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.silesia-region.pl 08.02.07, 11:11 Witam, proszę o informacje na na temat pogody w Turcji w II połowie miesiąca września. Jak wyglada temat wycieczek i ich cen na koniec letniego sezonu? Proszę o cennik wycieczek: jaromir_1@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.szczecin.mm.pl 08.02.07, 11:36 również proszę o cennik wycieczek i adres biura:-)) anna576@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evak Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.chello.pl 08.02.07, 16:12 Witam również proszę o wysłanie ofert wycieczek i ich cennika, oraz mapki na adres evaklos1@tlen.pl z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G: Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 85.104.93.* 09.02.07, 08:36 Witam, w drugiej polowie wrzesnia jest nadal cieplo ok 28-30 stopni w ciagu dnia. Wyjazdy na wycieczki dla Polakow trwaja do konca pazdziernika. W Kapadocji np. wieczory sa jednak chlodniejsze. Mozna zabrac ze soba cieplejszy sweter. Cennik zaraz wysle:). Pozdrawiam. Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
wrubs Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 10.02.07, 12:02 Ja równięż bym prosił o oferte Państwa biura. Wybieram się w czerwcu do Hotelu Felicia Village wrubs@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:08 Ja też bardzo prosze o ten cennik i sugestie. Dziękuję i pozdrawiam iza@alte.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graza Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.elpos.net 26.02.07, 17:50 1 sierpnia wybieramy się 6-osobową grupą do Alanyi, interesuje mnie wynajęciem minibusa na 2 dni - proszę o podanie ceny wynajmu oraz ofert wycieczek do Kapadocji i Pamukkle; mój adres: graazaa@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumping Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.02.07, 14:18 czy są w Alanyi typowe gejowskie puby, cluby, dyskoteki i inne miejsca spotkań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.129.* 12.02.07, 16:20 Witam, ja wiem tylko o jednym barze dla homoseksualistow, miesci sie na ulicy DAMLATAŞ i jest oznaczony znanym emblematem. Pzrd. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 11:09 Czy w Alanyi jakieś biura oferuja nurkowanie? A może wasze? I jak jest z kosztami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.75.* 14.02.07, 12:53 Witam, prosze podac adres mailowy to przesle Panu informacje dotyczace nurkowania. Pzdr. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx120802 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.class147.petrotel.pl 14.02.07, 13:37 proszę o przesłanie mi cennika, wycieczek, mozliwości wynajęcia samochodu itp na adres irumina@onet.pl. W 7 osobowej grupie wybieramy się na weekend majowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emc Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:36 Cześć.Proszę o przesłanie Waszej oferty na adres ewa.halat@wp.pl Dzięki. [Będziemy w 7 osób od 27 czerwca] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 10:49 o tym urkowaniu prześlij prosze na kuba_szprota@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 21:47 Witaj czy możesz podesłac ofertę wycieczek fakultatywnych z Alanyi? Byłabym wdzięczna gdyby były tam również ceny i odrobina sugestii co polecasz. jedziemy z dzieciakami, ale oni też lubią zobaczyć piękną naturę. Pozdrawiam i oczekuję na podesłanie ofertki. iza@alte.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diuf1 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:32 Witam,również proszę o ofertę waszego biura i adres.Jedziemy z 2 dzieci do Alanyi do Blue Stari cos mozna polecic ,prosze o odpowiedz. Pozdrawiam.Mój adres piotr.kedzior@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta77 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 83.13.231.* 18.02.07, 21:59 Prosze o przeslanie mapki i cennika na mail bartineta@tlen.pl serdecznie dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiak Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 15:12 Witam! Mam pytanie...Wybieram sie do Alanyi 7 czerwca...Jaka jest pogoda w tym czasie? Czy mozna sie opalic? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.72.* 20.02.07, 08:38 Witam, temperatura w czerwcu wynosi ok.30 stopni i na pewno mozna sie opalic:) Pozdrawiam. Bogusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta77 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 83.13.231.* 20.02.07, 13:44 Dziekuje za przeslanie cennika na pewno skorzystamy.Jedziemy do Alanii 25.04 07 chcialabym sie dowiedziec jaka jest wtedy temperatura ,czy brac cieplejsze ubrania i czy nie bedzie za zimno by sie kąpac,szczególnie dzieci ktore basenów nie odpuszczą.Z góry dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 20.02.07, 15:07 Bardzo proszę o przesłanie cennika wycieczek z opisem i mapki lub adresu biura. Będziemy w Alanyi 30.05 - 13.06 wraz z grupą znajomych i chcemy oprócz plażowania zaliczyć ze 3 różne wypady na zwiedzanie. A może wie Pani coś o holelu Sultan Sipahi Resort? I ostatnie pytanko, jaka jest temp. morza na początku czerwca - tak orientacyjnie. Mój adres: myniek1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.72.* 20.02.07, 16:32 Witam, nie wiem niestety zbyt wiele o hotelach, zwlaszcza jak wygladaja wewnatrz i jakie sa tam posilki. Na temat hotelu Sultan Sipahi wiem tylko tyle, ze jest podzielony na dwie czesci jedna 3*** a druga 4-5*****, na plaze Kleopatry trzeba przjsc przez ulice (malo ruchliwa). Do centrum spacerkiem jest 13 minut. Temperatura w morzu ma ok 15 stopni. Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.72.* 20.02.07, 16:18 Witam, w Alanyi pod koniec kwietnia powinno byc juz cieplo ok. 25-28 stopni, mozna zabrac kurtke (wiosenna) gdyz wieczory nie sa jeszcze tak gorace jak latem. Jesli bedziecie chcieli Panstwo jechac na ktoras z wycieczek Pamukkale czy Kapadocje na pewno przyda sie cieplejszy sweter. Pierwszy przystanek na sniadanie organizowany jest w gorach ( ok 7.30-8.00 godz.) wiec bedzie chlodno. Co do kapieli dzieciakow w basenach- mysle ze na miejscu bedzie latwiej podjac decyzje :) Pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś