Gość: Łuki IP: 217.197.165.* 08.05.05, 23:19 Wyczytałem złe opinie o Wezyrze, czy tyczy się to pobytów czy objazdów? Może ktoś brał w takim udział i podzieli się doświadczeniami, a może ktoś się w tym roku wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: WEZYR-objazd IP: *.eranet.pl 09.05.05, 14:16 Ja bylam z nimi w ubieglym roku w Marmaris. Bylo bardzo OK, bez zadnych przykrych niespodzianek. Byl to pobyt stacjonarny. I chyba nawet z jednej wycieczki u nich skorzystalam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bujka Re: WEZYR-objazd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:47 Czy możesz napisać pare słów na temat Marmaris? jak Ci sie tam podobało ( nie chodzi o konkretny hotel, tylko o miejscowość), jakie przywiozłąś wrazenia, co warto zobaczyć i gdzie się w okolicy wybrać. Będę wdzieczna za opis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łuki Re: WEZYR-objazd IP: 217.197.165.* 09.05.05, 19:37 Dorota w jakim hotelu byłaś? I co zwiedziłaś? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: WEZYR-objazd IP: *.eranet.pl 10.05.05, 09:31 Bylam w Halici, jesli dobrze pamietam. Hotel polozy na wzgorzu. Dla mnie rewelacyjny. Pokoje skromne, ale za to obsluga super, jedzenie pychota! Uciazliwa moze byc wsponaczka i pokonywanie setek stopni (pokoj mialam na samej gorze) ale warto, bo nie ma szans na przytycie ;-) Marmaris super, polozone nad ladna zatoka. Tylko nie wiem czy powinniscie kierowac sie moimi wrazeniami, bo... mi sie wszedzie podoba! ;-) Jeszcze nie zdarzylo sie narzekac. Poznalam tam przesympatyczne osoby! Aha, w hotelu bardzo malo Polakow, co w Turcji jest plusem. Glupio to pisac, ale nadal niezbyt dobrze sprawujemy sie za granica. Co wiecej... Z marmaris prosta droga na Rodos. Bilety kupilysmy w tureckim biurze podrozy. Warto, ale tez slyszalam ze roznie bywa z jakoscia. Nam nasze polecil poznany tam Turek i mielismy gwarancje, ze nie wystawia nas do wiatru. Turcy ceny oczywiscie maja o wiele nizsze niz nasze biura. Jesli macie jakies pytania, to sluze. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łuki Re: WEZYR-objazd IP: 217.197.165.* 16.05.05, 17:42 Wielkie dzięki za informacje. Jak myślisz w jakim terminie jechać najlepiej? Słyszałem że w sezonie hoele nie wyrabiają i czasem trzeba nocować po kilka nocy w tzw. " przechowalniach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: WEZYR-objazd IP: *.chello.pl 15.05.05, 11:08 Ja wlasnie wrociles z objazdowki 7+7 z Wezyrem. Bylo kapitalnie. Przewodniczka Ipek jest genialna, caly program jest the best!Polecam 7+7 i polecam Wezyra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łuki Re: WEZYR-objazd IP: 217.197.165.* 16.05.05, 17:44 Kiedy dokładnie byłeś i w jakim hotelu bo moi znajomi też właśnie wrócili i nie są zbyt zadowoleni. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś