Gość: ziuta33 Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 193.111.166.* 22.06.05, 16:57 czy możecie mi przesłać mapke i adres i jeszcze jak macie adresy dobrych miejsc zakupu skór to byłabym wdzięczna jade do turcji 29 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta33 Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 193.111.166.* 22.06.05, 16:57 oczywiście zpomniałam podać maila ziuta33@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mackol Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.crowley.pl 23.06.05, 10:07 Jakie temperatury panują w drugiej połowie lipca. mam wtedy urlop i zastanawiam sie nad wczaami w Turcjii. Pozdrawiam B&G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 23:35 Bardzo proszę o przesłanie mapki wraz z cennikiem będe od 06 lipca i mam zamiar trochę pojeździć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 23:36 Podaje adres mms2@op.pl. Z góry serdeczne dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.&G:) Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 24.06.05, 13:57 W sloncu odczuwalna temp.to okolo 50C...:)Da sie przezyc:)Zapraszamy! Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisha Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 09:59 witam! mam pytanko calkiem z innej "beczki".Chodzi o to,ze rok temu przekroczylam czas wizy i wylatujac z Antalyi zaplacilam kare.Ale nie dostalam kartki z zakazem wjazdu np.na 6 miesiecy.Czy teraz jadac do Turcji (zamierzam w nastepna srode) gdy minelo juz prawie rok od tej kary pienieznej, bede miala jakies nieprzyjemnosci na lotnisku? czy bez problemu przekrocze granice? wiem ze to calkiem innne pytanie,ale moze wiedza Panie cos na ten temat,cos o takich sprawach kiedys slyszaly? bede wdzieczna za szybka odpowiedz :-) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.&G:) Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 24.06.05, 14:00 Nie powinna miec Pani zadnych problemow,jezeli nie przekroczy Pani znowu czasu vizowego.Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinar do B&G IP: *.outsourcing.atman.pl 24.06.05, 12:02 wybieram się w sierpniu po raz kolejny do Alanyi, będąc wcześniej byłam już na wycieczkach: Kapadocja 2 dni; Pammukale 1 dzień; jeep safari i rafting czy w tym roku w sierpniu macie mi coś ciekawego jeszcze do zaproponowania - rejs statkiem i noc turecka nie bardzo mnie interesują. mój e-mail pinar@tlen.pl czekam na informację. Pozdrawiam i do zobaczenia w Alanyi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinar Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.outsourcing.atman.pl 24.06.05, 12:31 wybieram się do Alanyi po raz kolejny - bedąc wcześniej byłam na wycieczce: Kapadocja 2 dni; Pammukale 1 dzień; jeep safari i rafting. Czy w tym roku macie może coś ciekawego do zaproponowania ?? Może Efez; Aspendos ?? nie interesuje mnie noc turecka i rejs statkiem - więc nie wiem jakie mam możliwości zagospodarowania czasu. Czekam na informację - mój e-mail pinar@tlen.pl Pozdrawiam i do zobaczenia w sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajko Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.b.jawnet.pl 25.06.05, 09:00 pytanko: wybieram się z koleżanką na własną rękę do turcji. Czy jest mozliwość by dołączyć do waszej wycieczki do kapadocji juz na miejscu? tak, zeby miec zapewnione wstepy i nocleg? Nie skorzyslalybysmy tylko z przejazdu do i z alanyi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edi722 Re: Pytanka na temat Turcji. 28.06.05, 08:09 Witam, ja też wybieram się z koleżanką do Turcji na właśną rękę, czy możecie podpowiedzieć, jak załatwić najlepszy(najtańszy) przelot? Obojętnie skąd(Polska,Niemcy,Czechy)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.chomiczowka.waw.pl 25.06.05, 09:27 Witam ! Czekam na mapkę z zaznaczonym Waszym biurem [ pawelus11@poczta.onet.pl ],którą obiecały Panie wysłać oraz na cennik i rodzaj wycieczek.Jszcze raz,chciałbym się upewnić : czy w bankomacie w Alanii wypłacę pieniążki kartą MAESTRO i czy jest dużo bankomatów?{Chodzi mi o to czy muszę wyrabiać inną kartę czy wystarczy MAESTRO ,tylko proszę o sprawdzone informację bo inaczej będzie mało kasy na wycieczki :-) . Pozdrawiam - Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 26.06.05, 18:55 Witamy, w Alanyi mozna placic karta MAESTRO,bankomatow jest sporo,mozna wyplacac tez € i USD w DİS BANKU i TEB BANKU, zanajduja sie na glownej ulicy Ataturk. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miyu Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.bajtnet.lca.pl / *.lubin.dialog.net.pl 25.06.05, 15:11 Witam! Lecimy 13.07 z dwulatkiem po raz pierwszy do Turcji, do kemer Hotel Club Siesta Garden. Możecie mi coś poradzić? jest bardzo mało info na temat tego hotelu, wiem, że Itaka ma go jako nowy w ofercie. Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 21:58 witajcie prosze o info jak dlugo trwa przejazd z wycieczka do Pamukkale i do Kapadocji? Ile to jest kilomaetrow z Alanya? pozdrowienia dla Was, mapki o oferta doszly...papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 26.06.05, 19:03 Witamy, do Pamukale jest 386km.(ok.6 godz. w autobusie z przerwami), do Kapadocji 600km. (ok. 10 godz. w autobusie z przerwami). Rowniez pozdrawiamy i czekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.&G: Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 26.06.05, 19:13 Witamy, prosze pisac na adres riwiera_turecka@o2.pl Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
walo_j Re: Pytanka na temat Turcji. 26.06.05, 12:43 Mam gorącą prośbę o przesłanie mi mapki i oferty waszego biura na mojego maila wtoma@wp.pl . Ponieważ 29.06 wylatuję do Alanyi chciałabym otrzymać tez informacje i rady m.in.co muszę zabrać ze sobą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 13:19 czy mozna z paniami udac sie na wycieczki z Bodrum ewentualnie czy wspolpracuja panie z ktoryms z miejscowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 26.06.05, 19:10 Witamy, Niestety nie organizujemy wycieczek z Bodrum, na miejscu nie wsolpracujemy tez z zadnym, ale prosze zawsze pytac czy biuro ma licencje Ministerstwa Turystyki "TURSAB". Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 67.98.18.* 27.06.05, 07:21 Czesc dziewczyny Czy mozecie przedstawic ramowy plan wycieczki do Kapadocji? O ktorej godzinie zbiurka, wyjazd, miejsca ktore odwiedzimy...etc Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 27.06.05, 15:17 Witamy, podam przyklad programu wycieczki na 2 dni do Kapadocji godzina wyjazdu z hotelu jest uzalezniona od polozenia hotelu jesli jest to mahmutlar wyjezdzamy o 3 30 jesli centrum ok 4:20-4:30 jesli konakli ok 4:50, pierwszy przystanek jest na sniadanie ok 7:00, nastepny w konyi (toalety itp.) miedzy konia a aksaray zwiedzamy sultan karawansaray,w aksaraj jest przerwa na obiad, nastpnie jedziemy do podziemnego miasta a potem to juz jest kapadocja kolacja w hotelu ok. godz 19:00. Na drugi dzien po sniadaniu znow zwiedzanie tj. punkty panoramiczne i przejazd do kosciola gdzie oglada sie freski z XI XII w. ok 12 wyjazd z Kapadocji, powrtot do Alanyi. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:21 Dzieki za ramowy plan Kapadocji, mozna jeszcze prosic romowke Pammukale ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 28.06.05, 22:13 Witamy, program Pamukale 1 dzien wyjazd z hotelu taki sam jak w godzinach wycieczki do Kapadocji, na miejscu jestesmy ok. godz. 12-ej,przerwa na lunch,zwiedzanie Pamukale(wstepy w cenie), ok. 2,5 godz. czasu wolnego,w drodze powrotnej do Alanyi kolacja w cenie wycieczki, przewidywany powrot na godzine ok. 24. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 81.210.14.* 27.06.05, 09:20 Witam, proszę o informację, jak dojechać lub skontaktować się z Państwa biurem z miejscowości Goynuk k/Kemeru, będę tam w hotelu Club Siesta Garden od 6 do 20 lipca. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 27.06.05, 15:21 Witamy, nasze biuro nie organizuje wycieczek z kemer a jesli chce pani przyjechac do Alanyi to z kemer jest jakies 180km. w jedna strone, nie wiem czy sie pani bedzie oplacalo.Prosze szukac wycieczek wsrod tamtejszych biur podrozy. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 81.210.14.* 27.06.05, 16:01 Dziękuję za odpowiedź, w takim razie będę szukać w Kemerze :) Gdyby miały Panie jakieś namiary na biuro godne polecenia, to proszę o informację:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
edi722 Re: Pytanka na temat Turcji. 28.06.05, 08:29 Bardzo proszę o mapkę Waszego biura. Czy wiecie coś na temat możliwości wynajęcia pokoju, mieszkania na dwa tygodnie lub na miesiąc? mój adres edi@master.pl Serdeczne dzięki z góry!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.05, 20:53 W sierpniu będę w Alanyi,proszę o mapkę i ofertę.krzysztof.karolek@plusnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytkin Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 17:53 Mam większą ilość funtów angielskich. Nie chcę ich zamieniać bez potrzeby na euro. Czy można spokojnie zabrać taką walutę do Turcji i nie stracić na wymianie? Jadę koło Kemer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 28.06.05, 22:06 Witamy, nie ma najmniejszego problemu na dzien dzisiejszy w Alanyi kurs Euro wynosi ok 1,62YTL. natomiast Funt ok. 2.5 YTL.Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atenaostrowska@wp. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:57 Cześć.Od 6 lipca będziemy w Alanyi. Proszę omapkę i Waszą ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.06.05, 09:20 czy w programie wycieczki do Kpadocji jest zwiedzanie Konyi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 28.06.05, 22:23 Przy zwiedzaniu Kapadocji na 3 dni, tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.06.05, 09:22 mam jeszcze pytanie o terminy wycieczek, czy są organizowane codziennie, czy w okreslone dni tygodnia- interesuje mnie Kapadocja i rafting Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 28.06.05, 22:16 Witamy, Kapadocja 2 dni w poniedzialki i czwartki, rafting codziennie. Pozdrawiamy i czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atenaostrowska@wp. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:59 Dzięki za odpoiedź.Dostałam mapkęi cennik od Leny . Ceny wycieczek są inne niz podałyście na forum dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 28.06.05, 22:00 Witam, czy mozemy prosic o przeslanie mapki i cennika od Leny, nas tez interesuje odpowiedz na to pytanie, boguska77@wp.pl. Z gory dziekujemy i pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Delfinarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 17:38 Czy wiecie coś na temat delfinarium i czy są tam organizowane wycieczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: Delfinarium IP: 213.243.30.* 28.06.05, 22:21 Witamy, delfinarium znajduje sie w Antalyi 130 k. od Alanyi, nie mamy w naszej ofercie tej wycieczki(nie organizujemy ze wzgledu na koszty dojazdu oraz wstepu). W naszej ofercie jest natomiast wyjazd do Aquaparku-Water Planet, 30km. od Alanyi. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Delfinarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:09 Bardzo dziękuję za informacje. Napiszcie mi proszę czy mogłabym się wybrać tam na własną rękę? I jakim środkiem transportu tam dojechać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: Delfinarium IP: 213.243.30.* 01.07.05, 20:15 Witamy, oczywiscie mozna dojechac na wlasna reke,nalezy jechac autobusem rejsowym z Alanyi(z OTOGAR-glowny przystanek autobusowy) do Antalyi (7 TL.-4.5€) musi Pani jakos wytlumaczyc kierpwcy ze chce pani wysiasc na skrzsyzowaniu (chyba jest to drugie po dojezdzie do Antalyi) w kierunku dzielnicy DEDEMAN, na miejscu dolmuszem dojedzie Pani do Aqualandu. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radif Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 29.06.05, 12:24 Hello! >Interesują mnie ceny wycieczek fakultatywnych organizowanych przez Wasze >biuro ( Kapadocja, Pummakale, Rafting, Safari,Mangavat,może macie w ofercie >rejsy na Cypr?)Czy macie może biuro w miejscowości Side?Jeśli nie bardzo >proszę o polecenie mi jakiegos dobrego Biura, które oferuje te wycieczki i >ma swoją siedzibę w Side. Ja bedę z przyjaciółmi w hotelu Dosi w side w >miesiącu sierpniu. Bardzo prosze o odpowiedź. Pozdrawiam Radek >radif@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.&G:) Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 01.07.05, 11:54 Witamy, niestety nie mamy naszego przedstawicielstwa w Side i nie organizujemy wycieczek z tej miejsowosci.Nie znamy tez podobnych biur w Side,ale radzimy upewnic sie czy takie biuro posiada licencje TURSAB,wydawana przez Ministerstwo Turystyki i Transportu w Turcji.Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomulilu Hotel My Aytap oraz oferta Waszego biura 29.06.05, 13:46 Witam serdecznie. Będę w Alanyii od 13.07.2005 przez 2 tygodnie w holelu My Aytap *** - czy możecie mi coś o nim napisać? Bardzo proszę również o wysłanie mapki dojścia do Was oraz oferty/cennika - na pewno skorzystam. Mój mail: tomekpietrzak@o2.pl Pozdrawiam Tomasz Pietrzak Odpowiedz Link Zgłoś
toej Re: Pytanka na temat Turcji. 30.06.05, 11:11 Proszę o przesłanie oferty wycieczek w dniach 02-07.07.2005r oraz mapki jak dotrzeć do Was. Będę w hotelu Aura Beach w okolicach Konakli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 01.07.05, 20:04 Bardzo prosze o podanie nam maila. Odpowiedz Link Zgłoś
edi722 Re: Pytanka na temat Turcji. 06.07.05, 19:17 mam prosbe czy moglybyście mi pomóc w przetłumaczeniu zdania, ponieważ znam tylko niektóre słowa a sensu zdania jakoś nie mogę do konca wyłapać: "ne yapiyon guzel kiz bende tam seni dusunup mesaj yazacaktim sen cagri yaptin kalbimiz birmis ha birde persembeye ne kaldi ki sunun surasida". Bardzo prosze Was o pomoc.Prosiłabym o odpowiedz na maila edi@master.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sneer Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.07.05, 13:15 czy możecie mi przesłać mapke, adres i plan wycieczek oraz kursy USD i Euro w kantorach. Jeszcze jak macie adresy dobrych miejsc zakupu skór to byłbym wdzięczny . mfedorow@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodax Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:35 Witam, proszę o przesłanie mapki dojazdu do Waszego biura oraz cennik wycieczek. ircerveza@interia.pl pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojoott Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 09:41 Witam, Poproszę o cennik i mapkę. Mój mail: kojoott@poczta.onet.pl. Wyjeżdżam jutro więc ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:01 Jeśli ktoś mógłby przesłać mi mapkę i ofertę biura to poproszę:) kaab@tenbit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.&G: Witamy, Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 10.07.05, 13:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.08.05, 21:54 Witam Proszę o mapkę waszego biura i cennik. Będę we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.08.05, 22:00 Witam Jeszcze raz proszę o mapkę i cennik. Zakręciłam się - mój adres: pony@kn.pl Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 09.07.05, 14:53 Czyzby chciala Pani nas o cos zapytac? Sluchamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska2000 Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.devs.futuro.pl 09.07.05, 17:02 Nie wiem jak moja poprzedniczka, ale ja pytanie mam (choć takie z gat. post factum bardziej ;-))) Otóż pytałam Panie swego czasu o rekomendowane sklepy "skórzane" w okolicach Bodrum- aktualnie jestem już w Polsce (od trzech dni) i jestem szczęśliwą posiadaczką(choć to zapewne wyjdzie w użytkowaniu ;-)) 2 rzeczy ze skóry, zakupionych za chyba godziwe (obopólnie, mniemam)ceny. Zakupów dokonałam w niejakim Goldium w centrum Bodrum (mają-z wizytówki-sklepy jeszcze w Kusadasi, a nawet Londynie i Cancun ;-)))- a pytanie brzmi: - czy jest rzeczą absolutnie zwyczajną zakupić płaszczyk (cena "z metki"- 330 bodaj Euro) + szytą na miarę i "składaną" z dwóch innych wiszących w sklepie marynarek, czyli de facto zaprojektowaną :-) - droższa też ponad 300 Euro za w sumie 220 Euro ? Dodam,że sprzedawca bardzo nalegał, abym przyjęła jeszcze w charakterze prezentu trzecią rzecz, a mianowicie rzeczywiście efektowną (choć całkowicie w nie moim stylu ;-) białą skórzaną kurteczkę z futerkiem itp. bajerami (z metki cena ok.800 Euro ??) Pytam, bom nawykła do sklepów w stylu europejskim, gdzie- co najwyżej- rabacik rzędu 5-10 % wytargować można ??? a zatem- normalna to rzecz w Turcji czy raczej niekoniecznie(szczególnie ten "gift" mam na myśli ;-)) pzdr :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 10.07.05, 19:00 Witamy i gratulujemy dobrego zakupu! 220€ za plaszczyk to przyzwoita cena, no moze mozna byloby utargowac jeszcze z 20€ ale... nie ma tez co przesadzac, mam nadzieje ze zapytala Pani ile razy jest garbowana(min.3)bo to swiadczy m.in. o jakosci skory. Turcy czesto dodaja jakies suweniry do zakupow zwlaszcza jak kogos polubia,poza tym ceny podawane na etykietkach sa glownie dla turystow z Niemiec lub Angli, wiedza ze Polacy nie dadza sie oszukac. Niech sie dobrze nosza! Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Pytanka na temat Turcji. 10.07.05, 21:00 Dziękuję :-) I zaraz coś doprecyzuję: 220 Euro to cena łączna za płaszczyk i marynarkę :-)) Widzę,że mimo braku wprawy poszło mi nieżle a ten souvenir to chyba jednak była "special offer" zwazywszy na fakt, że wywoławcza cena obu kupionych przeze mnie rzeczy wynosiła ok. 630 Euro a wspomniana przez mnie biała kurteczka-gift posiadała metkę z ceną(jasna sprawa,że wywoławczą ;-) - ponad 800 Euro ..:-)) Co do garbowania, to ponoć wszystkie ich (Goldium tj) produkty są min. 3 razy garbowane- czy tak jest w istocie- nie mnie -nowicjuszowi, sądzić ;-)) Pzdr:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLUMB Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.centertel.pl / 194.9.223.* 10.07.05, 17:01 Część wam.Szukam informacji i adresów na temat wynajmu średniej klasy samochodu w Kemer na koniec sierpnia.Ile aktualnie kosztuje benzyna? Szukam auta z klima na kilka dni wraz z pełnym ubezpieczeniem.A może coś wiecie o hotelu GRAND GUL RESORT w KEMER. KOLUMB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 10.07.05, 19:08 Witamy, ceny samochodow kimatyzowanych zaczynaja sie od 40€ do 70€ za dobe, jesli znajdzie Pan samochod ponizej tej kwoty nie ma pewnosci co do pelnego ubezpieczenia, musza tez z panem podpisac umowe co do wynajmu prosze ja dobrze przeczytac((cena wynajmu na kilka dni powinna byc mniejsza).Cena benzyny 2.60 YTL(1€-1.60YTL). Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 81.210.102.* 11.07.05, 09:21 Mam istotne pytanie do Bogusi & Gosi ;-) Czy w Alanyi są jakieś fotolaby, gdzie można pozgrywać zdjęcia na płytę CD? Jakie są orientacyjne ceny oraz lokalizacje w samym centrum tychże fotolabów ? pozdrawia Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolcus Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 09:36 wyjezdzamy do turcjii 13 lipca .bardzo prosze o mapke i ceny waszych usług.pewnie do was zajdzeimy.moj mail bolcus@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś