Gość: edy_ta04 IP: *.speed.planet.nl 10.06.05, 11:54 W sierpniu chcemy sie wybrac sie z mezem i 2 dzieci ( 15 miesiecy i 6 lat) do Turcji. mam wiec prosbe, poleccie dobre miejsce i dobry hotel. Dzieki... Edyta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasiu Re: gdzie w Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:02 Polecam Alanye i Hotel Blue Star. Jest 4* w opcji All.... Wlanie wróciłem z tego Hotelu i jestem bardzo zadowolony. Za tydzień pobytu płaciłem 1050 zł. Oferta last... z biura GTI.Było sporo rodzin z małymi dziecmi. Mam dużo fotek i oczywiście mogę wysłać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: gdzie w Turcji 10.06.05, 13:32 Odradzam Alanyę. Tłumy ludzi, hotelowe blokowisko, goraco i wilgotno - ciężko oddychać, nawet nocą temp. wynosi ok. 30 stopni. Polecam ci Oludeniz - przepięne widoki i plaża, kameralnie, niska zabudowa, w zasadzie nie ma Niemców i Rosjan. Hotele możesz sobie wybrać np. w portalu Turcja.pl albo na stronach chociażby Itaki, Sopol-u i Axel-a.... Odpowiedz Link Zgłoś