Gość: zadowolony Re: bentour - opınıe IP: 81.210.113.* 09.08.05, 12:29 Są w porządku, my byliśmy zadowoleni. Wróciliśmy 27 lipca z hotelu aura beach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki totalna olewka IP: *.raster.krakow.pl 09.08.05, 12:48 Witam, byłam z Benturem w Alanyi hotel Melissa . Pani rezydentka pokazała się jak nas przywiozła i jak zabierała. Mimo iż na recepcji Bentur miał dużą tablicę informacyjna nie mieściła się tam żadna informacja , nic zero!!! nawet imię i nazwisko rezydenta czy telefon kontaktowy. Dla porównania np. Biuro GTI miało wywieszonych obok 6 stron z telefonami, zdjeciami rezydentów , opisem wycieczek. Wylatywaliśmy w nocy i nawet nie wiedzieliśmy czy mamy opuscić pokoje rano czy mamy je do końca czyli do 1 w nocy. Pani kartkę o której jest zbiórka przed hotelem wywiesiła dopiero w dniu wylotu o 13 tej. Z kartki wywieszonej przez biuro Pegaz ( które leciało tym samym samolotem) przeczytaliśmy ze ich klienci mają sobie odebrać w recepcji suchy prowiant i wydedukowaliśmy że my też dostaniemy. Nasza rezydentka nie uznała za stosowne aby o tym napisać. Nie rozumiem takiego podejscia do klientów. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: totalna olewka IP: 81.210.113.* 10.08.05, 11:30 może to zależy od hotelu, w ktorym sie jest, u nas w holiday park resort byla rezydentka kilka razy, a poza tym mielismy caly czas z nia kontakt, dziwie sie, ze u Was bylo inaczej pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: totalna olewka IP: 81.210.113.* 10.08.05, 14:32 Powiem tylko tyle, ja szukam informacji od ludzi normalnych a nie takich co mają problemy z najmniejszymi szczegółami. Niekompletne tablice informacyjne to chyba najmniejszy problem, który może spotkać turystę, ale o tym jak widać nie masz pojęcia. Czepianie się jest widzę twoją mocną stroną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: bentour - opınıe IP: 81.210.113.* 10.08.05, 14:07 Ja tam z nimi byłam na początku lipca w hotelu 3* Grand Capital Beach. Było super. Wszystkie informacje dostawaliśmy bez problemu, i obsługa w hotelu i jedzenie było super. Ja tam goraco polecam tym bardziej,że później wysłałam z Bentourem jeszcze rodziców i tez wrócili bardzo zadowoleni. Gorąco POlecam. Gdybym miała jeszcze urlop sama bym z mini jeszcze raz pojechała. Odpowiedz Link Zgłoś