Dodaj do ulubionych

7+7 Triada

IP: 195.82.172.* 24.03.06, 22:51
Szukam wyjazdu dla 4 osób do Turcji w lipcu w obcji 7+7. Najtanszą ofertę otrzymałam od Triady na zasadzie trafu, hotele 4*: Kleopatra Dreams, Club Sidar(Alanya) Hotel Palm Dor, Hotel Dosi(Side). co sądzicie o tych hotelach?, czy Triada może nas przerzucić jeszcze do innych? Pomóżcie mi, ponieważ muszę jak najszybciej podjąć decyzję
Obserwuj wątek
    • Gość: tomi Re: 7+7 Triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 23:15
      Mogę Ci polecić Triadę, ale z jedną uwagę. Kup konkretny hotel, a nie traf.
      Zdecydowanie najlepszy z nich to będzie Kleopatra Dreams Beach
    • Gość: Agata Re: 7+7 Triada IP: *.orange.pl 08.05.06, 19:19
      Witaj Beato hmmm.. cóż mogła bym Ci podpowiedzieć?? z Triadą byłam w tamtym
      roku w Tunezji i żałuję że poczytałam opinie na temat tego biura dopiero jak
      wróciłam z urlopu!!! na forum z Tunezji myślę że jak poczytasz sobie opinie
      ludzi którzy tak jak ja zostali "nabici w butelkę" to sama podejmesz stosowną
      decyzję z jakim biurem pojechać ja z doświadczenia wiem że nawet za darmo z
      Triadą do okoła świata bym nie pojechała!!! Ale są to moje prywatne odczucia
      obiecałam sobie że nigdy moim znajomym tego biura nie polecę, i mają u mnie
      gratis dożywotnią antyreklamę. Pozdrawiam Cię serdecznię i życzę udanego wyboru
      i wypoczynku:)
    • Gość: Agata Re: 7+7 Triada IP: *.orange.pl 08.05.06, 19:29
      Acha zapomniałam dodać że ja w lipcu lecę do turcji 7+7 z biurem Alfa Star to
      będzie test dla mnie i dla biura:) dokładna oferta jest taka: wylot z Wrocławia
      17 lipca do Fethiye/Calis hotel Taurus(***) wyżywienie HB(śniadania i
      obiadokolacje) następnie po 7 dniach przekwaterowanie do hotelu Light House
      (***) w Marmaris i ten hotelik bez dopłat jest All Inclusive i ta cała
      przyjemność będzie w promocji do 14 maja kosztowała 1799zł/os :) uważam że cena
      przystępna jak na dwa tygodnie:) mam nadzieję że jeszcze odrobina szczęścia i
      urlop będzie można zaliczyć do udanych czego wam też życzę!!!
      • Gość: gosc Re: 7+7 Triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 11:44
        Agatko
        A wystarczy wejść na fora o Egipcie i poczytać o Alfa Star. To jest bowiem dla
        nich podstawowy rynek. Myślę, że jeśli tego nie zrobisz, to po powrocie powiesz
        to samo co roku temu, czyli że załujesz, iż nie zapoznałaś się zopiniami o Alfa
        Star i więcej nie dałabyś nabić się w butelkę.
        Pozdrawiam
        • Gość: kucyk Re: 7+7 Triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:42
          Agatko!
          A może Ty jesteś z tych co nie powinni wyjeżdżać na zorganizowane wyjazdy,
          ponieważ nic im nie pasuje. Ja byłam w Tunezji i nikt mnie nie nabił w butelkę.
          Ps. dookoła piszemy razem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka